![]() |
#1561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Nasza miłość była jak kwiat bez wody.
Ubrałam się na czarno. Miałam żałobę po naszej miłości. Nikt jednak nie wiedział że noszę czerwoną bieliznę... - Zobacz, zawsze miała proste włosy a dziś ma loki... - Pewnie była u fryzjera. -Nie. Zakochała się.
#1562 |
Zakorzenienie
|
Zarumienione myśli...
Czasem trzeba poukładać nawet własne myśli. Niech nigdy nie będzie już kropki w naszym opowiadaniu. wszystko ma swój początek i koniec. Cokolwiek jutro przyniesie. Siedzę na brzegu świata, macham nogami Nadzieję wiąże z nowym początkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Raczkowanie
|
Siedzieli na ławce w parku, trzymał ją za rękę ale myślami był gdzieś indziej... Był z Nią.
Tak pięknie kłamiesz kotu. Chętnie dała mym Ci za to Oskara. Kółko różańcowe-pierwsze źródło informacji;p Żaden scenariusz nie przewidział takiego zwrotu wydarzeń. Ty z nią a ja... sama. I uciekam tak gdzie tylko cisza....
#1564 |
BAN stały
|
....
'puk . puk . puk .' no i po jaką cholerę pukasz skoro wiesz, że Ci serca już nie otworze . za bardzo obrosłam obojętnością do Ciebie . stoję tu jak ostatnia idiotka . cała zapłakana i tupie nogami trzymając w ręce nadzieje. a Ty i tak trzymasz ją . nie mnie za rękę . otwórz szeroko oczy i popatrz na mnie . popatrz na mnie szeroko otwartymi źrenicami i nie wmawiaj mi później, że byłeś ślepo zakochany . bo przecież kazałam Ci otworzyć szeroko oczy . za kilka lat wszyscy będziemy 'ala' robotami z wielką dziurą zamiast serca . więc nie przejmuj się . za kilka lat nie będziesz już przez mnie wytykany . od dziś jest dla mnie gruby . brzydki . pryszczaty i w ogóle nie jest w moim typie . wulkan przelewających się emocji . a mama ciągle mówiła żeby nie trzymać nie potrzebnych rzeczy ? mówiła ?! .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-04-17 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Przyczajenie
|
`Bo On uwielbiał sentymentalnie pejzaże`
`Mada i Marcin zakochani . Chyba nie do końca skoro już nie są razem . ` `Rozpadł się nasz domek z kart` `Forever young` `Another day` `My immortal` `Subtelnie gra deszcz . Stuka w parapet wraz z moimi łzami` `zaufaj..` `Zasnęła powoli` `Mogło mnie tu nie być choć tak kocham życie`[song.] `Czarny kruk . Zamknięty w rozdziale życia`. `Żyj jak byś miał niedługo nie żyć`. ^^Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic^^ [song.] `Idź własną droga bo w tym cały sens istnienia` [song.] `Przyjaciele stoją tam gdzie zawsze stali`[song.] ______________________ '- Cóż za ironia! - To nie ironia Dziecko, to życie.. '[bad_romance];* |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zadomowienie
|
ciutblizej - Dziękuję ;**
peculiarity - 0ch,jak dobrze Cię tu widzieć ! <3 TwojaKokaina - zachwycasz. ![]() _________________ On na mnie spojrzał,przez chwilę,przypadkowo,i bez namysłu. Dzisiejszy poranek był porankiem prawdziwie prawidłowo wiosennym. Ach,jaka szkoda,że serce nie posiada oczu. jest tak ślepo naiwne. Była tak zadowolona jakby znalazła co najmniej tysiąc złoty ot tak,na ulicy. Każdy zastanawiał się,dlaczego akurat jej się udało. Nikt mnie wiedział,że tak na prawdę znalazła żeton szczęścia. A on? on pisał od czasu do czasu,gdy zabrakło mu już myśli na kolejny wieczór. Miłość zapakowana w czarnych workach. Wiesz,byłabym nawet w stanie oddać Ci jakąś cząstkę siebie,tylko dla Ciebie.. byłaby to cząstka mojego lewego półdupka żebyś mógł je całować co wieczór,kiedy tylko będziesz pragnął naprawić to co spieprzyłeś. Jakaś niekompletna ta wiosna. A wieczorem zdejmowała ubrania,kładła się naga do łóżka i udawała,że jego dłonie są szorstką pościelą. Lubiła udawać,że wszystko jest dobrze.. Czasami nawet jej samej udawało się w to wierzyć. ach, przykryj mnie swym szeptem dzisiejszej nocy mój Panie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zadomowienie
|
chciałabym być bułką z ogórkiem którą codziennie rano zjadasz na przerwie między trzecią a czwartą lekcją.
