|
|
#1561 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
Choć nie jest to wskazane dla osób z zaburzeniami błędnika. Totalne zachwianie równowagi! Wynikła taka komiczna sytuacja. Bardzo chciało mi się siusiu i pan w kasie mówi, że w tym domku jest toaleta. No to ja radośnie idę, a tam.. kibelek na suficie ![]() Zdjęcia wkleję jak już się dorwę do Was w klubie
|
|
#1562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że wesele się udało. Szczerze to my nie byliśmy na lepszym weselu niż nasze, sądze, ze kazda para młoda jest w tej kwestii nieobiektywna i zachwyca się nad swoim weselem-to normalne. Cytat:
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2011-08-07 o 21:18 |
||
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to blisko mnie byłaś tzn. moich rodzinnych stron a ten domek masakra ja w połowie się zatrzymałam i oczy zamknełam i powiedziałam,że ja dalej nie idę i nie wiem czy ja w ogóle wrócę żeby wyjść:Pa w bnukrze byłaś??? |
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla męża za piękny pomysł ![]() Spędziliśmy bardzo miłe popołudnie we troje. Połaziliśmy po galeriach, ale praktycznie bez wchodzenia do sklepów, tylko tu kawka, tam jedzonko. Super I jestem dumna z naszego dziecka, że jest takie mało kłopotliwe, prawie calutki czas spała, albo wpatrywała się w zawieszkę we wózku, tylko raz troszeńkę pomarudziła, ale wyjęłam ją z wózka, popatrzyła co się dzieje naokoło i już było dobrze. A spędziliśmy poza domem 4 godziny.Co do wesel, to my za 2 tygodnie jedziemy do kuzyna tż. A ja nie mam jeszcze sukienki, nie wiem na co czekam, chyba aż mnie koguty opieją. O i jeszcze muszę kupić łóżeczko turystyczne dla małej. Koleżanka, która była u nas, stwierdziła, że nasze wesele było najlepszym na jakim była. Ale nam było miło
|
|
|
|
|
#1565 | ||
|
Zakorzenienie
|
(nie) dziekuje
czas owocnych staran ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wrocilismy z gor Bylo bardzo przyjemnie .. co zadna niespodzianka nie jest bo mielismy super ekipe Troche pogoda nam nie dopisala bo w sobote popoludniu padal deszcz i w niedziele tez .. ale zdarzylismy na pare godzin wyskoczyc na basen nawet jezdzila z nami samochodem Nawet wkrecala sie do nas na zdjecia jak sobie robilismy Mezulek dostal wiele przydatnych uwag pod jakim katem robic syna i corke
|
|
|
#1566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie podobalo mi sie nasze wesele, było fajnie, ale w zachwyt nie popadłam poza tym byłam na jednym super weselu, kotre nasze przebijało pod wieloma wzgledami- na tyle wesel na ktorych juz byłam to jedno było naprawde wyjątkowe- choc miało tez jeden minus, para młoda podczas wesela miała sesje i tez zgineli na dłuzszy czasCytat:
![]() strasznie bolą mnie jajniki, az za wszesnie wstałam. nie chce mi się isć do pracy, z chcecia znowu zaczełabym jakis urlop ![]() miłego dnia...
|
||
|
|
|
#1567 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ktosiu brawa dla małej, fajnie mieć takie grzeczne dziecko
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
baja wkladam do pojemniczkow plastikowych i mroze
teraz wychodzi 1pojemniczek na 2 dni WYciagam rano z zamrazarki zupke, miesko - dodaje jeszcze zieleninke, tluszczyk[olej lub maselko- zalezy czy alergiczne czy nie], ryz lub zoltko[co drugi dzien] czasami ciut wody podgrzewam i gotowe martucha eee no to fajna wojtek wymyslil niespodzianke Dzisiaj ide sobie kupic buty - bo rozlecialy mi sie klapeczki - ja to mam pecha - fajkt ze klapki to juz ze 3 lata maja, no i zdecydowanie nie nadaja sie na mega dlugie spacery bo ciut obcieraja mi palca jednego. ale byly fajne wysadzane koralikami POjde zobaczyc czy w moim rozmiarze cos jeszcze zostalo w Rylko, a jak nic nie bedzie to pojde do CCC kupic sobie jakies japonki za 30zl bo na serio nie mam w czym wyjsc z domu ![]() Chodze w piankowych japonkach z biedronki |
|
|
|
#1570 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Byliśmy w sobotę na weselu i wczoraj na poprawinach jestem wykończona ale wybawiliśmy się porządnie
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi może źle spałaś??
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
SAMBA ciesze się że mimo wszystko się pobawiliście
![]() ktosia super że wasze popołudnie też miłe Rosette ho ![]() ![]() kliwia kciuki za wybór butów a co do niespodzianki to to zakręcone było bo ja mu mówiłam żebyśmy poszli i cały czas mięliśmy iść tam zjeść, a dwa dni temu wyszła taka nie fajna sytuacja i z tego zrezygnowaliśmy... umówiliśmy sie z rodzicami na obiad i tyle a tu mąż jednak podziałał ale spacer nad jeziorem siedzenie na molo.. wata cukrowa (jak buhahaha pierwsze nieśmiałe randki 6 klasistów) to całkowicie jego pomysł wstaliśmy pół godziny temu ale pospałam ![]() dziś przyjeżdża do nas córa kuzynki ta co miała siedzieć dłużej ale się nie zrozumiałyśmy no i dziś będzie na dłużej bo w piątek wyjeżdza więc będę tylko z doskoku ;D
|
|
#1575 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
rosi wystarczy zle stanac i moze bolec. mnie tez boli, od schylania sie do malej, od jej podnoszenia, i od dlugiecgo chodzenia.
takze wiem co czujesz przyklej sobie plaster rozgrzewajacy.
|
|
|
|
#1577 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ale ty już tak miałaś no nie? przed spotkaniem naszym... często tak ci się dzieje?
|
|
#1579 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1580 | |||
|
Zakorzenienie
|
My byliśmy wczoraj na zakupach i się trochę obkupiłam
w sumie za niewielkie pieniądze sporo rzeczy są wyprzedaże rzeczy letnich Nie jarzę jak ja jak robię hennę na rzęsy to pod oczy podkładam waciki na rzęsy nanoszę hennę, a oczy mam zamknięte, bo to cholerstwo nieźle szczypie Cytat:
![]() Cytat:
(resztki stempli, desek) do tego ta nieszczęsna folia- ale już jej nie ma na szczęście więc sąsiad nie ma podstaw, bo to takie ognisko A takie śmieci o których Ty piszesz to porażka... ta jak mówię, my nawet butelki wywozimy z działki (do kosza oczywiście)... no i w domu tak jak kiedyś pisałam segregacja obowiązuje... plastik, szkło, bio i reszta Cytat:
|
|||
|
|
|
#1581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sambuś miałam Ci się już nieraz zapytać. Jaki Twój mąż skończył kierunek studiów? czy specjalność? pewnie już pisałaś, ale skleroza to nie boli ![]() Cytat:
chętnie bym tam poszła a taki domek to jakiś punkt do zwiedzania? czy Wy w takim mieszkaliście? |
||
|
|
|
#1582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może źle spałaś
|
||
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Martucha i inne ślubujące 8 sierpnia- minęło nam dwa lata aż łezka się kreci, że tak czas zleciał szybko. Życzę jeszcze wielu pięknych lat spędzonych razem![]() Dwa lata temu o tej porze siedziałam w salonie kosmetycznym
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie jak mnie komary pochlały
![]() wyglądam jakbym miała ospę na nogach mam ok. 40 bąbli.... nawet nie wiem, który mnie swędzi... na działce mnie tak pochlały w jeden wieczór... w sumie to nie wiem dlaczego, bo w inne wieczory to jakieś sporadyczne bąble... a tu tak się uwzięły...
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
oo właśnie laski z 8 sierpnia wszystkiego najlepszego
![]() Ana ja tez wczoraj byłam na działce, komary mnie pocięły wrrr |
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
ana nie dostalam takich butow w razsadnej cenie niestety.
a te co mierzylam nie lezaly dobrze gr
|
|
|
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
Jak nieraz na nią narzekam to potem mi głupio ![]() Cytat:
Marta faktycznie mieliście fajną randkę
|
||
|
|
|
#1588 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie robiłam sobie takiej henny. Dużo to daje??
|
|
|
|
#1590 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

tez czekam na zdjecia
chyba polnoc... w kazdym razie slonca tam nie ma) wiec moze nic by sie z nimi nie dzialo ale nie wiem...
na weselu gral dj... niby z polecenia tzn gral gdzies wczesniej i mloda para dlatego go wziela... no ale mi sie srednio podobalo jak gral, bo wlasciwie nie umial rozgrzac imprezy... para mloda po obiedzie pojechala na zdjecia i nie bylo jej chyba z 2 godziny, a w tym czasie nikt sie nie bawil... dj puszczal hity disco polo... takze porazka
byle do urlopu... mam we wrzesniu
Autentycznie nie było gdzie koca wcisnąć. Wyjechaliśmy w czwartek. Byliśmy w domku do góry nogami. Polecam super wrażenie, tzn. takie jakbyś była pijana 
dla męża za piękny pomysł 

przyklej sobie plaster rozgrzewajacy.
nie podejrzewam Cię o takie rzeczy broń boże, ale spróbuj z tym składowiskiem a dostaniesz odznakę Kapitana Planety
nawet nie wiem, który mnie swędzi... na działce mnie tak pochlały w jeden wieczór... w sumie to nie wiem dlaczego, bo w inne wieczory to jakieś sporadyczne bąble... a tu tak się uwzięły...