You Can Dance-TRZECIA edycja - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-30, 11:24   #1561
Daria_P
Wtajemniczenie

Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Daria bo tu chodzi o wszechstronność Patrz na taką Wiolę czy jazz czy hh to jest kapitalna, do perfekcji opanowany każdy ruch, a taki niecik czy Bzyga kręcą się tylko w okół hh i pochodnych i g. potrafią tak naprawdę. Nie przypominam sobie artura cieciórskiego w jakichś latino? Potrafił? Bo wg mnie Kryspin i Kaśka byli bardziej wszechstronni.?
już odpowiadam: taa, a pytanie czy jak Wiolka wylosuje salsę, sambę, walca, to sobie tak świetnie poradzi? tego nie wiemy jeszcze. Tak naprawdę jej hh z Tomkiem był to lyrical hh (może trochę show dance nawet) a nie taki typowy męski hh. W takim mogłyby się pojawić małe problemy z tymi ruchami. Nie wątpię w nią, ale mam nadzieję, że jeszcze mnie zaskoczy.
Z tym, że Kasia i Kryspin byli wszechstronni zgadzam się absolutnie, Artur był showmenem dlatego wygrał 2 edycję.

A ja miałam oglądać ddtvn i co? i spałam obejrzę, jak będzie na stronie w necie.

Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 11:28   #1562
byliczka
Zakorzenienie

Być może masz rację, na razie Wioli tańce szły na rękę Nie wiadomo co będzie, ale po treningach widać że ona bardzo chce żeby to co pokazuje było perfekcyjne więc myślę że sobie poradzi, 3mam za nią bardzo mocno

No tak Artur wygrał bo potrafił zrobić show, ale ja stawiałam na Kryspina bo był czarnym koniem 2giej edycji. Mam nadzieję że tym razem nie wygra ani nikt najładniejszy ani nikt kto robi show

Idę .. na pole. U mnie halny wieje już ponad 100 km/h mam nadzieję że nie porwie moich 47 kg
Stary 2008-10-30, 11:28   #1563
evela28
na drugie mam Irena

a mnie ciekawi telepatia Weroniki z operatorem kamer ona jeszcze nie zdąży powiedzieć jakie chce mieć zbliżenie a tu cyk już ma a przecież program na żywo

mi coraz bardziej podoba się Anita

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 11:36   #1564
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Być może masz rację, na razie Wioli tańce szły na rękę Nie wiadomo co będzie, ale po treningach widać że ona bardzo chce żeby to co pokazuje było perfekcyjne więc myślę że sobie poradzi, 3mam za nią bardzo mocno

No tak Artur wygrał bo potrafił zrobić show, ale ja stawiałam na Kryspina bo był czarnym koniem 2giej edycji. Mam nadzieję że tym razem nie wygra ani nikt najładniejszy ani nikt kto robi show

Idę .. na pole. U mnie halny wieje już ponad 100 km/h mam nadzieję że nie porwie moich 47 kg
no szli Wiolce na rękę, ciekawe co wylosowała wczoraj i kogo? Może hh z Marcinem

No to uważaj, żeby Cię nie porwało. U mnie... na dworze też jest wiatr, ale nie taki silny. A ja dziś uciekam na kolejną teorię na prawko

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
a mnie ciekawi telepatia Weroniki z operatorem kamer ona jeszcze nie zdąży powiedzieć jakie chce mieć zbliżenie a tu cyk już ma a przecież program na żywo

mi coraz bardziej podoba się Anita
ta telepatia związana jest z tym, że jurorzy są na próbie generalnej i już na podstawie tego typują do odejścia pary. Wybierają sobie swoje ulubione momenty i operator hop siup i to ma.
Skąd wiedzieli, że Karol rypnął się w grupowym hh, bo widzieli próbę generalną na której zatańczył lux

Edytowane przez Daria_P
Czas edycji: 2008-10-30 o 11:39
Stary 2008-10-30, 12:28   #1565
Jo@nn@
Raczkowanie

a znacie może piosenkę - podkład, podczas wspominania najlepszych momentów Justyny w programie?
Jo@nn@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 12:36   #1566
Daria_P
Wtajemniczenie

Idina Menzel - Brave

Stary 2008-10-30, 13:28   #1567
izuska88
Przyczajenie

Talking Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

Ja właśnie się tak zastanawiam jak Wiola zatańczy salsę albo Boolywood;p hehehe Czy będzie tak wszytsko idealne jak dotąd. Co prawda dziewczyna dobra jest w tym co robi, ale możliwe że tylko w swoim stylu, chociaż dobry tancerz we wszsytkim się odnajdzie. Szkoda mi Tomka, że odpadł, bo bardzo się wczuwał w każdy występ Mógl odpaść Kuba, od razu można zauważyć, że nie jest wszechstornny A co do wczorajszych solówek, to jedynie Marcina mnie zaskoczyła pozytywnie, a reszta kiepska. Roffi z pierwszej edycji potrafił się pokazać na solówkach kurdę on to chyba był mistrzem solówek;P Szkoda mi tylko się zrobiło tego chłopaczka co tańczył z Wiolą, Piróg pojechał po nim jak po bandzie, twierdząc że tylko zepsuł pokaz..:| wrrrr, a najlepszy występ był Gabrysia i Ady

Edytowane przez izuska88
Czas edycji: 2008-10-30 o 13:30
izuska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 14:43   #1568
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:

Taliaa odpowiedz mi dlaczego Justyna miała zostać? Co potrafiła oprócz wygibasów które ćwiczy od dziecka? Podnoszenie nogi w kąt 360 stopni. Dlatego miała zostać w programie tanecznym? Piróg w DDTVN powiedział że Justyna odpadła bo nie ma świadomości ruchu, ma kapitalnie ciało przygotowane ale nie wykorzystuje mięśni nie panuje nad ciałem, jest wiotka. Dlatego miała odpaść Anita która radzi sobie dobrze czy Paulina która jest nijaka ale technicznie niebo lepsza od Justyny?
Zgadzam się.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 15:19   #1569
lapus
Wtajemniczenie

Dziwi mnie jedna rzecz - dlaczego np. w 1 edycji czepiali się Diany że tańczy tylko ten locking [nazywali to hip-hopem ale dobra], nawet jak dobrze zatańczyła to było że "to jest twój styl więc nic dziwnego że dobrze tańczysz", a to że taka Wiolka non stop losuje jazz i tylko to tańczy, to jest absolutnie wszystko w porządku

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 15:24   #1570
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
Dziwi mnie jedna rzecz - dlaczego np. w 1 edycji czepiali się Diany że tańczy tylko ten locking [nazywali to hip-hopem ale dobra], nawet jak dobrze zatańczyła to było że "to jest twój styl więc nic dziwnego że dobrze tańczysz", a to że taka Wiolka non stop losuje jazz i tylko to tańczy, to jest absolutnie wszystko w porządku
Coś Ty się tak uczepiła Wiolki?

A Wiolka raz wylosowała hh
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 15:36   #1571
azure
Zadomowienie

GG do azure

Cytat:
Napisane przez Daria_P Pokaż wiadomość
bijcie się

Jak dla mnie Garbyś to taki dzieciak, który marzy, żeby do każdej zamrugać,
Zgadzam się w całej rozciągłości. Nie wiem od której strony on jest męski, nie widzę tego
Cytat:
Hip hop- super, widać że "dzieciaczki" z Białego to właśnie kochają.
Szkoda że nie umieją tańczyć niczego innego

Cytat:
no zapomniałam o nim...
Kuba- miałam wrażenie, że nie przestanie sie kręcić wokół własnej osi
Kuba - ile się można kręcić, bez przesady... połowa solówki to jedna figura. Zaczyna mnie wkurzać ten chłopiec.
Jak Iza się kręci to przynajmniej coś w tym jest, a tu takie nie wiadomo co.

Niestety, już po wybraniu zagrożonych par wiedziałam, że Tomek poleci. Kuba i Marcin mają za duże poparcie. Moim faworytem do odpadnięcia był oczywiście Kuba. Myślę że program straci na braku Tomka - pomijając fakt że jest fajnym tancerzem, to sprawdzał się w różnych technikach i w każdej był dobry. Nie zasłużył na wypad.

Cytat:
Napisane przez magdish Pokaż wiadomość
Jezdyyy powiedzcie mi co ludzie widzą w Kubie??:/ 20 sekund kręci się w piruecie, 10 sekund sie drze w solówce i ludzie piszczą 'ile w tym emocji łaaaaa' Srane w banie:/ On zawsze pokazuje to samo w solówkach,
Też to zauwazyłam... dla mnie każde solo Kuby jest takie samo.
Cytat:
2 para: Iza świetnie, widać że jest korpulentna ale radzi sobie świetnie, Kamil gdzieś tam próbował za nią nadążyć, trochę się spóźniał w muzyce, nie nadążał za nią no ale Iza uratowała ten taniec i podobało mi się
Iza coraz bardziej mi się podoba. Świetnie tańczy, ma fantastyczną figurę i kobiece walory. W ogóle fajna i nawet skromna. A w tych ciuszkach wyglądała naprawde sexy.
Cytat:
6 para: najlepszy taniec tego wieczoru. Po materiale przed tańcem jestem jeszcze większą fanką Michała. Bardzo mądry chłopak Widać że bardzo uczuciowy, ale także z humorem. Nie rozumiem dlaczego piróg go tak zjechał, jak wg mnie było bardzo dobrze, to że nie potrafi podnieść nogi w kąt 360 stopni to nie powód żeby mówić że położył ten taniec, widać że Wiola się strasznie wkurzyła że Piróg tak powiedział bo od razu powiedziała że Michał jest najsilniejszym facetem z całej edycji, i podejrzewam że ma racje, bo te podnoszenia na których wyrzucał ją jedną ręką do góry, no po prostu mistrzostwo. Wiola jest kapitalna i mam nadzieję że to wygra, lepiej niech jury nie nominuje jej do solówki bo skończy pewnie tak jak Ruda z 1 ed.
Zgadzam się. Fantastyczny taniec. A Michał był rewelacyjny. Wykonał naprawdę trudne podnoszenia, poradził sobie. Zresztą Augustin nie miał zastrzeżeń. Piróg miał zły dzień, więc jechał każdego. Taka prawda.
Wiola jak zwykle rewelacyjna. Naprawdę mi się podoba. Ma ogromny talent, zachwyca. Razem z Michałem to moi ulubieni tancerze i jeszcze tańczyli razem.
Podobało mi się też, jak wstawiła się za Michałem. Niech wszyscy wrogowie zobaczą, że to fajna kobieta
azure jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 15:41   #1572
lapus
Wtajemniczenie

bo jej nie lubię
nie no, bo nie lubię niesprawiedliwego traktowania uczestników, może tak

Stary 2008-10-30, 15:59   #1573
owieczka_34
Wtajemniczenie

GG do owieczka_34

ajjj. a byłam pewna, że odpadnie Anita/Aneta ?
Szkoda Justyny, a z chłopaków to Kuba mnie trochę irytuje,, jakoś ciągle to samo
Tomek mógł zostać, spoko był tańczył równie dobrze,

Wczoraj bardzoo podobał mi się walc angielski ! HH moim zdaniem troche słaby jak na Białystok. ..

`Ukryj mnie w sobie,
Ukryj mnie nawet jeśli pustkę w sercu masz..
i noś mnie jak amulet który szczęście może przynieść.`

owieczka_34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 16:38   #1574
caroline2324
Zakorzenienie

Nieee.. dlaczego Tomek odpadł.? ;/ jejku.. widzę, że zaczyna się historia Żanetki. Pirueciki bez końca i tak każda solówka co tydzień jak to widzę to mnie ściska.

Cieszę się, że Justyna odpadła. Jak zatańczyła tą sambę, to miałam wrażenie, że wzięła się niewiadomo skąd w tym programie i że kompletnie nie umie tańczyć.. ( bo to po części prawda )

Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata...
... jesteś jego całością.

caroline2324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 16:43   #1575
mimi_77
Zakorzenienie

Jedyne co ja powiem:

solówka Justyny: :wtf: poprostu poległa na całej lini. chyba chciała pokazać czego ja Roofi nauczył bardziej beznadziejnej solówki nie widziałam w całych 3 edycjach

solówka Marcina: :wow: jego spodnie i taniec mnie powaliły .

reszta: bez szału.

a zawiodłam sie na walcu. myslałam, ze w koncu cos bedize tradycyjne, zwykłe. nie lubie tego choreografa.. niech w koncu pokaza cos w 100 % a nie. 30 % walca, reszta nie wiadomo co

Antosia 12.05.2015

Edytowane przez mimi_77
Czas edycji: 2008-10-30 o 16:45
mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 17:05   #1576
wink737
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Jedyne co ja powiem:

solówka Justyny: :wtf: poprostu poległa na całej lini. chyba chciała pokazać czego ja Roofi nauczył bardziej beznadziejnej solówki nie widziałam w całych 3 edycjach

solówka Marcina: :wow: jego spodnie i taniec mnie powaliły .

reszta: bez szału.

a zawiodłam sie na walcu. myslałam, ze w koncu cos bedize tradycyjne, zwykłe. nie lubie tego choreografa.. niech w koncu pokaza cos w 100 % a nie. 30 % walca, reszta nie wiadomo co
co do solówki Justyny to się zgadzam całkowicie co to w ogóle miało być? trochę sie powyginała jak jakaś amerykańska cheerleederka (nie wiem dokładnie jak to się pisze ) i myślała, że laleczkowatym uśmiechem coś zdziała....

Marcin, o taaak. Ten facet wie co robi na scenie

a jeśli chodzi o walca to również oczekiwałam, sukni, smokingu, tego, że będzie jakoś tak ...klasycznie? Ale ogólnie nie było to moim zdaniem najgorsze

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 17:22   #1577
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka

Dlaczego odpadł Tomek!? Moim zdaniem niesłusznie, a jego miejsce powinien zająć Kuba. Chłopak jest co prawda świetny w tym co robi, ale nic oprócz jazzu mu zaspecjalnie nie wychodzi. Wg mnie Tomek jest bardziej wszechstronnym tancerzem, a takich poszukuje ten program. No ale cóż... w końcu to Kuba wzruszył Piróga do łez - wielki skandal, reklama, a o Tomku początkowo nic nie było słychać.
Cieszę się, że wreszcie odpadła Justyna, bo faktycznie była najsłabszym ogniwem.
Jeśli chodzi o tańce, to strasznie podobał mi się hh Ady i Gabrysia - naprawdę świetnie się bawili. Walc mimo wszystko podobał mi się. Pod względem technicznym super, chyba najlepiej zatańczony walc do tej pory. Nawet nie ma co porównywać do walca Żanety i Giorgija - to była dopiero masakra. Nie słusznie zostali nominowani do solówek, ale na szczęscie oboje zostali Pop w wykonaniu Izy i Kamila nawet całkiem, całkiem. Podobało mi się zwłaszcza wykonanie Izy.
Następni do odstrzału powinni pójść KUBA i Paulina albo Anita, choć tę akurat lubię.
Aa i zauważyłyście co za moda teraz, że ciągle dziewczyny tańczą w szaszkach?

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 17:52   #1578
Jo@nn@
Raczkowanie

Cytat:
Idina Menzel - Brave
dzięki
Jo@nn@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 18:05   #1579
byliczka
Zakorzenienie

Co do tej telepadii.. oni mają słuchaweczkę i mikrofonik i w trakcie tańca mówią im co sobie życzą do powtórzenia albo że np chcą zobaczyć później jakieś podnoszenie i oni im dają
Stary 2008-10-30, 18:23   #1580
veronicas15
Zakorzenienie

Dlaczego Tomek

Najbardziej podobał mi się jazz Wioli i Michała oraz walc Anity i Marcina.

Z solówek tylko Marcina;]
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 18:42   #1581
byliczka
Zakorzenienie

Matko nie piszcie jakby on umarł! Mój znajomy jak zginął w wypadku to każdy tak miał na opisie : Dlaczego M.!! i teraz czuje się tak samo jakby Tomek nie żył! Karierę to on dopiero zacznie moje kochane
Stary 2008-10-30, 18:45   #1582
tinkussia
Zadomowienie

Cytat:
aha - i jeszcze pytanie, dlaczego było tam napomknięte, że jazzu uczyli się 2 tyg.?
przecież Michał tańczył z Anitą jakiś modern
tinkussia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 18:49   #1583
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boskadiablica Pokaż wiadomość
Marcin i Anita super zatanczyli cudownie az mi dech zaparlo, ale trzeba przyznac ze hh ady i gabrysia byl git kozacki :P
noo, anitka i marcin .., a hh ady i gabrysia byl super, bo robili to co lubia, wiec.. .

niektore solowki:
justyna- zaskoczyla mnie, mi sie nawet podobalo, a najbardziej to to przejscie, co sie do tylu jakby wygiela i przeszla (nie umiem tego opisac ).
kuba- pol jego tanca, to ten piruet - beznadziejnie, bylam pewna ze odpadnie

tomek - pozytywnie, bardzo mi go szkoda, ze odpadl

anita - ladnie, ladnie

Cytat:
odpada.... Tomek... szkoda, liczyłam że Kuba pojedzie do domu
ja tez .

Cytat:
a Izka znowu ryczy...
Cytat:
Wczoraj nie zajrzałam więc dzisiaj moja relacja :
1 para: dramat, Justyna jak już powtarzałam milion razy: drewno jak się patrzy, nawet nie potrafiła poprawnie zatańczyć samby tylko się przegibała bez sensu, kubuś dziubek (co raz bardziej zaczynają mnie wkurzać te jego usteczka czy tylko ja tak mam? ;/ ) ogólnie zasłużona solówka.
2 para: Iza świetnie, widać że jest korpulentna ale radzi sobie świetnie, Kamil gdzieś tam próbował za nią nadążyć, trochę się spóźniał w muzyce, nie nadążał za nią no ale Iza uratowała ten taniec i podobało mi się
3 para: Paulina i Tomek.. hmm.. Paulina była jest i będzie zośką, wg mnie nie ma kompletnie żadnej ale to żadnej osobowości scenicznej, jest nijaka, zupełnie, Tomek fajnie zatańczył, ale ogólnie nie lubię Brodwayu więc tak czy siak mi się nie podobało.
4 para: Anita i Marcin Faktycznie aranżacja położyła ten taniec, ale tylko ze względów wizualnych, bo techniczna strona była jak najbardziej poprawna! Mogę iść o zakład że gdyby była normalna muzyka a nie Goo Goo Dolls i mieli by normalne stroje to jury mówiło by zupełnie inaczej, jednak rock + walc = kupa
5 para: Ada i Gabryś, no i powiem że baaardzo mi się podobało, świetnie tańczyli, bawili się super, Gabryś oczywiście W rozmowie z Kingą widać było że Adzie przeszkadza ta metka gówniary 16 letniej, troche się wkurzyła jak kinga po raz setny zagaiła na ten temat.
6 para: najlepszy taniec tego wieczoru. Po materiale przed tańcem jestem jeszcze większą fanką Michała. Bardzo mądry chłopak Widać że bardzo uczuciowy, ale także z humorem. Nie rozumiem dlaczego piróg go tak zjechał, jak wg mnie było bardzo dobrze, to że nie potrafi podnieść nogi w kąt 360 stopni to nie powód żeby mówić że położył ten taniec, widać że Wiola się strasznie wkurzyła że Piróg tak powiedział bo od razu powiedziała że Michał jest najsilniejszym facetem z całej edycji, i podejrzewam że ma racje, bo te podnoszenia na których wyrzucał ją jedną ręką do góry, no po prostu mistrzostwo. Wiola jest kapitalna i mam nadzieję że to wygra, lepiej niech jury nie nominuje jej do solówki bo skończy pewnie tak jak Ruda z 1 ed.

Kinga znowu przyszła w nocnej koszuli na live'a no ale cóż. Nie rozumiem czy ona do każdego stroju musi mieć założone rurki? Bez nich się nie da?

No i solówki:
1. Justyna oczwiście podpisuje się rękami i nogami, zatańczyła tragicznie, widać chciała coś pokazać nowego ale hh w jej wykonaniu był po prostu żenujący. Te ręce plątające się po całym świecie, bądź co bądź ona kompletnie nie ma świadomości ruchu.
2. Kubuś no za***iście, kręcenie się na 1 nodze przez 2/3 solówki pfff. Świetnie, pokazał dużo.
3. Paulina, nie zachwyciła mnie.
4. Tomek: świetna solówka, bardzo bardzo mi się podobała.
5. Anita: no takie see, Żadna rewelacja.
6. New Style Marcina KAPITALNY i te gacioszki, z których moja mama płakała ze śmiechu

Ci co odpadli:
Justyna bardzo bardzo dobrze, w końcu ludzie zaczęli patrzeć na taniec a nie na ładne buźki.
Tomek: no niestety nie wiem co to było ;/ podejrzewam że odpadł dlatego że mało się pokazał, podobnie jak Klaudia, ja przed programem nawet nie wiedziałam że taki uczestnik tańczy, a Kubuś rozsławiony wyciskacz łez został. No cóż

zgadzam sie w 100 procentach .

