Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 11:54   #1561
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

szizuho do drobnych nie należysz? wyglądasz bardzo normalnie...
wy mnie dołujecie

jestem zła bo nie rozumiem dlaczego tygodniowo 1.5kg tyję...szlag mnie trafi
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 11:56   #1562
_havana_
Raczkowanie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

lilijka3 Spróbuj tylko myć te okna Tu nie chodzi o mróz tylko o to, że nie wolno!! Radzę męża do tego zatrudnić albo spróbować wykorzystać teściową

szizuho Gdzie Ty niby nie jesteś drobna co?

e_rosa ślicznie!

Ja też prezentuje mój brzuszek Początek 32 tyg i mój sposób na słuchanie Mozarta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sluchawy2.jpg (20,0 KB, 48 załadowań)
Stary 2010-12-13, 12:00   #1563
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Louboutinka Pokaż wiadomość
jednak wydaje mi się ze mam racje bo moja kolezanka chodzila na nfz i dostala info ze nalezą się tylko trzy usg:
pierwsze do 12tyg
drugie to połówkowe
i ostatnie po 30tyg
i tak robią i nic poza tym nawet na prosby i grozby, chyba ze ciąza jest zagrozona to mozna miec darmowych wiecej, ale czasem ciezko bez dodatkowego usg zobaczyc ze ciaza moze byc zagrozona bo moze to przebiegac bez objawow u matki dopóki nie zacznie np krwawic a w tedy to moze byc za pozno..

widocznie możesz się cieszyć ze masz lekarza co robi to "nielegalnie"
Masz rację, właśnie tak teoretycznie powinno być na NFZ. Większość lekarzy trzyma się tych trzech badań USG, czasami jest jakieś dodatkowe 1 czy 2, ale wiem też że zdarzają się przypadki lekarzy którzy każdą ciążę podpinają pod zagrożenie i robią praktycznie co wizytę USG. Ale nie są to częste przypadki. Wg prawa i zasad NFZ przy prawidłowo rozwijającej się ciąży przysługują tylko 3.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez _havana_ Pokaż wiadomość
lilijka3 Spróbuj tylko myć te okna Tu nie chodzi o mróz tylko o to, że nie wolno!! Radzę męża do tego zatrudnić albo spróbować wykorzystać teściową

szizuho Gdzie Ty niby nie jesteś drobna co?

e_rosa ślicznie!

Ja też prezentuje mój brzuszek Początek 32 tyg i mój sposób na słuchanie Mozarta
havana ślicznie mój TŻ też przykłada mi do brzucha słuchawki z kołysankami

JeSuis ja mam tak że tyję bardzo nieregularnie. Raz w ciągu 2 tyg. 1,5kg czy 2kg a raz 0,2kg tylko czemu nic nie idzie w biodra

Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2010-12-13 o 12:01
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:00   #1564
Louboutinka
Raczkowanie

ja wiem czemu tyję bo jem mase slodyczy.. dlatego mysle ze 1,5 tygodniowo to napewno mi idzie ale dla swietego spokoju nie sprawdzam do poki mieszcze sie w niektore rzeczy ktore są dla mnie granicą do ktorej moge utyć ale boje się dzisiejszych pomiarow wagi u gina..
i o moją wagę się stresuje i o wage malego.. bo jak urosnie na pulpeta to jak go urodzę dlatego stopuję sie jak mogę ale ciezko jest to dla mnie niemożliwe by nie zjesc czegos slodkiego
Louboutinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:03   #1565
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
ja wiem czemu tyję bo jem mase slodyczy.. dlatego mysle ze 1,5 tygodniowo to napewno mi idzie ale dla swietego spokoju nie sprawdzam do poki mieszcze sie w niektore rzeczy ktore są dla mnie granicą do ktorej moge utyć ale boje się dzisiejszych pomiarow wagi u gina..
i o moją wagę się stresuje i o wage malego.. bo jak urosnie na pulpeta to jak go urodzę dlatego stopuję sie jak mogę ale ciezko jest to dla mnie niemożliwe by nie zjesc czegos slodkiego
Ja mam teraz hopla na punkcie owoców (grejfruty, mandarynki...) i słodyczy. Dzień bez słodyczy = dzień stracony ostatnio zasnąć nie mogę, chodze po domu jak nie zjem słodkiego...
Stary 2010-12-13, 12:05   #1566
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szizuho Pokaż wiadomość
(...)
Dodaje mój brzuch w 30 tyg. tylko bierzcie poprawkę na to że ja byłam duża do drobnych nie należę
Taaa, olbrzymia. Kobieto, chciałabym być taka zgrabna, mi tak brzuch ostatnio wywaliło, że szok! Wyglądasz na mniej niż 30tc.

Cytat:
jednak wydaje mi się ze mam racje bo moja kolezanka chodzila na nfz i dostala info ze nalezą się tylko trzy usg:
pierwsze do 12tyg
drugie to połówkowe
i ostatnie po 30tyg
i tak robią i nic poza tym nawet na prosby i grozby, chyba ze ciąza jest zagrozona to mozna miec darmowych wiecej, ale czasem ciezko bez dodatkowego usg zobaczyc ze ciaza moze byc zagrozona bo moze to przebiegac bez objawow u matki dopóki nie zacznie np krwawic a w tedy to moze byc za pozno..

widocznie możesz się cieszyć ze masz lekarza co robi to "nielegalnie"

Z tego co dziewczyny pisały i obiło mi się o uszy, to jest tak, jak piszesz. Ale ja nie wiem, czy to usg jest faktycznie tak konieczne na każdej wizycie. Połówkowe jest kluczowe (tak mi się wydaje), bo wtedy oceniają anatomię. Jeśli wtedy jest coś nie tak to inna sprawa.

e_rosa
- czyli będziesz rodzić w Krakowie? I nie narzekaj, bo ty drobna i szczupła jesteś, jak urodzisz to śladu nie będzie, a brzuszek masz uroczy.
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:06   #1567
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:

Havana super fotka!!! urocza

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-13, 12:09   #1568
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

_havana_ dobra, możecie mnie ukatrupić. Umyłam szybki w środku tym psikaczem WINDOWS czy jak to tam się nazywa, bo już nie mogłam na nie patrzeć (a konkretnie na tłuste plamy od czoła męża). Całą resztę zostawiam mężowi, bo teściowa teraz ma sezon na odśnieżanie (pracuje jako dozorczyni w kilku miejscach). Obowiązkowo mąż jak przyjdzie to ściągnie mi firanki i zasłony i z samego ranka do prania pójdą. I plus tego wszystkiego: mogę normalnie coś zjeść, bo mdliło mnie jak nie wiem. Nie ma to jak fizyczna praca na poprawę apetytu.

Wyprała się pralka, idę powiesić pranie na suszarkę i kombinuję co by tu zrobić do godziny 14. Bo potem jadę po te wyniki i zdecydowałam, że od razu do lekarza pojadę, bo przyjmuje dzisiaj od 17.

Może poprasuję, albo zostawię to do jutra.

make_up_istka bo to tak jest na koniec ciąży. Nagle wszystko się chce wysprzątać Ma to nawet swoją nazwę w fachowej literaturze. Mamy nagłą potrzebę większej "sterylności" w domu.
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:11   #1569
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)

Mały meloman? Ślicznie.

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
Ja mam teraz hopla na punkcie owoców (grejfruty, mandarynki...) i słodyczy. Dzień bez słodyczy = dzień stracony ostatnio zasnąć nie mogę, chodze po domu jak nie zjem słodkiego...

Mandarynki, pomarańcze, banany, grejpfruty też. Jakoś jabłka mi nie podchodzą. No i słodkie, idę sobie kawałek ciasta ukroić, a co.
Stary 2010-12-13, 12:13   #1570
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

najważniejsze. MACIE ŚLICZNE BRZUSZKI!!!!!!!!!!! A jak usłyszę jeszcze raz, że któraś z tych większych to dostanie po du...e ode mnie

szizuho
a jaki rozmiar nosiłaś przed ciążą?

Zaczynam bój o zapisanie się na styczeń do lekarza............ Bo próbowałam się dodzwonić do przychodni przez 3 godziny (od9 do 12) i przed 12 pani odebrała łaskawie telefon i powiedziała mi, że mam dzwonić po 13, bo wtedy jest ta pani od rejestracji!!!!!!!!!! TRAGEDIA
Stary 2010-12-13, 12:14   #1571
Justine1988
Zadomowienie

