![]() |
#1561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
ależ będzie wysyp ślubów w 2012 i 2013 roku na wątku
![]() ![]() co do syropu z cebuli, to nienawidzę ![]() mama mnie nim maltretowała w dzieciństwie ja go zawsze po kryjomu wylewałam, a mama jak na złość robiła wtedy nową porcję ![]() teraz z kolei mężuś mój maltretuje mnie czosnkiem ![]() ![]() ![]() ja byłam dziś na zakupach... i kupiłam sobie kurtkę, spódnicę i koszulę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() ![]() dołączam się! tez byłam leczona syropem z cebulki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- mogę Was prosić o wsparcie?? prooooooszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
kawa masz ode mnie klika
![]() kasik zdrowka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gaja jakbym była w domu to bym wygrzebała zeszyt z liceum i bym ci zrobiła wykład z tego prawieku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Kawa, kliknięte
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
jeszcze 1,5 godz musze czekac na tż...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | ||
Zadomowienie
|
Hej ślicznotki
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ha, a dziś tata poznał mamę TŻ ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Jlys, to świetnie, że jesteś zdrowa!
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do chorych TŻtów, to też PIONA, bo mój D. też przeziębiony... pochorował się bo mu było za ciepło ![]() Hejka, wybaczcie, że tak rzadko piszę, ale mamy tylko taki internet, ze łączymy sie przez telefon komórkowy... i niestety tylko telefon D. Więc jak D. nie ma, to ja nie mam internetu ![]() Ale co u mnie, zrobiłam dzisiaj zakupy spożywcze i takie tam pie*doły do domu, kupiłam dzisiaj cukiernice za 1 EUR ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | ||||||||
Zakorzenienie
|
i ja tez i ja tez
![]() ![]() ![]() Ja mam w domu placek ze sliwkami ,karpatke i przekladaniem z kasza manna se se se ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edit albo wcale ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jlys strasznie sie ciesze kochana ,ze nie musisz isc do szpitala ![]() Trzymam kciuki za wszystkie wasze rozmowy ![]() ![]() A ja bylam wieczorkiem u tz ,bo konczyl troszke wczesniej prace ,wiec wpadl po mnie i do niego pojechalismy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-10-04 o 21:41 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
Na liście łacznie znalazło się 117 gości
![]() Lecę się kąpać i spać, jutro o 5:30 pobudka ![]() Dobranoc ![]()
#1572 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na pewno dam znać! ale mam jakieś złe przeczucia, nic nie umiem ![]() ![]() ![]() kliknęłam ![]() Cytat:
![]() daj znać ile Ci wyjdzie tych ludzików! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() biednaś Ty z tym internetem ![]() majciochy za 1 EUR mmm mam nadzieję że nieużywane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ojoj ![]() ![]() kasikkkkka no jak możesz nie lubić syropu z cebuli?! ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-04 o 22:15 Powód: dopisanie |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ej a nie macie jakieś blokady przed tym 2013 rokiem? nie wierzę w zabobony, ale jakoś odstrasza mnie ta data ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-04 o 22:16 Powód: dopisanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
ja dopiero po robocie. ehh masakra. wykoncze sie... co do mojej pracy to ja mam po 8 godzin dziennie aleeeee dojazd zajmuje mi ponad godzine,, nie zawsze mam jak wrocic i mama musi po mnie przyjezdzac bo jak koncze o 21 to busa mam dopiero o 23
![]() w weekendy jestem od 9 do 20 lub 9 do 18(niedziela). w tym tygodniu znowu ide w weekend do pracy bo nasza kierowniczka w weekendy nie chodzi. tzn chodzi.. w jeden weekend w miesiacu a ja z kolezanka sie dzielimy raz ona ma dwa weekendy raz ja, tym razem padlo na mnie. wykonczyc sie idzie chlip ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1576 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() te dojazdy są niefajne... eh, oby przetrwać zimę Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- no i pięknie... przez gg pokłóciłam się z TŻ ![]() ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-04 o 23:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
zima bedzie najgorsza... ale co tam... a sprzedawanie produktow bankowych to najgorsza sprzedaz wsrod wszystkich
![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- moniq przez gg moga wyniknac nieporozumienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
może to słabe pocieszenie, bo nie pracowałam tak ja Ty, ale powiem o innej wspaniałej pracy przed którą przestrzegam, nigdy się nie nabierajcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po każdym dniu chora wychodziłam, gardło opuchnięte z chrypą od klimatyzacji, głowa boli od kompa, jarzeniówek i hałasu... okropność ale tak jak mówię, dla każdego coś innego... mój kolega pracował tam 3 lata ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- to nie jest nieporozumienie... po prostu wygarnęłam mu coś, a on napisał, że smutno mu z tego powodu, że ma wyrzuty, że idzie spać... ![]() o, no i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() no i zaraz znów ja czuję się winna, że on ma wyrzuty z jakiegoś powodu ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-04 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
przez gg to nie rozmowa. nie widac emocji, łatwo o konflikty
moja praca to moze nie sprzedaz przez telefon ale sie tez duzo musze nagadac a zazwyczaj slysze nie. tym bardziej ze ludzie jak slysza ze to jest kolejne konto to od razu uciekaja. no i non stop stoje i podbiegam wrecz do klienta zeby zwrocic na siebie uwage. w innych oddzialach maja spokoj bo szefowie tak nie cisna bo wyplata i tak dobra a jak ktos chce miec premie to prosze bardzo niech tyra. ja ogolnie rozumiem ze kasa ciagnie ze premie sa super aleee ja jestem w robocie 2 tygodnie. jeszcze z dwa miechy zanim sie wdroze w gadke z klientem.nie lubie po prostu jak sie wymaga ode mnie perfekcji w czyms w czym dopiero raczkuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mnie już głowa boli ze stresu ![]() do jutra paa ![]() ![]()
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na uczelnię? oh ja też chcę! gdzie te czasy... ![]() ![]() ja za godzinę wychodzę na rozmowy i trzęsę portkami ![]() ![]() ![]() ejo, jeszcze pytanie z innej beczki - myślicie że dobrym prezentem dla Taty na 50-te urodziny jest lot balonem? ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- może napiszecie co Wy kupiłyście swojemu Tacie (swojej Mamie) na takie okrągłe urodziny ![]()
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
piona wszystkim za syrop z cebuli
![]() kinia to jak zrobisz syrop to podeślij mi jeden słoiczek , ok ![]() ![]() moniq ja sie nie zastanawiałam w sumie, ale 13 nie traktuje jako pechową i spokojnie mogłabym ślub brac w 2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sylvi u nas przynajmniej jakoś to rozumie kierowniczka , że teraz ruch jest coraz mniejszy i nie sprzedamy dużo...ale też głupie gadanie , że róbcie róbcie jak ja chce zrobić kredyt super ekstra ubezpieczam itd a tu odmowa jest dla klienta ![]() ![]() ![]() kasika no naprawde syrop z cebuli wylać ![]() ![]() kawa kliknęłam ![]() ![]() ![]() ![]() ps. te tabletki barwiące wodę często moja mama bratu kupuje-ale przyznam ,że czasem podkradałam i sobie barwiłąm do kąpieli ![]() a ja sie wczoraj nałykałam przeróżnych piguł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogole to wychodze wczoraj z pracy a tu takie menele urzędują całymi dniami..patrze a tu jeden leży na chodniku cały we krwii nie wiem pobili się czy coś.i jakas babka na pogotwie dzwoniła.
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-05 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
Jakby to było realne to bym chciała ślub w 2013 ale niestety w naszych warunkach nie ma mowy o takiej dacie więc najwcześniej to 2014 w ogóle wchodzi w grę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() natasia milego pierwszego dnia na uczelni;D slub w 2013?? jestem na tak ![]() ![]() mnie nigdy zadnymi syropkami tego typu nie pasiono ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
santom wspolczuje zimna- ja to genralnie cały rok prawie marzne, ale u Ciebit o mrozy musze byc dopiero
![]() ![]() padne zaraz! wchodze na poczte a tu e-mail od mojej mamy o tytule : lofciam ! ![]() ![]() ![]() tz do mnie dzownił, że pełno straży pożarnej jezdzi,cysterny itd, helikoptery, wchodze szybko na wp a tu jakaś hala sie u nas pali ..na szczeście w miare daleko od nas..ale moja koleżanka blisko tej hali mieszka nawet.. ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-05 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Wpadam tylko na chwilkę, by się z Wami na pewien czas pożegnać. Bardzo miło mi się z Wami rozmawia, ale niestety ostatnio nieciekawie się u mnie w domu układa i nie chcę wprowadzać w nasz wątek grobowej atmosfery, a tak właśnie się czuję i raczej prędko nie ulegnie to zmianie. Chodzi głównie o sprawy rodzinne i finansowe, bo na szczęście z D. bardzo dobrze mi się układa. Myślę, że będę Was podczytywać co jakiś czas. Pozdrawiam i życzę dużo, dużo szczęścia, zdrówka no i oczywiście pierścionków. ![]()
#1588 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Jlys, właśnie widzę, że pali się jakaś hala tworzyw sztucznych w Twojej miejscowości! Masakra, wielki ten pożar. Pokazują taki mega czarny dym... Mam nadzieję, że to nie gdzieś obok Ciebie, bo mówią, że mogą się wydobywac niebezpieczne opary ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
hehe;D ale Twoja mamcia jest udana
![]() grill?? wypilam 2 piwka i mnie scielo, a potem tak mnie glowa zaczela bolec, ze na sen bralam tabletki przeciwbolowe ![]() a tak oprocz to grila zaliczam do nieudanych, bo kielbasa byla nie dobra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.