Cytat:
Jeszcze dodam że nie wiem jak Piróg mógł powiedzieć że Michał ciągnie Wiolę w dół. To chyba najbardziej wkurzyło Wiolkę. Co to za tekst, to jest tancerz od NS a nie od jazzu. Więc jeśli tańczy jazz tak dobrze ale nie idealnie to nie wiem o co chodzi...
eh, bardziej mysle, ze jednak odczul to michal. wiola wie, ze jest fajna i umie. jakos wczoraj widzialam w niej zlosliwa i pewna siebie osobe, tzn taka co sie uwaza za ah oh.. a do tej pory tego nie widzialam. moze przez to, ze sie naczytalam tutaj o jakiejs aferze z caro dance i takie od razu skojarzenia wczoraj mialam . nie wiem.

Cytat:
aha - i jeszcze pytanie, dlaczego było tam napomknięte, że jazzu uczyli się 2 tyg.?
bo w zeszlym tygodniu michal tanczyl moder jazz z anitka.
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 19:04   #1584
lapus
Wtajemniczenie

aha, dziękuję za odp, no tak, nie skojarzyłam

Stary 2008-10-30, 19:04   #1585
byliczka
Zakorzenienie

Ty ale o co chosi Jaka afera z Caro Dance? Ja nic nie wiem też chce wiedzieć!!
Stary 2008-10-30, 19:23   #1586
magdish
Raczkowanie

Afera z Caro Dance to w zasadzie żadna afera... Po prostu Wiola 'nie wspomniała' że tańczyła wraz z Kuba i Iza w Caro dance. Wobec czego ludzie zaczęli gadać, że się do nich nie przyznaje i jest zadufana w sobie... Jednak imo to żadna afera, jak zobaczyłam to całe 'Caro dance' w 'Mam Talent' to chyba sama nie chciałabym się przyznać, że tańczyłam w takiej zadufanej w sobie grupie;P Jako całość Caro dance do mnie nie przemawia, nie podobają mi się jakoś szczególnie ich choreo. Za to Iza i Wiola to dwa wyjątki z Caro Dance, za Kubą nie przepadam ;]
magdish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 19:29   #1587
byliczka
Zakorzenienie

i to cała afera? no to nie mam pytań.

Po obejrzeniu fragm., Mam talent. Nie dziwie się że się nie przyznała :/

Swoją drogą przeglądając komentarze do filmiku Izy ze stanów z zeszłego roku padły hasła że jej mama jest trenerką Nie wiedziałam.

Edytowane przez byliczka
Czas edycji: 2008-10-30 o 19:52
byliczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 19:32   #1588
azure
Zadomowienie

GG do azure

Cała afera z Cado Dance polega tylko na tym, że Wiola odeszła z tej szkoły i teraz jej przedstawiciele sieją zawiścią, bo jej zazdroszczą. Ot co.

Co ciekawe, ich żałosna taktyka się sprawdza. Bo część ludzi postrzega Wiolę przez pryzmat tej "afery" i z góry się zakłada że dziewczyna jest wredna i w ogóle be. Na szczęście są jeszcze ludzie obiektywni, pytanie tylko których jest więcej..
azure jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 19:35   #1589
magdish
Raczkowanie

A był ktoś z Was może wczoraj na live??? Zna ktoś pary i tańce z przyszłego odcinka?
Licze na to że Marcin w końcu wylosuje New Style...
magdish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-30, 20:34   #1590
Daria_P
Wtajemniczenie

Ja wyczytałam takie pary:

Kuba Iza fokstrot
Kamil Ada cramping
Michał Wiola reggae jump
Marcin Anita jazz
Gabrys Paulina modern

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości