Wątek o sklepie ASOS.COM część 4 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 18:04   #1561
SaiTai
Rozeznanie

Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4

Cytat:
Napisane przez tolas Pokaż wiadomość
SaiTai mam odwrotność tej kiecki (góra z panterki i czarny dół... no i panterka ma inny wzorek ) i jest obłędna.... jest jedną z moich ulubionych.... super wygląda z żakietem i często ją ubieram do pracy (choćby dzisiaj); spódnica jest bardzo mocno obcisła i ciężko się ją wkłada... ale tak chyba musi być żeby ładnie leżała (w wątku pochwal się zdobyczami.... powinno być jej zdjęcie real bo niedawno wrzucałam)
No właśnie już widziałam to zdj. i jestem pod wrażeniem
Obydwie sukienki mi się podobają (krój jest idealny!), tylko nie jestem przekonana do panterkowego wzoru

Choć już zdecydowałam i biorę, bo właśnie podnieśli cenę (mam w koszyku po tej niższej)!
Stary 2011-02-16, 18:13   #1562
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tolas Pokaż wiadomość
SaiTai mam odwrotność tej kiecki (góra z panterki i czarny dół... no i panterka ma inny wzorek ) i jest obłędna.... jest jedną z moich ulubionych.... super wygląda z żakietem i często ją ubieram do pracy (choćby dzisiaj); spódnica jest bardzo mocno obcisła i ciężko się ją wkłada... ale tak chyba musi być żeby ładnie leżała (w wątku pochwal się zdobyczami.... powinno być jej zdjęcie real bo niedawno wrzucałam)

szkoda, że nie ma kodów bo mam sporą sumkę w koszyku, jakby udało się trochę oszczędzić to byłoby miło
no właśnie na przecenione rzeczy nie ma kodu
Na nieprzecenione VIPSS11
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:28   #1563
speare
exmod na urlopie:)

Jak myślicie, jest szansa, żeby się jeszcze dzisiaj jakiś pojawił na przecenione?
speare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:45   #1564
Bartessa
BAN stały

Dziewczyny a pomożcie mi jeszcze tylko w takiej kwestii.

zalozylam konto na paypalu, no i teraz bede je doladowywac przelewem. moja karta nie nadaje się do platnosci za zakupy w tej chwili, bo to jest zwylka karta platnicza np w sklepie i mozna nią robic wyplaty z bankomatu, tak mi powiedziala pracownica banku ( kartw visa electron). ale na stronie asosa trzeba podac numer karty...

ja juz zglupialam, czy placąc przez paypal musze podawac numer czy jak to jest?>
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 19:25   #1565
candace1
Zakorzenienie

Zamówione
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 19:43   #1566
Bartessa
BAN stały

ale ze mnie głupek, juz wiem

pokazuje mi ze do konca miesiaca mozna za darmo zamawiac

Edytowane przez Bartessa
Czas edycji: 2011-02-16 o 19:46
Stary 2011-02-16, 20:03   #1567
Dione
Zakorzenienie

nie wie ktoraś z was co to za buty ?

Widziałam je kilka razy w stylizacjach np tu ale nie nic nie piszą o dodatkach nie wiem czy to asos, w shoes ich nie widzę na ebay ani all też nie.Widziała je któraś z was- te albo jakieś podobne ?
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 20:31   #1568
gggl10
Raczkowanie

VIPSS11 -15 % mnie zadziałał ale ja go dostałam meilem i tam było napisane, że trzeba zamówić za 500 funtów. Obniżyło o 15% wszystkie sukienki oprócz przecenionych.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez SaiTai Pokaż wiadomość
No właśnie! Też poszukuję i nic

Dziewczyny co myślicie o tej sukience? Brać?
Bardzo podoba mi się krój, i na pewno będzie fajnie wyglądać z żakietem... ale kurczę ta panterka... unikam tego motywu jak mogę, bo źle mi się kojarzy i teraz sama nie wiem, hmm?
Ten sam model występuje w innym kolorze spódnicy...jak ci sie ta Panterka nie podoba. Miałam ją w ręku tą sukienke i góra jest średniej jakości.
gggl10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 20:50   #1569
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
To jest super... choć j.angielski to jest podstawa, bez tego ani rusz nawet przy durnych zakupach on line. Jak dla mnie to w szkołach powinien być wybór ale angielski obowiązkowy, jeśli ktoś by chciał to mógłby np. dobrać newt 5 różnych innych obcych języków.

Oj nie... Oj tak..."mądrutka"... ale swojego jakże małego mózgu uzywam w tak przyziemnych sprawach jak zakupy on line i google, nawet blondynki z kawałów dały by rade i na to wpadły...
piszesz to już po raz n-ty
nie umieją - ich sprawa
nie musisz odpowiadać na tego typu posty, jeśli są tak "durniutkie"
jak nikt nie odpowie to może ktoś sam wpadnie na to aby "wyguglać" i sprawdzić
a czasem pewnie na wątku znajdzie się ktoś kto pomoże

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2011-02-16 o 20:52
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 20:56   #1570
speare
exmod na urlopie:)

Cytat:
Napisane przez gggl10 Pokaż wiadomość
VIPSS11 -15 % mnie zadziałał ale ja go dostałam meilem i tam było napisane, że trzeba zamówić za 500 funtów. Obniżyło o 15% wszystkie sukienki oprócz przecenionych.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Ten sam model występuje w innym kolorze spódnicy...jak ci sie ta Panterka nie podoba. Miałam ją w ręku tą sukienke i góra jest średniej jakości.
Że do 500Ł obowiązuje, a nie że za 500Ł
speare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:00   #1571
fifiorek
Wtajemniczenie

dziewczyny jest może oddzielny wątek tylko z rzeczami kupionymi przez was na asosie?
fifiorek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 22:01   #1572
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fifiorek Pokaż wiadomość
dziewczyny jest może oddzielny wątek tylko z rzeczami kupionymi przez was na asosie?
O samym asosie nie ma, jest ogólny o rzeczach kupionych na zagranicznych stronach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274157&page=48
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 07:56   #1573
fifiorek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość
O samym asosie nie ma, jest ogólny o rzeczach kupionych na zagranicznych stronach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274157&page=48
dziękuje
fifiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 08:54   #1574
Sexiest
Raczkowanie

Witajcie, również dokładam wszelkich staran do zorganizowania sobie samej zamowienie

i mam male pytanka do Was, jako doświadczonych klientek Asosa.
Założyłam konto na paypalu, aktualnie czekam na przelew. I zastanawia mnie to czy w razie czego mogę z paypala spowrotem na konto przelac pięniążki gdyby mi np rzeczy znikły no i zamówienie wyszlo mniejsze niż planowane?

i jeszcze taki pytanko:
jak wybieram opcje zapłacenia przez paypala to co tam się podaję żeby mi pobrali pieniądze z konta pp? Pytam tak orientacyjnie bo narazie nie chce za duzo kombinować z tym

a i jeszcze cos: jak zarejesrowałam się na asosie to nie powinnam dostać jakiejś wiadomosci od nich albo cos?
Sexiest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:08   #1575
joasia8706
Raczkowanie

GG do joasia8706

Masakra, wczoraj złożyłam zamówienie na 7 rzeczy, 5 sukienek, pierścionek i kolczyki. No i dzisiaj dostałam zwrot kasy za te 5 sukienek a już się na nie tak bardzo napaliłam

Jak wchodzę na stronę asosa to widzę że te sukienki, w rozmiarach które mnie interesują są na stanie, wiec nie wiem o co chodzi

Edytowane przez joasia8706
Czas edycji: 2011-02-17 o 09:12
joasia8706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:18   #1576
monis_100
BAN stały

Dziewczyny jak zamowilam sukienke a dzisiaj napisali mi ze jednak jej nie ma to jak oni zwracaja kase na karte kredytowa>?
monis_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:39   #1577
Panile
Raczkowanie

Ja wczoraj również zamówiłam sukienkę a dzisiaj dostałam maila ze nie mają jej na magazynie oczywiście kasę zwrócili na PP.
Panile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:41   #1578
zonjusha
Zakorzenienie

hej, u mnie to samo przedwczoraj zamówiłam sukienki dla siebie i było wszystko...wczoraj poźnym wieczorem wrzuciłam dwie dla bratowej i dziś rano dostałam mail, że jedna była out of stock i nie wysłali paczki w ogole...a też widzę je teraz na stronie...ach ten asos
tak kasę zwracają:
**Any funds due should appear on your bank statement within 5-10 working days (Please note that refund times are dictated by the card issuers and are outside our control)
zonjusha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:43   #1579
monis_100
BAN stały

a jak ja placilam karta kredytowa a mam tez tam paypala to gdzie mi zwroca?

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

kurcze ja sie troche boje bo ja sie nie znam na tych zwrotach, jakos za tydzien pewnie dostane rachunek i co zaplace za ta sukienke? a pozniej tam bedzie nadwyzka czy jak to wyglada?
monis_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:52   #1580
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

ja też tak miałam z jednym płaszczem - odczekałam, złożyłam zamówienie za 2 dni i zamówienie przyjęte (a cały czas się wyświetlało że jest, więc nie wiem o co chodziło z tymi zwrotami kasy - może jakiś ich błąd systemu?)

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:54   #1581
bialaaaa
Przyczajenie

widzę ze macie ten sam problem co ja, tez wczoraj zamówiłam 2 sukienki i po tym jak pobrali mi kasę to wykasowałam dane karty "your wallet" i napisałam im dziś ze uzupełniłam te dane i są dostępne po tym jak przeczytałam @ mam nadzieję że zwrócą mi tą kasę.
i jeszcze jedno pytanie złożyłam zamówienie w wtroek wieczorem i wysłali mi tą paczkę już i jak patrzę na te zamówienia to mam
Part Shipped - Shipment 1 Shipped
Part Shipped - Shipment 2 Shipped
to znaczy ze wyslali 2 razy ?? czy że 1 rzecz w jendą paczkę a drugą w druga paczkę i stąd te 2 zamówienia a płaciłam za jedno

Edytowane przez bialaaaa
Czas edycji: 2011-02-17 o 09:58
bialaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:00   #1582
Agniecha20
Raczkowanie

mam ten sam problem... zamówiłam 5 sukienek i nagle się okazało, że wszystkich pięciu nie ma... szkoda bo były z przeceny, teraz pewnie ciężko mi będzie je upolować.
straszny bałagan tam mają...
Agniecha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:05   #1583
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia8706 Pokaż wiadomość
Masakra, wczoraj złożyłam zamówienie na 7 rzeczy, 5 sukienek, pierścionek i kolczyki. No i dzisiaj dostałam zwrot kasy za te 5 sukienek a już się na nie tak bardzo napaliłam

Jak wchodzę na stronę asosa to widzę że te sukienki, w rozmiarach które mnie interesują są na stanie, wiec nie wiem o co chodzi
Cytat:
Napisane przez monis_100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak zamowilam sukienke a dzisiaj napisali mi ze jednak jej nie ma to jak oni zwracaja kase na karte kredytowa>?
Cytat:
Napisane przez Panile Pokaż wiadomość
Ja wczoraj również zamówiłam sukienkę a dzisiaj dostałam maila ze nie mają jej na magazynie oczywiście kasę zwrócili na PP.
Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
hej, u mnie to samo przedwczoraj zamówiłam sukienki dla siebie i było wszystko...wczoraj poźnym wieczorem wrzuciłam dwie dla bratowej i dziś rano dostałam mail, że jedna była out of stock i nie wysłali paczki w ogole...a też widzę je teraz na stronie...ach ten asos
tak kasę zwracają:
**Any funds due should appear on your bank statement within 5-10 working days (Please note that refund times are dictated by the card issuers and are outside our control)
Cytat:
Napisane przez Agniecha20 Pokaż wiadomość
mam ten sam problem... zamówiłam 5 sukienek i nagle się okazało, że wszystkich pięciu nie ma... szkoda bo były z przeceny, teraz pewnie ciężko mi będzie je upolować.
straszny bałagan tam mają...
widzę, że nie jestem sama najgorsze, że linki z moimi rzeczami już nie działają... wywala mnie do strony głównej...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 10:10   #1584
Malwunia
Raczkowanie

Ja tez sie wczoraj napaliłam na zamówienie ale nagle w koszyku pojawiły mi sie po 254 sztuki każdej sukienki wie juz byłam pewna ze to ich błąd więc nawet nie zamawiałam(
Malwunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:11   #1585
Iskierka23kHGJ84
Raczkowanie

Dziewczyny ja mam tak samo, wczoraj zamówiłam parę rzeczy i napisali mi że 2 sukienek nie ma a ja patrze u nich na stronie i o dziwo są w moich rozmiarach. Zamówiłam jeszcze raz i teraz czekam
Iskierka23kHGJ84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:17   #1586
joasia8706
Raczkowanie

GG do joasia8706

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
widzę, że nie jestem sama najgorsze, że linki z moimi rzeczami już nie działają... wywala mnie do strony głównej...
mnie też wywala i nie mogę złożyć zamówienia
joasia8706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:52   #1587
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia8706 Pokaż wiadomość
mnie też wywala i nie mogę złożyć zamówienia
kurde...........straszna lipa z tym Asosem- coś nie mogą sobie poradzić z obsługą moich sweterków oczywiście już nie ma

Dziewczyny czy dostałyście kiedyś czyjeś zamówienie w paczce zaadresowanej do was?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 10:53   #1588
Bartessa
BAN stały

Wiecie do kiedy trwają wyprzedaze??
Stary 2011-02-17, 11:04   #1589
praline
Zakorzenienie

zapewne te większe do końca miesiąca, przesyłka darmowa jest do końca lutego
Stary 2011-02-17, 12:03   #1590
VeroniczkaA
Zadomowienie

a ja mam pytanie troche z innej beczki, asos mial wyslac czek,minelo juz 14 dni, stad moge pytanie czy czeki wysylaja poleconym?
VeroniczkaA jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości