Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-01, 06:31   #1561
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
popukaj się w głowkę piczo
wystarczy?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 06:34   #1562
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wystarczy?
zalecam conajmniej dwugodzinne pukanie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 06:34   #1563
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
zalecam conajmniej dwugodzinne pukanie
nie, nie zadnego pukania ja już dziękuję

Can't teraz zauważyłam, ze masz ślub w piątek dali Wam jakiś upust?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-01 o 06:36
Stary 2009-06-01, 06:37   #1564
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
popukaj się w głowkę piczo
cant kaska ma odwyk od pukania w czolo do czego ja namawiasz
a ty piczo wez sie uspokoj
jaka ciaza mowilam IC zrobilas obie ostatnio duzo stresow... mnie przez sam egzamin na prawo jazdy okres przesunal sie 14 dni i jakos nie panikowlam
jakbys byla w ciazy to czula bys
a nie teraz hipochondrię tu odstawiasz i wszystko jak leci podpinasz pod fakt ze na pewno jestes w ciazy
duzo siusiasz..a moze w takim razie masz pryz okazji zapaelnie pecherza alboo drog moczowych
gdzie to od sikania od razu ciaza ulomku jeden
w trakcie ciazy duzo sie sika owszem ale jak ma sie duzy brzuch bo wydalasz to co twoje dziecko wydala a ty nawet jesli jestes w ciazy to bodaj pierwszy tydzien albo dwa wiec nie chrzan ze to na pewno od ciazy sikasz ja na potege.... pierwszy objaw łomie to jest brak okresu... a potem mdlosci i ta cala reszta cyce nie tyle bola co rosna ... matko
kaska ty i ciaza wiesz co wybacz ale jakos nie jestem sobe w tym momencie w stanie wyobazic.....

nno nie odstawila tabsy Kaśka baranku jeden jak sie odstawia tabsy to sie w organizmie taka maniana moze dziac ze brak slow to ze w pierwszym miesiacu po osatawieniu tabsow masz perturbacje okresu no to to jest normalne wariatko jedna
a poza tym jak bralas tabsy to jak Ty chcez w ciaze zajsc od razumiesiac po tym..
kazdy ginekolog mlodej przyszlej pannie mlodej mowi: jesli chcecie fasolke zaraz w pierwsza noc po slubna odstawiamy tabsy minimum 3 miechy przed
organizm musi przejsc na samoregulacje
poza tym tabsy nawet jesli maja malo hormonow robia w twoim orgaznimie taka rewolucje zeglowa mala
jak odstawiasz tabsy to tez ta rewolucja jest dosc pokazna
wez ty sie uspokoj wez ze sto glebokich oddechow i nie truj na wiecej ze jaka to wielka panika bo nie masz okresu.... bo to wcale nie odbiega odnormy .... i wcale nie jestes w ciazy baranku jeden

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-06-01 o 06:45
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 06:39   #1565
kaska87
Zakorzenienie

no skoro panikuję to znaczy, że tez nie jestem sobie tego w stanie wyobrazić

dobra koniec tematu

Stary 2009-06-01, 06:40   #1566
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
nie, nie zadnego pukania ja już dziękuję

Can't teraz zauważyłam, ze masz ślub w piątek dali Wam jakiś upust?
dam ofiarę na biednych i będę miała siorka bierze slub tez w piatek (już za miesiąc) i jakoś się jej nie czepiali
Stary 2009-06-01, 06:43   #1567
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
dam ofiarę na biednych i będę miała siorka bierze slub tez w piatek (już za miesiąc) i jakoś się jej nie czepiali
piczko ja się nie czepiam, tylko w niektórych salach dają upust jak robisz ślub w inny dzień niż sobota

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-01, 06:51   #1568
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
piczko ja się nie czepiam, tylko w niektórych salach dają upust jak robisz ślub w inny dzień niż sobota
a ja zrozumiałam ,że chodzi Ci o dyspense w kościele na ślub

nie na sali nie dostajemy niestety żadnego upustu.
Stary 2009-06-01, 06:53   #1569
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja zrozumiałam ,że chodzi Ci o dyspencje w kościele na ślub
to sobie pogadałyśmy nie chce mi się iść do pracy, a jeszcze jedziemy do Katowic wieczorem