Witam się po weekendzie. Jak tam samopoczucia???My z męzem w weekend bylismy u teściów. Zakliczyłam tam najgorszą noc od poczatku mojej ciązy. Z soboty na nedziele, przespałam może 1 godz. Cały dzieni noc bolała mnie głowa i nie mogłam spac w dodatku maleństwo strasznie kopało...ale odespałam i jest dobrze.
Wczoraj rozłozyliśmy łóżeczko z całym wyposażeniem i tak jak obiecałam prezentuję Wam zdjęcia i nadrabiam zaległości.
Aaaa dostałam dziś koszule do karmienia, staniki i kapcie.jestem zadowolona z zakupow i wszystko pasuje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12-12-10_1519.jpg (19,5 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12-12-10_1529.jpg (17,5 KB, 60 załadowań)

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:16   #1572
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

A i dołączam się do "głodomorków". ja z kolei mam tak, że noc bez zjedzenia czegokolwiek (banana, jabłka czy czegokolwiek słodkiego) jest nocą straconą
Stary 2010-12-13, 12:17   #1573
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość

make_up_istka bo to tak jest na koniec ciąży. Nagle wszystko się chce wysprzątać Ma to nawet swoją nazwę w fachowej literaturze. Mamy nagłą potrzebę większej "sterylności" w domu.
to jest "syndrom wicia gniazda"
Stary 2010-12-13, 12:21   #1574
Patrilla
Zakorzenienie

Havana boski meloman
Mam chyba dość podobną wielkość
Ostatnio wszyscy mi mówią, że pięknie wyglądam itp, aż mnie to przeraża - nich nie przechwalają nie jestem zabobonna, ale aż mi dziwnie
Mnie męczy nadkwasota
Stary 2010-12-13, 12:23   #1575
e_rosa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość

e_rosa
- czyli będziesz rodzić w Krakowie? I nie narzekaj, bo ty drobna i szczupła jesteś, jak urodzisz to śladu nie będzie, a brzuszek masz uroczy.
chciała bym ale nie wiem, się wszystko okaże pewno jak zaczne rodzić. Tzn. wszystko będzie zależeć od warunków atmosferycznych itp. a wogóle to najlepsze jest to że my nawet w tym szpitalu nie byliśmy i nie wiemy jak tam dojechać, bo jak mieliśmy w planach jechac to nas zasypało, ale co tam tż twierdzi że przecież mamy gps. hehe za to wiem jak wygląda szpital od środka bo w necie można sobie wirtualnie pochodzić po szpitalu
Nie no tak powaznie mówiąc to obawiam się że wyląduje w wado. pewno, choć jak tylko będzie możliwość to jade na kraków.
e_rosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:31   #1576
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
to jest "syndrom wicia gniazda"
ooooooooo wyjęłaś mi to z mojej głowy
Stary 2010-12-13, 12:34   #1577
make_up_istka
BAN stały

Justine prześlicznie Normalnie kącik małej księżniczki!

No to ja pokażę swój kącik dla Gabrysi Chciałam tylko mieć jakiś pokrowiec na tę gąbkę na przewijak bo mi kolor nie pasuje A koło kołyski w worku na śmieci świeżo wyprany dywanik włochacz Ta żyrafa na przewijaku to woreczek na pieluchy, trzeba go jeszcze powiesić na ścianie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _MG_2501.jpg (99,0 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_2502.jpg (97,3 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_2503.jpg (139,0 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_2506.jpg (125,2 KB, 81 załadowań)

Czas edycji: 2010-12-13 o 12:37
Stary 2010-12-13, 12:40   #1578
_havana_
Raczkowanie

Hahahaha Lilijka a co tłuste plamy czoła Twojego męża robią na szybie?

Dziękuję dziewczyny za komplementy

justine śliczny komplecik

a co do zachcianek na owoce to ja też pochłaniam kilogramami.
A czy Wasze maleństwa też mają czkawke po mandarynkach?
Stary 2010-12-13, 12:42   #1579
e_rosa
Raczkowanie

łooo jakie już wszytko przygotowane, a u nas to zwyczaj jest taki że tatuś "wznosi toast" za dzidziusia i składa łóżeczka jak mama z dzidzią jest w szpitalu, tak że nie wiem co wyjdzie z tego łóżeczka, jak będą z dziadkiem "pod wpływem" składać. kurcze ja się własnie zaczełam zastanawiać nad przewijakiem, tzn chciałabym coś drewnianego co by potem na jakąś pułeczkę wykorzystać, głównie chodzi mi coś takiego uniwersalnego na czym można by było postawiać też wanienkę, bo troszkę daleko do łazienki i napewno na początku będę kąpać w sypialni

Make_up_istka gdzie ty nabyłaś takie cuś do przewijania???

havana Moja dzidzia też ma czkawki, czasem nawet czuje ze 3 razy dziennie, ale to że Twoja ma po mandarynkach to chyba zbieg okoliczności bo chyba to co jesz nie ma wpływu na czkawkę.

ja też pochłaniam wszelkie owoce zresztą wszytko ostatnio pochłaniam, chyba nie ma rzeczy która mi nie smakuje. Nie mogę tylko jeść pomelo a może i mogę ale nie w dużych ilościach bo jak jem to zjadamy z tż na połowe a jak by nie było to połowa spora jest i potem bardzo ładnie wszytko przezemnie przelatuje. 2 razy tak się najadłam na wieczór, a rono miałam rewolucje że aż się przestraszyłam że zaczyne pewno zaraz rodzić

Edytowane przez e_rosa
Czas edycji: 2010-12-13 o 12:49
Stary 2010-12-13, 12:43   #1580
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

jak uroczo

Havana świetny uważaj bo potem paluszki będą maluszkowi latały jak na pianinie

ja dziś odbiorę łóżeczko ale nie wiem kiedy TŻ mi je rozłoży...
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:44   #1581
_havana_
Raczkowanie

make_up_istka Ale masz wszystko poukładane ! Zazdroszcze. Ta praca jeszcze przede mną
Stary 2010-12-13, 12:45   #1582
make_up_istka
BAN stały

e-rosa o tutaj: http://allegro.pl/przewijak-regal-na...363419874.html już razem z nakładką. Jesteśmy bardzo zadowoleni i można sobie pomalować na inny kolor jak ktoś chce.

havana od razu po praniu wszystko na bieżąco układałam, żeby nie zostawało na później. I tak już tak ladnie poskładane nie jest, bo z TŻem wybieraliśmy i pakowaliśmy ciuszki do szpitala. Wszystkie szuflady doszczętnie przepełnione, w koszykach pieluchy tetrowe i flanelowe i kocyki
Musiałam wszystko przyszykować przed Świętami, bo potem przeprowadzamy się do porodu do Wrocławia i nie miałabym kiedy tego wszystkiego zrobić. TŻ tylko przed naszym przyjazdem z małą jeszcze odkurzy i powyciera kurze i tyle

Czas edycji: 2010-12-13 o 12:49
Stary 2010-12-13, 12:48   #1583
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
ponieważ mamy przystanek ulicy prawie na przeciwko okien, to jemu się nie chce minutę wcześniej wyjść tylko zerka przez zamknięte okno, dosłownie jak dziecko, jeszcze tylko brakuje śladu języka na szybie i byłby komplet

Dziewczyny śliczne mebelki i kąciki

zapisałam się do lekarza!!!!!! tak jak chciałam
Stary 2010-12-13, 12:49   #1584
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
(...)
Wczoraj rozłozyliśmy łóżeczko z całym wyposażeniem i tak jak obiecałam prezentuję Wam zdjęcia i nadrabiam zaległości.
(...)

Ślicznie się to prezentuje, ale ja mimo wszystko nie chciałabym baldachimu.

Cytat:
Justine prześlicznie Normalnie kącik małej księżniczki!

No to ja pokażę swój kącik dla Gabrysi Chciałam tylko mieć jakiś pokrowiec na tę gąbkę na przewijak bo mi kolor nie pasuje A koło kołyski w worku na śmieci świeżo wyprany dywanik włochacz Ta żyrafa na przewijaku to woreczek na pieluchy, trzeba go jeszcze powiesić na ścianie.
Super urządzone. To będzie wyłącznie córy pokój?? Bardzo mi się podoba.
I mam identyczne kartonowe pudełka. Chciałabym jeszcze ze 2 dokupić.

Cytat:
Napisane przez e_rosa Pokaż wiadomość
chciała bym ale nie wiem, się wszystko okaże pewno jak zaczne rodzić. Tzn. wszystko będzie zależeć od warunków atmosferycznych itp. a wogóle to najlepsze jest to że my nawet w tym szpitalu nie byliśmy i nie wiemy jak tam dojechać, bo jak mieliśmy w planach jechac to nas zasypało, ale co tam tż twierdzi że przecież mamy gps. hehe za to wiem jak wygląda szpital od środka bo w necie można sobie wirtualnie pochodzić po szpitalu
Nie no tak powaznie mówiąc to obawiam się że wyląduje w wado. pewno, choć jak tylko będzie możliwość to jade na kraków.

Oby wszystko wyszło po Waszej myśli. Ja już nie kombinuję jak patrzę za okno. Ciekawe, czy mnie wpuszczą na rodzinny bez SR...

Cytat:
najważniejsze. MACIE ŚLICZNE BRZUSZKI!!!!!!!!!!! A jak usłyszę jeszcze raz, że któraś z tych większych to dostanie po du...e ode mnie

szizuho
a jaki rozmiar nosiłaś przed ciążą?

Zaczynam bój o zapisanie się na styczeń do lekarza............ Bo próbowałam się dodzwonić do przychodni przez 3 godziny (od9 do 12) i przed 12 pani odebrała łaskawie telefon i powiedziała mi, że mam dzwonić po 13, bo wtedy jest ta pani od rejestracji!!!!!!!!!! TRAGEDIA

Skąd ja to znam. Jeszcze jako ktoś przewlekle chory, ale np. dermatolog. Wyskoczy jakaś wysypka, wizyta za 3 miesiące i w dniu wizyty po wysypce śladu nie ma. Dla mnie idiotyzm w czystej formie. A u okulisty i tak w nagłych przypadkach muszą przyjąć. I te kolejki, brr.
Stary 2010-12-13, 12:54   #1585
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość

Skąd ja to znam. Jeszcze jako ktoś przewlekle chory, ale np. dermatolog. Wyskoczy jakaś wysypka, wizyta za 3 miesiące i w dniu wizyty po wysypce śladu nie ma. Dla mnie idiotyzm w czystej formie. A u okulisty i tak w nagłych przypadkach muszą przyjąć. I te kolejki, brr.
eeeee ja do ginekologa. Bo jak byłam w zeszłym tygodniu, to nie mogła mi dać od razu terminu, bo dopiero od 13 grudnia można się na styczeń zapisywać. I bałam się, że dostanę jakiś odległy.

Co do kartonów ja mam zielony i niebieski Ciekawe czy z tej serii są większe, bo nigdzie ich nie widziałam.
Stary 2010-12-13, 12:54   #1586
make_up_istka
BAN stały

anka_bzzz nie, mamy pokój 2x8m na środku długiej ściany drzwi (na przeciwko okno) i lewa strona pokoju jest nasza (szaro-czarna) a prawa Gabrysi (szaro-fioletowa)
Stary 2010-12-13, 12:54   #1587
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziękuję dziewczyny za komplementy

justine śliczny komplecik

a co do zachcianek na owoce to ja też pochłaniam kilogramami.
A czy Wasze maleństwa też mają czkawke po mandarynkach?
Moja ma, jakoś tak wyszło ostatnio, że po cytrusach, ale ma i po innych art. spożywczych, co najmniej raz dziennie.

Kurcze, make_up_istka, fajne to to jest. Szkoda, że musimy jeszcze sporo kupić, bo może bym męża namówiła. Mamy przewijak nie na łóżeczko i w sumie wychodzi na to, że nie będzie gdzie przewijać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-13, 12:54   #1588
e_rosa
Raczkowanie

Cytat:
e-rosa o tutaj: http://allegro.pl/przewijak-regal-na...363419874.html już razem z nakładką. Jesteśmy bardzo zadowoleni i można sobie pomalować na inny kolor jak ktoś chce.
a no dziękuje bardzo, cena całkiem przystępna, stykło by mi coś takiego bo całą reszte mebli w sypialni też w sośnie. A powiedz mi tak praktycznie czy da się ustawić na tym wanienkę żeby było wygonie do kąpania? nie za wysokie to by było do takiego celu? hehe nawet kolor ścian mam taki samy chyba jak Ty albo całkiem podobny

Edytowane przez e_rosa
Czas edycji: 2010-12-13 o 12:59
Stary 2010-12-13, 12:55   #1589
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
Co do kartonów ja mam zielony i niebieski Ciekawe czy z tej serii są większe, bo nigdzie ich nie widziałam.
Ja kupowałam je w sklepie pt. "Wszystko za 2,99zł" i większych nie było...
Stary 2010-12-13, 12:56   #1590
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Ja kupowałam je w sklepie pt. "Wszystko za 2,99zł" i większych nie było...
śliczny pokój!

możesz mi powiedzieć gdzie kupiłaś te opakowania wiklinowe?

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości