![]() |
#1561 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-03-30 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
cześć, miło cię poznać, fajnie, ze dzielisz z nami pasje, świetnie się z tobą rozmawia, nie spodziewałam się że jeszcze dołączy do nas pokrewna dusza, a już na pewno, że w taki kameralny i sympatyczny sposób
![]()
#1563 | |
Zakorzenienie
|
podobno strasznie mdłe i wtórne
![]() Cytat:
![]() i te buty http://uk.tommy.com/Letitia/FW8SA01731,en_GB,pd.html& cgid=112000#!i%3D6%26colo r%3D034_MIDNIGHT ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-03-29 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
![]() fajowe butki ![]() A ja chcę jakieś na wiosne i dalej nie mam pojęcia jakie ![]() ![]()
#1566 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() - Karolina chce 3 - ja 3 no i zostają 3 miejsca ![]() Sea Spray polecam, choć to taki szary błękit, ze zdjęć oceniam, że jest dużo mniej błękitny niż ten z barbry. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mam Let's Groove na paznokciach i nie mogę się napatrzeć ![]()
![]() |
#1567 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może jak już zostanę prezesem ![]() No i to jest najlepszy przykład.Przecena o połowę a i tak wyjdą na swoje.
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
Karolina,
jak pracowałam to wzięłam kilka par balerinek, i jedna para kosztowała mnie..... 90zł ![]() ![]()
![]() |
#1569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Polecacie jakiś peeling enzymatyczny, najlepiej z papainą i w proszku? A może mozna kupić samą papainę gdzieś? przegooglałam pobieżnie neta i kwc i mam kilka typów jeśli chodzi o tubki, ale wolę proszek i podobno on jest dużo bardziej skuteczny... Obejrzałam ostatnie Californication z bieżącego sezonu, dlaczego już się skończyłooo ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2011-03-29 o 23:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może faktycznie sprawdzę jak pachną, choć zwykle sezonówki Escady mi się podobały. Cytat:
Ja właśnie też jestem na kupnie butów, może dziś po pracy zajrzę w tym celu do Bonarki ![]() Oprócz tego jeszcze jedną parę balerinek bym chętnie przygarnęła tak do latania po biurze, chyba kupię jakieś takie zwykłe szmaciane na 20 zł ![]() BTW. A zamawiała któraś z Was buty ze strony stylowebutki? Podoba mi się tam kilka par na tych megawysokich obcasach, ale przy mojej wąskiej i małej stopie ja muszę niestety mierzyć każde buty jakie chcę kupić, więc zamawianie przez neta raczej odpada ![]()
![]() |
#1571 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() shaki z mózgów wymiatają ![]() a ja znowu róż kupiłam, jestem niereformowalna ![]() a dziś na pazurkach mam pachnący lakier z Revlona, jest cudowny ![]() Niebieski lakier też mam z Jumpy, ale to nie taki odcień jak bym chciała, więc szukam dalej ![]() Cytat:
![]() a lakiery Barbry mam dwa - jeden już przetestowałam i jest naprawdę fajny, jak chcesz to Ci pożyczę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chętnie ![]() A na lakiery Revlonu się czaję, ostatnio pytałam w Douglasie, ale oczywiście pani nic nie wiedziała...
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie lakierów Barbry:
Bardzo podoba mi się z obecnej limitowanki kolor Szara migotka ![]() To bardzo delikatny hologram - nie przepadam za takim efektem, miałam holo z Eveline i szybko się go pozbyła, bo był za bardzo dyskotekowy. "Szara migotka" jest o wiele bardziej subtelny ![]() Z tej serii mam też Drwiny z cytryny (naprawdę cytrynowy kolor, piękny) i błękit Nie bo niebo. Bardzo udane kolory ![]()
#1574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurczę, mam nagły atak apatii ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() O to, żeby były oryginalne starają sie uzytkownicy na FB - to oni wymyślaja nazwy a firma wybiera. Ja wygrałam 3 razy - nazwa zimowego lakieru Grafit-ti jest moja, w nowej kolekcji Plum plum i jeszcze moja jest nazwa jednego z błyszczyków.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-03-30 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogą być, tylko nawet nie chce mi się szukać po poprzednich doświadczeniach- znów będę w połowie między 38 a 39 ![]() ja tylko z allegro, ze sklepu nigdy. Co z tego, ż emoge sobie mierzyć i miesiąc jak za zwrot czy wymianę sama płacę ![]() Cytat:
![]() w dodatku z pianką ![]() Jakiii? Ja dzielnie nic nie kupuję, do wtorku może wytrzymam jakoś, a potem to nie wiem, chyba oddam MagJi żeby pilnowała mnie w tym Londynie ![]() Mi się podoba ten pastelowy żółty wiosenny, on ma takei drobinki jakby miki ![]() Cytat:
![]() Przypomniało mi się, że dawno temu miałam taki lakier z PUPY pachnący, to była jakas jesienna kolekcja i on nawet 2 dni po pomalowaniu pachniał wanilią prawdziwą a nie cukrem w. ![]() Cytat:
![]() Wkurzyłyśmy się z siostrami na mineralne kwiatki- mnie na 90% zaczęły zapychać, im też przestały po zimie pasować i obie resztki komisyjnie powędrowały do kosza, to było jak utopienie marzanny ![]() ![]() ![]() Jadę do TŻ (hmmm, nadal nie mogę tak do końca go tak nazywać...)
![]() |
#1577 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Podoba mi się nazwa plum plum, zwróciłam na nią uwagę przy oglądnaiu sklepu ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1578 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Za to LRP Hydraphase Intense zaczął mi bardzo pasować i wrócił do użytku. Teraz jeszcze do niego Active C dojdzie, bo już chyba czas pożegnać Effaclar, słonko już mocno grzeje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wg mnie się popsuło coś bo wcześniej też mi pasowały
![]() Mi wyskakują paskudy od żuchwy do początku kości policzkowych :/ Wczoraj i dziś jem jak świnka, jakiś kryzys mam ![]()
![]() |
#1580 | ||||
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w trakcie odpowiadania na posty i w między czasie usnęłam
![]() Róż Bourjois nr 15, 5 mazideł do ust ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale wczoraj sporządziłam listę wiosennych zakupów kosmetycznych, i chyba w najbliższym czasie skuszę się na róż w kremie (Mac?) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chwal się, jaaaaaki ? ![]() Ale piękna wiosna się zrobiła ![]() ![]() Właśnie testuję peelingo-maseczkę Hyseac Uriage i całkiem fajna, mimo że do cer problematycznych to w ogóle mnie nie piecze , tak jak np. maseczka Avene Cleanance. Lecę oglądać gazetkę SP ![]()
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
Jak to jaki... MAc oczywiście
![]() o taki http://4.bp.blogspot.com/_E_09HlIDYD...ight+blush.jpg na dniach pewnie go wrzucę na bloga, jutro sobie wzięłam wolne, więc porobie troche zdjęć. strasznie mi sie nic nie chce, mały kot wairuje i potrafi nas budzić o 5-6 :/
![]() |
#1582 | |
Zakorzenienie
|
Witam w ten letni (?) dzień. Przecudna pogoda
![]() Cytat:
![]() Może okres nadchodzi? ![]() A ja poszłam rano na badania do pracy i co? Załatwiłam tylko okulistę. Kolejka do medycyny pracy taka, że nie zdążyłam nim lekarz poszedł ![]() Za to po pracy dziś czeka mnie dentysta ![]()
![]() |
#1583 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nadal nie jem słodyczy, ale za to zapycham się śmieciowym jedzeniem, żeby jakoś oszukać głód na cukier ![]() ![]() Współczuję. Mnie ostatnio dawno nic nie bolało, powinnam też iść na kontrolę... Kurczę, tak pięknie, a ja przesiedzę w biurze całą piękną pogodę... TŻ chory, pojechał na wieś do lekarza ![]() ![]()
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
mnie jeszcze nie zapchały - seria żółta (ale ja poza tym jednym razem kiedy był szał na nie nie kupowałam więcej), ale ostatnio szczypało przy nakładaniu na twarz, pewnie to wina nadmiaru roślin
![]() Cytat:
![]() mówiłam już, że nienawidzę zimy? ![]() testuję właśnie krem tonujący Clinique, na razie jestem oczarowana, naprawdę zachowuje się jak lekki krem (nie znam Moisture Surge, to trudno porównać), krycie lepsze od Vitalumiere, pięknie się wtopił ![]()
![]() |
#1585 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Używałaś może jeszcze innych kremów tonujących? Teraz chcę się zrezygnować z tradycyjnych płynnych podkładów na rzecz kremów tonujących i nie wiem co wybrać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmyłam właśnie lakier z pazurów i chyba na jutro nie będę ich malować. Dam im trochę odpocząć. Za to wieczorem zrobię kurację waxową moich włoskom biednym ![]()
![]() |
#1587 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ciekawego dorwałaś do ust? Ja wiem, mam szlaban, ale tak zajrzeć komuś do kosmetyczki tez miło ![]() ![]() Oj tak, nowa kurteczka i trampki poszły w ruch ![]() Kusi mnie SanoFlore na 20%- ciekawa jestem tej nowej serii do cery trądzikowej... czekam więc na relację ![]() Żaden tam okres niestety- za 2 tygodnie dopiero ![]() Cytat:
![]() A Bioderma Hydra jak na pierwsze 2 użycia wydaje się w porządku. Pomimo parafiny na początku składu, która zwykle mnie zapychała na razie nic złego sie nie dzieje. Zostawia na twarzy coś w rodzaju delikatnej powłoczki, ale nie jest to ani tłuste ani silikonowe ![]() Ja tam lubię, ta nawet nie była taka zła i mało mokra (prócz początków), i jeszcze to słońce pod koniec! No ale co za długo to niezdrowo ![]() Jak ja Ci zazdroszczę, też bym chciała takich używać, ale wystarczy że nałożę za lekki podkład i źle się czuję jak widać wszystkie moje niedoskonałości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja już prawie pół butli wody brzozowej wtarłam w skalp i żadnych efektów nie widać- ani nie są mocniejsze ani szybciej nie rosną ![]() ![]() Byłam rowerkiem na tbc, ale mam dużo energii, pod domem wpadłam na pomysł, że jednak mogłam jeszcze parę kółek wokół błoń zrobić ![]() I w ogóle dziś miałam dzień sprzątania- posegregowałam ogromną kupę rzeczy z prania, 2 razy odkurzyłam dywan i wszystkie kąty włącznie z drukarką i kablami pod biurkiem, zaraz wyszoruję łązienkę. I jeszcze tylko zostanie mi przegląd szafy i mycie okien- ale nie wszystko na raz ![]() Idę wrzucić aktualizacje marcowe na wątki zbiorowe. Rozliczenie wygląda tak: do ewidentnych zapasów jak już pisałam tylko 2 wielkie szampony przybyło, za to stan zapasowy uszczuplił się aż o 8 sztuk ![]() ![]()
![]() |
#1588 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Teraz akurat jestem na Śląsku, bo spędzaliśmy weekend u mnie, ale chyba w przyszłym tygodniu znowu wyjeżdżam.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z łazienki dziś jednak nic nie ywszło, wzamian zrobiłam sałątkę ![]()
![]() |
#1590 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A mnie to nie dziwi. W końcu skoro sieciówki mogą sobie pozwolić na przeceny 75% to znaczy, że i tak dalej mają z tego zysk. Zresztą też to trochę znam na przykładzie butów Heavy Duty czy Dr.Martens, chociaż w tych drugich marża nie jest aż tak straszna. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja wczoraj tylko piłam i piłam, a za to dzisiaj nadrabiam jedzeniem. Dobrze, że nie mam w zasięgu żadnej czekolady... Cytat:
![]() ![]() *************** Okropnie się dzisiaj czuję i mam nadzieję, że nic mnie nie bierze. Od rana kicham, prycham, uszy mi się zatykają, smarkam i nie mam siły. Oby to było tylko przemęczenie... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.