Stary 2009-06-01, 06:55   #1570
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
to sobie pogadałyśmy nie chce mi się iść do pracy, a jeszcze jedziemy do Katowic wieczorem
a ja własnie uczę sie na egzam.. właśnie uswiadomiłam sobie ile mam nauki i też mi się nie chce..

i zaraz spadam z wizazu.. no dobra za 5 minut
Stary 2009-06-01, 06:56   #1571
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja własnie uczę sie na egzam.. właśnie uswiadomiłam sobie ile mam nauki i też mi się nie chce..
tak od rana ja to bym jeszcze spała gdybym nie musiała iść do pracy

Stary 2009-06-01, 07:00   #1572
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
tak od rana ja to bym jeszcze spała gdybym nie musiała iść do pracy

a no, za duzo mi się tego wszystkiego nazbierało.. w weekend nie miałam czasu, a w tym tyg mam 3 laboratoria, w sobotę idę na ślub i na to wesele, a w nast tyg mam 2 egzaminy i ni naucze się przez jeden dzień potem długi weekend i znowu egzaminy

ogólnie mówiąc to cały czerwciec mam zawolony..
Stary 2009-06-01, 07:00   #1573
obca7
Wtajemniczenie

Hello
Ile nadrabiania mam, a mówiłam żeby nie pisać za dużo

Tżtowi się nudziło w sobotę i zrobił zteciową i swoją siostrą listę gości Wyszło im 60 osób i lista jeszcze nie jest zamknięta. W sumie dojda jeszcze może 4 osoby. Jeszcze muszą z teściem przedyskutować sprawę. W tych 4 osobach jest ten narwany kuzyn tżta co Wam pisaąłm. Tż też za bardzo go nie chce no ale teść pewnie będzie chciał, bo to jego rodzina. Wszyscy by bgyli od nich tylko on nie. Ale ja nie chcę tego człowieka na moim slubie. Szarpał mnie na dyskotece a tżta uderzył. Dupek jeden. I tż mówił, że jak ten łoś idzie na wesele to się nie bawi wcale tyle pije. I jak ntu chcieć kogoś takiego na swoim weselu. Ale nie będę się z teściem kłocic kogo chcą zaprosić. W każdym razie na tżta liście go nie ma, ale zobaczymy co teść na to powie i mozliwe, że zostanie dopisany. A tż mówił jeszcze, ze w tej rodzinie to nigdy rodzeństwa tżta na wesela nie prosili, mimo, że wesela były na salach wiejskich co wiadomo, że koszt weselicha jest mniejszy niż w restauracji. Tylko, ze to było jakies 15 lat temu, ale rodzeństwo tżta już było po szkołach średnich. I z całej rodziny byłą młodziećż tylko od nich nie i teściowa powiedziała, zeby teraz ich tez nie zaptraszać
I może napiszecie, że rodzice nie powinni się wtrącać w naszą listę gości ale u nas tak jest, ze litę ustala się z rodzicami. Ale nie ma zapraszania jakiś przypadkowych osób.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 07:04   #1574
kaska87
Zakorzenienie

idę do pracy będę ok 12:00

Stary 2009-06-01, 07:05   #1575
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello
Ile nadrabiania mam, a mówiłam żeby nie pisać za dużo

