|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Cytat:
![]() Jeśli uważasz, że je za dużo, to któreś karmienie spróbuj oszukać może wodą;/słabą herbatką, np. rumiankową? Jest GENIALNA książka - gry i zabawy z niemowlakami, Jackie Silberg. 20 kilka zł kosztuje, warto kupić. Zabawy oid 1 mca do roku, świetne, naprawdę polecam. I podaj maila, coś ci podeślę ![]() ![]() A wiesz, co moja córa cholernie lubi? śpiewanie. Nieważne, czy masz głos, czy fałszujesz, i tak to jest TWÓJ głos i jest najpiękniejszy dla Shadee na świecie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jabłko/marchew. Agu po marchwi najpierw miała na buzi krostki, potem doszła chrypa i katar. Po japcu - od razu wysypka na buzi. A podałam dynię z ziemniakiem - super. Banan - super. Jutro podam cosik nowego - mam gruszki i śliwki, któraś któreś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Zadomowienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2210535 1]drugie pytanie, ale ostrzegam że głupie
![]() jak tam obcinanie pazurków u stóp? mojej to one chyba w ogóle nie rosną... ja rozumiem, że rosną wolniej niż u łapek, no ale 3 miesiące i an razu nie obcinałam... ba! tam nie ma w ogóle co obciąć, zero białych końcówek... no nie ogarniam ![]() Jeszcze nie obcinałam ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22108402]Telewizor małą interesuje, ale nie pozwalamy - małż ogląda gdy mała śpi, ew. w bujaczku jest odwrócona tyłem. Po spotkaniu z dyrektorem - mega zadowolona jestem ![]() ![]() Z tv u nas identiko, a co do dyra to super ![]() Cytat:
![]() Bydgoszczanka, Kropka gratki z okazji rocznic ![]() A my dziś byliśmy na spotkaniu z fizjoterapeutką w przychodni i żenada totalna. Nie dość że maluchem zajęła się może 3 minuty to jeszcze stwierdziła, że ma asymetrię na podstawie tego, iż młody cały czas leżąc na brzuchu patrzył na lewo. A jak miał nie patrzeć jak tam stała waga, a poza tym widział tylko ścianę. ![]() Jutro jedziemy do teściów na trzy dni. Spakowałam nas wieczorem. Już nie mogę się doczekać spacerów na świeżym powietrzu. Do usłyszenia wkrótce. Mam nadzieję, że uda mi się Was później nadrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór,
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja czekam na ten głośny śmiech jak na zbawienie. Ola po tym skoku łapie się za raczki na razie i łapie za zabawki na macie.Nie przewraca sie ani się nie śmieje. Ale jak robie jej pierdzenie po brzuszku lub szyjce to sie uśmiecha i jakiś taki dziwny dzwięk wydobywa. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, patrzę na innych i za dużo biorę do siebie..taką mam popierdziuloną naturę...tak było zawsze, ale nie sądziłam, że przeniesie się również na dziecko..
![]() A co do mówienia na moje dziecko, że jest pulpetem..albo ewidentne teksty : "ale ona jest gruba" to oczywiście staram się to jakoś zaprzeczać, ale i tak za każdym razem jak mnie te osoby spotkają na streecie, opinie się powtarzają..niedługo to będę miała wrogów na osiedlu..bo niedość że krzyczę żeby nie dotykali, to jeszcze zaraz będę mówić do nich : że np. Pani też przydałaby się dieta.. Ostatnio nawet jak szłam to jeden Pan w średnim wieku krzyknął na głos : O! ale murzyn!..........do murzyna(nienawidzę tego określenia) to jej daleko...elegancko poprostu... Wiem, że tu w Polsce zawsze tak będzie..że nie uniknę wzroku i różnych haseł rzucanych w kierunku moim i męża...nie powinnam się tym przejmować...OK...ale uwierzcie mi że jest to cholernie uciążliwe, dlatego chyba opuścimy ten kraj, bo jestem za słaba na takie życie wśród rasistów... Naprzeciwko nas w bloku mieszka taki jeden konkretny...który groził mojemu mężowi jak tylko go gdzieś spotkał samego(jak był ze mną to nie podchodził)..to wkońcu zaczął nosić ze sobą jakiś tam gaz w kieszeni, żeby się wrazie czego ochronić..a ja sie bałam jak wychodził do pracy albo sam szedł po zakupy....Ehh.....ale nic zjechałam troche z tematu.. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22111955]Co To Jest?
![]() Chętnie bym Ci wytłumaczyła ale to jest akurat nierozwiązywalna zagadka z czasów liceum gdyżżżż, ponieważ, dlatego, że, natenczas, onegdaj... bywałam na wagarach i nigdy się nie dowiedziałam co to jest, po co i jak tego używać ![]() ![]() Raz nawet miałam mieć 6 na koniec.. ale nie chciało mi się poprawiać sprawdzianu z 5 na 6 bo po co skoro był napisany bardzo dobrze ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Konto usunięte
|
Te laska, a ty do średniej gdzie chodziłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22112411]Te laska, a ty do średniej gdzie chodziłaś?[/QUOTE]
Do Wyspiana ![]() A Ty? ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Konto usunięte
|
Kopernik a potem Wojkowice - mój Anioł Stróż zadziałał
![]() ![]() W Wyspianie uczył dawno temu mój dziadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | |||||||
Rozeznanie
|
chociaż padam to musiałam zajrzeć
![]() Cytat:
![]() to wszystkiego najlepszego dla Luziy ![]() i Daniela ![]() Cytat:
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2210535 1]ha... no wlaśnie... jak wasze dzieciaki reagują na tv? bo moja to świra dostaje, łeb się obraca o 360 stopni, byle tylko tv widzieć. ja cały dzień nawet nie włączam, żeby się nie patrzyła. a i tak przyuważyła siłą rzeczy. a najlepsze jest to, że ona jak leży na naszym wyrku (a mamy telewizor na ścianie nad łóżkiem) to potrafi do WYŁĄCZONEGO telewizora zacząć gadać ![]() drugie pytanie, ale ostrzegam że głupie ![]() jak tam obcinanie pazurków u stóp? mojej to one chyba w ogóle nie rosną... ja rozumiem, że rosną wolniej niż u łapek, no ale 3 miesiące i an razu nie obcinałam... ba! tam nie ma w ogóle co obciąć, zero białych końcówek... no nie ogarniam ![]() TV- w naszym pokoju nie oglądam w dzień coby jej nie kusił bo lubi się gapić, dopiero wieczorem właczam jak pójdzie spać. W salonie rodziców czasem ogląda, jak tam do nich pójdziemy,ale zaraz staram sie odwrócic jej uwage...tylko,że prawie nic nie wygra z Tv pod względem atrakcyjności. paznokcie- u rąk rosna ekspresowo, u nóg - dwa razy obcinałam, w tym raz tylko u duzych paluszków. Cytat:
![]() Cytat:
![]() i moje dziecko tez jest pyza ale co z tego? niech sobie gadają...mam to gdzieś. Ciesz sie kochana,że urodziłas zdrową, sliczną, niepowtarzalną córcię, popatrz czasem w tv lub dookoła - ile osób nie ma takiego szczęścia aby mieć zdrowe lub wogóle mieć dziecko! Cytat:
Cytat:
tez mam takiego "placka", tylko główka na boczek i wsio - koniec wysiłku ![]() Cytat:
![]() i miłego pobytu ![]() spadam spać bo łeb mi pęka...i jeszcze do tego stłukłam lampe naftową i musiałam to cholerstwo wycierać, nawdychałam sie i wręcz w głowie mi sie kreci kurde.dobranoc.
![]() |
#1571 |
Konto usunięte
|
Tak, jak Bratka pokazywała.
Kciuki POD kolankami. Wolnymi 4 palcami każdej ręki chwytasz dłonie małej - a właściwie to ona cię chwyta za któryś palec :d Kolanka do brzuszka przyciskasz, rączki do kolanek, i obracasz w prawo i w lewo dziecko, na leżąco. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22112742]Tak, jak Bratka pokazywała.
Kciuki POD kolankami. Wolnymi 4 palcami każdej ręki chwytasz dłonie małej - a właściwie to ona cię chwyta za któryś palec :d Kolanka do brzuszka przyciskasz, rączki do kolanek, i obracasz w prawo i w lewo dziecko, na leżąco.[/QUOTE] a kiedy pokazywła? widac nie doczytałam... ![]() jest to gdzies na wątku? poka, pliss ![]() a dziecie na pleckach leży wówczas?
#1574 |
Konto usunięte
|
Nie, u mnie w domu :d Tak, na pleckach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22112574]Kopernik a potem Wojkowice - mój Anioł Stróż zadziałał
![]() ![]() W Wyspianie uczył dawno temu mój dziadek ![]() Nieeee, baba mnie nauczała ![]() Ale dzika jakaś była i to raczej nie Twój dziadek ![]() Wojkowice?! A gdzież Cię tam wywiało na litość.. toć tam trzy ulice na krzyż i jeszcze szkołę pomieściło? xD średnią w dodatku xD Cytat:
Dziecko na plecach, nóżki zgięte w kolankach, kciuka wkładasz pod zgięte kolanko a resztą palców łapiesz łapki dziecka by dłonie miało na swoich kolanach (wygląda trochę tak jakby siedziało na krzesełku opierając ręce na kolanach - na leżąco xD ) no i kulkasz je raz w prawo, raz w lewo ![]() Szaja.. ile czasu można tak ćwiczyć? I czy Ty Agutkę kulkasz wolno czy szybko bo ja jakoś nie umiem rytmu wyrobić ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | ||||||
Rozeznanie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2209746 0]
aaa... jeszcze się tylko pochwalę. dziecia na basen zapisaliśmy ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;22099699] Tymek przewrócił się z brzuszka na plecki. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kiedy znów będzie wiosna ![]() ![]() Siala widzę, że ty też taki nocny marek jak ja ![]()
the simpliest complicated girl in the world ![]() Edytowane przez panna migotka Czas edycji: 2010-09-16 o 23:09 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
Owszem
![]() ostatnio nawet pisałam, że chodzę spać najwcześniej o 2.00, trzecia to standard no i pobudka jak mały zawoła.. czasem 7:00, czasem 5:30 ![]() Idę seriala obejrzeć i wąchać pachę małża ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |||
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22111666]Normalnie głupia
![]() Jeśli uważasz, że je za dużo, to któreś karmienie spróbuj oszukać może wodą;/słabą herbatką, np. rumiankową? Jest GENIALNA książka - gry i zabawy z niemowlakami, Jackie Silberg. 20 kilka zł kosztuje, warto kupić. Zabawy oid 1 mca do roku, świetne, naprawdę polecam. I podaj maila, coś ci podeślę ![]() ![]() A wiesz, co moja córa cholernie lubi? śpiewanie. Nieważne, czy masz głos, czy fałszujesz, i tak to jest TWÓJ głos i jest najpiękniejszy dla Shadee na świecie ![]() ![]() Ja jak przewijam Agu, to zawsze ją w stópki całuję i mówię, że ma nóżki - śmierdziuszki - banan na twarzy OGROMNY ![]() Jabłko/marchew. Agu po marchwi najpierw miała na buzi krostki, potem doszła chrypa i katar. Po japcu - od razu wysypka na buzi. A podałam dynię z ziemniakiem - super. Banan - super. Jutro podam cosik nowego - mam gruszki i śliwki, któraś któreś ![]() ja tez chce, ja tez.... jesli masz cos o zabawach, wysle ci maila na priv ![]() ja tez jak przewijam malego to wacham nozki, caluje i mowie, komu stopki smierdza, albo czyje to smierdziuchy a Stefciu w smiech.. ![]() kurcze, tez podejrzewam marchewke, juz w Polsce mial Stefek suche plamy, dawalam mu wtedy tylko marchew, ale myslalam, ze to wina wody, wczoraj dostal zupke jarzynowa a tam glowny skladnik marchew albo morelki, sprawdzilam na sloiczku a tam duza zawartosc wit.C ![]() nic to odstawie mu sloiczki dzisiaj i zobaczymy Stefciowi tez nic nie bylo po dyni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pociesze Cie, ze w Norwegii tez nie jest latwo obcokrajowcom, niby taki wyrozumialy narod, g...o, czasem takie przykrosci nas spotykaja, ostatnio na przyklad w naszej skrzynce na listy byl wrzucony smierdzacy nawoz z pola....komus przeszkadza, ze w okolicy osiedlili sie Polacy ![]() najwazniejsze, ze wy jestescie szczesliwi, macie sliczna, zdrowa coreczke, pulpet!??? ona jest taka cudna, ze mozna by ja chrupac, mozesz byc dumna, ze masz takie piekne dziecko ![]() ![]() Cytat:
![]() ============== u nas dzisiaj super nocka, maluch zasnal o 20 i spal do 1.00, mleczko i spal do 4.30, teraz znowu zasnal a ja sie normalnie wyspalam ![]() ![]() nawet cosik mi sie snilo tylko teraz juz nie pamietam co dzisiaj sprzatania ciag dalszy, moze wreszcie przestanie wiac i lac i pojdziemy na spacerek a nie tylko pod daszkiem z wozeczkiem kupilam w Polsce cd z bajkami, ktore czyta Zebrowski, bardzo sie malemu podobaja...mi zreszta tez ![]() ![]() a co do smiechu na glos Stefciu juz sie chichra a ma taki super smiech, ze moglabym sluchac tego godzinami, smieje sie jak gilam go palcem od paszki do bioderka (delikatnie przejezdzam), jak caluje w szyjke i jak biore jego raczki i uderzam w swoje policzki, no i gdy pokazuje mu stopki a on chwyta je raczkami to tez na glos sie smieje, wczoraj nasz piesiu lizal go po raczkach a Stefek objal ja za szyjke i tez sie smial ![]() mamy smieszka ![]() aaaa....babki, dzieki za tipsy (uwagi po norwesku ![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() Edytowane przez justin18061976 Czas edycji: 2010-09-17 o 05:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22111666]
Ja jak przewijam Agu, to zawsze ją w stópki całuję i mówię, że ma nóżki - śmierdziuszki - banan na twarzy OGROMNY ![]() Jutro podam cosik nowego - mam gruszki i śliwki, któraś któreś ![]() U nas też są nóżki - śmierdziuszki. ![]() ![]() Mam gruszki i mam śliwki, ale ze świwkami dałam plamę nie spojrzałam, że mają cukier - te z Hippa. To samo morele. :/ Jeszcze nie podawałam. Pół słoiczka. ![]() Cytat:
![]() Oby ta pani była lepsza na zajęciach, bo inaczej to średnio ma sens. ![]() ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;22112993]a czemu nam się jeszcze w tkanej nie pokazalas? ![]() W elastycznej też się nie pokazałam. ![]() Nie ma mi kto zrobić foty. ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Widzę, że tylko ja chodzę spać z kurami. ![]() Dobre jesteście. ![]() I chyba tylko ja wstaję o 6ej. Młody gada do karuzeli, a ja mam czas przelecieć maile itp. Zaraz pewnie łaskawie zje śniadanie i pół godzinki się zdrzemnie to i ja coś zjem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Rozeznanie
|
Ja też wstaje o 6-tej jeśli mała mi całą noc bez pobudki prześpi.
#1581 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic nie robić. Kłasc jak najcześciej na brzuch, mimo wszystko. Mój syn też sie juz podrywa, ale jest za mały na to, aby siedzieć. ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
Nie przejmuj się głupimi gadkami, dot, chusty i koemntarzami. Ja też ciagle słyszalam, ajk to dziecko własne dręcze w tej chuście, jak mu niewygodnie, jak jest ścisnięty, jaki połamany. Olej ich, to twoje dziecko. ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22111666]Normalnie głupia ![]() Jeśli uważasz, że je za dużo, to któreś karmienie spróbuj oszukać może wodą;/słabą herbatką, np. rumiankową? Jest GENIALNA książka - gry i zabawy z niemowlakami, Jackie Silberg. 20 kilka zł kosztuje, warto kupić. Zabawy oid 1 mca do roku, świetne, naprawdę polecam. I podaj maila, coś ci podeślę ![]() ![]() A wiesz, co moja córa cholernie lubi? śpiewanie. Nieważne, czy masz głos, czy fałszujesz, i tak to jest TWÓJ głos i jest najpiękniejszy dla Shadee na świecie ![]() ![]() Agu też tak ![]() ![]() Ja jak przewijam Agu, to zawsze ją w stópki całuję i mówię, że ma nóżki - śmierdziuszki - banan na twarzy OGROMNY ![]() Jabłko/marchew. Agu po marchwi najpierw miała na buzi krostki, potem doszła chrypa i katar. Po japcu - od razu wysypka na buzi. A podałam dynię z ziemniakiem - super. Banan - super. Jutro podam cosik nowego - mam gruszki i śliwki, któraś któreś ![]() Ja też ś[iewam ku nie-uciesze pozostałych domowników i naprawdę to zwraca uwagę dziecka bardzo. Kiedy widze, ze moze byc marud i zaczynam spiewac, to marud odchodzi. Matko, jak ten mój dziec piszczy. Od samego rana, ciagle piszczy i sie cieszy. Decybele dają po uszach. ![]() Wczoraj młody wział girki już do buzi ( czy pzredwczoraj? już mi sie dni pierdzielą), ale sie ucieszyc, ze moze sobie palucha polizać. ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
I chyba nie tzreba mówic, jak prymitywne jest to, że ktoś wysmeiwa sie z koloru skóry Twojego dziecka. Moze pomyślcie o pzreprowadzce?? A na początek, warto olać - co ci da to, ze będziesz pzrejmowała się tym, co pomyslą inni?? Przeciez kochasz swoje dziecko i tylko to sie liczy. ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
O pzrepraszam bardzo, ja codziennie punktualnie wstaję o 5:55, aby córkę wyrychtować do szkoły i młodego oporządzić. ![]() Edytowane przez Jaatkaa85 Czas edycji: 2010-09-17 o 07:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Rozeznanie
|
hejka
![]() u nas nocka spokojna, pobudka standardowo przed 4 potem juz po 6 bo małą się cos wiercila, rozkopywala, ale zasnelysmy we dwie przy cycu ![]() teraz fika w łóżeczku, pewnie niedlugo jej sie znudzi lub usnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek dziewczyny!
Szaja - śniłaś mi się dzisiaj ;] nie opowiem Ci dokładnego przebiegu snu, ale byłyśmy gdzieś na jakimś obozowisku i Ty zaproponowałaś mi że pokażesz swój namiot..hehe..Ciekawe co mi chciałaś pokazać w tym namiocie hehehehe, sen sie skończył na tym ,że użądliła mnie pszczoła w palec wskazujący i nie chciała sie za choelre odczepić i tyle ![]() justin - mój kuzyn z rodzinką mieszka w Stavanger, wiem że tam trochę Polaków przebywa ![]() Jadę do szpitala na TK głowy, trzymajcie kciuki żeby żadnych zmian nie było w mojej mózgowicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22111666]
A wiesz, co moja córa cholernie lubi? śpiewanie. Nieważne, czy masz głos, czy fałszujesz, i tak to jest TWÓJ głos i jest najpiękniejszy dla Shadee na świecie ![]() ![]() [/QUOTE] Moja tez bardzo lubi jak jej śpiewam ![]() Cytat:
![]() Nie ma jakiejś innej babki, która mogłaby się Wami zająć? Cytat:
![]() ![]() ![]() kropka, ja chodzę spać 22-23 więc też w miarę szybko. Znowu w nocy od 00.30 co 2 godziny pobudka ![]() ![]() djerba, trzymam kciuki ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2010-09-17 o 07:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Od dwóch tygodni przezywam załamke bo mi dziecko non stop marudzi, nie moge odejsc na krok, problem z zasypianiem (tylko na suszarke sie daje i podczas spacerów) i co najgorsze nie chce mi jesc!! A karmiąc piersią nigdy nie wiem ile wmusilam jedzenia. Pokarm jest, leci mu a on sie prezy, wygina ![]() Takze cieszcie sie dziewczyny ze Wam dzieci chca jesc. Myslalam ze po 2 tygodniach brania zelaza i witaminek cos mu sie polepszy a tu lipa. Idziemy dzisiaj do lekarza znowu i zbada go, zwazy. Daje znowu siuski do badania. A takto energii ma duzo ale w porownaniu z zachowaniem wczesniejszym to jest roznica. Juz sama nie wiem co to czy cos z uszami, zęby idą, utajona infekcja...
![]() |
#1588 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-09-17 o 07:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() uwielbia też leżec na macie na brzuszku - co prawda nie za długo bo sie meczy dziewcze ![]() ![]() zresztą jest też dośc duża jak na swój wiek - wyciąga dziewczyna ładnie ![]() zapodaje fotke jak cwiczyła ostatnio z tatusiem ![]() duża z niej lula ale włoski ma marne , jak patrze na wasze dzieciaczki i ich czuprynki to zazdroszcze - ale moja nie bedzie miała czuprynki bo ja do roczku tez miałam marne włoski - pózniej mi zgestniały i teraz nie jedna mi zazdrości ![]()
![]() |
#1590 |
Rozeznanie
|
moja tez jak jej palce podac to sie dzwiga tak
![]() a jak ja nosze w pionie to podrywa glowe ode mnie i tak do przodu sie ciągnie czasem mnie to przeraza troche ze ona tak robi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.