Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 21:04   #1561
kitosa
Zadomowienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
nigdy w tym domku nie byłam, to musi byc dziwne uczucie
miło, ze urlop sie udał tez czekam na zdjecia
India Mega dziwne uczucie Polecam! Choć nie jest to wskazane dla osób z zaburzeniami błędnika. Totalne zachwianie równowagi! Wynikła taka komiczna sytuacja. Bardzo chciało mi się siusiu i pan w kasie mówi, że w tym domku jest toaleta. No to ja radośnie idę, a tam.. kibelek na suficie Czyli prawidłowo my byliśmy na suficie , a kibelek na podłodze
Zdjęcia wkleję jak już się dorwę do Was w klubie
Stary 2011-08-07, 21:17   #1562
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
India a jakie macie drzwi wejsciowe? Cale drewniane czy z metalem w srodku??? bo ostatnio ogladalismy drzwi i takie ladne "metalowe" byly juz za ok 500 zl, tymczasem za cale drewniane trzeba dac ok. 2 tys... no i znow dylemat... przeczytalam na jakims forum ze te metalowe w srodku nie sa za fajne bo sie nagrzewaja i potem ciezko je zamknac/otworzyc... nie wiem ile w tym prawdy... my drzwi mamy od strony (no wlasnie nie wiem jaka to strona chyba polnoc... w kazdym razie slonca tam nie ma) wiec moze nic by sie z nimi nie dzialo ale nie wiem...

Melduje sie i ja na weselu bylo bardzo fajnie poznalam znajomych tzta ze studiow, niezle sie usmialam bo tacy z nich jajcarze zaraz podobne klimaty podlapalismy tak ze obsluga bala sie podchodzic do naszego stolika bylo bardzo wesolo na weselu gral dj... niby z polecenia tzn gral gdzies wczesniej i mloda para dlatego go wziela... no ale mi sie srednio podobalo jak gral, bo wlasciwie nie umial rozgrzac imprezy... para mloda po obiedzie pojechala na zdjecia i nie bylo jej chyba z 2 godziny, a w tym czasie nikt sie nie bawil... dj puszczal hity disco polo... takze porazka ale potem sie troche rozkrecilo i podensowalismy nawet bede nieskromna mowiac ze nasze wesele lepsze bylo hahaha na pewno orkiestra zarelko bylo bardzo dobre... do domciu wrocilismy po 5 rano i wczoraj pol dnia przespalismy potem bylismy na malym spacerku i znowu poszlismy spac :brzyda l: a dzis rano z trudem zebralismy sie i pojechalismy na budowe... pownosilismy troche pustakow na gore bo od jutra tesciu zaczyna murowanie pieterka i oderwalismy szalunki ze stropu ale mnie dzis opalilo...

kurde nie chce mi sie jutro isc do pracy byle do urlopu... mam we wrzesniu
My mamy drzwi stalowe zarówno frontowe jak i od podwórza i jesteśmy zadowoleni. wcześniej mieliśmy drzwi drewniane i po jakimś czasie się niestety wypaczyły i nie były już takie szczelne. A te stalowe narazie sprawują się super, nie pamiętam ile kosztowały, ale na pewno nie 500 zl tylko więcej. Chociaż cena zależy od tego jakie są duże i czy mają przeszklenia
Fajnie, że wesele się udało. Szczerze to my nie byliśmy na lepszym weselu niż nasze, sądze, ze kazda para młoda jest w tej kwestii nieobiektywna i zachwyca się nad swoim weselem-to normalne.

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Cześć!
My właśnie niedawno wróciliśmy z Łeby. Było super pogoda dopisała. Choć nie miałam odwagi się kąpać, mimo, że masa ludzi się kąpała.Ile ludu! Autentycznie nie było gdzie koca wcisnąć. Wyjechaliśmy w czwartek. Byliśmy w domku do góry nogami. Polecam super wrażenie, tzn. takie jakbyś była pijana Coś niesamowitego. Poza tym Sopot i molo i powrót do domu. Ach, uwielbiam morze! Góry nie dla mnie. A my jeszcze tydzień w robocie i znów urlop
Madzia fajnie, że urlop Ci się udał!
Iwka wypoczynku życzę!
witaj, fajnie, że wypoczeliście

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2011-08-07 o 21:18
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:21   #1563
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Cześć!
My właśnie niedawno wróciliśmy z Łeby. Było super pogoda dopisała. Choć nie miałam odwagi się kąpać, mimo, że masa ludzi się kąpała.Ile ludu! Autentycznie nie było gdzie koca wcisnąć. Wyjechaliśmy w czwartek. Byliśmy w domku do góry nogami. Polecam super wrażenie, tzn. takie jakbyś była pijana Coś niesamowitego. Poza tym Sopot i molo i powrót do domu. Ach, uwielbiam morze! Góry nie dla mnie. A my jeszcze tydzień w robocie i znów urlop
Iwka wypoczynku życzę!

to blisko mnie byłaś tzn. moich rodzinnych stron a ten domek masakra ja w połowie się zatrzymałam i oczy zamknełam i powiedziałam,że ja dalej nie idę i nie wiem czy ja w ogóle wrócę żeby wyjść:P
a w bnukrze byłaś???

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 21:43   #1564
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jestem z okazji jutrzejszej rocznicy mąż mi suprajsa zrobił ugadał się potajemnie z moją mamą i po basenie jechaliśmy na obiad - tak bynajmniej myślałam a okazało się że podrzuciliśmy im Pata a mnie mąż zabrał do naszej ulubionej knajpki obiad potem spacer nad jeziorem i na molo nawet dostałam wate cukrową miło
dla męża za piękny pomysł

Spędziliśmy bardzo miłe popołudnie we troje. Połaziliśmy po galeriach, ale praktycznie bez wchodzenia do sklepów, tylko tu kawka, tam jedzonko. Super I jestem dumna z naszego dziecka, że jest takie mało kłopotliwe, prawie calutki czas spała, albo wpatrywała się w zawieszkę we wózku, tylko raz troszeńkę pomarudziła, ale wyjęłam ją z wózka, popatrzyła co się dzieje naokoło i już było dobrze. A spędziliśmy poza domem 4 godziny.

Co do wesel, to my za 2 tygodnie jedziemy do kuzyna tż. A ja nie mam jeszcze sukienki, nie wiem na co czekam, chyba aż mnie koguty opieją. O i jeszcze muszę kupić łóżeczko turystyczne dla małej.
Koleżanka, która była u nas, stwierdziła, że nasze wesele było najlepszym na jakim była. Ale nam było miło
Stary 2011-08-08, 05:13   #1565
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Żabcia ale fajnieee oby szybko się udało!
(nie) dziekuje

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

nadszedł ten czas
czas owocnych staran

Cytat:
mąż zamontowal kinkiet...

tak mi się podoba, że chyba dokupimy jescze takie same w inne miejsca
podoba mi sie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Samba fajnie, że się wesele udało. Ale wiesz co... my z mężem też zawsze twierdzimy, ze nasze wesele było lepsze, niż te na których byliśmy i orkiestra i jedzenie i generalnie cała zabawa. Fajnie, ze wy też tak sądzicie
ja tez zawsze skromnie stwierdzam ze Nasze weselicho bylo najlepsze

Wrocilismy z gor Bylo bardzo przyjemnie .. co zadna niespodzianka nie jest bo mielismy super ekipe Troche pogoda nam nie dopisala bo w sobote popoludniu padal deszcz i w niedziele tez .. ale zdarzylismy na pare godzin wyskoczyc na basen Tak pozatym moj maz znowu udowodnil ze dzieciaki go kochaja jedno malzenstwo mialo ze soba 2 coreczki roczek i 5 lat .. ta starsza ... chyba sie w TZecie zakochala caly cza za nim chodzila w basenie nie opuszczala go na krok to samo w domu nawet jezdzila z nami samochodem Nawet wkrecala sie do nas na zdjecia jak sobie robilismy Mezulek dostal wiele przydatnych uwag pod jakim katem robic syna i corke ( oczywiscie to juz po pare glebszych ) Takze bylo bardzo fajnie Jedyny minus to ten ze wogole nie wypoczelam bo chodzilismy spac o 5 rano a dzieciaki juz o 10 nam robily pobudke ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 06:05   #1566
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
My mamy drzwi stalowe zarówno frontowe jak i od podwórza i jesteśmy zadowoleni. wcześniej mieliśmy drzwi drewniane i po jakimś czasie się niestety wypaczyły i nie były już takie szczelne. A te stalowe narazie sprawują się super, nie pamiętam ile kosztowały, ale na pewno nie 500 zl tylko więcej. Chociaż cena zależy od tego jakie są duże i czy mają przeszklenia
Fajnie, że wesele się udało. Szczerze to my nie byliśmy na lepszym weselu niż nasze, sądze, ze kazda para młoda jest w tej kwestii nieobiektywna i zachwyca się nad swoim weselem-to normalne.

witaj, fajnie, że wypoczeliście
no i znowu ja bede stanowiła wyjatek oczywiscie podobalo mi sie nasze wesele, było fajnie, ale w zachwyt nie popadłam poza tym byłam na jednym super weselu, kotre nasze przebijało pod wieloma wzgledami- na tyle wesel na ktorych juz byłam to jedno było naprawde wyjątkowe- choc miało tez jeden minus, para młoda podczas wesela miała sesje i tez zgineli na dłuzszy czas

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(nie) dziekuje

czas owocnych staran

podoba mi sie

ja tez zawsze skromnie stwierdzam ze Nasze weselicho bylo najlepsze

Wrocilismy z gor Bylo bardzo przyjemnie .. co zadna niespodzianka nie jest bo mielismy super ekipe Troche pogoda nam nie dopisala bo w sobote popoludniu padal deszcz i w niedziele tez .. ale zdarzylismy na pare godzin wyskoczyc na basen Tak pozatym moj maz znowu udowodnil ze dzieciaki go kochaja jedno malzenstwo mialo ze soba 2 coreczki roczek i 5 lat .. ta starsza ... chyba sie w TZecie zakochala caly cza za nim chodzila w basenie nie opuszczala go na krok to samo w domu nawet jezdzila z nami samochodem Nawet wkrecala sie do nas na zdjecia jak sobie robilismy Mezulek dostal wiele przydatnych uwag pod jakim katem robic syna i corke ( oczywiscie to juz po pare glebszych ) Takze bylo bardzo fajnie Jedyny minus to ten ze wogole nie wypoczelam bo chodzilismy spac o 5 rano a dzieciaki juz o 10 nam robily pobudke ...
żabciu o znowu tak intensywnie, nadal szwagierka jest u Was, jesli tak to ma mnówstow atrakcji... dobrze, że TZ m,a podejscie do dzieciaków, w przyszłości bardzo sie przyda

strasznie bolą mnie jajniki, az za wszesnie wstałam. nie chce mi się isć do pracy, z chcecia znowu zaczełabym jakis urlop

miłego dnia...
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 08:08   #1567
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 08:09   #1568
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Ktosiu brawa dla małej, fajnie mieć takie grzeczne dziecko

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 08:23   #1569
kliwia
Zakorzenienie

baja wkladam do pojemniczkow plastikowych i mroze teraz wychodzi 1pojemniczek na 2 dni
WYciagam rano z zamrazarki zupke, miesko - dodaje jeszcze zieleninke, tluszczyk[olej lub maselko- zalezy czy alergiczne czy nie], ryz lub zoltko[co drugi dzien] czasami ciut wody podgrzewam i gotowe

martucha eee no to fajna wojtek wymyslil niespodzianke

Dzisiaj ide sobie kupic buty - bo rozlecialy mi sie klapeczki - ja to mam pecha - fajkt ze klapki to juz ze 3 lata maja, no i zdecydowanie nie nadaja sie na mega dlugie spacery bo ciut obcieraja mi palca jednego. ale byly fajne wysadzane koralikami
POjde zobaczyc czy w moim rozmiarze cos jeszcze zostalo w Rylko, a jak nic nie bedzie to pojde do CCC kupic sobie jakies japonki za 30zl bo na serio nie mam w czym wyjsc z domu
Chodze w piankowych japonkach z biedronki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 08:43   #1570
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć
Byliśmy w sobotę na weselu i wczoraj na poprawinach jestem wykończona ale wybawiliśmy się porządnie

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 08:51   #1571
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć
Byliśmy w sobotę na weselu i wczoraj na poprawinach jestem wykończona ale wybawiliśmy się porządnie
No i super

Stary 2011-08-08, 09:17   #1572
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-08, 09:24   #1573
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rosi może źle spałaś??

Stary 2011-08-08, 09:26   #1574
martucha84
Zakorzenienie

SAMBA ciesze się że mimo wszystko się pobawiliście

ktosia super że wasze popołudnie też miłe

Rosette ho

kliwia kciuki za wybór butów a co do niespodzianki to to zakręcone było bo ja mu mówiłam żebyśmy poszli i cały czas mięliśmy iść tam zjeść, a dwa dni temu wyszła taka nie fajna sytuacja i z tego zrezygnowaliśmy... umówiliśmy sie z rodzicami na obiad i tyle a tu mąż jednak podziałał ale spacer nad jeziorem siedzenie na molo.. wata cukrowa (jak buhahaha pierwsze nieśmiałe randki 6 klasistów) to całkowicie jego pomysł

wstaliśmy pół godziny temu ale pospałam
dziś przyjeżdża do nas córa kuzynki ta co miała siedzieć dłużej ale się nie zrozumiałyśmy no i dziś będzie na dłużej bo w piątek wyjeżdza więc będę tylko z doskoku ;D
Stary 2011-08-08, 09:30   #1575
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-08, 09:31   #1576
kliwia
Zakorzenienie

rosi wystarczy zle stanac i moze bolec. mnie tez boli, od schylania sie do malej, od jej podnoszenia, i od dlugiecgo chodzenia.
takze wiem co czujesz przyklej sobie plaster rozgrzewajacy.
Stary 2011-08-08, 09:37   #1577
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-08, 09:52   #1578
martucha84
Zakorzenienie

Rosi ale ty już tak miałaś no nie? przed spotkaniem naszym... często tak ci się dzieje?
Stary 2011-08-08, 09:54   #1579
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-08, 09:58   #1580
Ana***
Zakorzenienie

My byliśmy wczoraj na zakupach i się trochę obkupiłam w sumie za niewielkie pieniądze sporo rzeczy są wyprzedaże rzeczy letnich

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nie jarzę jak ja jak robię hennę na rzęsy to pod oczy podkładam waciki na rzęsy nanoszę hennę, a oczy mam zamknięte, bo to cholerstwo nieźle szczypie a po za tym jest jest sporo warstwa...

Cytat:
mąż zamontowal kinkiet...

tak mi się podoba, że chyba dokupimy jescze takie same w inne miejsca
Klimatycznie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ana - żadnych śmieci nie wolno palić, można używać papieru i tektury do rozpalania palenisk. Nie gniewaj się, że ja Ci o Ty tak truję, ale jak się napatrzyłam co ludzie robią to szok - olej silnikowy, baterie, żarówki - a to tylko początek listy - siup i do pieca nie podejrzewam Cię o takie rzeczy broń boże, ale spróbuj z tym składowiskiem a dostaniesz odznakę Kapitana Planety (Tak na marginesie jakby ktoś doniósł, że palicie na terenie działki to dostaniecie mandat).
No to my że tak powiem palimy pół na pół papier i drewno (resztki stempli, desek) do tego ta nieszczęsna folia- ale już jej nie ma na szczęście
więc sąsiad nie ma podstaw, bo to takie ognisko tylko więcej papieru niż na rozpałkę nie no żartuję w tej chwili
A takie śmieci o których Ty piszesz to porażka... ta jak mówię, my nawet butelki wywozimy z działki (do kosza oczywiście)... no i w domu tak jak kiedyś pisałam segregacja obowiązuje... plastik, szkło, bio i reszta

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jestem z okazji jutrzejszej rocznicy mąż mi suprajsa zrobił ugadał się potajemnie z moją mamą i po basenie jechaliśmy na obiad - tak bynajmniej myślałam a okazało się że podrzuciliśmy im Pata a mnie mąż zabrał do naszej ulubionej knajpki obiad potem spacer nad jeziorem i na molo nawet dostałam wate cukrową miło
Romantico
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 09:59   #1581
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Melduje sie i ja na weselu bylo bardzo fajnie poznalam znajomych tzta ze studiow, niezle sie usmialam bo tacy z nich jajcarze zaraz podobne klimaty podlapalismy tak ze obsluga bala sie podchodzic do naszego stolika bylo bardzo wesolo na weselu gral dj... niby z polecenia tzn gral gdzies wczesniej i mloda para dlatego go wziela... no ale mi sie srednio podobalo jak gral, bo wlasciwie nie umial rozgrzac imprezy... para mloda po obiedzie pojechala na zdjecia i nie bylo jej chyba z 2 godziny, a w tym czasie nikt sie nie bawil... dj puszczal hity disco polo... takze porazka ale potem sie troche rozkrecilo i podensowalismy nawet bede nieskromna mowiac ze nasze wesele lepsze bylo hahaha na pewno orkiestra zarelko bylo bardzo dobre... do domciu wrocilismy po 5 rano i wczoraj pol dnia przespalismy potem bylismy na malym spacerku i znowu poszlismy spac :brzyda l: a dzis rano z trudem zebralismy sie i pojechalismy na budowe... pownosilismy troche pustakow na gore bo od jutra tesciu zaczyna murowanie pieterka i oderwalismy szalunki ze stropu ale mnie dzis opalilo...

kurde nie chce mi sie jutro isc do pracy byle do urlopu... mam we wrzesniu
No to super, że wesele się udało

Sambuś miałam Ci się już nieraz zapytać. Jaki Twój mąż skończył kierunek studiów? czy specjalność? pewnie już pisałaś, ale skleroza to nie boli

Cytat:
Cześć!
Iwka wypoczynku życzę!
O jaaa chętnie bym tam poszła a taki domek to jakiś punkt do zwiedzania? czy Wy w takim mieszkaliście?
Stary 2011-08-08, 09:59   #1582
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
impreza udana

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
baja wkladam do pojemniczkow plastikowych i mroze teraz wychodzi 1pojemniczek na 2 dni
WYciagam rano z zamrazarki zupke, miesko - dodaje jeszcze zieleninke, tluszczyk[olej lub maselko- zalezy czy alergiczne czy nie], ryz lub zoltko[co drugi dzien] czasami ciut wody podgrzewam i gotowe

martucha eee no to fajna wojtek wymyslil niespodzianke

Dzisiaj ide sobie kupic buty - bo rozlecialy mi sie klapeczki - ja to mam pecha - fajkt ze klapki to juz ze 3 lata maja, no i zdecydowanie nie nadaja sie na mega dlugie spacery bo ciut obcieraja mi palca jednego. ale byly fajne wysadzane koralikami
POjde zobaczyc czy w moim rozmiarze cos jeszcze zostalo w Rylko, a jak nic nie bedzie to pojde do CCC kupic sobie jakies japonki za 30zl bo na serio nie mam w czym wyjsc z domu
Chodze w piankowych japonkach z biedronki
Kliwuś, a Ty kupiłaś w końcu takie na koturnie z odkrytymi palcami i pięta?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Może źle spałaś
Stary 2011-08-08, 10:04   #1583
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Martucha i inne ślubujące 8 sierpnia- minęło nam dwa lata aż łezka się kreci, że tak czas zleciał szybko. Życzę jeszcze wielu pięknych lat spędzonych razem
Dwa lata temu o tej porze siedziałam w salonie kosmetycznym
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 10:04   #1584
Ana***
Zakorzenienie

Wiecie jak mnie komary pochlały
wyglądam jakbym miała ospę na nogach mam ok. 40 bąbli.... nawet nie wiem, który mnie swędzi... na działce mnie tak pochlały w jeden wieczór... w sumie to nie wiem dlaczego, bo w inne wieczory to jakieś sporadyczne bąble... a tu tak się uwzięły...
Stary 2011-08-08, 10:06   #1585
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

oo właśnie laski z 8 sierpnia wszystkiego najlepszego

Ana ja tez wczoraj byłam na działce, komary mnie pocięły wrrr

Stary 2011-08-08, 10:08   #1586
kliwia
Zakorzenienie

ana nie dostalam takich butow w razsadnej cenie niestety. a te co mierzylam nie lezaly dobrze gr
Stary 2011-08-08, 10:15   #1587
ktosia86
Zakorzenienie

Dzieńdoberek

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Ktosiu brawa dla małej, fajnie mieć takie grzeczne dziecko
pewnie, że fajnie Jak nieraz na nią narzekam to potem mi głupio

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć
A jak się czujesz? Jak maleństwo?

Marta faktycznie mieliście fajną randkę
Stary 2011-08-08, 10:35   #1588
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-08, 10:39   #1589
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Nigdy nie robiłam sobie takiej henny. Dużo to daje??

Stary 2011-08-08, 10:58   #1590
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości