|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
Cytat:
![]() Glinka super sprawa, ale wez ze soba szampon do wlosow i klapki, [bo widzialam jakas para latala bez], bo po tej glince mialam tak szorstkie, poplatane i matowe wlosy, ze szok, a nie moczylam glowy ![]() ![]() Moja mama czasem jezdzila na sama glinke i miala po niej swietna cere, gladko, odzywiona ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-09-20 o 03:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zadomowienie
|
Czy możecie mi polecić dobrego, zaufanego weterynarza w Lublinie? Najlepiej na Czubach. Bardzo proszę o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
czy w aptece w cerfurze ( wybaczcie, ale nigdy nie wiem jak to się pisze
![]() ![]()
#1564 |
Zakorzenienie
|
Ja (jeśli chodzi o leczenie gryzoni) jestem zadowolona z p. Anety Nowakiewicz przyjmującej w Azorku.
http://kocia_stronka.republika.pl/lecznica_azorek.html
![]() |
#1565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Interesuja mnie zabiegi godne polecenia i okolo w jakiej cenie,zeby portfel za bardzo nie cierpial ![]()
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mozna tez kupic pakiet za 300zł, gdzies na ich stronie powinno byc info, co w nim jest ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-09-20 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zadomowienie
|
Bardzo Ci dziekuje za info.To jak na 400zl to ladnie sobie wypoczelas
![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszcze ![]() ![]() ![]() A i czy moglabys mi wyslac jakiegos linka gdzie mozna sie zorientowac w cenach,bo szukam i szukam,ale nigdzie nie widze takiego zestawu za 400zl ![]() ![]()
Edytowane przez krooolewna Czas edycji: 2009-09-20 o 14:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1568 |
Konto usunięte
|
Gdzie znajdę bluzkę/ tunikę kimono z długim rękawem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja również polecam bardzo tę lecznice dla zwierzat. Zarówno tego Pana jak i te mlodsza dziewczyne. Niestety z poprzednim pieskiem trafilam do nich za pozno, Mają tam rentgen i wlasnie tam dopiero zdiagnozowali u mojego pieska raka., ale teraz wyleczyl tez tego ktorego mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
właśnie chodzi mi o tego koło makro
![]() Dziękuję bardzo ![]()
#1572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Ci bardzo
![]()
#1574 |
Raczkowanie
|
Czy zachodziłyście ostatnio do Galerii Centrum? Co tam się teraz dzieje? W sensie czy wyprzedają coś, bo mają zlikwidować. Poluję na parę kosmetyków i usiłuję się zorientować co i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
No ja bylam z jakieś 1.5 tyg temu to byly kosmetyki -30%
#1576 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
goniąca własny ogon..
|
Ja słyszałam, że spółka Galerii Centrum zbankrutowała i nie będzie już tych sklepów.
Ale ręki uciąć nie dam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zadomowienie
|
nie ma galerii centrum, ogłoszono jej upadłość dzisiaj w Krakowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zadomowienie
|
Layla_lbn wiem,ze pewnie masz mnie dosc,ale jeszcze mam pytanie co zwykle bierzesz do tego spa?No bo wiem juz dzieki Tobie,zeby rbac szampon(po bialej glince)no i klapki.A poza tym suszarke do wlosow?Recznik?W ogole jak chodzisz na masaz to jak?W ubraniu?Czy jakis duzy recznik beirzesz?No tak pytam,zeby wiedziec co wziac
![]() ![]() No i ostatnia sprawa czy jak chce jechac na tygodniu to moge w ciemno czy lepiej zadzwonic i zamowic zabiegi?
#1580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ręcznik i szlafrok dostajesz, suszarki są, musisz wziąć klapki. Najpierw [po recepcji] idziesz się przebrać do sztni-wrzucasz kostium kapielowy, ale ja polecam bikini. Zakladasz szlafrok i idziesz do poczekalni, tam po Ciebie zaraz ktoś przychodzi. W zaleznosci na co idziesz: zawsze zdejmujesz szlafrok i wieszasz na wieszaku w danym "gabinecie"-oni mowia Ci, co robic. Na recznym masazu zostajesz tylko w majtkach ![]() W Clarinsie [na tym zabiegu, co ja bylam] dostajesz jednorazowe majtki i wkladasz je [kosmetyczka wychodzi ![]() Niczym sie nie przejmuj-wszytsko Ci na miejscu powiedza ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Raczkowanie
|
dziewczyny w ktorym miejscu przy leclercu jest targ?jest on codziennie?i czy tam w novej kolo pks na gorze sa jakies ciuszki?
moja szafa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660836 moja wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660841 bardzo prosze o odpisywanie u mnie,nie mam czasu na sledzenie innych watkow.dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W Novej na górze z tego co się orientuje są sukienki, buty, bielizna ![]()
![]() Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem. 19.08.09 prawko 01.10.09 studentka Edytowane przez lolitaj Czas edycji: 2009-09-22 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chce tam pojechac we wtorek to mam nadzieje,ze nie bedzie za pozno na rezerwacje jak zadzwonie w czwartek/piatek? Strasznie Ci zawrocilam glowe,ale dziekuje juz wszystko wiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1584 |
Raczkowanie
|
Gdzie moge kupic brazowa ekos skorke tak zeby cena nie zwalila mnie z nog?
I czy w lublinie moge sprzedac w jakims antykwariacie ksiazki ale nie podreczniki tylko takie zwyczajne ksiazki mlodziezowe?
moja szafa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660836 moja wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660841 bardzo prosze o odpisywanie u mnie,nie mam czasu na sledzenie innych watkow.dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno nie będzie za późno, gorzej jest np w weekendy, ponoć jest bardzo dużo osób-chociaz nie wiem, obsłuba tak mówiła ![]() Ja byłam w piątek z mamą, to w sumie oprócz nas widziałam z 4 osoby.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Raczkowanie
|
Czy orientujecie się może gdzie w Lublinie znajdę jeszcze okulary przeciwsłonecze? Szukam , szukam i nigdzie znaleźć nie mogę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w top secret są fajne jeszcze na wyprzedaży ![]() a z nowych kolekcji to mango i reserved ![]()
![]() |
#1588 |
Raczkowanie
|
kto planuje zapisac sie w najblizszym czasie na silownie i moze na basen?
![]() sama zbieram sie juz od dawna ale mam tak ze sama to nigdy sie nie wybiore a w 'grupie' razniej:P |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
ja planuję na aerobik, siłownię lub basen. najlepiej to pierwsze.
i stąd moje pytanie - ktoś zna jakiś dobry klub z aerobikiem? (najlepiej blisko UMCSu lub dworca PKS) siostra chodzi do Extreme Studio na Kunickiego, ale dla mnie to trochę za daleko.. chciałabym chodzić ze 2, max. 3 razy w tygodniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja chyba wybiorę strefę fitnes w leclercu ![]() może nie jest najbliżej ale mają szeroką ofertę zajęć i to co pół godziny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.