można być smutną i mieć długie paznokcie? dwie kropki i gwiazdka, tylko tyle. zrozum to wreszcie! znalezione: Anioły w adidasach podobne są do biedronek, które założyły kropki na lewą stronę.Na zmacanych ulotkach świat wydaje się lepszy...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1568 |
Raczkowanie
|
popatrz jak wtulona w siebie para szanuje sie i kocha !
Każde głębsze uczucie prowadzi do cierpienia. Miłość bez cierpienia nie jest miłością. Zakochaj się, a każdy wszędzie, wszystkie rzeczy, wszystkie słowa oznaczać będą „miłość”. To samo dzieje się, kiedy kogoś utracisz. Dopiero późną nocą, przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości. Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety. Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny. |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
jak na filmowej kliszy chwytam każde spojrzenie twoich jasnych błękitnych oczu.
zostały mi po nim puste dłonie i suszone kwiaty, których nigdy nie dostałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zadomowienie
|
Jesteś z piekła rodem, a masz anielsko niebieskie oczy. happyend - to na zdrowie mu. ![]() TiScatteroUnaFoto - mrrrrrr <3 tfojakrulefna - to miło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Przyczajenie
|
znalazłam powód do życia... przez który chciałabym umrzeć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Zadomowienie
|
Tyle już nie widziałam Cię, wciąż w tym tłumie nonsensów szukam Twych niebieskich oczu.
Nienawidzę kiedy udajesz, że Ci zależy. A następnego dnia dowiaduję się, że masz inną. xsxs - ![]() ![]()
#1573 |
Raczkowanie
|
Deszcz padał na jej splątane włosy.
dlaczego nie kochasz i wybierasz wolność. ? Tęskniła za nim nieustannie. zepsułeś mnie kompletnie. beztroski śmiech. Swój pogląd. Własne mysli. codziennie bezsilnie kładła się na łóżku. wyznałam Ci miłość markerem na ścianie. Jeśli mogę coś powiedzieć, to dzisiaj wolę milczeć. Nie jestem taka jak wszyscy.
![]() |
#1574 |
Przyczajenie
|
Czasem myślimy że mogło by być lepiej... A jednak nic w tym celu nie robimy...
A ona się do mnie wdarła, bez wyjaśnienia wyrwała mi z rąk jego miłość I niby jak się mam dla ciebie zmienić, skoro do łatwych rzeczy to nie należy .! Tu nikt nie liczy się z moim zdaniem. Nie liczą się z tym czego chcę. I z tym że cię tak bardzo kocham. Chciała bym mieć takiego, który na zwykłą imprezę nie potrafiłby beze mnie wyjść. Ten który przestałby beze mnie normalnie funkcjonować Nie wiesz jak bardzo mnie skrzywdziłeś i chyba nikt nie wie .! Prawdziwa miłość jest wtedy gdy on cię nienawidzi ty go wciąż kochasz i chcesz jego szczęścia . Gdy wybaczasz mu każde świństwo jakie ci wyrządził. |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
Jestem z Was dumna, że dotrwałyście do XVIII części i jestem dumna z siebie, że tak walczycie, mimo wszystko, o kogoś, kogo znacie tylko z kilku zdań ,słów, liter. Dziękuję. ![]() ![]() ___ Czuję się pusta. Od niedzieli, od naszej ostatniej rozmowy, odkąd wiem, że nigdy nie kochałeś. Czuję się pusta.
Pytałam, czy to normalne, czy tak można, czy wszyscy ludzie tak robią... z parasolem w deszczu, z uśmiechem przez łzy. z Tobą w kieszeni. Tamte spojrzenia chowasz dla innej, wiem. Twoim oczom nie wypada patrzeć.
#1576 |
Rozeznanie
|
patrzysz na mnie tak zachłannie.
każesz mi myśleć o jutrze, a przede mną przecież jeszcze dzisiaj. ty nie jesteś żaden true-school, new-school ani żaden old-school. ja trochę żyję, ty trochę nie. " dostałam od życia gorzką czekoladę z napisem: OBY ZAWSZE BYŁO CI TAK SŁODKO " "jeszcze nie wiem skąd wieje wiatr wiem że Cię niesie szeptem uniesień do mych warg"
#1577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czarny_Aniolek - 3m się ![]() ![]() Martusssia , happyend - cudeńka, okradam ![]() czaarnalbk - dziękóóję ![]() cobainowa , 3martyna3 , _mandarynka , peculiarity - nareszcie jesteście! ![]() limitowanaa - kierwaa. naprawdę ? ![]() ----------- mój cel widnieje wysoko nad poprzeczką. co było wczoraj nieważne jest dziś. przed siebie idę dziś. i jakby czołg przejechał mi po sercu. za małe serce by pomieścić wszystko .
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
"Niektórych więzi nie można zerwać.
Czasami uda się znaleźć tą jedyną osobę,która bez względu na wszystko, zawsze z nami będzie. Może to być twój życiowy partner,z którym weźmiesz wymarzony ślub. Ale jest również możliwe, że osoba,na której zawsze możesz polegać, osoba, która, może wydawać się,że zna cię lepiej niż ty sam... To ta sama osoba,która była z tobą od zawsze." (z filmu ,dodałam bo cudowny tekst )
#1579 |
Zadomowienie
|
czeko1395
![]() ![]() myszka23101 ![]() ![]() marikab ![]() ![]() TajemniczaPanna ![]() dajsesiana ![]() ![]() Toogether93 - nareszcie ! Mycha mojaaa ![]() ![]() nensie ![]() ![]() Mrs Unfabulous ![]() ![]() _________________________ __________________ Szła długim korytarzem, pustym . Gdy nagle usłyszała płacz. Tak, to był jego płacz , i szept. Doskonale rozumiała co szeptał -jej imię. Ten papier jest do dupy....ale ten ma zapach lawendy..... ![]() Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci. Najtrudniejszy jest czas, kiedy kładę się do łóżka i już nic nie może powstrzymać mnie przed myślami o Tobie. Czekolada o smaku cytryny, Cytryna o zapachu czekolady. Bo ja.. zamiast baranów liczę przed snem złamane serca.
![]() |
#1580 |
Raczkowanie
|
Patrzę w niebo.... Nie ma gwiazdek... Gwiazdek nie ma Ciebie też nie ma ![]()
#1581 |
Rozeznanie
|
Malinowa Girl - być docenioną przez taką talenciare to wielki zaszczyt !
+ okradłam Cię moja droga ! ;* Istotka z Bajki - wielkie <3 w twoją stronę ! ![]() m4dziar4 - świetne! okradam ![]() Patrzyłam bezradnie, jak innym ludziom spełniały się moje marzenia.. * tylko Ewa miała pewność, że Adam nie miał innej. * kiedy Cię spotkam za kilka miesięcy i zapytasz co u mnie, ja odpowiem Ci,że u mnie nic się nie zmieniło. odejdę z lekkim uśmiechem i szepnę sama do siebie : czekam - z nadzieją,że Ty to usłyszysz...
![]() |
#1582 |
Raczkowanie
|
` Drodzy państwo ! Uprzejmie proszę o uwagę . W wyniku ciągłych nieporozumień rozwiązujemy naszą działalność . Z dniem dzisiejszym zakańczamy nasze codzienne występy na ławce w parku . Bardzo mi przykro , że odbieramy państwu rozrywkę, ale niestety straty okazały się większe niż zyski . To tyle . Dziękuję .
` Pędziła przed siebie leśną ścieżką . Ubrana w zwiewną sukienkę . Wiatr bezlitośnie muskał jej zimne ramiona . Nie przeszkadzał jej chłód. Jako wyprana z uczuć istota nie czuła żadnej różnicy . ` Uwielbiam te iskierki zazdrości w jego oczach . Te bezpodstawne ogniki , które każą mi go kochać jeszcze bardziej . ` Motylki w brzuchu stały się najważniejszym celem życia . ` Jego błękitne oczy do złudzenia przypominały kolor nieba .
#1583 |
Raczkowanie
|
i wiesz co???to takie zabawne,że już cie nie kocham!
spotakałam dziś chłopaka. był idealny.słodki przystojny..mm te usta,nawet do mnie zagadał...i może nawet mógłby być mój! tylko że....ja myślałam tylko o Tobie ;/ i robie wszystko byś był zazdrosny choć nawet nie jesteś mój... ignorant serc coraz mniej tematów do rozmowy,coraz więcej pretekstów do kłótni...czy to koniec????
![]() |
#1584 |
BAN stały
|
....
żyje dla Ciebie . chociaż bez Ciebie . nienawidzę siebie za to, że aż tak Cie kocham . za to, że nie potrafię od tak wyrzucić Cię z głowy . nienawidzę za te wszystkie myśli związane z Tobą . nienawidzę tego co kiedyś kochałam .... pewnego dnia obudzisz się z moim zdjęciem w prawej ręce i będziesz chciał, żebym się do Ciebie uśmiechnęła . pewnego dnia po prostu zatęsknisz za mną . zapomnieć o całym świecie . żyć tylko dla siebie . to co dla mnie najważniejsze . dla Ciebie jest bez sensu . ironia ? niepowtarzalna . niecodzienna . a jednak tak strasznie Ci obojętna .. .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-04-17 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Raczkowanie
|
On ukradł mój uśmiech...
Zabrałeś ze sobą wszystko co było dla mnie ważne... Celem mojego życia jest spotkać większego głupka ode mnie;* Zagubiłam się we własnych marzeniach... Przy tobie wszystko staje się łatwiejsze. Zabita wspomnieniem o tobie... Nic innego się nie liczy, tylko ty i ja. Chciałabym, żeby już tak było każdego dnia. Gdybym tylko mogła, to ty już dawno byś nie żył... Oddałabym wszystko, by zobaczyć ten twój łobuzerski uśmiech ![]() Gdyby Ciebie nie było, moje życie stało by się wielkim nieporozumieniem. Kocham patrzeć Ci w oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Mariettax3 & dreams_x33 & nienaruszona - czujcie się okradzione
![]() Toogether93 - I love you ![]() _
wypowiadane przez ciebie słowo 'kocham' brzmi mało realistycznie. zakryła oczy rękoma, aby nikt nie zobaczył jej łez. i stojąc tak na środku ulicy czekała, aż któryś idi*ota uderzy w nią, rozpędzonym samochodem żeby mogła w końcu iść do nieba. dołączyć do swoich przyjaciół. Pytania są niebezpieczne, nie ruszaj ich, będą spały. Zapytasz – zbudzisz i znacznie więcej niż myślisz pytań powstanie. Obudź wreszcie mnie, bo już nie mogę tu wytrzymać. A czuję, że to się nie kończy, a dopiero zaczyna. lekkim krokiem, lekką powiewnością, rozpływam się w twych źrenicach. wydobywając zazdrość Twoją. że on teraz mnie ma, a nie Ty. Nawet największa parasolka nie uchroni nikogo od deszczu łez . Każdy musi przejść swój własny potop . |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Rozeznanie
|
ciutblizej czarnaalbk
-dziękuje dziękuje ![]() Druga strona piękna jest przesycona ukochanym brudem taka seksualna zakała czy miniesz mnie na mojej dumie ? spraw bym płakała na próżno pozostaw jedną łzę dotknij mojej twarzy westchnieniem Na białej ścianie głęboką czerwienią rysuję twój zarys. podchodzę bliżej dotykając ciągle ciepłego policzka. uśmiecham się lekko. wielka łza wypełnia się tobą i czuję że możemy stać się jednym każdego razu uwalniałam oddech Bardzo lubiłam mówić 'nienawidzę' cień widziałam w przyćmionej luce snu o ciepłych kolorach w śnie który powinien się nie skończyć 'żegnaj' jest utopią myślę że wszystko co kiedykolwiek uda ci się znaleźć ma pełne prawo by pożreć kawałek twojego umysłu Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-04-17 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
Plastikowa rzeczywistość.
Uczynku swego nie żałuj już dłużej. Letni romans. Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę czasu. Ludziom w głowach się przewraca jest już za późno by nawracać. Autobusy zapłakane deszczem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Wtajemniczenie
|
happyend, LoveYourEyes, czarnaalbk - dzięki myszki moje ;**
![]() I don't like the way that you say you feel fine when you look so down./ Nie lubię kiedy mówisz, że czujesz się dobrze, a wyglądasz tak ponuro. No, I never wanna hold you with tears in your eyes./ Nie, nie chcę nigdy trzymać Cię ze łzami w twoich oczach. I just believe that we will always be and dream./ Po prostu wierzę, że będziemy mogli ciągle trwać i marzyć. I'm not your little miss-well-behaved./ Nie jestem twoją małą miss dobrego zachowania. Nie wyczekuję z utęsknieniem na twój powrót, wręcz przeciwnie, żyję szczęściem braku Ciebie w moim świecie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.