|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Cytat:
Agee owoc to przekaska nie posilek ![]() Teraz zjadam jablko na czczo, tak sobie wymyslilam, dlatego, ze mam intesywne poranki i od obudzenia sie do sniadania mijaja mi jakies 2,5 godz. A z dzieciakami, w tym jeden przedszkolak, mam co robic, a to jablko podkreca mi metabolizm i daje kopa - tak sobie tlumacze ![]()
![]() |
#1562 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bo wstaje ok 5:40; dla siebie mam czas do ok 6:20, o tej budze przedszkolaka i sie wybieramy do przedszkola/pracy a w miedzy czasie wisi mi na szyi mloda ![]() ![]() wiec ciezko cokolwiek bardziej wymyslnego sobie rano przygotowac no chyba ze wstawalabym o 5 a co to to nie bo ja uwielbiam spac ![]() ![]() no ale sobie teraz tak pomyslalam ze przeciez takiego nalesniczka moge sobie wziasc do pracy, nie? ![]() a teraz tak sobie mysle ze w sumie tak samo jak nalesnika ze starych platkow owsianych to mozna zrobic racuszki z jablkami nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz znalazłam na stronie ![]()
![]() |
#1564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha Telik zjadam dwa nalesniki w nich jest ok 150 g twarogu i maly jogurt - ledwo mecze, ale nie moge sobie odmowic ![]()
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Wiem, że pierwsze śniadanie powinno być największe (czy też najbogatsze w wartości odżywcze) i mam tam lekko namieszane. Kurcze miałam taki bardzo głupi nawyk jedzenia pierwszego posiłku ok.11 ![]() ![]() Kiedyś nie jadłam nic do tego czasu (wstając o 7 lub 8),bo nie jestem głodna ![]() ![]() Wziełam sobie do serca twoje słowa ![]() ![]() Mam jeszcze problem z deserami, bo odkąd jestem na diecie nie zjadałm NIC deserowego (no może orzeszki).Dzisiaj jadę po ciemną mąkę (bo w pobliskim sklepie nie ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja w niedziele bede robila serniczek SB ![]() mega slodki weekend sie zapowiada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() no ja wlasnie tak robie z tymi sniadaniami i pewnie juz zauwazylyscie ze pierwszy posilek to zazwyczaj jest jakas przekaska ![]() o tej 9 to zawsze solidne sniadanie no i ok 13 to tez wieksza przekaska ![]() no a wieczor to juz wiadomo ![]() szkoda tylko ze w pracy nie ma mikrofali i te posilki musza byc na zimno ![]() Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-02-05 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A serniczek też pycha ![]() Cytat:
![]() ![]() Omlty uwielbiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zadomowienie
|
effa dzieki za info - zaraz po pracy prosto do Lilda pojade zeby mi nie wykupili
![]() ![]()
#1571 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() co do cm to nie mam pojecia bo sie mie mierze ale w talli i pod biustem jest naprawde waziutko widze po nowych ciuchach, rozmiar 38 stał sie mocno za luzny ![]() spodnie w pasie 28 sa takie akurat wiec zle nie jest ale problemem jest tak zwany "{rogal czyli przednia czesc brzuchola ale tu chyba bardziej cwiczenia mi pomoga no i dziekuje za rade, Kochana jestes ze czytasz te nasze "gorzkie żale" i słuzysz radą, złota babka jestes i tyle Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a co do póznych posiłkow to za czasów studenckich na sniadanko kawka i faja pozniejw okolicach 12/13 jaks mega drożdzówa, banan, kubus i toczyłam sie jak kuleczka po uczelni. przynajmniej Tz mogł byc pewny ze kulki telika mu nikt nie podrywa ![]() ![]()
![]() |
#1572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jakbys bardzo chciala to moge ci kupic takie foremki jesli beda i wyslac ![]() Teliku moze sama Lidla otworz ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-05 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a foremki od poniedziałku dopiero wiec jesli nie napadne na lidla we wrocku to dam znac ![]()
![]() |
#1574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czasy studenckie mnie rozbroiły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no nie, proszę szanować moje schorowane jestestwo a tak BTW to u mnie było to samo, jak mnie ciocia we Wrocku dokarmiała a ja jeszcze poprawiałam bułeczkami na uczelni i pizzami wieczornymi to po powrocie do domu wyszło 75 czyli lekką ręką dycha na plusie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Wtajemniczenie
|
na przykład takie:
http://www.bogutynmlyn.pl/go/_info/?id=468&idc=34&page= |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() effa przypomnialo mi sie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze pytanko co do naleśników-czy z mąki zytniej 2000 wyjdą ok?nie będą się rozrywać na patelni?bo jak robiłam pizze z tej mąki to ciasto wyszło kruche,ale po upieczeniu było juz ok.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Wtajemniczenie
|
no i dobra namówiłyscie mnie na zakupki w bogutynmłynie
ale tak mysle zeby zakwas kupic ale nie wiem który, wiec piekące pieczywo plazowiczki proszę o pomoc, co kupic do pieczenia chleba i z czego jestescie zadowolenie z tego sklepu poki co to zamawiam: mix płatków smarowidło, dzem, maka orkiszowa 2000 co dalej to nie wiem telik kulka was posdrafia ![]()
#1581 |
Zadomowienie
|
muszę się Wam pożalić..
chciałam od poniedziałku zacząć I fazę, a przypomniało mi się, że muszę zacząć brać tabletki na wywołanie @, bo mi zanikł jakieś 3 miesiące temu ![]() kurde ![]() po prostu będzie MŻ od poniedziałku i już.
#1582 | ||
Rozeznanie
|
hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1583 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no tak studia tłuste lata ![]() no nie mogłam sie doczekac z tym zamówieniem, a ze pewnosci co do zakwasu nie miałam, kupilam tylko drozdze piekarskie. poki co to wypieki na zakwasie to nie na intelekt telika ![]()
![]() |
#1584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i tak oto jestem tu z Wami ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-05 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Na kolacje wetne w takim razie jakis serek chudy biały, albo jajo... A moge wieczorem pic na podwieczorek albo deser mleko z kakaem i slodzikiem?
![]() |
#1586 | ||
Wtajemniczenie
|
ale cicho tu...
![]() Cytat:
![]() a lachonem mnie rozbroiłas ![]() Cytat:
![]() co do kakao to nie jestem pewna kiedys pilam, ale ostatnio przezytalam ze slodziki tez wspomagaa wydzielanie insuliny co moze spowolnic spalanie,wiec kakao w pierwszych porach. ale niech ktos madry mnie poprawi jesli zle prawie wlasnie jestem w trakcie planowania jedzonka jutrszejszego ![]()
![]() |
#1587 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mmam ochote straszna na spaghetti carbonara i zastanawiam sie czy moge ![]() ![]()
![]() |
#1588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przez trzy miesiace schudlam wtedy 9 kg. Nie robilam wiele. Chleb zamienilam na wase. Ale sie nie ograniczalam. Jadlam np 5 kanapek wasy na sniadanie na poczatku zeby sie najesc bo nie znosze byc glodna. Potem jadlam II sniadanie w szkole, jakies jogurty o ile dobrze pamietam, na obiad jadlam zawsze to co bylo w domu tylko polowe mniej. I kolacje jakas lekka. Przestalam pic gazowane napoje i jadlam duzo warzyw , w tym... marchewke ![]() I potem mi sie waga juz wahala. od 70 do 74. Teraz dzieki bogu moja waga wyjsciowa przed SB bylo 69.5 - 70 kg. I walcze dalej ![]() ![]() ![]() ![]() Kazda ma swoja historie hehehe.....
![]() |
#1589 |
Wtajemniczenie
|
ech no to dobrze ze sie wzielysmy za siebie
bo lepsze zgrabne niz pulchniutkie wykształciuchy ![]() tak przygotowywuje jedzonko i nie wiem czy znowu z jedzeniem wegli nie przesadzilam niech tora zerknie 7.00 koktail pomaranczowy(sok jednodniowy z pomaranczy, zarodki przenne, suszona morela)+omlet z twarogiem cynamonowym 10.muffinka(ostatnia:cool ![]() 13. salatka - salata, ser plasniowy+orzechy wloskie+miodowy vinegret(1 lyzeczka miodu ![]() po 16 mini salatka pomidor +cebulka+lyzka jourtu 19 grilowany losos+jakies warzywka no i jak zwykle cos chyba w 2 pierwszych posilkach zakombinowalam co?
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jadłospisów nie zamieszczam chwilowo w obawie o lincz ![]() i nie komentuję, bo mi myszki przed oczyma latają ![]() winnam jeszcze dodać, że przed studiami byłam na pielgrzymce i ... oczywiście nic nie jadłam, bo głodna nie byłam ![]() ![]() a potem to był moment... ech, człowiek głupi był https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...64&postcount=9 MNIAM Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-02-05 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.