|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
![]() Spokojnie się najedzą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Wtajemniczenie
|
cześć mamusie
![]() ale ciepło u mnie dzisiaj aż 26 stopni ![]() jutro już idę z moim tuptusiem na usg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
U nas też bardzo ciepło
![]() Neska a ogórek zwykły pasuje do zapiekanki? ![]()
#1566 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() za Kubusiów to jest masakra, co drugi ![]() to dobrze, że piszesz, bo jak podawałaś tą stronę to też oglądałam i myślałam, żeby zamówić. A ciuszki dobre są jakościowo?
![]() |
#1568 |
Raczkowanie
|
ewula83 Łącze się z Tobą ... też mnie przeziębienie dopadło i nie mam pomysłu na nie
![]() Herbatkę z cytryna i miodem to już litrami pije.. i nic. A czosnek hm... jak o nim pomyśle to jakoś nie mam ochoty i tu tkwi problem. Dzisiaj rozpoczęłam zajęcia na uczelni i już nie byłam na jednym wykładzie i laborkach ![]() jutro mój maż ma urodzinki a jest w delegacji na śląsku i miałam zamiar go odwiedzić - tzn zrobić niespodziankę ![]() ![]() tyle napisałyście od wczoraj ,że tylko po łepkach nadrabiałam. pozdrawiam wszystkie zapracowane mamusie i te chore i te zdrowe... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | ||||||
Zadomowienie
|
hej
![]() w górach było super! jedziemy w przyszły weekend znowu jak pogoda dopisze ![]() tez mam katarek i cośmnie wczoraj brało ale mąż mi zrobił mleczko z miodem i dzisiaj rano się poczułam jak młoda bogini ![]() Monika ja dobrze widziałam ze ten kosz kosztuje 71zł?(wg mnie strasznie drogo ale może ja jakaś nie znająca się jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mi chyba puchną- tzn ja tego nie widzę (ale mam baaaaaaaaaardzo szczupłe łydki) ale wiem po butach,,,na ślu musiałam kolejną parę kupić bo te wcześniejsze były za małe....
![]() |
#1570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://kobieta.dziennik.pl/dziecko/a...ych-imion.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/artykuly/czytaj/727...na-w-2010-roku http://gorny.edu.pl/imiona/index.php?rok=2011 http://www.gadu-gadu.pl/ranking-najp...na-w-2010-roku dane 2010-2011
![]() |
#1571 |
Rozeznanie
|
Proszę, dla wszystkich zgłodniałych
![]() ![]() Dziękuję za przyjęcie do klubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() za to prawie każda dziewczynka, która się rodzi w moim otoczeniu to Lenka ![]() apropos jeszcze Jakubów to jak pisałam mam chrzesniaka Kubusia. i wiadomo, ze kazdy do niego Kubus/Kuba mówi i jak poszedł do przedszkola i pani do niego powiedziała Jakub to się bidny rozpłakał, ze on nie jest żaden Jakub tylko Kuba ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Jestem w domku już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez coś przeziębiona, ale najgorsze, że teraz dopadło TZta ![]() ![]() ![]() Wypiję herbatkę, umyję głowę i biorę się za prasowanie :/
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-09-26 o 16:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wielkiezarcie.com/recipe21870.html Moja ginka powiedziała, że jak najbardziej mogę go pić, nawet mi pomógł ![]() Ale życzę zdrówka ![]()
![]() |
#1575 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie nie puchną (jeszcze), ale za to wychodzą mi na stopach i dłoniach brzydkie żyły ![]() ![]() a i jeszcze wrzucam kilka fotek z ciuszkami z lumpka ![]() ![]()
CÓRCIA "Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem". Edytowane przez Anabellita Czas edycji: 2011-09-26 o 17:34 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() glukozę ja tez kupowałam sama w aptece.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Hi
![]() mnie też coś łapie, więc dzisiaj kanapka z czosnkiem + mleko z czosnkiem, a jak tylko dostanę miód robię tą miksturę ![]() Póki co wszamałam pół tabliczki Milki ![]()
#1579 | |||
Zadomowienie
|
Od jakiegoś tygodnia moje dziecko chce mi dziure wywiercić w jednym miejscu
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fajne nabytki!
http://s10.suwaczek.com/20100807650116.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png było 83 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MissZuzia Czas edycji: 2011-09-26 o 18:20 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
hej mamusie
![]() anabelita sliczne ubranka, a kapciochy boskie ![]() Ja wlasnie wyjelam wszystko znowu z szafy i zrobilam liste, spisałam tylko bielizne i na razie rozmiar 56 i 62 i na ta chwile mam : 56 : 1 szt półśpiochów 6szt body z krótkim rekawem 4szt ----- z długim rekawem 4 szt spiochów 4 szt pajaców z długim rekawem 1 rampers 62 4szt półspiochów 3szt spiochów 6szt body z dł rekawem 7szt ---- z krótkim rekawem 8szt pajaców z dł rekawem 4szt rampersów Pozatym jakies dresiki sukienki sweterki bluzy, ale to na 62+ jak myslicie ile jeszcze trzeba? W ogole mam wrazenie ze to nic do siebie nie pasuje, i ze nie bede umiała ubierac mojego dziecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
ja stwierdzam, ze chyba jem za dużo słodyczy i mam za mało ruchu...chyba zacznę codziennie na spacery chodzic ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
Nie nadrabiam wszystkiego bo sił brak. Niedobrze mi, cofa mi się wszystko co dziś jadłam. A jeszcze zabrałam się za pieczenie pierogów ze szpinakiem
![]() Możecie się poczęstować ![]() jeśli chodzi o Bydgoszcz to miałam do czynienia z wieloma ginekologami, jakby co pytaj. Ja chodzę teraz do dr Mikołajczyka. paputy wymiatają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na pewnoe jeszcze potrzebuje jakies sweterki/bluzy, pajace, niedrapek nie mam wcale no i kombinezon + czapa itd ![]() jutro moze znow do pepco wpadne ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1585 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() http://allegro.pl/show_user.php?uid=19829740 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja nie kupowałam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny mam problem. Siostra, jej koleżanka i moja sąsiadka zaoferowały się, że dadzą mi coś po ich dzieciach. No i fajnie ale wolałabym wiedzieć teraz co i jak, żeby móc kupować resztę. Nie bardzo wiem jak im to powiedzieć, żeby określiły, co mogą mi dać, ale żeby nie odebrały tego nachalnie. Siostry się nie boję i tej jej koleżanki też nie, bo ona dostała troszkę rzeczy od mojej siostry, a raczej więcej dzieci nie planuje. Za to troszkę się obawiam brać rzeczy od sąsiadki. Po niej ubranka moje dziecko będzie nosiło już jako w sumie 3 dziecko. Wiadomo, że są już pewnie troszkę zniszczone, po moim będą bardziej i co wtedy? Oddawać takie zniszczone? Raczej nie, ale wiadomo, że pewnie nie kupię jej w zamian tyle sztuk nowych co dostałam od niej, bo po prostu mogę to zrobić teraz dla swojego dziecka i od niej nie brać. Chyba po prostu powiem jej, że siostra chce mi dać ubranka i tyle. Za to siostrę poproszę, żeby delikatnie zapytała tej swojej koleżanki, co konkretnie może mi dać ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
neska ja wlasnie tak samo mysle, tylko ze ciagle nie wiem jakie powinno byc to minimum
![]() kombinezonu tez nie mam jeszcze ani czapeczki takiej zimowej, mam ze 2 albo 3 bawełniane takie cienkie, niedrapki tez mam 3 pary i mysle ze wystarczy ![]() eeeh trudne te dzieci w obsłudze, nawet przed urodzeniem ![]() Odnosnie tego pojemnika na pieluchy to mi sie wydaje zbedny gadżet ![]() ![]() Ja planuje miec taki osobny smietnik tylko na zużyte pieluchy chusteczki itp dla dziecka, i poprostu bede ja albo tż na bierzaco wyrzucac, zwykle smieci tez raz na dzien wyrzucamy wiec nie widze problemu ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-26 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Rozeznanie
|
Haniula moja siostra urodziła w listopadzie, więc w sumie w zimie i mówiła, że jak we wszystkich wyprawkach pisało, żeby kupować po 5 szt. body, pajaców i innych, to właśnie tyle kupiła i tyle jej wystarczyło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i przed ciążą czekoladę jadłam od wielkiego święta, a teraz pół tabliczki naraz ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1589 | |
Zakorzenienie
|
Hej mamuski
![]() My dziś zaczynamy 20 tydzień ![]() jeszcze dwa dni i idziemy pooglądać bobasa na usg ![]() któraś z was pytała się o legginsy. Ja kupiłam w sklepie za 30 zl, bardzo wygodne ![]() Cytat:
Ja tak mam jak dłużej sobie poleże, tylko bym patrzyła jak bobas mi podskakuje w brzuszku ![]() Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2011-09-26 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wszystko.dla.dziecka.pl/p...ppee-3szt.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.