|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1562 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem w domu, więc grzeszę jak nigdy :P ale mówi sie trudno :P
#1564 |
Zakorzenienie
|
wpadlam wczesniej :P uzaleznienie od wizazu...
ja jak jestem w domku nie mowy o diecie...w gre wchodzi tylko MZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
aa ja Wam zapomniałam powiedzieć, że zrezygnowałam z grupy wsparcia odchudzania
![]() okazało się, że nie mam zapłacić 120zł za całość żeby mieli za co opłacić lokal, 'trenera', poczęstunek (owoce i warzywa ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Ł sobie o mnie przypomniał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
e, no i dobrze że zrezygnowałaś, za dużo chcieli :P
wodny aerobik podobno fajny. nie wiem co Ci jeszcze polecić. może czerwoną herbatkę? ![]()
#1567 |
Zakorzenienie
|
Hello gaduły
![]() To mówicie, że dobra jest ta dieta Montignac? Będę się musiała w takim razie nią zainteresować. Bo zwykłe Mż daje na razie raczej przeciętne rezultaty ![]() I nie przejmować mi się skarby komentarzami innych ![]() ![]() ![]() Przy okazji- od jakiegoś czasu, gdy ktoś mówi mi coś w stylu "Ojej! Ale przytyłaś!" mówię po prostu: "Wiem, mam w domu lustro" i dla mnie temat jest skończony. I co dziwne dla mojego rozmówcy też ![]() I jeszcze jedno mi się kojarzy a propos komentarzy innych osób na mój temat. Ostatnio spotkałam mojego eksia, z którym byłam 25 kg temu, więc wbrew sobie zaczęłam się troszeczkę obawiać co powie na temat mojego, znacznie większego ja. A on spojrzał się tylko na mój o 2 rozmiary większy biust i powiedział tylko "Wow! Jesteś teraz taka bardziej... kobieca" ![]() ![]() Powiem Wam, że byłam dziś na długim spacerze z moim bratankiem i potwierdziła się moja teoria, że kocham dzieci, ale... cudze ![]() ![]() I na końcu sprzedam Wam fajny przepis na obiad ![]() ![]() - gotowanej na parze piersi z kurczaka - pomidorów - papryki - sałaty - cebuli - ogórków kiszonych - sosu czosnkowego (serek homo z wciśniętym czosnkiem). Cała rodzina się zajadała chociaż zazwyczaj zachodzą z założenia, że jak coś jest zdrowe i niskokaloryczne to może im zaszkodzić ![]()
#1568 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a Ł...no proszę ciekawe czy teraz przyjedzie ![]() Cytat:
![]() ![]() no ja zawsze sobie to tłumaczę że to nie tylko wina mojej słabej woli czy złego odchudzania tylko PCO... bo to otyłość wtórna bo nie sądzę że można JESZCZE bardziej uważać na jedzenie w porównaniu z tym jak jadłam zanim tyle przytyłam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja też lubię dzieci, ale po dniu z chrześniakiem też mam dosyć na kilka tygodni ![]() ![]()
![]() |
#1569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Limonko mam tak samo z dziećmi, uważam że nie nadaję się na matkę, nie chcę mieć dzieci, nie czuję na razie instynktu macierzyńskiego ![]() Ja bardzo lubię sos czosnkowy do brokuła np. A dziś jem zupę pomidorową ze świeżych pomidorów ![]() Nie dam rady chyba nadrobić zaległości, czytałam ale jakoś się nie odzywałam :/ teraz to zmienię ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-11-02 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
Mam podobnie jak wy, dlatego nawet nie próbuje się odchudzać i męczyć jakimiś dietami, bo mieszkam z rodzicami
![]() Fafi, mój facet nie jest agresywny po alko. Tylko niestety bardzo czepialski i obrażalski, jak małe dziecko. Wczoraj na mnie wrzeszczał, że co innego mówię mu, a co innego jego kumplom. Potem się obraził, bo niby nie zwracałam na niego uwagi, niby go omijałam i nie reagowałam na to, co do mnie mówił. A kompletnie nic takiego nie miało miejsca. Już tu pisałam, że coś mu się przestawia po %. Nawet nie pamiętał. że dzisiaj idę do pracy. Chociaż mu to z 3 razy mówiłam. Zorganizowałam dla niego szybę do terrarium, a wczoraj powiedział, że jej nie chce, chociaż taka szyba kosztuje ponad 200zł. No więc jak ja mam z nim rozmawiać? Czasami opadam z sił. Jestem właśnie w pracy i szef wyszedł, a ja już obsłużyłam 3 klientów ![]() ![]() Daria, sporo chcieli. Też bym nie wzięła udziału. Suma straszna ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-11-02 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1572 |
Moderatorka z pazurem
|
A mi sie znudzila dietka South Beach i chyba pomysle o zmianie na Montignaca albo cos innego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
JA JUŻ od pół roku się zbieram na aqua aerobik ale an zamiarach popzrestałam
![]() W Trinni i Suzannie te dziewczyny są fajnie poubierane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Wtajemniczenie
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeju ile napisały! Znowu
![]() Powiem Wam, że zdołowana jakaś jestem i bleeeeeeeee - byłam na działce z moją przyjaciółką i jej cudownym chłopem (jest naprawdę fantastyczny, każdej takiego życzę) - i wziął mnie dół 'wszyscy mają kogoś, a ja nie'. ![]() To się wiąże z tym, że ja rzucam na innych "klątwę": "Będziesz szczęśliwy w związku" ![]() ![]()
#1575 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() widzisz może masz szczęsliwą rękę do tych parek ![]() ![]() ![]() kurcze w czwartek idę do szpitala....... ŚWIRUJĘ!!!! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 |
Wtajemniczenie
|
hihih nooo tutaj trzeba być na bierząco bo inaczej KONIEC
![]() widzisz może masz szczęsliwą rękę do tych parek ![]() ![]() ![]() kurcze w czwartek idę do szpitala....... ŚWIRUJĘ!!!! ![]() ![]() Moje poczucie humoru ![]() ![]() Co do szpitala : współczuję ![]() ![]() OK, wracam oglądać Bridget Jones, ostatnio bardzo się z nią utożsamiam ![]()
#1577 |
Zakorzenienie
|
ojej, a po co do szpitala idziesz?
![]() co do wagi, ważysz się zawsze o tej samej porze dnia? najlepiej rano, po siusiu, ale przed jedzeniem ![]()
#1578 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to miłego oglądania ![]() Cytat:
a z wagą to tak , zawsze rano, po siusiu przed śniadaniem i bez ciuchów nawet gumkę do włosów ściągam ![]() ![]() ![]() a jak Tobie teraz ta dieta idzie?
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
nie bój się znieczulenia! a u dentysty nie bierzesz takiego znieczulenia? przecież też wtedy w dziąsło kłują właśnie. pociekną Ci łzy może (mi ciekną, ot tak, nie że mnie boli że płaczę, tylko po prostu same ciekną hehe) ale po chwili będzie ulga
![]() ![]()
![]() |
#1580 |
Wtajemniczenie
|
Nie martw się - mi ostatnio tak robili - jak poprosisz o ten żel znieczulający dziąsło to naprawdę nie ma czego sie bać
![]() ![]()
#1581 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() po za tym wiesz jak to jest .... człowiek boi się tego czego nie zna i tak chyba teraz jest... mam nadzieję że nie będzie bolało bo tego się najbardziej boję ![]() ![]()
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
Widziałam się z Ł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
Faficzkowa, może w szpitalu mają taki niesmaczny spray znieczulający
![]() ![]() adrijah, a co to za Ł.? bo ja się pogubiłam i nie jestem na bieżąco...
![]() |
#1584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapytam, na pewno... bo zeświruję tam chyba ![]() KURDE pisałam CI wczoraj że przytyłam pół kilo... wyobraź sobie że dzisiaj na wadze zobaczyłam 0.8 !!!!!!! co zabawne od poniedziałku do piątku było -1kg a teraz?????? no qwa!!!! ręce mi opadają, tym bardziej że jestem po okresie więc żadne tam kwestie cyklu nie wchodzą w grę... jedynymi grzeszkami były w sobotę i niedzielę po 1 kawałku ciastka, wiem że to zaburzyło już jakoś tam tą dietę, ale bez przesady... i jeździłąm na rowerki po godzinie... ![]()
![]() |
#1585 | ||||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do sosu czosnkowego - ja go lubie do wszystkiego A co do zupki pomidorowej to skad ty kochana wzielas w listopadzie swieze i smaczne pomidory? Cytat:
![]() Zachecajaco brzmi taki aqua aerobic...musze podpowiedziec przyjaciolce zeby sie dopytala ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1587 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ale straszliwa mgła dziś. U Was też? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() MrsVargas u mnie niestety to nie takie proste że ta waga sama spada... jak przytyje to tak zostaje...
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-11-03 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
Faficzkowa waga lubi szalec...zatrzymasz troche wody w organizmie i juz jest widoczne na wadze
![]() a tak w ogole witam rano z kubkiem czerwonej herbaty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Moderatorka z pazurem
|
MrVargas ja juz pomidorkow nie kupuje, bo ja lubie pomidory a nie wyroby pomidoropodobne
![]() Faficzkowa spokojnie, skoro stosujesz dietke to ta waga spadnie tylko widocznie chce sie najpierw troszke z Toba podroczyc ![]() Ide zrobic kawke i zaraz sie zbieram na zajecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.