Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-04, 19:57   #1561
kasikkkkka
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

ależ będzie wysyp ślubów w 2012 i 2013 roku na wątku super

co do syropu z cebuli, to nienawidzę
mama mnie nim maltretowała w dzieciństwie
ja go zawsze po kryjomu wylewałam, a mama jak na złość robiła wtedy nową porcję

teraz z kolei mężuś mój maltretuje mnie czosnkiem pochorowało się biedactwo i od 2 dni wpierdziela czosnek...uffff.....ma zakaz zbliżania się do mnie na szczęście już mu się poprawia powoli, więc jakoś to przeżyję

ja byłam dziś na zakupach... i kupiłam sobie kurtkę, spódnicę i koszulę i od razu mam lepszy humor
Stary 2011-10-04, 20:15   #1562
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

dobry wieczór
Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
t0 jest nas już 3 -leczonych syropem z cebuli
Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
4 ja też byłam tak leczona
dołączam się! tez byłam leczona syropem z cebulki ponad to czosnkiem też, mlekiem z miodem i masłem, herbata z prądem i syropem owocowym

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
oby rozmowa była owocna w fajną, dobrze płatną pracę eh, wiem jak bezrobocie może być dołujące

dokładnie! mam to samo zdanie

Dziewczyny, ja jutro osiwieję i schudnę 10kg ze stresu... jak jechałam busem do TŻ to zadzwonił facet od recepcji (tej poleconej od cioci) i znów jestem umówiona na jutro na rozmowę tak więc rozkład jazdy na jutro:
godz. 11:20 rozmowa kwalifikacyjna
godz. 13:00 test kwalifikacyjny
godz. 15:30 rozmowa kwalifikacyjna
jak wszystko się skończy to padnę na ryjek i nie wstanę do weekendu
oby z tej zawieruchy była praca!

lecę na jakiś serial, będę później
trzymam jutro kciuki daj znać jak poszło

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

mogę Was prosić o wsparcie?? prooooooszę KLIK
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 20:34   #1563
Kohnelia20
Zakorzenienie

kawa masz ode mnie klika

kasik zdrowka
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 20:35   #1564
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
a może i było. nie pamiętam

No bo to taka jedna wielka metafora no. Aloes cudownie przemienił się w cud młodzieńca, z którym Kłoska spędziła noc, a z tej miłości się Ruta narodziła, o. Zapewne gdybym się postarała, bym do tego dorobiła jakąś filozofię egzystencjalną, ale póki co skupiam się na baśniowości nie rozmnażaniu

gaja jakbym była w domu to bym wygrzebała zeszyt z liceum i bym ci zrobiła wykład z tego prawieku ale po tylu latach niewiele pamiętam tak z głowy o tym
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 20:55   #1565
HisHoney
Zakorzenienie

Kawa, kliknięte

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 21:05   #1566
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
kawa masz ode mnie klika

kasik zdrowka
Cytat:
Napisane przez HisHoney Pokaż wiadomość
Kawa, kliknięte
dziękuję
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 21:07   #1567
Kohnelia20
Zakorzenienie

jeszcze 1,5 godz musze czekac na tż...
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-04, 21:26   #1568
aQ01
Zadomowienie

Hej ślicznotki

Cytat:
a jak gadamy o ślubach to chciałybyście żyby ojciec was prowadził do ołtarza ?
Zdecydowanie tak Mój tata też bardzo by chciał i wiem, że na pewno zrobię to dla niego

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość

mogę Was prosić o wsparcie?? prooooooszę KLIK
zagłosowane

Ha, a dziś tata poznał mamę TŻ Przyszła na butik przynieśc nam jedzenie, kochana kobieta Później przyjechał tata TŻ i już rozmawiali jak kumple

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 21:39   #1569
Mutny
Zakorzenienie

Jlys, to świetnie, że jesteś zdrowa! Już się martwiłam

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
co do syropu z cebuli, to nienawidzę
mama mnie nim maltretowała w dzieciństwie
ja go zawsze po kryjomu wylewałam, a mama jak na złość robiła wtedy nową porcję

teraz z kolei mężuś mój maltretuje mnie czosnkiem pochorowało się biedactwo i od 2 dni wpierdziela czosnek...uffff.....ma zakaz zbliżania się do mnie na szczęście już mu się poprawia powoli, więc jakoś to przeżyję
PIONA za syrop z cebuli! Też byłam nim maltretowana w dzieciństwie, tylko przez ojca

A co do chorych TŻtów, to też PIONA, bo mój D. też przeziębiony... pochorował się bo mu było za ciepło

Hejka, wybaczcie, że tak rzadko piszę, ale mamy tylko taki internet, ze łączymy sie przez telefon komórkowy... i niestety tylko telefon D. Więc jak D. nie ma, to ja nie mam internetu

Ale co u mnie, zrobiłam dzisiaj zakupy spożywcze i takie tam pie*doły do domu, kupiłam dzisiaj cukiernice za 1 EUR W ogóle znalazłam sklep, w którym wszystko jest po 1 EUR (nawet majciochy z intimissimi )

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 21:39   #1570
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
t0 jest nas już 3 -leczonych syropem z cebuli
i ja tez i ja tez,w ogole kupilam w beidrze 5 kg cebuli po 2,77 i podsunelyscie mi pomysl ,zeby zrobic takie syropy na zime teraz z niej ,bo by sie zepsula taka ilosc.Od babci dostaje tez syropy z sosny i jeszcze jakiegos zielska
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

Ja mam ochote na ciacho jakies
Ja mam w domu placek ze sliwkami ,karpatke i przekladaniem z kasza manna se se se dwa od tesciowej ,a karpatka moja niedzielna,ale ja nich nie tykam ,tata wszytko szamie

Cytat:
a co do snu netali- oby tylko kamejka nie na TEN wątek (wiecie który ) sie przenosila hihi
hehe ona juz tam jest od dawna

Cytat:
i tak sobie mysle że niby ten sam kraj a tyle różnic kinia 2 lata na przod ma zalatwione a ja na przyszly rok i wielkie zlysze w sluchawce
No wlasnie dziwne nie? nasz zespol zadzwonil ,zebysmy przyjechali podpisac umowe jak jestesmy juz na 100% pewni ,bo dwie pary juz sa chetne na nasz termin,a wczesniej jak dzwonilismy do dwoch zespolow to juz mieli nasz termin zajety.A sale jak rezerwowalismy w kwietniu to jzu 2 soboty czerwca byly zajete i w innych miesiacach tez cos juz zarezerwoane.MAsakra jakas,ale ten szal juz sie powoli konczy,bo niz demograficzny bedzie wchodzil w faze slubow.
Cytat:
Dziś przyszła taka pani z 5miesięcznym bobaskiem! miał oczy jak kot ze shreka! wielkie! i się usmiechnęło bobo do mnie tak ślicznie. No przecudowny maluch! mogłabym mieć takiego
A ja myslalam ,ze ty bys chciala juz takie bobo nie robiace w gacie

Cytat:
Napisane przez netali Pokaż wiadomość
Gaja Ty to bedziesz szefowa jakies wielkiej niankowej agencji a z tym wyzem to chyba prawda
Jasne ,ze prawda, my jestesmy wyzem tzn.moj rocznik napewno, u mnie w klasach bylo od 35-43 uczniow,a teraz ledwo po 20 pare,no i teraz wyz bedzie rodzil dzieci ,wiec automatycznie ich przybedzie wiecej,ale i tak duzo mniej niz za naszych czasow,bo ludzie decyduja sie na 1 ewentualnie 2 dzieci .
Edit albo wcale

Cytat:

Ja tam jestem za tym, żeby - jeśli się ma możliwość - pomieszkać trochę razem u rodziców, a w tym czasie odłozyc na dom/mieszkanie/coś tam. Świat jest jaki jest i czasem trzeba schować dumę do kieszeni.Ot.
Dokladnie tak ,zgadzam sie z toba

