![]() |
#1561 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
Cytat:
Z tym, że Kasia i Kryspin byli wszechstronni zgadzam się absolutnie, Artur był showmenem dlatego wygrał 2 edycję. A ja miałam oglądać ddtvn i co? i spałam ![]()
![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
Być może masz rację, na razie Wioli tańce szły na rękę
![]() ![]() ![]() No tak Artur wygrał bo potrafił zrobić show, ale ja stawiałam na Kryspina bo był czarnym koniem 2giej edycji. Mam nadzieję że tym razem nie wygra ani nikt najładniejszy ani nikt kto robi show ![]() Idę .. na pole. U mnie halny wieje już ponad 100 km/h mam nadzieję że nie porwie moich 47 kg ![]()
![]() |
#1563 |
na drugie mam Irena
|
a mnie ciekawi telepatia Weroniki z operatorem kamer ona jeszcze nie zdąży powiedzieć jakie chce mieć zbliżenie a tu cyk już ma a przecież program na żywo
mi coraz bardziej podoba się Anita
![]() |
#1564 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to uważaj, żeby Cię nie porwało. U mnie... na dworze też jest wiatr, ale nie taki silny. A ja dziś uciekam na kolejną teorię na prawko ![]() Cytat:
Skąd wiedzieli, że Karol rypnął się w grupowym hh, bo widzieli próbę generalną na której zatańczył lux ![]()
Edytowane przez Daria_P Czas edycji: 2008-10-30 o 11:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Raczkowanie
|
a znacie może piosenkę - podkład, podczas wspominania najlepszych momentów Justyny w programie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1566 | ||
Wtajemniczenie
|
Idina Menzel - Brave
![]() |
![]() |
#1567 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja właśnie się tak zastanawiam jak Wiola zatańczy salsę albo Boolywood;p hehehe Czy będzie tak wszytsko idealne jak dotąd. Co prawda dziewczyna dobra jest w tym co robi, ale możliwe że tylko w swoim stylu, chociaż dobry tancerz we wszsytkim się odnajdzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez izuska88 Czas edycji: 2008-10-30 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1569 |
Wtajemniczenie
|
Dziwi mnie jedna rzecz - dlaczego np. w 1 edycji czepiali się Diany że tańczy tylko ten locking [nazywali to hip-hopem ale dobra], nawet jak dobrze zatańczyła to było że "to jest twój styl więc nic dziwnego że dobrze tańczysz", a to że taka Wiolka non stop losuje jazz i tylko to tańczy, to jest absolutnie wszystko w porządku
![]()
![]() |
#1570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Wiolka raz wylosowała hh ![]()
![]() |
![]() |
#1571 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że nie umieją tańczyć niczego innego Cytat:
Jak Iza się kręci to przynajmniej coś w tym jest, a tu takie nie wiadomo co. Niestety, już po wybraniu zagrożonych par wiedziałam, że Tomek poleci. Kuba i Marcin mają za duże poparcie. Moim faworytem do odpadnięcia był oczywiście Kuba. Myślę że program straci na braku Tomka - pomijając fakt że jest fajnym tancerzem, to sprawdzał się w różnych technikach i w każdej był dobry. Nie zasłużył na wypad. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiola jak zwykle rewelacyjna. Naprawdę mi się podoba. Ma ogromny talent, zachwyca. Razem z Michałem to moi ulubieni tancerze i jeszcze tańczyli razem. Podobało mi się też, jak wstawiła się za Michałem. Niech wszyscy wrogowie zobaczą, że to fajna kobieta ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1572 |
Wtajemniczenie
|
bo jej nie lubię
![]() nie no, bo nie lubię niesprawiedliwego traktowania uczestników, może tak ![]()
![]() |
#1573 |
Wtajemniczenie
|
ajjj. a byłam pewna, że odpadnie Anita/Aneta ?
![]() Szkoda Justyny, a z chłopaków to Kuba mnie trochę irytuje,, jakoś ciągle to samo ![]() Tomek mógł zostać, spoko był tańczył równie dobrze, Wczoraj bardzoo podobał mi się walc angielski ! HH moim zdaniem troche słaby jak na Białystok. ..
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Nieee.. dlaczego Tomek odpadł.? ;/ jejku.. widzę, że zaczyna się historia Żanetki. Pirueciki bez końca i tak każda solówka co tydzień
![]() Cieszę się, że Justyna odpadła. Jak zatańczyła tą sambę, to miałam wrażenie, że wzięła się niewiadomo skąd w tym programie i że kompletnie nie umie tańczyć.. ( bo to po części prawda ) ![]()
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
Jedyne co ja powiem:
solówka Justyny: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() solówka Marcina: :wow: jego spodnie i taniec mnie powaliły . reszta: bez szału. a zawiodłam sie na walcu. myslałam, ze w koncu cos bedize tradycyjne, zwykłe. nie lubie tego choreografa.. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2008-10-30 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Marcin, o taaak. Ten facet wie co robi na scenie ![]() a jeśli chodzi o walca to również oczekiwałam, sukni, smokingu, tego, że będzie jakoś tak ...klasycznie? Ale ogólnie nie było to moim zdaniem najgorsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego odpadł Tomek!?
![]() Cieszę się, że wreszcie odpadła Justyna, bo faktycznie była najsłabszym ogniwem. Jeśli chodzi o tańce, to strasznie podobał mi się hh Ady i Gabrysia - naprawdę świetnie się bawili. Walc mimo wszystko podobał mi się. Pod względem technicznym super, chyba najlepiej zatańczony walc do tej pory. Nawet nie ma co porównywać do walca Żanety i Giorgija - to była dopiero masakra. Nie słusznie zostali nominowani do solówek, ale na szczęscie oboje zostali ![]() Następni do odstrzału powinni pójść KUBA i Paulina albo Anita, choć tę akurat lubię. Aa i zauważyłyście co za moda teraz, że ciągle dziewczyny tańczą w szaszkach?
![]() |
#1578 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
Co do tej telepadii.. oni mają słuchaweczkę i mikrofonik i w trakcie tańca mówią im co sobie życzą do powtórzenia albo że np chcą zobaczyć później jakieś podnoszenie i oni im dają
![]()
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego Tomek
![]() Najbardziej podobał mi się jazz Wioli i Michała oraz walc Anity i Marcina. Z solówek tylko Marcina;]
![]() |
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
Matko nie piszcie jakby on umarł! Mój znajomy jak zginął w wypadku to każdy tak miał na opisie : Dlaczego M.!! i teraz czuje się tak samo jakby Tomek nie żył! Karierę to on dopiero zacznie moje kochane
![]()
![]() |
#1582 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() niektore solowki: justyna- zaskoczyla mnie, mi sie nawet podobalo, a najbardziej to to przejscie, co sie do tylu jakby wygiela i przeszla (nie umiem tego opisac ![]() kuba- pol jego tanca, to ten piruet - beznadziejnie, bylam pewna ze odpadnie ![]() tomek - pozytywnie, bardzo mi go szkoda, ze odpadl ![]() anita - ladnie, ladnie ![]() ja tez ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo w zeszlym tygodniu michal tanczyl moder jazz z anitka. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Wtajemniczenie
|
aha, dziękuję za odp, no tak, nie skojarzyłam
![]()
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
Ty ale o co chosi
![]() ![]()
![]() |
#1586 |
Raczkowanie
|
Afera z Caro Dance to w zasadzie żadna afera... Po prostu Wiola 'nie wspomniała' że tańczyła wraz z Kuba i Iza w Caro dance. Wobec czego ludzie zaczęli gadać, że się do nich nie przyznaje i jest zadufana w sobie... Jednak imo to żadna afera, jak zobaczyłam to całe 'Caro dance' w 'Mam Talent' to chyba sama nie chciałabym się przyznać, że tańczyłam w takiej zadufanej w sobie grupie;P Jako całość Caro dance do mnie nie przemawia, nie podobają mi się jakoś szczególnie ich choreo. Za to Iza i Wiola to dwa wyjątki z Caro Dance, za Kubą nie przepadam ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Po obejrzeniu fragm., Mam talent. Nie dziwie się że się nie przyznała :/ Swoją drogą przeglądając komentarze do filmiku Izy ze stanów z zeszłego roku padły hasła że jej mama jest trenerką ![]()
Edytowane przez byliczka Czas edycji: 2008-10-30 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 |
Zadomowienie
|
Cała afera z Cado Dance polega tylko na tym, że Wiola odeszła z tej szkoły i teraz jej przedstawiciele sieją zawiścią, bo jej zazdroszczą. Ot co.
Co ciekawe, ich żałosna taktyka się sprawdza. Bo część ludzi postrzega Wiolę przez pryzmat tej "afery" i z góry się zakłada że dziewczyna jest wredna i w ogóle be. Na szczęście są jeszcze ludzie obiektywni, pytanie tylko których jest więcej.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Raczkowanie
|
A był ktoś z Was może wczoraj na live??? Zna ktoś pary i tańce z przyszłego odcinka?
![]() Licze na to że Marcin w końcu wylosuje New Style... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja wyczytałam takie pary:
Kuba Iza fokstrot Kamil Ada cramping Michał Wiola reggae jump Marcin Anita jazz Gabrys Paulina modern ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.