|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
Cytat:
![]() Obydwie sukienki mi się podobają (krój jest idealny!), tylko nie jestem przekonana do panterkowego wzoru ![]() Choć już zdecydowałam i biorę, bo właśnie podnieśli cenę (mam w koszyku po tej niższej)! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na nieprzecenione VIPSS11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
exmod na urlopie:)
|
Jak myślicie, jest szansa, żeby się jeszcze dzisiaj jakiś pojawił na przecenione?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
BAN stały
|
Dziewczyny a pomożcie mi jeszcze tylko w takiej kwestii.
zalozylam konto na paypalu, no i teraz bede je doladowywac przelewem. moja karta nie nadaje się do platnosci za zakupy w tej chwili, bo to jest zwylka karta platnicza np w sklepie i mozna nią robic wyplaty z bankomatu, tak mi powiedziala pracownica banku ( kartw visa electron). ale na stronie asosa trzeba podac numer karty... ja juz zglupialam, czy placąc przez paypal musze podawac numer czy jak to jest?> |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Zamówione
![]()
![]() |
#1566 |
BAN stały
|
ale ze mnie głupek, juz wiem
![]() pokazuje mi ze do konca miesiaca mozna za darmo zamawiac Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-02-16 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
![]() Widziałam je kilka razy w stylizacjach np tu ale nie nic nie piszą o dodatkach nie wiem czy to asos, w shoes ich nie widzę na ebay ani all też nie.Widziała je któraś z was- te albo jakieś podobne ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Raczkowanie
|
VIPSS11 -15 % mnie zadziałał ale ja go dostałam meilem i tam było napisane, że trzeba zamówić za 500 funtów. Obniżyło o 15% wszystkie sukienki oprócz przecenionych.
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Ten sam model występuje w innym kolorze spódnicy...jak ci sie ta Panterka nie podoba. Miałam ją w ręku tą sukienke i góra jest średniej jakości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie umieją - ich sprawa ![]() nie musisz odpowiadać na tego typu posty, jeśli są tak "durniutkie" ![]() jak nikt nie odpowie to może ktoś sam wpadnie na to aby "wyguglać" i sprawdzić ![]() a czasem pewnie na wątku znajdzie się ktoś kto pomoże ![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2011-02-16 o 20:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | |
exmod na urlopie:)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jest może oddzielny wątek tylko z rzeczami kupionymi przez was na asosie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
Witajcie, również dokładam wszelkich staran do zorganizowania sobie samej zamowienie
![]() i mam male pytanka do Was, jako doświadczonych klientek Asosa. Założyłam konto na paypalu, aktualnie czekam na przelew. I zastanawia mnie to czy w razie czego mogę z paypala spowrotem na konto przelac pięniążki gdyby mi np rzeczy znikły no i zamówienie wyszlo mniejsze niż planowane? i jeszcze taki pytanko: jak wybieram opcje zapłacenia przez paypala to co tam się podaję żeby mi pobrali pieniądze z konta pp? Pytam tak orientacyjnie bo narazie nie chce za duzo kombinować z tym ![]() a i jeszcze cos: jak zarejesrowałam się na asosie to nie powinnam dostać jakiejś wiadomosci od nich albo cos? |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Raczkowanie
|
Masakra, wczoraj złożyłam zamówienie na 7 rzeczy, 5 sukienek, pierścionek i kolczyki. No i dzisiaj dostałam zwrot kasy za te 5 sukienek
![]() Jak wchodzę na stronę asosa to widzę że te sukienki, w rozmiarach które mnie interesują są na stanie, wiec nie wiem o co chodzi Edytowane przez joasia8706 Czas edycji: 2011-02-17 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
BAN stały
|
Dziewczyny jak zamowilam sukienke a dzisiaj napisali mi ze jednak jej nie ma to jak oni zwracaja kase na karte kredytowa>?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj również zamówiłam sukienkę a dzisiaj dostałam maila ze nie mają jej na magazynie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
hej, u mnie to samo przedwczoraj zamówiłam sukienki dla siebie i było wszystko...wczoraj poźnym wieczorem wrzuciłam dwie dla bratowej i dziś rano dostałam mail, że jedna była out of stock i nie wysłali paczki w ogole...a też widzę je teraz na stronie...ach ten asos
![]() tak kasę zwracają: **Any funds due should appear on your bank statement within 5-10 working days (Please note that refund times are dictated by the card issuers and are outside our control) |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
BAN stały
|
a jak ja placilam karta kredytowa a mam tez tam paypala to gdzie mi zwroca?
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- kurcze ja sie troche boje bo ja sie nie znam na tych zwrotach, jakos za tydzien pewnie dostane rachunek i co zaplace za ta sukienke? a pozniej tam bedzie nadwyzka czy jak to wyglada? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
ja też tak miałam z jednym płaszczem - odczekałam, złożyłam zamówienie za 2 dni i zamówienie przyjęte (a cały czas się wyświetlało że jest, więc nie wiem o co chodziło z tymi zwrotami kasy - może jakiś ich błąd systemu?)
#1581 |
Przyczajenie
|
widzę ze macie ten sam problem co ja, tez wczoraj zamówiłam 2 sukienki i po tym jak pobrali mi kasę to wykasowałam dane karty "your wallet" i napisałam im dziś ze uzupełniłam te dane i są dostępne po tym jak przeczytałam @ mam nadzieję że zwrócą mi tą kasę.
i jeszcze jedno pytanie złożyłam zamówienie w wtroek wieczorem i wysłali mi tą paczkę już i jak patrzę na te zamówienia to mam Part Shipped - Shipment 1 Shipped Part Shipped - Shipment 2 Shipped to znaczy ze wyslali 2 razy ?? czy że 1 rzecz w jendą paczkę a drugą w druga paczkę i stąd te 2 zamówienia a płaciłam za jedno Edytowane przez bialaaaa Czas edycji: 2011-02-17 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Raczkowanie
|
mam ten sam problem... zamówiłam 5 sukienek i nagle się okazało, że wszystkich pięciu nie ma... szkoda bo były z przeceny, teraz pewnie ciężko mi będzie je upolować.
straszny bałagan tam mają... |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Raczkowanie
|
Ja tez sie wczoraj napaliłam na zamówienie ale nagle w koszyku pojawiły mi sie po 254 sztuki każdej sukienki wie juz byłam pewna ze to ich błąd więc nawet nie zamawiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja mam tak samo, wczoraj zamówiłam parę rzeczy i napisali mi że 2 sukienek nie ma a ja patrze u nich na stronie i o dziwo są w moich rozmiarach. Zamówiłam jeszcze raz i teraz czekam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 |
BAN stały
|
Wiecie do kiedy trwają wyprzedaze??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
zapewne te większe do końca miesiąca, przesyłka darmowa jest do końca lutego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zadomowienie
|
a ja mam pytanie troche z innej beczki, asos mial wyslac czek,minelo juz 14 dni, stad moge pytanie czy czeki wysylaja poleconym?
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.