Cytat:
Nie no, prawiek to ta książka o dziewczynie co się z aloesem bzykała w lesie. Nie czytaliście tego w Lo?
gajka co ty za lektury czytalas,u mnie takich zboczonych nie bylo

Cytat:
przeciwko a co do mieszkania przed ślubem to moje jest zdanie ze trzeba ze sobą zamieszkać bo w zupełności rożni się spotykania się/pomieszkiwanie a prawdziwe wspolne życie ja bynajmniej nie wyszłabym za tż gdybym z nim nie zamieszkała i zobaczyła jak między nami wtedy będzie
A co ja mam teraz zrobic?? my bierzemy slub po prawie 8 latach tylko chodzenia i co to troche jak brac kota w worku??Kurde to mnie troche martwi

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość

Mam dzisiaj na wieczór ambitny plan zrobienia wstępnej listy gości na wesele
Ty lepiej jej nie rob,bo sie zalamiesz jak ja

Jlys strasznie sie ciesze kochana ,ze nie musisz isc do szpitala

Trzymam kciuki za wszystkie wasze rozmowyi za waszych tz rowniez

A ja bylam wieczorkiem u tz ,bo konczyl troszke wczesniej prace ,wiec wpadl po mnie i do niego pojechalismy.

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-10-04 o 21:41
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 22:04   #1571
_kamea_
Zakorzenienie

Na liście łacznie znalazło się 117 gości razem z dziećmi już.

Lecę się kąpać i spać, jutro o 5:30 pobudka

Dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-04, 22:07   #1572
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
(...) dołączam się! tez byłam leczona syropem z cebulki ponad to czosnkiem też, mlekiem z miodem i masłem, herbata z prądem i syropem owocowym
trzymam jutro kciuki daj znać jak poszło
PIONA! te wszystkie syropki były moim arsenałem na wszelkie przeziębienia i inne choróbska a sok domowej roboty malinowy mniam! a mieszanka z ciepłym mleczkiem pyyyszne
na pewno dam znać! ale mam jakieś złe przeczucia, nic nie umiem a cały czas coś czytam i nic nie zostaje mi w głowie
kliknęłam
Cytat:
a i jestem 5 do syropu z cebuli (i czosnku) (...)
Mam dzisiaj na wieczór ambitny plan zrobienia wstępnej listy gości na wesele
no to witaj w klubie PIONA
daj znać ile Ci wyjdzie tych ludzików!
Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
(...) Ha, a dziś tata poznał mamę TŻ Przyszła na butik przynieść nam jedzenie, kochana kobieta Później przyjechał tata TŻ i już rozmawiali jak kumple
no to super! niedługo rodzinne zjazdy będą robić
Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
PIONA za syrop z cebuli! Też byłam nim maltretowana w dzieciństwie, tylko przez ojca
kolejna cebulowo-czosnkowa PIONA
biednaś Ty z tym internetem
majciochy za 1 EUR mmm mam nadzieję że nieużywane
Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
(...) i ja tez i ja tez,w ogole kupilam w beidrze 5 kg cebuli po 2,77 i podsunelyscie mi pomysl ,zeby zrobic takie syropy na zime teraz z niej ,bo by sie zepsula taka ilosc.Od babci dostaje tez syropy z sosny i jeszcze jakiegos zielska
(...)
A co ja mam teraz zrobic?? my bierzemy slub po prawie 8 latach tylko chodzenia i co to troche jak brac kota w worku??Kurde to mnie troche martwi (...)
nie no Ty to jesteś kinia-samosia na medal przy takiej nie idzie zginąć! TŻ powinien Cie po stopach całować a ten syropek... jak masz za dużo to można dać po słoiczku gościom na weselu w podziękowaniu za przybycie
ojoj a nie dacie radę rok albo pół roku przed weselichem pomieszkać sobie troszkę razem?

kasikkkkka no jak możesz nie lubić syropu z cebuli?! wylewać takie pyszności :P

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-10-04 o 22:15 Powód: dopisanie
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 22:13   #1573
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Na liście łacznie znalazło się 117 gości razem z dziećmi już.

Lecę się kąpać i spać, jutro o 5:30 pobudka

Dobranoc
117 wydaje się nie najgorzej dobranoc

ej a nie macie jakieś blokady przed tym 2013 rokiem? nie wierzę w zabobony, ale jakoś odstrasza mnie ta data sama chyba nie chciałabym mieć ślubu w tym roku... a mój TŻ stwierdził, że 'data jak każda inna' no i jak los ułoży mi wszystko na ten 2013 rok to chyba średnio będę szczęśliwa a czekać do 2014 to tyle czasu ehh, a jakoś wyczułam po ostatniej gadce, że TŻ liczy na ten rok (tzn. na 2013)

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Czas edycji: 2011-10-04 o 22:16 Powód: dopisanie
Stary 2011-10-04, 22:26   #1574
sylvi_86
Zakorzenienie

ja dopiero po robocie. ehh masakra. wykoncze sie... co do mojej pracy to ja mam po 8 godzin dziennie aleeeee dojazd zajmuje mi ponad godzine,, nie zawsze mam jak wrocic i mama musi po mnie przyjezdzac bo jak koncze o 21 to busa mam dopiero o 23
w weekendy jestem od 9 do 20 lub 9 do 18(niedziela). w tym tygodniu znowu ide w weekend do pracy bo nasza kierowniczka w weekendy nie chodzi. tzn chodzi.. w jeden weekend w miesiacu a ja z kolezanka sie dzielimy raz ona ma dwa weekendy raz ja, tym razem padlo na mnie. wykonczyc sie idzie chlip ;(
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 22:36   #1575
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
ej a nie macie jakieś blokady przed tym 2013 rokiem? nie wierzę w zabobony, ale jakoś odstrasza mnie ta data sama chyba nie chciałabym mieć ślubu w tym roku... a mój TŻ stwierdził, że 'data jak każda inna' no i jak los ułoży mi wszystko na ten 2013 rok to chyba średnio będę szczęśliwa a czekać do 2014 to tyle czasu ehh, a jakoś wyczułam po ostatniej gadce, że TŻ liczy na ten rok (tzn. na 2013)
Dla mnie i TŻ 13 to bardzo szczęśliwa liczba i cieszymy się na ten 2013 Nie wierzę w przesądy

Stary 2011-10-04, 22:49   #1576
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
ja dopiero po robocie. ehh masakra. wykoncze sie... co do mojej pracy to ja mam po 8 godzin dziennie aleeeee dojazd zajmuje mi ponad godzine,, nie zawsze mam jak wrocic i mama musi po mnie przyjezdzac bo jak koncze o 21 to busa mam dopiero o 23
w weekendy jestem od 9 do 20 lub 9 do 18(niedziela). w tym tygodniu znowu ide w weekend do pracy bo nasza kierowniczka w weekendy nie chodzi. tzn chodzi.. w jeden weekend w miesiacu a ja z kolezanka sie dzielimy raz ona ma dwa weekendy raz ja, tym razem padlo na mnie. wykonczyc sie idzie chlip ;(
sylvi, spokojnie, lej na to wszystko i już, pomyśl, że zdobywasz doświadczenie i tyle a 8h na dzień to spoko weekend raz na jakiś czas przeżyjesz
te dojazdy są niefajne... eh, oby przetrwać zimę
Cytat:
Dla mnie i TŻ 13 to bardzo szczęśliwa liczba i cieszymy się na ten 2013 Nie wierzę w przesądy
no dla mnie średnio szczęśliwa...

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

no i pięknie... przez gg pokłóciłam się z TŻ jeszcze jutro te rozmowy i @

Czas edycji: 2011-10-04 o 23:04
Stary 2011-10-04, 22:57   #1577
sylvi_86
Zakorzenienie

zima bedzie najgorsza... ale co tam... a sprzedawanie produktow bankowych to najgorsza sprzedaz wsrod wszystkich

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

moniq przez gg moga wyniknac nieporozumienia
Stary 2011-10-04, 23:09   #1578
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
zima bedzie najgorsza... ale co tam... a sprzedawanie produktow bankowych to najgorsza sprzedaz wsrod wszystkich
dla każdego coś innego... myślę, że ta praca mimo wszystko nie jest najgorsza

może to słabe pocieszenie, bo nie pracowałam tak ja Ty, ale powiem o innej wspaniałej pracy przed którą przestrzegam, nigdy się nie nabierajcie ... kiedyś podczas studiów dorabiałam sobie na sprzedaży telefonicznej... beznadzieja, przez miesiąc nie sprzedałam NIC a natyrałam się jak osioł, bo tam w kółko siedzisz przed kompem i telefonem i automatycznie wybierane są numery telefonów i człowiek trajkocze jak oszalały... jedno połączenie się skończy i zaraz wskakuje kolejne i ani odezwać się do kogoś, ani w internecie pogrzebać... nic, tylko gadać, gadać, gadać... a przerwy 20 minut ledwo zrobi człowiek siusiu, zje pół kanapki (bo całej nie zdąży) i już siadasz na ckm-a i strzelasz, trajkoczesz tratatatata!
po każdym dniu chora wychodziłam, gardło opuchnięte z chrypą od klimatyzacji, głowa boli od kompa, jarzeniówek i hałasu... okropność
ale tak jak mówię, dla każdego coś innego... mój kolega pracował tam 3 lata

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
moniq przez gg moga wyniknac nieporozumienia
to nie jest nieporozumienie... po prostu wygarnęłam mu coś, a on napisał, że smutno mu z tego powodu, że ma wyrzuty, że idzie spać...
o, no i tyle tak to jest powiedzieć coś temu mojemu, nigdy nie zgłębi tematu, nie stara się dowiedzieć 'o co kaman', tylko kuli ogon, spuszcza głowę, stwierdza że mu smutno i milczy jak mnie to wku*wia niemiłosiernie! mam dość noszenia spodni w tym związku
no i zaraz znów ja czuję się winna, że on ma wyrzuty z jakiegoś powodu paranoja

Czas edycji: 2011-10-04 o 23:11
Stary 2011-10-04, 23:19   #1579
sylvi_86
Zakorzenienie

przez gg to nie rozmowa. nie widac emocji, łatwo o konflikty

moja praca to moze nie sprzedaz przez telefon ale sie tez duzo musze nagadac a zazwyczaj slysze nie. tym bardziej ze ludzie jak slysza ze to jest kolejne konto to od razu uciekaja. no i non stop stoje i podbiegam wrecz do klienta zeby zwrocic na siebie uwage. w innych oddzialach maja spokoj bo szefowie tak nie cisna bo wyplata i tak dobra a jak ktos chce miec premie to prosze bardzo niech tyra. ja ogolnie rozumiem ze kasa ciagnie ze premie sa super aleee ja jestem w robocie 2 tygodnie. jeszcze z dwa miechy zanim sie wdroze w gadke z klientem.nie lubie po prostu jak sie wymaga ode mnie perfekcji w czyms w czym dopiero raczkuje
Stary 2011-10-05, 01:01   #1580
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
przez gg to nie rozmowa. nie widac emocji, łatwo o konflikty

moja praca to moze nie sprzedaz przez telefon ale sie tez duzo musze nagadac a zazwyczaj slysze nie. tym bardziej ze ludzie jak slysza ze to jest kolejne konto to od razu uciekaja. no i non stop stoje i podbiegam wrecz do klienta zeby zwrocic na siebie uwage. w innych oddzialach maja spokoj bo szefowie tak nie cisna bo wyplata i tak dobra a jak ktos chce miec premie to prosze bardzo niech tyra. ja ogolnie rozumiem ze kasa ciagnie ze premie sa super aleee ja jestem w robocie 2 tygodnie. jeszcze z dwa miechy zanim sie wdroze w gadke z klientem.nie lubie po prostu jak sie wymaga ode mnie perfekcji w czyms w czym dopiero raczkuje
doskonale Cie rozumiem i dlatego tym bardziej uważam, że absolutnie nie powinnaś się przejmować zołzowatą kierowniczką wszystko idzie swoim tempem, nie od razu Rzym zbudowano najlepiej odciąć się od głupiego gadania i robić swoje będzie dobrze