Tżtowi się nudziło w sobotę i zrobił zteciową i swoją siostrą listę gości Wyszło im 60 osób i lista jeszcze nie jest zamknięta. W sumie dojda jeszcze może 4 osoby. Jeszcze muszą z teściem przedyskutować sprawę. W tych 4 osobach jest ten narwany kuzyn tżta co Wam pisaąłm. Tż też za bardzo go nie chce no ale teść pewnie będzie chciał, bo to jego rodzina. Wszyscy by bgyli od nich tylko on nie. Ale ja nie chcę tego człowieka na moim slubie. Szarpał mnie na dyskotece a tżta uderzył. Dupek jeden. I tż mówił, że jak ten łoś idzie na wesele to się nie bawi wcale tyle pije. I jak ntu chcieć kogoś takiego na swoim weselu. Ale nie będę się z teściem kłocic kogo chcą zaprosić. W każdym razie na tżta liście go nie ma, ale zobaczymy co teść na to powie i mozliwe, że zostanie dopisany. A tż mówił jeszcze, ze w tej rodzinie to nigdy rodzeństwa tżta na wesela nie prosili, mimo, że wesela były na salach wiejskich co wiadomo, że koszt weselicha jest mniejszy niż w restauracji. Tylko, ze to było jakies 15 lat temu, ale rodzeństwo tżta już było po szkołach średnich. I z całej rodziny byłą młodziećż tylko od nich nie i teściowa powiedziała, zeby teraz ich tez nie zaptraszać
I może napiszecie, że rodzice nie powinni się wtrącać w naszą listę gości ale u nas tak jest, ze litę ustala się z rodzicami. Ale nie ma zapraszania jakiś przypadkowych osób.
u mnie też się ustala z rodzicami.. fakt nie wtrącają się nam do slubu i wesela za bardzo, ale moje zdanie jest takie że jezli dają mi kasę to też mają coś do powiedzenia.ale jest ok
Stary 2009-06-01, 07:11   #1576
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie też się ustala z rodzicami.. fakt nie wtrącają się nam do slubu i wesela za bardzo, ale moje zdanie jest takie że jezli dają mi kasę to też mają coś do powiedzenia.ale jest ok
Ja tez tak myslę, ale w drugą strone tez nie mogą przesadzaćRodzice tżta nie dokładają się do ślubu.
Ale nie chodzi o to, że się wtrącaja tylko o tego kolesia. Czy jak sie upije nie będzie szalał na naszym weselu. I jedyny pewniak, że nie będzie szalał, to wtedy, gdy nie będzie zaproszony
Stary 2009-06-01, 07:14   #1577
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez tak myslę, ale w drugą strone tez nie mogą przesadzaćRodzice tżta nie dokładają się do ślubu.
Ale nie chodzi o to, że się wtrącaja tylko o tego kolesia. Czy jak sie upije nie będzie szalał na naszym weselu. I jedyny pewniak, że nie będzie szalał, to wtedy, gdy nie będzie zaproszony
u mnie TŻ tez sobie zbiera sam na wesele.. u nas jest problem jednak z moim tesciem.. i jestem pewna że upije się przed oczepinami, ale co zrobic.. będziemy mieć kilka domków zarezerwowanych w tym osrodku to się go tam umiesci i będzie spokój..
Stary 2009-06-01, 07:21   #1578
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie TŻ tez sobie zbiera sam na wesele.. u nas jest problem jednak z moim tesciem.. i jestem pewna że upije się przed oczepinami, ale co zrobic.. będziemy mieć kilka domków zarezerwowanych w tym osrodku to się go tam umiesci i będzie spokój..
Może akurat się powstrzyma. Mój tata i teść też potrafia wypić na weselu czy na imieniach, ale na weselach swoich dzieci nie piją. Symbolicznie tylko, a potem nie. Jak to powiedzieli, żeby dzieciom wstydu nie przynieść i trzymać fason
Stary 2009-06-01, 07:25   #1579
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Może akurat się powstrzyma. Mój tata i teść też potrafia wypić na weselu czy na imieniach, ale na weselach swoich dzieci nie piją. Symbolicznie tylko, a potem nie. Jak to powiedzieli, żeby dzieciom wstydu nie przynieść i trzymać fason

no niestety tak nie jest.. w sumie na weselu swojej naukochańszej córki tej się upił.. poza tym on nie uznaje swoich pozostałych dzieci...

zmykam z wizażu, zjem śniadanko i będę się intensywnie uczyć.

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-06-01 o 07:26
Stary 2009-06-01, 07:33   #1580
lain
Zakorzenienie

Cytat:
jak to przecież Wy obydwoje jesteście rocznik 86
TZ jest pol roku starszy i tak on ma teraz 23 lata a ja jeszcze 22

u mnie jest tak, ze liste gosci ustalam ja z TZem. a rodzice nie maja nic do gadania w koncu to nasza imprezka swoich gosci zaprosza sobie przy okazji imienin czy cus

ble mam dzis doslownie godzinke cwiczen (a nie 1,5h) i mi sie taaaak nie chce bede sie tluc w sumie godzine tramwajem (tam i z powrotem) zeby posiedziec godzine.... bez sensu
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 07:41   #1581
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a ja właśnie zamówiłam sobie kropki akrylowe
Też mam kropki Fajne są i wciskam je w moich pracach gdzie się da
Cytat:
nawet mi nie mów ja muszę 3 prace oprawić jedna 16zł i to z drukowaniem na własnej drukarce, a tusz muszę kupić nowy a tani nie jest jakoś tez mi 150zł pójdzie, tzn rodzicom
Ja za pracę w sztywnej okładce płaciłam 16 zł, a w zwykłej jakieś7 albo 8. Najgorzej właśnie z tuszem jest, bo najdroższy z tego wszytskiego. Ja się wycwaniła i kupowałam tusz w strzykawce i sama napełniałam. Taka strzykawka 20 kosztuje 20 zł.

Cytat:
Dobry dzień

Jozia dziwi mnie podejście Twojego TŻta że chciałby byc teraz ojcem, wyjechał do pracy żeby zarobić na wesele. Pracy jako takiej nie macie, Ty w sumie tylko ten staż, mieszkać gdzie też nie macie (chyba że u Twoich rodziców, bo z tego co pamietam to u teściów nie za bradzo).. Ja bym teraz matką nie chciała zostac, mimo iż czuję instykt macierzyński i taki mały chłopczyk czy dziewczynka na pewno sprawiłby Nam duzo radości, ale jestesmy odpowiedzialni i dorosli i uważamy że chociaż jedno z nas musi mieć stałą pracę, żeby zapewnić dziecku jako takie warunki i nie chodzi mi tutaj o robienie karier, bo ja chcę mieć dzieci rok po roku i zamierzam (jak sytuacja nam pozwoli) do 3 roku zycia sama się nimi zajmować, a potem wrócic do pracy wiem jakie są teraz czasi i pewnie nie zrealizuję moich planów, ale nie dzień dzisiejszy tak właśnie myślę.. a skoro Wy chcecie się budować (sorry nie wiem z czego), Ty zaczynasz studia.. to.. ja niestety nie jestem taką optymistką jak Ty..

Tylko się nie obrażaj
Ja tez czuję instynkt macierzyński, ale muszę go tłumić. Najpierw chce skończyć studia, potem jest wesele i dom do remontu. Żebyśmy mieli dobry start i potem mogła się skupić tylko na dziecku. I najchętniej bym chciała po ślubie dzidziusia. Ale to nierealne. Chcieć to ja mogę, ale życie zweryfikuje kiedy będziemy mogli sobie pozwolić. I chcę mieć dom wyremonbtowany, a to nam zajmie z rok, bo kredytu nie chcemy brac tylko z bieżacej kasy remontować.
Ale na 2 rocznicę slubu to dzidizuś juz na pewno będzie na świecie

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-06-01 o 07:43
Stary 2009-06-01, 08:13   #1582
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki

kiedy ta pogoda zrobi się fajna

mieliśmy z TZ i znajomymi jechać na ten długi czerwcowy weekend do Zakopanego a ja mam dwa egzaminy wtedy i

gdzie jest Tancerka ...................

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 08:14   #1583
szana
Zadomowienie

jaaa Cieee nadrobiłam chyba z 15 stron

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
szna przepraszam ale to ostatnie zdanie zdecydowanie inaczej przeczytałam nie bede cytowac jak ,
napisz napisz co
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
chciałam nadmienić, że ja jestem bardzie zaawansowanym 87, bo poszłam rok wcześniej do szkoły
też jestem 87 Tyyyy zazdrościłaś bratu tornistra tak?

a ja wczoraj byłam na takim małym rejsie nananana fajnie było byliśmy z rodzicami,siostrą i jej TŻ i oczywiście ja i mój TŻ pogoda nam się udała a miało padać a tu piękne słoneczko mmm
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 08:15   #1584
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

kiedy ta pogoda zrobi się fajna

mieliśmy z TZ i znajomymi jechać na ten długi czerwcowy weekend do Zakopanego a ja mam dwa egzaminy wtedy i

gdzie jest Tancerka ...................
Jak nic porwał ją gdzieś TZ a może dopiero po zajeciach zawita na stancję
Stary 2009-06-01, 08:22   #1585
szana
Zadomowienie

też mnie to dziwiło,że w tych ostatnich chyba 15 stronach(a może trochę mniej) nie ma wypowiedzi Tancerki,gdzie się zgubiła ?
Kubusewa ma pewnie rację,że z TŻ gdzieś jest...
Stary 2009-06-01, 08:24   #1586
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
u mnie jest tak, ze liste gosci ustalam ja z TZem. a rodzice nie maja nic do gadania w koncu to nasza imprezka swoich gosci zaprosza sobie przy okazji imienin czy cus
My tez swoją liste gości mamy, ale rodzice ją jeszcze zmodyfikują. Pewnie kilka osób będzie dopisanych. Na pewno nikogo nie wykreślą z mojej listy i nie będą się wtrącać ilu znajomych mam zaprosić. Ja na swojej liście mam 50 osóbTe 10 jeszcze dopiszą i będzie git Tżt tez miał swoją zrobiona, ale usiadła z mamą i siostra i jeszcze raz zrobili: i w 98 % im się zgadzała, bo tz liczył tego kuzyna narwańca a jego mama go wykreśliła. No i dzieci kuzynostwa nie zapraszamy mam nadzieję, że nikt nie będzie się burzyć
Stary 2009-06-01, 08:30   #1587
szana
Zadomowienie

Cytat:

My tez swoją liste gości mamy, ale rodzice ją jeszcze zmodyfikują. Pewnie kilka osób będzie dopisanych. Na pewno nikogo nie wykreślą z mojej listy i nie będą się wtrącać ilu znajomych mam zaprosić. Ja na swojej liście mam 50 osóbTe 10 jeszcze dopiszą i będzie git Tżt tez miał swoją zrobiona, ale usiadła z mamą i siostra i jeszcze raz zrobili: i w 98 % im się zgadzała, bo tz liczył tego kuzyna narwańca a jego mama go wykreśliła. No i dzieci kuzynostwa nie zapraszamy mam nadzieję, że nikt nie będzie się burzyć
przecież to wesele WASZE ,wiem,że rodzice finansują (albo nie bo już się gubię?) i macie prawo do tego,że nie chcecie żeby był na waszym weselu ktoś kogo nie macie ochoty oglądać nawet a co dopiero się z nim bawić i cieszyć Waszym szczęściem.
Wasza lista gości też jest dość spora (w sumie)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-01, 08:33   #1588
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

a my nic nie modyfikujemy pod rodzicow...
co prawda kazde z rodzicow ma jakies sugestie
ale u nas bylo tak: tego zarpaszamy tego.. tego zaprosimy jak nas zaprosi na swoje wesele
aa no i tego zaprosimy a teog wujka .. no wiesz trzeba.. no i tak.. zrobilo sie 116 osob plus my
aaaa najlepsze
liczymy tych gosci liczymy (znaczy excel liczy a my wstawiamy) a pamietacie mowila mi kobieta na sali ze jak bedzie 120 osob to mamy pakiet dla nowozencow za darmo
i tak nam wyszlo 115 i se mysle ladnie no to po pakiecie a TZ do mnie: a nas policzylas...???
i zonk zapomnialam nas wliczyc
a nam pani powiedziala wtedy ze no przeciez niebedziemy az tak doslowni jak bedzie 115 osob no to juz umowmy sie ze macie 120
tylko teraz zeby wszystkie te paciaki przyjechali
bo kurnia nie bedziemy mieli pakietu dla nowozencow za darmo :P
oczywiscie uznalismy (znaczy scisle moja mama) ze no bez przesady jak trzeba bedzie no to doplacimy no bez jaj w koncu mlodzi musza miec swoja sypialnie w dzien slubu ale wiecie
idealnie by bylo gdyby przyjechali wszyscy
ale na sile dopraszac gosci nie bede bo i po co
Stary 2009-06-01, 08:41   #1589
asiulek1705
Wtajemniczenie

Witajcie w ten piękny dzień (nie pod względem pogody)! Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka
Rozmawiacie o liście gości, u mnie jest podobnie, rodzice się nie wtrącają ale razem z nimi listę ustalaliśmy
Wygońcie mnie bo mam naukę i na tej obronie chyba słowa nie powiem
Stary 2009-06-01, 08:54   #1590
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Witajcie w ten piękny dzień (nie pod względem pogody)! Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka
Rozmawiacie o liście gości, u mnie jest podobnie, rodzice się nie wtrącają ale razem z nimi listę ustalaliśmy
Wygońcie mnie bo mam naukę i na tej obronie chyba słowa nie powiem
wyganiamy

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości