|
|
#1561 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zodiakalne Rybki - stwórzmy nasze akwarium :)
witam
ja tez jestem zodiakalna Rybką..widze ze mamy ze soba troche wspolnego.. .. Rowniez nie lubie negatywnych emocji-nerwowych,zakompleksionyc h ludzi,zakłamania ,papierosów itp,itdBardzo lubie usmiechnietych i szczerych ludzi,z dystansem do siebie i swiata..,slodycze ,troch ę samotnosci,porzadek i czystosc-zdecydowanie mam artystyczną dusze-stąd moj zawod ,jestem bardzo wrazliwa choc to szczelnie ukrywam...romantyczna:rol leyes:,nieco nieśmiala.. itd itd....A urodziłam sie 14 marca..może sa Rybki z tego dnia??pozdrawiam wszystkie![]()
|
|
|
|
|
#1562 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,słodycze. o matko nic nie mów--uzależnienie!! i herbatki no i niestety papierosy tez![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
artystko
|
|
|
#1563 |
|
Przyczajenie
|
jestem kosmetologiem-kosmetyczka a teraz na dodatek ucze sie fryzjerstwa;D
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- A jak Wam sie uklada drogie Rbki z plcia przeciwna??bo jestem ciekawa czy tylko ja tak mam..:P a mam tak ze jestem bardzo wrazliwa,biore wszystko do siebie,i dlugo pamietam doznana krzywde..jesli chodzi o to,czesto sie fochuje poza tym nie bez powodu podkreslam!:P ,jestem bardzo niezalezna w zwiazku-lubie sama decydowac o swoich sprawach i nie potzrebuje rad swojego chlopaka:|,i mam takze swoje zdanie itd itd Prosze Was o odpowiedzi ;p
|
|
|
|
|
#1564 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mało Ci "brakło" do 29 Napisz coś więcej.Cytat:
Cytat:
![]() A tak z czystej ciekawości Słoneczko skończyłaś technikum czy liceum? Myślałam nad byciem kosmetyczką, dziennikarką(gadajacą w radio), kiedyś psychologiem, prawnikiem(te dwa jednak odpadają), a farmacją(to też nie wiem...). Bo każdy zawód ma w sobie coś, czego nie znoszę ![]() Ja lubię mieć swoje zdanie, uwielbiam słodycze Samotność oczywiście, ale z pewnymi granicami, bo ile można?![]() Co tam u was, rybki? Ja wyleguję się na wakacjach A tak poza tym to zaczynam bardziej dbać o paznokcie
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
||||
|
|
|
|
#1565 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj wylegiwałam sie na słoneczku...a teraz z moim Tż(nie lubie tego skrótu) z moim bejbe
|
|
#1566 |
|
Przyczajenie
|
solaola - witam
![]() Więc tak.. Jestem wrażliwą osobą. Łatwo mnie zranić. Jestem bardzo wygadana,ale tylko przy osobach, które znam. Przy obcych raczej nie czuję się pewnie ;/ Moje hobby to śpiewanie, taniec. Jestem w tym podobno całkiem niezła ![]() Jestem dość tajemniczą osobą. Nie mówię o sobie od razu wszystkiego. Odkrywam się przed kimś stopniowo. Straaaaszna ze mnie "przytulanka". , bo UWIELBIAM się przutulać.. ![]() ulubiony kolor? Niebieski i turkusowy.Lubię sukienki i różne oryginalne dodatki. Kolekcjonuję też takie "magiczne przedmoity" ;P Moją pasją są też języki obce. A zwłaszcza mam fioła na punkcie angielskiego i ostatnio francuzki. Nie zniosłabym zdrady! Mogę wiele wybaczyć, ale tego nigdy. Jak się zakocham, to na maxa ![]() Czekam na info o Tobie! PzdR>>
|
|
#1567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1568 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
Moje hobby to śpiewanie, taniec. Jestem w tym podobno całkiem niezła ![]() Jestem dość tajemniczą osobą. Nie mówię o sobie od razu wszystkiego. Odkrywam się przed kimś stopniowo. Straaaaszna ze mnie "przytulanka". , bo UWIELBIAM się przutulać.. ![]() ulubiony kolor? Niebieski i turkusowy Nie zniosłabym zdrady! Mogę wiele wybaczyć, ale tego nigdy.-ja tez taka jestem.Widze znaki zadiaku maja ze soba wiele wspolnego a to jest jeden z wielu przykladow |
||
|
|
|
|
#1569 |
|
Przyczajenie
|
Ja się interesuję astrologią. Nie to,że mam jakąś obsesję i latam co tydzień do wróżki,ale nie które rzeczy się sprawdzają. Np. to,że do Ryb pasują znaki: Byk, Rak, Skorpion. Nie oznacza to, że inny znak zodiaku do nas nie pasuje,ale z tymi znakami zodiaku łatwiej mi się rozmawia. Mam dwie najlepsze przyjaciółki. Obie są zodiakalnymi Skorpionami.
W sobie nie podoba mi się tylko to,że łatwo się uzależniam. Nie lubię też tego,że jestem trochę zbyt uległa. Chodzi mi o to,że pewnym osobom nie umiem odmówic, gdy proszą mnie o jakąś przysługę, która nie bardzo mi pasuje. Nie umiem być asertywna. Wszyscy mi mówią,że mam za dobre serce. Ale cóż.. tak mam.
|
|
#1570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szybko sie uzależniam -tak! Mam za dobre serce-to słyszalam od tłumów, jestem niezdecydowana,"miekka faja" jestem tajemnicza,ale przy ludziach z którymi sie dobrze czuje to sie zmienia z czasem ,przytulanka oj tak tak i dzisiaj zapisałam sie na francuski ![]() ![]() pozdrawiam
|
|
|
#1571 |
|
Przyczajenie
|
ameliataka- wow!! ja też jestem w szoku
Fajnie,że tyle nas łączy.Pozdrawiam Cię serdecznie! Miałyśmy stworzyć nasze akwarium-heh. Fakt, jest ogromne A tak w ogóle akwarium, to posiadam też w domu 120 litrów ma. Uwielbiam na nie patrzeć. To uspokaja ![]() A Wam się układa z płcią przeciwną? Już było takie pytanie,ale i ja się zapytam,a co tam
|
|
#1572 |
|
Rozeznanie
|
hellooł mi układa sie z moim bejbe cudownie,jestesmy prawie 2 i pół roku razem,i z dnia na dzień jest lepiej
jak to możliwe a widujemy sie prawie codziennie,praktycznie mieszkam u niego teraz. ale nigdy nie było mi lepiej z nikim jestem czasem za bardzo zazdrosna nie o kobietę tyle co o inne zajęcia (wiem to głupie i egoistyczne ale )juz to zmieniam w sobie,o kumpli o rodzine jego. ![]() tak bardzo mi pomaga z moja depresją ,jest ze mna kiedy mi zle ,a kiedy jest dobrze to potrafimy zdziałąć razem cuda ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- MALINKOmam pytanie jak z tym francuskim Ci idzie?jak w porównaniu z angielskim? zawsze chciałam sie go uczyć,jest taki SEXYYY
|
|
#1573 |
|
Przyczajenie
|
[/COLOR]MALINKOmam pytanie jak z tym francuskim Ci idzie?jak w porównaniu z angielskim?
zawsze chciałam sie go uczyć,jest taki SEXYYY Ooo taak, francuzki jest sexxxxy ![]() Wiesz, ja zaczęłam tydzień temu więc, na razie to takie podstawy. Czasami sobie łamię język Bo wymowa jest dość trudna, ale za to jak pięknie brzmi.. Uwielbiam, gdy mój TŻ mówi do mnie po francuzku. On ten język zna dość dobrze. Uczy sięod 3 lat. Ma taki fajny akcent. Lubię, gdy tak do mnie mówi i mówi.. Mimo,że rozumiem co 15 słowo A angielskiego uczę się od 9 lat i jestm w tym bardzo dobra <skromna> ![]() W szkole mam też nimiecki, ale nie podoba mi się.. Taki "twardy ten język" Ble.. Podoba mi się też hiszpański. ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- ameliataka - a spod jakiego znaku jest Twój TŻ? Mój to Panna ![]() Fajnie nam się układa,ale wkurza mnie w nim to,że jest taki pedantyczny.. Nie jestem bałaganiarą,bez przesady, ale wiecie.. koleżanki zawsze się mnie pytają: -Hej Madzia, a co tam u tej Twojej Panny? ![]() A obcy ludzie się patrzą na mnie, myśląc ,że jestem lesbijką
|
|
#1574 |
|
Rozeznanie
|
moj misiek to bliznieta,
tak panny sa pedantami moja siora np mi przyszła na mysl
|
|
#1575 |
|
Rozeznanie
|
Zauważyłam jedną różnicę w tych wszystkich podobieństwach rybek. A mianowicie to, że nie chce uczyć się francuskiego !!! A niestety w szkole do której się wybieram poza angielskim jest również francuski
Od 8 lat uczę się angielskiego i aktualnie drugi rok niemieckiego i jednak wolałabym przy nich pozostać... ale mus to mus
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1576 | |
|
Przyczajenie
|
heh
![]() W końcu to nic złego, czasem mnie tylko trochę irytuje... Dziewczyny, czy też Was wkurza, gdy ktoś przy Was przeklina? Moja znajoma klnie non stop. Strasznie mnie to odrzuca. W ogóle nie lubię wulgaryzmów.. ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
Niemiecki mi się z angielskim myli. Pisownia. Parę razy dostałam przez to gorszą ocenę.. ![]() Faktycznie, mus to mus. Poradzisz sobie, zobaczysz
|
|
|
#1577 |
|
Rozeznanie
|
ja tez nie lubie jez niemieckiego
![]()
|
|
#1578 |
|
Przyczajenie
|
Dobrze,że mam pamięc do języków. Słucham na lekcji i zapamiętuję. W domu się niemieckiego nie uczę. Po prostu mi się nie podoba
|
|
#1579 |
|
Rozeznanie
|
Ja z niemieckiego utrzymuje się na bardzo dobrym a z angielskiego na dobrym. Fakt, że niemiecki i angielski się troszkę mylą :P ale niemiecki sam w sobie nie jest trudny na szczęście
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pytania- wkurza mnie. Też mnie dziwi, że tyle nas łączy Myślałam, że te całe 'znaki zodiaku' to bzdura, a jednak okazuje się to nieprawdą Ja mam najlepszą przyjaciółkę- rybkę i dogadujemy się jak nikt inny, tylko mam ten problem, że już nie mieszkamy w tych samych miastach, nikt nie potrafi mi jej zastąpić. Nienawidzę, jak ludzie umawiają się za moimi plecami. Mam dwie przyjaciółki. Ktoś musi być kołem u wozu, prawda?...![]() Dziś mam dziwny humor. Wcześniej było ok, teraz egzystuję, nie jestem. Ogólnie to poprzednia klasa gimnazjum minęła zbyt szybko...
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
|
#1581 |
|
Przyczajenie
|
Witam Rybki!
U mnie taaaka brzydka pogoda ;( Miałam w planach spacer z kumpelą, ale pada okropnie, no i grzmi.. Za 2 tygonie wyjeżdżam do Holandii, do siostry. Już się nie mogę doczekać! Ja też jakoś humoru dziś nie mam. To pewnie przez pogodę.. Pozdrawiam!
|
|
#1582 |
|
Przyczajenie
|
Witam Rybeńki
jestem kolejną do kompletu 15 marzec pozdrawiam |
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy ślicznie Powiedx nam coś o sobie.
|
|
|
|
#1584 |
|
Raczkowanie
|
no witajcie...
a ja od wtorku jestem panią magiister, od niedzieli opiekuję się stajnią i praktycznie codziennie jeżdżę sobie w dwugodzinne tereny - po prostu raj na ziemi, tylko gdybym miała jeszcze jakąś pracę...
|
|
|
#1585 |
|
Przyczajenie
|
Wow
![]() To aby pozazdrościć Pani Magister ![]() U mnie się zaczęły malinki... ;/ Ale za 2 tygodnie Holandia! Będzie boooskoo. Pozdrawiam was Kochane!
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OO Gratulacje
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Rozeznanie
|
hello
ja jeszce nie zaczęłam sie uczyc francuskiego,chciałam w empiku ale grupa dopiero od sierpnia startuje musze poszukac innych szkół salaola co słychac??rybko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie trochę zmian- czyli jak zwykle, nigdy nie może być zbyt spokojnie.We wrześniu startuje mój kurs na gitarę Jak się nie dostanę(ograniczone miejsca) to chyba się załamię, bo to 'trzyma mnie przy życiu' Pomalowałam właśnie pazurki i tak dumnie się przyglądam frenchowi na lewych paluszkach, bo wyszedł całkiem ładny, gorzej z prawą dłonią Tak stwierdziłam, że faceci to świnie jednak są![]() A co u was, rybki kochane? Urlopiki są?
||
|
|
|
|
#1589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.... rybcia z konca lutego Witam! |
|
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny,wierzycie w horoskopy?Witamy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

ja tez jestem zodiakalna Rybką..widze ze mamy ze soba troche wspolnego..
,troch ę samotnosci,porzadek i czystosc-zdecydowanie mam artystyczną dusze-stąd moj zawod

A tak poza tym to zaczynam bardziej dbać o paznokcie

Od 8 lat uczę się angielskiego i aktualnie drugi rok niemieckiego i jednak wolałabym przy nich pozostać... ale mus to mus