mnie już głowa boli ze stresu lecę pod prysznic i spać w końcu
do jutra paa

Stary 2011-10-05, 07:01   #1581
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie i dla TŻ najszczęśliwsza bo od 13 jesteśmy ze sobą
Ja już muszę się szykować na uczelnię ehh koniec wakacji
Miłego dnia
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 08:18   #1582
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
Dla mnie i dla TŻ najszczęśliwsza bo od 13 jesteśmy ze sobą
Ja już muszę się szykować na uczelnię ehh koniec wakacji
Miłego dnia
kolejna szczęśliwa 13
na uczelnię? oh ja też chcę! gdzie te czasy... i tak nieźle zaczynasz, bo dopiero od środy
ja za godzinę wychodzę na rozmowy i trzęsę portkami najgorzej boję się ang reszta to pikuś

ejo, jeszcze pytanie z innej beczki - myślicie że dobrym prezentem dla Taty na 50-te urodziny jest lot balonem? Tata ma charakter jajcarza hehe do tej pory dostawał jakieś drobne prezenty, ale na 50-tkę chciałabym żeby miał coś wyjątkowego, coś niezapomnianego a nie kolejną koszulkę, książkę czy kosmetyki... a już medal 'Super Tata' kompletnie odpada bo ja nie uznaję takich bezużytecznych pierdół

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

może napiszecie co Wy kupiłyście swojemu Tacie (swojej Mamie) na takie okrągłe urodziny

Stary 2011-10-05, 08:19   #1583
jlys
Zakorzenienie

piona wszystkim za syrop z cebuli !!
kinia to jak zrobisz syrop to podeślij mi jeden słoiczek , ok ?
moniq ja sie nie zastanawiałam w sumie, ale 13 nie traktuje jako pechową i spokojnie mogłabym ślub brac w 2013 trzymam kciuki za rozmowy rozmów na gg to ja starałam się z tztem jak jamniej przez gg gadac bo no stop jakies nieporzumienia były i kłótnie-no naprawde na gg nam nie szło w ogóle a co do prezentu to jeśli tata lubi takie ''niespodzianki''to ok moja mam urodziny okrągłe dopiero miałą 40 - ale na te urodziny jej ojciec(czyli mój dziadek)zafundował jej lot samolotem-moja mama zawsze o tym marzyła, a nigdy nie miała okazji żeby gdzieś polecieć więc tatuś córce zasponsorował i była bardzo szczęśliwa- ja niestety nie miałam finansów żeby taki prezent jej sprawić, a jak będzie miała 50..nie wiem jeszcze 9 lat zostało
Sylvi u nas przynajmniej jakoś to rozumie kierowniczka , że teraz ruch jest coraz mniejszy i nie sprzedamy dużo...ale też głupie gadanie , że róbcie róbcie jak ja chce zrobić kredyt super ekstra ubezpieczam itd a tu odmowa jest dla klientawięc na pewnie rzeczy niestety mu wpływy tez nie mamy. A mój poprzedni kierownik to np myślał , że im więcej plakatów na sklepie ,wywieszek,czytania komunikatów(musiałam co 30 min czytać)to przybedzie klientów(a w sklepie pusto ) . ja na szczęście nie musze dzwonić do klientów- tylko jak jest duplikat umowy do podpisania, albo czeka na decyzję...
kasika no naprawde syrop z cebuli wylać mogłaś mi podesłać wypiłabym Ci wszystko
kawa kliknęłam widze , że rywalizuje z natasia w tym samym konkursie co ? piona za mikstue z mleka miodu i masła nienawidziałam tego , ale po paru latach przywykłam i nawet mi smakowało
ps. te tabletki barwiące wodę często moja mama bratu kupuje-ale przyznam ,że czasem podkradałam i sobie barwiłąm do kąpieli

a ja sie wczoraj nałykałam przeróżnych piguł , dziś rano tak samo i troche otępiała jestem (ale najważniejsze , że gardło nie boli). ale mam za✂✂✂isty humor bo dziś 11,5 sie pomęcze i od jutra 8 dni wolnego niech mi tylko kierowniczka spróbuje humor zepsuć -oby sie tu lepiej dziś nie pokazywała

w ogole to wychodze wczoraj z pracy a tu takie menele urzędują całymi dniami..patrze a tu jeden leży na chodniku cały we krwii nie wiem pobili się czy coś.i jakas babka na pogotwie dzwoniła.

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-10-05 o 08:54
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 08:29   #1584
anannke
Zakorzenienie

Jakby to było realne to bym chciała ślub w 2013 ale niestety w naszych warunkach nie ma mowy o takiej dacie więc najwcześniej to 2014 w ogóle wchodzi w grę...
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 09:07   #1585
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Pari S, jakby Cię życie postawiło przed pewnymi sytuacjami to byś dziękowała niebiosom za możliwość zamieszkania razem. Zresztą mniejsza. Ja i Kornelka wiemy swoje. I Jlys. W sumie wszystkie trzy z hardkorowych powodów zamieszkałysmy z naszymi panami. Może jakaś grupa wsparcia?
do klubu sie przylaczam;D

Cytat:
Napisane przez pari s Pokaż wiadomość
tak, ale jeśli się mieszka samemu, a nie u rodziców czy na ich koszt. To żadna dorosłość tylko udawanie, bawienie się w dom i rodzinę.
a tak w ogole to santom jestem, tez bardzo milo mi Cie poznac

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
Jlys gratuluje poprawnych wyników krwi Możesz nam postawić kolejkę
Kinia gratki za zamówienie zespołu
Sylvi trzymam kciuki za pracę...
Byłam na pierwszych zajęciach angielskiego , trzy lata przerwy w nauce języka to zadecydowanie za dużo, nie chce mi się, ale jak by mi sie trafiła jakaś robota, to wszędzie wymagają teraz angielskiego, a najlepiej dwóch języków a ja jestem taka lewa do ich nauki;/
studi, teraz angielski to podejrzewam, ze nawet nie pytaja czy umiesz.... echhhh... no ale jesli teraz juz zalapiesz na dobre ang to Cie nie ucieknie

Cytat:
oby rozmowa była owocna w fajną, dobrze płatną pracę eh, wiem jak bezrobocie może być dołujące

dokładnie! mam to samo zdanie

Dziewczyny, ja jutro osiwieję i schudnę 10kg ze stresu... jak jechałam busem do TŻ to zadzwonił facet od recepcji (tej poleconej od cioci) i znów jestem umówiona na jutro na rozmowę tak więc rozkład jazdy na jutro:
godz. 11:20 rozmowa kwalifikacyjna
godz. 13:00 test kwalifikacyjny
godz. 15:30 rozmowa kwalifikacyjna
jak wszystko się skończy to padnę na ryjek i nie wstanę do weekendu
oby z tej zawieruchy była praca!

lecę na jakiś serial, będę później
miniq, 3mam kciuki na pewno sobie dzis poradzisz

Cytat:
kolejna szczęśliwa 13
na uczelnię? oh ja też chcę! gdzie te czasy... i tak nieźle zaczynasz, bo dopiero od środy
ja za godzinę wychodzę na rozmowy i trzęsę portkami najgorzej boję się ang reszta to pikuś

ejo, jeszcze pytanie z innej beczki - myślicie że dobrym prezentem dla Taty na 50-te urodziny jest lot balonem? Tata ma charakter jajcarza hehe do tej pory dostawał jakieś drobne prezenty, ale na 50-tkę chciałabym żeby miał coś wyjątkowego, coś niezapomnianego a nie kolejną koszulkę, książkę czy kosmetyki... a już medal 'Super Tata' kompletnie odpada bo ja nie uznaję takich bezużytecznych pierdół

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

może napiszecie co Wy kupiłyście swojemu Tacie (swojej Mamie) na takie okrągłe urodziny
a ktoz Ci broni na studia isc jakies a co do prezentu: swietny pomysl!!

natasia milego pierwszego dnia na uczelni;D

slub w 2013?? jestem na tak gdybym byla przesadna, to nie bralabym slubu w maju

mnie nigdy zadnymi syropkami tego typu nie pasiono kurcze, musze rozpalic chyba sobie w piecyku, bo zimno juz sie u nas robi;(

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 09:17   #1586
jlys
Zakorzenienie

santom wspolczuje zimna- ja to genralnie cały rok prawie marzne, ale u Ciebit o mrozy musze byc dopieroa jak grill sie udał ?

padne zaraz! wchodze na poczte a tu e-mail od mojej mamy o tytule : lofciam !
dobra jest

tz do mnie dzownił, że pełno straży pożarnej jezdzi,cysterny itd, helikoptery, wchodze szybko na wp a tu jakaś hala sie u nas pali ..na szczeście w miare daleko od nas..ale moja koleżanka blisko tej hali mieszka nawet..

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-10-05 o 09:30
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 09:31   #1587
Galadriela87
Zadomowienie

Hej dziewczyny.

Wpadam tylko na chwilkę, by się z Wami na pewien czas pożegnać. Bardzo miło mi się z Wami rozmawia, ale niestety ostatnio nieciekawie się u mnie w domu układa i nie chcę wprowadzać w nasz wątek grobowej atmosfery, a tak właśnie się czuję i raczej prędko nie ulegnie to zmianie. Chodzi głównie o sprawy rodzinne i finansowe, bo na szczęście z D. bardzo dobrze mi się układa.

Myślę, że będę Was podczytywać co jakiś czas.

Pozdrawiam i życzę dużo, dużo szczęścia, zdrówka no i oczywiście pierścionków.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 09:33   #1588
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
mam za✂✂✂isty humor bo dziś 11,5 sie pomęcze i od jutra 8 dni wolnego
A ja dziś wolne Uwielbiam ten 1 dzień w tygodniu kiedy mam wolne
Jlys, właśnie widzę, że pali się jakaś hala tworzyw sztucznych w Twojej miejscowości! Masakra, wielki ten pożar. Pokazują taki mega czarny dym... Mam nadzieję, że to nie gdzieś obok Ciebie, bo mówią, że mogą się wydobywac niebezpieczne opary

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Wpadam tylko na chwilkę, by się z Wami na pewien czas pożegnać. Bardzo miło mi się z Wami rozmawia, ale niestety ostatnio nieciekawie się u mnie w domu układa i nie chcę wprowadzać w nasz wątek grobowej atmosfery, a tak właśnie się czuję i raczej prędko nie ulegnie to zmianie. Chodzi głównie o sprawy rodzinne i finansowe, bo na szczęście z D. bardzo dobrze mi się układa.

Myślę, że będę Was podczytywać co jakiś czas.

Pozdrawiam i życzę dużo, dużo szczęścia, zdrówka no i oczywiście pierścionków.
Kochana dawaj znac co jakiś czas co u Ciebie i trzymaj się

Stary 2011-10-05, 09:36   #1589
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hehe;D ale Twoja mamcia jest udana
grill?? wypilam 2 piwka i mnie scielo, a potem tak mnie glowa zaczela bolec, ze na sen bralam tabletki przeciwbolowe
a tak oprocz to grila zaliczam do nieudanych, bo kielbasa byla nie dobra bleeeeee;D norweska;/

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 09:39   #1590
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hehe;D ale Twoja mamcia jest udana
grill?? wypilam 2 piwka i mnie scielo, a potem tak mnie glowa zaczela bolec, ze na sen bralam tabletki przeciwbolowe
a tak oprocz to grila zaliczam do nieudanych, bo kielbasa byla nie dobra bleeeeee;D norweska;/
Ojoj, ale nie martw się, mnie też po 2 piwach już lekko zawiewa, nie mam wprawy kompletnie A co do kiełbasy, to też to zauważyłam! Za granicą jest obrzydliwa kiełbasa, nie ma jak polska

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości