A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-12, 09:46   #1561
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

i tak poproszę o szczere opinie i tylko takie bo ja sama nie wiem co mam sądzić o tej sukni, poproszę te pozytywne i negatywne proszę bardzo tylko szczere
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:49   #1562
ewela11
Raczkowanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

No nie, i coś poplątałam:/ wstawiłam przywitanie do wypowiedzi jagodzi Nie gniewaj się na mnie muszę nad tym popracować. Przy okazji może skoro wczoraj dołączyłam to czas nas pokazać, choć nie ma co. Znalazłam 2 zdjęcia z różnych wesel
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_7802a.jpg (75,8 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9235.jpg (77,2 KB, 66 załadowań)
ewela11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:53   #1563
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewela11 Pokaż wiadomość
No nie, i coś poplątałam:/ wstawiłam przywitanie do wypowiedzi jagodzi Nie gniewaj się na mnie muszę nad tym popracować. Przy okazji może skoro wczoraj dołączyłam to czas nas pokazać, choć nie ma co. Znalazłam 2 zdjęcia z różnych wesel
piękna PM będzie z ciebie na tym drugim zdjęciu widać że pięknie ci w bieli wow naprawdę moja szczera opinia z resztą ja jestem szczera dziewczyna i walę prosto z mostu więc od razu przepraszam na przyszłość
aaa mogę się zapytać który rocznik?? mój tż też w okularkach i to podobne mają ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-12, 09:56   #1564
ewela11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
piękna PM będzie z ciebie na tym drugim zdjęciu widać że pięknie ci w bieli wow naprawdę moja szczera opinia z resztą ja jestem szczera dziewczyna i walę prosto z mostu więc od razu przepraszam na przyszłość
aaa mogę się zapytać który rocznik?? mój tż też w okularkach i to podobne mają ;p
Wielkie dzięki. Oboje jesteśmy rocznik 87 no mój TŻ nie chodzi na co dzień w okularach. Ma je tylko do czytania i jazdy samochodem a własnie zdjęcie było zrobione po wyjściu z samochodu, stąd te okulary
Stary 2011-04-12, 09:57   #1565
(kicia)
Zakorzenienie

jagodzia suknia śliczna tzn powiem tak dół mi się strasznie podoba tylko dekolt nie ale to raczej kwestia tego że ja jestem zdeka płaska i może dlatego nie jestem fanką takiego typu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:58   #1566
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Wielkie dzięki. Oboje jesteśmy rocznik 87 no mój TŻ nie chodzi na co dzień w okularach. Ma je tylko do czytania i jazdy samochodem a własnie zdjęcie było zrobione po wyjściu z samochodu, stąd te okulary
ale powiem ci że bardzo ładnie mu w okularkach jest... nawet powiedziała bym że lepiej w okularkach niż bez tak z charakterem :P
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-12, 09:58   #1567
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
na tym drugim zdjęciu wyglądasz baaardzo młodziutko

Stary 2011-04-12, 10:00   #1568
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
jagodzia suknia śliczna tzn powiem tak dół mi się strasznie podoba tylko dekolt nie ale to raczej kwestia tego że ja jestem zdeka płaska i może dlatego nie jestem fanką takiego typu
a wiesz że ja mam podobne zdanie dół bomba ale od pasa w górę coś mi tu nie gra....... tylko nie wiem co do końca
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-12, 10:02   #1569
ewela11
Raczkowanie

Cytat:
Potwiedzam, ja też uwielbiam doły z takim trenem więc ten dól jest dla mnie super. Wyżej jak dla mnie to mogło by być bardziej dopasowane bo troszkę traci fason. Ale rzecz gustu
Cytat:
na tym drugim zdjęciu wyglądasz baaardzo młodziutko
O dzięki, ale w końcu 24 lata to chyba młodziutka jestem
Cytat:
ale powiem ci że bardzo ładnie mu w okularkach jest... nawet powiedziała bym że lepiej w okularkach niż bez tak z charakterem :P
No chyba muszę mu to powiedzieć Póki co nie ma potrzeby by nosił je na codzień.
Stary 2011-04-12, 10:06   #1570
evoonia86
Zakorzenienie

jagodzia dla mnie dół jest bombowy a górę zobaczysz lepiej, jak założysz sukienkę na siebie
Stary 2011-04-12, 10:06   #1571
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
haaaa widziałam że będzie taka reakcja hihi no to może wstawię ;p ;p
ale wszystkich przetrzymałaś w napięciu

jakoś nie do końca mi ten tren się podoba, masz może jakieś zdjęcie z podpiętym? Bo niektóre podpięcia wyglądają fatalnie, jak pas startowy

a tak to mam opinię taką jak Kicia, suknia podoba mi się bardzo od powiedzmy żeber w dół (tylko ten tren coś nie ten teges), ale dekolt nie bardzo, ale ja tak jak Kicia - nie miałabym co tam włożyć
tak oglądam zdjęcia PMki i tutaj widać, że ma ładny biust
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1302597669
ale tutaj się trochę zgubił
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1302597669

więc teraz zależy jaki Ty masz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 10:10   #1572
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Jak dla mnie bomba! Tzn. ja na taka bym sie nie zdcydowala, ale zdecydowanie zaliczam ja do tych baaaardzo fajnych

Cytat:
Sliczna z Ciebie dziewczyna! I jaka dobrana para Pieknie razem wygladacie
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:11   #1573
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
ale wszystkich przetrzymałaś w napięciu

jakoś nie do końca mi ten tren się podoba, masz może jakieś zdjęcie z podpiętym? Bo niektóre podpięcia wyglądają fatalnie, jak pas startowy

a tak to mam opinię taką jak Kicia, suknia podoba mi się bardzo od powiedzmy żeber w dół (tylko ten tren coś nie ten teges), ale dekolt nie bardzo, ale ja tak jak Kicia - nie miałabym co tam włożyć
tak oglądam zdjęcia PMki i tutaj widać, że ma ładny biust
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1302597669
ale tutaj się trochę zgubił
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1302597669

więc teraz zależy jaki Ty masz
no ja mam większy ale chudnę a wraz ze mną mój biust też ;p także nie wiem włąśnie ta góra taka zbyt rozkloszowana no nic napisałam do dziewczyny że jak coś to odezwę się w drugiej połowie maja bo wtedy moja starsza będzie wolna (będzie po maturze) to wtedy się spotkamy...
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-12, 10:15   #1574
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A ja jeszcze jednej rzeczy wam nie powiedziałam:P Prawdopodobnie wesele będzie jednak w sierpniu
O! To może będziemy ślubować w ten sam dzień

Cytat:
Uff napisałam smsa do ojca "Rodzice Michała chcą się z Tobą spotkać w sprawie wesela. Daj znać czy w ogóle masz ochote a jesli tak to kiedy byś mógł"

Cytat:
Napisane przez kasia851 Pokaż wiadomość
hej hej

ostatnia jestem na tym wątku-trudno

nasz ślub 8.06.2012r. sala jest,DJ jest

Chciałam się Was zapytać Młode,co myślicie o ślubie na zewnątrz/ na dworze zamiast Kościoła?? czy Ksiądz się zgodzi??
Witaj
Ostatnia? Przypuszczam, że jeszcze duuużo nas przybędzie

bahari- teksty super

Cytat:
Nie podoba mi się dekolt, a tak to bardzo ładna

Cytat:
Przy okazji może skoro wczoraj dołączyłam to czas nas pokazać, choć nie ma co. Znalazłam 2 zdjęcia z różnych wesel
Pasujecie do siebie I tak jak dziewczyny mówiły- pasuje Ci w bieli
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:16   #1575
ewela11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie bomba! Tzn. ja na taka bym sie nie zdcydowala, ale zdecydowanie zaliczam ja do tych baaaardzo fajnych
Potwierdzam

Sliczna z Ciebie dziewczyna! I jaka dobrana para Pieknie razem wygladacie
Dzięki.
Ja dziewczynki spadam na uczelnie. Miłego dzionka Wam życze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 10:17   #1576
Magdzia0108
Zadomowienie

Gorska_Kozica no lepiej by wyglądał bukiet z papierowych kwiatów.
A wachlarz, to też zależy jaki styl sukni będziesz miała. Jeżeli hiszpański, to jak najbardziej wachlarz

Ja to wiecie, chyba powinnam się urodzić i mieszkać w górach, bo ja uwielbiam góry, a szczególnie Tatry

Paulinka sala przecudna, marzyła mi się taka, ale u nas w okolicy o taką trudno. Pozazdrościć a jak z cenami?

Co do kamerzysty, to chyba wybierzemy takiego, co jedna PMka tutaj w naszym gronie też się na niego zdecydowała. Oczywiście termin ślubu ma w inny dzień więc się nie pozjadamy
http://www.grafika-film.com/videofilmowanie/index.php

Co do fotek, to na forum to nie bardzo, ale na tym mailu naszym można by było, tylko kto pamięta jaki był, albo w klubie PM 2012...hmmmmmmm

Kicia na zdjęciach katalogowych a na żywo zawsze suknie wyglądają inaczej. Ale mimo wszystko mi sie podoba. Ten dół takiej lekkości daje.
Co do bukietów ślubnych z tulipanów, to nadają się i to jak najbardziej Jedna z PMk tutaj pokazywała fotki takich bukietów

dotka nie widzę twojego zdjęcia od Seagirl też nie zdążyłam zobaczyć

bahari nie miło aż mi sie zrobiło, jak opisałaś całą sytuacje jak się pokłóciłaś z TŻ, tulę

Ło boziu, dziewczyny jakie wy wykwintne obiady robicie. o mamo

No dobra, zanim przebrnęłam przez te wszystkie posty to zauważyłam, że większość sie już ujawniła, więc pomysł na miejsce umieszczania zdjęć już nie jest aktualny.
A to ja z moim TŻ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg magdailukasz_0009.jpg (41,3 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg magdailukasz_0011.jpg (43,7 KB, 37 załadowań)

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:20   #1577
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

bahari nie miło aż mi sie zrobiło, jak opisałaś całą sytuacje jak się pokłóciłaś z TŻ, tulę

No dobra, zanim przebrnęłam przez te wszystkie posty to zauważyłam, że większość sie już ujawniła, więc pomysł na miejsce umieszczania zdjęć już nie jest aktualny.
A to ja z moim TŻ
Ja juz skasowalam, co by tak w neci o nie wisialo

A Ty smialo mozesz nazwac sie PM2012, bo my tu tylko ladne przyjmujemy I poki co tylko takie tu mamy Swietna z Was para
Stary 2011-04-12, 10:21   #1578
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Gorska_Kozica no lepiej by wyglądał bukiet z papierowych kwiatów.
A wachlarz, to też zależy jaki styl sukni będziesz miała. Jeżeli hiszpański, to jak najbardziej wachlarz

Ja to wiecie, chyba powinnam się urodzić i mieszkać w górach, bo ja uwielbiam góry, a szczególnie Tatry

Paulinka sala przecudna, marzyła mi się taka, ale u nas w okolicy o taką trudno. Pozazdrościć a jak z cenami?

Co do kamerzysty, to chyba wybierzemy takiego, co jedna PMka tutaj w naszym gronie też się na niego zdecydowała. Oczywiście termin ślubu ma w inny dzień więc się nie pozjadamy
http://www.grafika-film.com/videofilmowanie/index.php

Co do fotek, to na forum to nie bardzo, ale na tym mailu naszym można by było, tylko kto pamięta jaki był, albo w klubie PM 2012...hmmmmmmm

Kicia na zdjęciach katalogowych a na żywo zawsze suknie wyglądają inaczej. Ale mimo wszystko mi sie podoba. Ten dół takiej lekkości daje.
Co do bukietów ślubnych z tulipanów, to nadają się i to jak najbardziej Jedna z PMk tutaj pokazywała fotki takich bukietów

A to ja z moim TŻ
ooooo proszę proszę fotki z prawdziwej sesji fiu fiu piękne podoba mi się to drugie foto kurcze więc na forum więcej jest chyba blondynek wiecie o tym ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-12, 10:23   #1579
nena1984
Zakorzenienie

Witajcie!!!

kicia cóż za zmiana w avatarze, myslałam, że całkiem nowa pmka do nas pisze. Bukiet z tulipanków prześliczny, to moje ulubione kwiaty

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Zaczęłyście tak wspominać o wyprzedażach i coś mnie podkusiło, żeby wejść na stronę salonu u mnie w mieście, który ma moją ukochaną kolekcję Aire Barcelona. No i suknie, które mi się podobają są na wyprzedaży Sama nie wiem, ale korci mnie teraz iść przymierzyć, bo z prawie 5 tyś są przecenione na trochę ponad 3 tyś. więc mogłabym odżałować i przekroczyć trochę budżet
Idź Idź, taka okazja może się nie powtórzyć (ale ze mnie zły kusiciel haha)

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Dzień zapowiadał się spokojny. A tu nagle info, że w firmie dziś kontrola z US i szef lata jak oparzony
Ups nie ma chyba nic gorszego niż kontrola z US albo że się tak brzydko wyrażę sr*czka

Cytat:
Chciałam się Was zapytać Młode,co myślicie o ślubie na zewnątrz/ na dworze zamiast Kościoła?? czy Ksiądz się zgodzi??
Pomysł fajny i ciekawy, ale obawiam sie że niewykonalny, o ile ślub cywilny bez problemu w zasadzie można zorganizować na dworze, o tyle księża są w tej kwestii dość sceptyczni - prawo kanoniczne wyraźnie tego zabrania. Wyjątkiem są tylko tak szczególne okoliczności jak np. ciężka choroba

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a znacie to?5 najważniejszych zasad przy wyborze TŻ:
Leżę i kwiczę, wpadłam pod biurko i tarzam się po dywanie A tak na serio właśnie udaję że pracuję i głupkowato uśmiecham się do laptopa

Cytat:
mi się podoba, jest bardzo elegancka i ten dół ma pięknie ozdobiony, ale dekolt nie wiem czy nie zbyt odważny, przynajmniej dla mnie.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 10:28   #1580
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Prosiłam ładnie, żebyście nie pisały dużo, a tu co 7 str do nadrobienia... i jeszcze w trakcie czytania nowe strony powstawały
Musiałabym 24 na dobę śledzić posty, żeby być na bieżąco...
O godzinie 10 u mnie było 20 stopni na termometrze, a teraz Słonko za chmurką, więc pewnie koło 17 będzie.
A wczoraj wieczorkiem było u nas tak cudownie, do 22 siedzieliśmy pod altanka u TŻta. Zrobiliśmy sobie grilla z jego siostrą i szwagrem, do tego piweczko i winko. Ogólnie bardzo rzadko piję, więc wczorajszy reds i 2,5 lampki wina mnie pozamiatały lekko. Musiałam spać u TZta, bo nie chciało mi się do domu wracać. A ten się śmiał, że łatwa po alko jestem, bo od razu mu do łóżka wskoczyłam... No co taka zmęczona byłam...

Cytat:
tak mój tekst może się przyjmie hihi
Mój TZ mówi miód malina, albo cud miód i orzeszki

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ooo widzisz To tak jak mi Nie że mi się nie podobają, ale nie widze po prostu siebie w nich. te co pokazalaś też mi się podobają, bo nawet oglądałam.
Wspominałam już ze ja na razie choruje na tą:
Też baaaaaaaaardzo mi się podoba. Jest genialna, tylko boję się o ten materiał, musiałabym ją przymierzyć i zobaczyć co i jak. Ale jak znam życie nie będzie mnie na nią stać, bo chciałabym kieckę max do 2500, zwyczajnie z tego powodu, że nie chce wydawać kupy kasy na coś w czym wyjdę raz. Dlatego szukam dobrej krawcowej.

Cytat:
planuję Szwajcarię ale do pracy a nie rekreacyjnie... więc tam paszport jest potrzebny. No właśnie też o tym myślałam prawko nowe,dowód,paszport eh... a do tego prawko mam ważne do 30 kwietnia tego roku debile dali mi terminowe na nie całe trzy lata bo mam delikatną wadę wzroku w jednym oku 0.25 a w drugim 0.5 a mój tż ma 1.5 i chyba 1.75 a ma bezterminowe i nie wiem co robić czy wyrabiać teraz?? bo to bez sensu tak płacić znowu kasę tylko na rok
Ja też mam połówki w jednym i drugim oku, w październiku musiałam prawko zmieniać. Ale teraz już mam bezterminowe. Lekarz u którego byłam na jesień zwyczajnie wyśmiał poprzednia panią doktor za danie mi terminowych uprawnień.

Cytat:
znalazłam używaną suknię Lisy Ferrery za 800zł sprzedaje ją typka z mojego miasta typ:księżniczka,góra kryształki swarowskiego dziewczyna dosyć sporych rozmiarów ale suknie gorsetowa więc podobno pasuje od rozmiaru 38 do 44. tylko że ona wyższa była odemnie i musiała bym skracać jak myślicie dało by radę skrócić?? pytam teoretycznie bo mogła bym ją przymierzyć i zobaczyć jak bym wyglądała w końcu z mojego miasta jest.
Jedź przymierzyć, najwyżej zdobimy zrzutę na busa... Na temat sukni wiele nie powiem, bo zwyczajnie nie jest w moim typie, a krytykować też nie chcę. Ta druga suknia w katalogu wyglada ładnie, na tej PMce już mi sie tak nie podoba, ale na Tobie może wyglądać świetnie, więc przymierz, a później zdecydujesz co dalej.

Cytat:
A ja jeszcze jednej rzeczy wam nie powiedziałam:P Prawdopodobnie wesele będzie jednak w sierpniu
Najważniejsze, że będzie w 2012 roku
A sms do ojca dobry. Mam nadzieję, że szybko Ci odpisze, jakakolwiek miałaby być odpowiedź. Chociaż lepiej by było, gdyby okazał zainteresowanie Tobą i Twoim ślubem

Cytat:
hej hej

ostatnia jestem na tym wątku-trudno

nasz ślub 8.06.2012r. sala jest,DJ jest

Witaj i pisz nam tutaj o sobie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a znacie to?

5 najważniejszych zasad przy wyborze TŻ:

1. Ważne jest, by znaleźć mężczyznę, który będzie znakomitym kochankiem, o temperamencie i upodobaniach dopasowanych do naszych. Takim, żeby miękły nam kolana na samą myśl.

2. Ważne jest, by znaleźć mężczyznę, który stanie się wspaniałym ojcem dla naszych dzieci, będzie spędzał z nimi mnóstwo czasu i opiekował się nimi co najmniej tak dobrze jak my same.

3. Ważne jest, by znaleźć mężczyznę, który zaimponuje nam intelektem, z którymi będzie można prowadzić długie dysputy na najrozmaitsze tematy. Takiego, który będzie interesować się zarówno fizyką kwantową jak i dekonstruktywizmem.

4. Ważne jest, by znaleźć mężczyznę, który będzie dbać o nasze rozrywki, będzie jeździć z nami do kina, teatru, na zagraniczne wycieczki.

5. Ale absolutnie najważniejsze jest, by ci czterej mężczyźni się nie znali.

Rozwalasz dzisiaj!!!!!!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:30   #1581
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Prosiłam ładnie, żebyście nie pisały dużo, a tu co 7 str do nadrobienia... i jeszcze w trakcie czytania nowe strony powstawały
Musiałabym 24 na dobę śledzić posty, żeby być na bieżąco...
O godzinie 10 u mnie było 20 stopni na termometrze, a teraz Słonko za chmurką, więc pewnie koło 17 będzie.
A wczoraj wieczorkiem było u nas tak cudownie, do 22 siedzieliśmy pod altanka u TŻta. Zrobiliśmy sobie grilla z jego siostrą i szwagrem, do tego piweczko i winko. Ogólnie bardzo rzadko piję, więc wczorajszy reds i 2,5 lampki wina mnie pozamiatały lekko. Musiałam spać u TZta, bo nie chciało mi się do domu wracać. A ten się śmiał, że łatwa po alko jestem, bo od razu mu do łóżka wskoczyłam... No co taka zmęczona byłam...
Ja tez chce griiiiiiiilllllllaaaaaa!
Stary 2011-04-12, 10:32   #1582
kasia851
Przyczajenie

Pomysł fajny i ciekawy, ale obawiam sie że niewykonalny, o ile ślub cywilny bez problemu w zasadzie można zorganizować na dworze, o tyle księża są w tej kwestii dość sceptyczni - prawo kanoniczne wyraźnie tego zabrania. Wyjątkiem są tylko tak szczególne okoliczności jak np. ciężka choroba

ehhh, no trudno w takim razie będzie nas czekalo poszukiwanie Kościoła.
A czy powinnam już kompletować dokumenty?? nie mamy jeszcze nauk( w sumie to nie wiemy za co się zabrać i co potrzebne-jakie papiery czekam na większy entuzjazm
kasia851 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:34   #1583
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ja tez chce griiiiiiiilllllllaaaaaa!
i ja tez

chciałam iść na dwór posiedzieć bo dzisiaj wolne mam, a tu się zachmurzyło i pewnie za chwilę będzie lać
Stary 2011-04-12, 10:34   #1584
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Ja też mam połówki w jednym i drugim oku, w październiku musiałam prawko zmieniać. Ale teraz już mam bezterminowe. Lekarz u którego byłam na jesień zwyczajnie wyśmiał poprzednia panią doktor za danie mi terminowych uprawnień.

Jedź przymierzyć, najwyżej zdobimy zrzutę na busa... Na temat sukni wiele nie powiem, bo zwyczajnie nie jest w moim typie, a krytykować też nie chcę. Ta druga suknia w katalogu wyglada ładnie, na tej PMce już mi sie tak nie podoba, ale na Tobie może wyglądać świetnie, więc przymierz, a później zdecydujesz co dalej.

Rozwalasz dzisiaj!!!!!!!!!!
haha dobre pójdę pod kościół może z 10zł uzbieram bo teraz są rekolekcje
a co do prawka to tak myślę co zrobić bo kończy mi się 30 kwietnia ok. lipca chcieli byśmy wybyć z tżtem za granicę a tam prawko mi nie będzie potrzebne... no i wrócili byśmy w kwietniu a w maju po ślubie już nie będę pani G tylko pani M. no i nie za bardzo mi się uśmiecha wymieniać teraz prawko

A tekst : A ten się śmiał, że łatwa po alko jestem, bo od razu mu do łóżka wskoczyłam... No co taka zmęczona byłam... normalnie nie mogę haha
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-04-12 o 10:35
Stary 2011-04-12, 10:34   #1585
(kicia)
Zakorzenienie

a mi wodę wyłączyli ciepłą komuś sie zaraz dostanie mam masakryczne włosy a trzeba by je umyć przed pójściem na uczelnie

Stary 2011-04-12, 10:35   #1586
kasia851
Przyczajenie

Unhappy Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

[QUOTE=kasia851;26310196] Napisane przez Madziuniusia
Uff napisałam smsa do ojca "Rodzice Michała chcą się z Tobą spotkać w sprawie wesela. Daj znać czy w ogóle masz ochote a jesli tak to kiedy byś mógł"

Madziuniusia mnie tez czeka taki tel do wykonania-przerazajace tj. dla mnie
kasia851 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:35   #1587
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
haha dobre pójdę pod kościół może z 10zł uzbieram bo teraz są rekolekcje
a co do prawka to tak myślę co zrobić bo kończy mi się 30 kwietnia ok. lipca chcieli byśmy wybyć z tżtem za granicę a tam prawko mi nie będzie potrzebne... no i wrócili byśmy w kwietniu a w maju po ślubie już nie będę pani G tylko pani M. no i nie za bardzo mi się uśmiecha wymieniać teraz prawko
pocieszyć was??? po ślubie zmieniamy dowody a 1 stycznia 2013 roku maja wprowadzić nowe z chipem czyli co pół roku latanie po urzędach

Stary 2011-04-12, 10:40   #1588
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
i tak poproszę o szczere opinie i tylko takie bo ja sama nie wiem co mam sądzić o tej sukni, poproszę te pozytywne i negatywne proszę bardzo tylko szczere

Cytat:
zgadzam sie z (kicią) dół rewelka, góra zreszta też, ale nie dla mnie, bom płaska jak deska
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:40   #1589
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
pocieszyć was??? po ślubie zmieniamy dowody a 1 stycznia 2013 roku maja wprowadzić nowe z chipem czyli co pół roku latanie po urzędach
no nie mów

Zastanawiałam się ostatnio czy będę mogła zdawać jeszcze letnią sesję w przyszłym roku pod panieńskim nazwiskiem (po ślubie będę miała podwójne) i "ze starym" indeksem. Bo ślub 02.06 a sesja powiedzmy pod koniec czerwca - nie wiem czy zdążę wszystko wyrobić, a nie chce jak kot z pęcherzem latać - co myślicie?
Stary 2011-04-12, 10:41   #1590
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
ja mam juz dosc! moi rodzice to chyba z 20 lat jeden i ten sam dowod mieli, a teraz zmieniaja to i paszporty i prawka co raz .. Oszalec mozna. To juz panstwo na prawde nie ma na co kasy przeznaczyc?!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości