|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D
ale w czerwcu to będę spamować że będziecie miały mnie dosyć
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Pakuję już lapka, bo zaraz wychodzę na pociąg. Do wieczora
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Szotta
Cześć, wróciłaś do Nas? ![]() Witam Jestem zdruzgotana ![]() Poszłam do drogerii kupić sobie puder kompaktowy. w mojej drogerii dostawili kosmetyki Essence więc się ucieszyłam, Agusia coś pisała o pudrach tej firmy to pomyślałam, że sobie kupię. Nie mieli tych matującyhc po 5,99 tylko mineralne po 12. To sobie oglądam odcienie, znalazłam numer 04 - jaśniutki, zdziwiłam się, bo zawsze kupuje pudry/podkłady 01 lub 02. Pytam się babki czy są jakieś jeszcze jaśniejsze niż ten 04, to Ona szuka, szuka, pokazuje mi 01, patrzę, a on ciemny jak diabli to jej oddałam, a Ona ta patrzy i mówi "No, ale na nim jest napisane, ze to natural odcien, więc będzie pasował " Pokazuje jej dla porównania ten co trzymałam w ręce, czyli jaśniutki 01, różniły się na kilometr, baba mówi, żebym wzięła 01, bo będzie dobry ![]() Miałam ochotę wyjść, podziękowałam i powiedziałam, że wezmę ten jaśniutki 04, przy czym spojrzała na mnie jak na wariata Jak taka baba może tak pracować
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane!
Ale sie dzis wyspalam ![]() MOj brat zabral mojego synka do siebi na noc (ja znow dzis mam jego corke). Moja mala ladnie spala w nocy i dopierow wstalysmy ![]() AAA wczoraj w nocy tak plakala bo jej zabek wylaz Trojeczka na gorze.Najpierw mialam plan zeby polezec w wyrku ile sie da, ale moj Tz zrobil mi prezent i dal mi kaske na zakupy ![]() I teraz sie zastanawiam czy isc szalec po sklepach czy zostac w lozku
|
|
|
|
#1566 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
Zajadam mini wafle ryżowe z masłem orzechowym i bananem, popijam to kawką |
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Monjas
![]() Tak się cieszę Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, trzymam kciuki za Was przez cały czas. A co mówili lekarze? Dlaczego brzuch Cię bolał?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lekarze nic nie mowia ciagle badaja, rano sie dowiedzialam ze szybko nie wyjde ;/ zalamka, a wcoraj lekarz do tzet powiedzial ze grozi mi przedwczesny porod , tak sie boje ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- mamy i nie mamy. ja bym chciala Amelia, Nadia, ale tzet mowi ze tro oklepane, on chce cos wyjatkowego np Liliana
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rany Będzie dobrze, musi być
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwzaniejsze to byc dobrej mysli, my bedziemy tu kciuki trzymac, a Ty sie nie denerwuj. Ja swoje trzy ciaze mialam problemy a jestem mama dwoch wspanialych szkrabow. Bedzie dobrze ![]() |
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
ja w drogeriach doradzam sobie sama
tzn jak szukam czegoś i nie mogę znaleźć to proszę ekspedientkę o wskazanie gdzie to może być natomiast nie radzę się raczej odnośnie odcieni i produktów, bo najczęściej wciskają co popadnie i byle najdroższe
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu- na pewno będę zaglądać
![]() mnie też czasami wkurzają baby u mnie w naturze ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Monjas- wszystko będzie dobrze
|
#1573 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Liliana i Amelia |
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam ciekawa czy są jeszcze jaśniejsze odcienie, więc ją zapytałam, bo się dokopać nie mogłam ![]() Ten, który chciała mi wcisnąć pasował by pewnie Tobie, bo masz ciemną karnację, więc sobie wyobraź ![]() I wzięłam jeszcze pędzelek, taki mały, ale gruby, potwornie mięciutki Zaraz przetestuję puder na strefę T
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Liliana mi sie podoba
|
|
|
|
#1576 |
|
Wtajemniczenie
|
musi byc dobrze, wiem ze Wam marudze ;/
sama nie wiem Amelia, to imie lazi za mna przez cala ciaze nawet kilka razy jak mowilam do brzucha to albo amelia albop gabrys (dla hclopca), a liliana tez mi sie podoba, wiec nie wiem
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie marudzisz tylko masz obawy a dobrze jest z kims o tym pogadac Bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Monjas, nie marudzisz, to normalne, ze się boisz
![]() Wszystko bedzie dobrze, myśl pozytywnie Widziałyście takie korektory może? W zestawie są trzy, takie o konsystencji kremu, pomacałam ![]() Ja ok 11 zł http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ktor-3-w-1.htm A puder kupiłam ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-kompakcie.htm
|
|
#1579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam ciemnej karnacji w sumie.. mam taką średnią w ogóle to mam dużo jaśniejszą twarz od reszty ciała muszę nadrabiać podkładami , chyba że jestem opalona to luz.. ale i tak nie używam zbyt ciemnych żeby nie wyglądać jak mandarynka ![]() też teraz muszę kupić jakiś puder, ale na razie męczę się z resztkami , które mam.. zainwestowałam w autko i jestem znowu bez kasy Cytat:
od tego masz właśnie nas ![]() Amelia podobało mi się kiedyś dopóki nie nastąpił wysyp na maxa.. w około są same Amelie i Julie.. także już mi się to imię nie widzi..
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amelia to bardzo popularne imię ostatnio. Mam koleżankę Lilianę (miała być Lilianna, ale kobieta w urzędzie powiedziała, że takiego imienia nie ma i jest tylko przez jedno "n") Lila to fajne imię.
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie teraz zastanawiam czy nie kupic sobie czegos przez neta i zostac w wyrku :P
Tylko kurka w primarku sa teraz takie cieplutkie sukienki bez rekawkow za 11 funtow i chyba bym ssobie taka wziwla... hm...---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
jak nie ma? Moja tesciowa to Lilianna
|
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że jest
Ale jak tata poszedł do urzędu, żeby wypisali akt urodzenia to urzędniczka powiedziała, że nie ma imienia Lilianna jest tylko Liliana i tylko takie imię może wpisać Takie widzimisię
|
#1583 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem ze byl wysyp na Amelie, ale cholernie mi sie podoba to imie, ja nie znam zadnej amelii, a liliana ladne, ale ja chyba sie na maxa napalilam na amelie
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba kurka pojde na zakupy
![]() Ta sukienka mnie kusi i moze cos jeszcze sobie znajde ![]() Tylko ja w kiecckach zadko chodze... ehhhh Pomocy!!!
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nie ma Natury, ale w mojej małej drogerii dostwili teraz produkty Essence, fajnie Czaję się jeszcze na te korektory, błyszczyk i róż w kremie, ale to chyba tylko limitowana edyszyn była, bo go nie ma ![]() Możesz oblukac te z Essence, pomiziałam się przed chwilą o odcien jest ok Będę jednak obserować cały dzień i najbliższe kilka dni, wtedy więcej powiem ![]() aaaaale za to masz autko ![]() Kurde, u mnie też teraz lipa z kasą...
|
|
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
tzet dzwonil i pytal czy ok i czy cos potrzebuje
jak ja go kocham powiedzial ze kupil w warszawie spioszki rozowe i teraz juz musi sie urodzic dziewczynka, bo dal za nie kupe kasy he he
|
#1587 |
|
Raczkowanie
|
cześć
![]() Mogę się dołączyć ?
|
|
|
|
#1588 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze troche Wam pomarudze, od wczoraj siedze i podladam fora o wczesniakach i szanse na przezycie noworodkow sa bardzo duze, ale najbartdziej boje sie tego ze moja Kruszynka bedzie musiala zostac w szpitalu dlugo (a ja pojde do domu_) boje sie ze nie dam sobie rady psychicznie i w ogole
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- witamy, witamy ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- ogladam wozki
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet tak nie myśl, że coś mogłoby się wydarzyć ![]() Nawet jeśli urodzi się wcześniej to będzie dzidziuś będzie musiał zostać w szpitalu do momentu, aż będzie na tyle silny, że będziecie mogli ją zabrać do domu, myśl pozytywnie, nie możesz się zadręczać, choć wiem, ze łatwo się mówi Witam koleżankę Napisz coś o sobie, a najlepiej pokaż od razu włosy
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaz wozki jkie Ci se podobaja
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

Trojeczka na gorze.

tzn jak szukam czegoś i nie mogę znaleźć to proszę ekspedientkę o wskazanie gdzie to może być

i jest tylko przez jedno "n") Lila to fajne imię.
Będę jednak obserować cały dzień i najbliższe kilka dni, wtedy więcej powiem