|
|
#1561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
ależ będzie wysyp ślubów w 2012 i 2013 roku na wątku
super co do syropu z cebuli, to nienawidzę ![]() mama mnie nim maltretowała w dzieciństwie ja go zawsze po kryjomu wylewałam, a mama jak na złość robiła wtedy nową porcję teraz z kolei mężuś mój maltretuje mnie czosnkiem pochorowało się biedactwo i od 2 dni wpierdziela czosnek...uffff.....ma zakaz zbliżania się do mnie na szczęście już mu się poprawia powoli, więc jakoś to przeżyję ![]() ja byłam dziś na zakupach... i kupiłam sobie kurtkę, spódnicę i koszulę i od razu mam lepszy humor
|
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
dołączam się! tez byłam leczona syropem z cebulki ponad to czosnkiem też, mlekiem z miodem i masłem, herbata z prądem i syropem owocowym ![]() Cytat:
daj znać jak poszło ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- mogę Was prosić o wsparcie?? prooooooszę KLIK
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
kawa masz ode mnie klika
kasik zdrowka
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gaja jakbym była w domu to bym wygrzebała zeszyt z liceum i bym ci zrobiła wykład z tego prawieku ale po tylu latach niewiele pamiętam tak z głowy o tym
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, kliknięte
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze 1,5 godz musze czekac na tż...
|
|
|
|
#1568 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej ślicznotki
Cytat:
Cytat:
![]() Ha, a dziś tata poznał mamę TŻ Przyszła na butik przynieśc nam jedzenie, kochana kobieta Później przyjechał tata TŻ i już rozmawiali jak kumple
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Jlys, to świetnie, że jesteś zdrowa!
Cytat:
![]() A co do chorych TŻtów, to też PIONA, bo mój D. też przeziębiony... pochorował się bo mu było za ciepło Hejka, wybaczcie, że tak rzadko piszę, ale mamy tylko taki internet, ze łączymy sie przez telefon komórkowy... i niestety tylko telefon D. Więc jak D. nie ma, to ja nie mam internetu ![]() Ale co u mnie, zrobiłam dzisiaj zakupy spożywcze i takie tam pie*doły do domu, kupiłam dzisiaj cukiernice za 1 EUR W ogóle znalazłam sklep, w którym wszystko jest po 1 EUR (nawet majciochy z intimissimi )
|
|
|
#1570 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
i ja tez i ja tez
i podsunelyscie mi pomysl ,zeby zrobic takie syropy na zime teraz z niej ,bo by sie zepsula taka ilosc.Od babci dostaje tez syropy z sosny i jeszcze jakiegos zielskaJa mam w domu placek ze sliwkami ,karpatke i przekladaniem z kasza manna se se se ,ale ja nich nie tykam ,tata wszytko szamie![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edit albo wcale ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jlys strasznie sie ciesze kochana ,ze nie musisz isc do szpitala Trzymam kciuki za wszystkie wasze rozmowy i za waszych tz rowniez![]() A ja bylam wieczorkiem u tz ,bo konczyl troszke wczesniej prace ,wiec wpadl po mnie i do niego pojechalismy.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-10-04 o 22:41 |
||||||||
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Na liście łacznie znalazło się 117 gości
razem z dziećmi już.Lecę się kąpać i spać, jutro o 5:30 pobudka ![]() Dobranoc
|
#1572 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a sok domowej roboty malinowy mniam! a mieszanka z ciepłym mleczkiem pyyyszne na pewno dam znać! ale mam jakieś złe przeczucia, nic nie umiem ![]() kliknęłam ![]() Cytat:
PIONAdaj znać ile Ci wyjdzie tych ludzików! Cytat:
![]() Cytat:
![]() biednaś Ty z tym internetem ![]() majciochy za 1 EUR mmm mam nadzieję że nieużywane Cytat:
przy takiej nie idzie zginąć! a ten syropek... jak masz za dużo to można dać po słoiczku gościom na weselu w podziękowaniu za przybycie ![]() ojoj ![]() kasikkkkka no jak możesz nie lubić syropu z cebuli?! wylewać takie pyszności :P
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-04 o 23:15 Powód: dopisanie |
|||||
|
|
|
#1573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobranocej a nie macie jakieś blokady przed tym 2013 rokiem? nie wierzę w zabobony, ale jakoś odstrasza mnie ta data sama chyba nie chciałabym mieć ślubu w tym roku... a mój TŻ stwierdził, że 'data jak każda inna' no i jak los ułoży mi wszystko na ten 2013 rok to chyba średnio będę szczęśliwa
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-04 o 23:16 Powód: dopisanie |
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero po robocie. ehh masakra. wykoncze sie... co do mojej pracy to ja mam po 8 godzin dziennie aleeeee dojazd zajmuje mi ponad godzine,, nie zawsze mam jak wrocic i mama musi po mnie przyjezdzac bo jak koncze o 21 to busa mam dopiero o 23
w weekendy jestem od 9 do 20 lub 9 do 18(niedziela). w tym tygodniu znowu ide w weekend do pracy bo nasza kierowniczka w weekendy nie chodzi. tzn chodzi.. w jeden weekend w miesiacu a ja z kolezanka sie dzielimy raz ona ma dwa weekendy raz ja, tym razem padlo na mnie. wykonczyc sie idzie chlip ;( |
|
|
|
#1575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wierzę w przesądy
|
|
#1576 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tyle a 8h na dzień to spoko weekend raz na jakiś czas przeżyjesz ![]() te dojazdy są niefajne... eh, oby przetrwać zimę Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- no i pięknie... przez gg pokłóciłam się z TŻ
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-05 o 00:04 |
||
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
zima bedzie najgorsza... ale co tam... a sprzedawanie produktow bankowych to najgorsza sprzedaz wsrod wszystkich
![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- moniq przez gg moga wyniknac nieporozumienia
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może to słabe pocieszenie, bo nie pracowałam tak ja Ty, ale powiem o innej wspaniałej pracy przed którą przestrzegam, nigdy się nie nabierajcie ... kiedyś podczas studiów dorabiałam sobie na sprzedaży telefonicznej... beznadzieja, przez miesiąc nie sprzedałam NIC a natyrałam się jak osioł, bo tam w kółko siedzisz przed kompem i telefonem i automatycznie wybierane są numery telefonów i człowiek trajkocze jak oszalały... jedno połączenie się skończy i zaraz wskakuje kolejne ![]() po każdym dniu chora wychodziłam, gardło opuchnięte z chrypą od klimatyzacji, głowa boli od kompa, jarzeniówek i hałasu... okropność ale tak jak mówię, dla każdego coś innego... mój kolega pracował tam 3 lata ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- to nie jest nieporozumienie... po prostu wygarnęłam mu coś, a on napisał, że smutno mu z tego powodu, że ma wyrzuty, że idzie spać... o, no i tyle no i zaraz znów ja czuję się winna, że on ma wyrzuty z jakiegoś powodu paranoja
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-05 o 00:11 |
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
przez gg to nie rozmowa. nie widac emocji, łatwo o konflikty
moja praca to moze nie sprzedaz przez telefon ale sie tez duzo musze nagadac a zazwyczaj slysze nie. tym bardziej ze ludzie jak slysza ze to jest kolejne konto to od razu uciekaja. no i non stop stoje i podbiegam wrecz do klienta zeby zwrocic na siebie uwage. w innych oddzialach maja spokoj bo szefowie tak nie cisna bo wyplata i tak dobra a jak ktos chce miec premie to prosze bardzo niech tyra. ja ogolnie rozumiem ze kasa ciagnie ze premie sa super aleee ja jestem w robocie 2 tygodnie. jeszcze z dwa miechy zanim sie wdroze w gadke z klientem.nie lubie po prostu jak sie wymaga ode mnie perfekcji w czyms w czym dopiero raczkuje
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dlatego tym bardziej uważam, że absolutnie nie powinnaś się przejmować zołzowatą kierowniczką wszystko idzie swoim tempem, nie od razu Rzym zbudowano najlepiej odciąć się od głupiego gadania i robić swoje będzie dobrze mnie już głowa boli ze stresu lecę pod prysznic i spać w końcudo jutra paa
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na uczelnię? oh ja też chcę! gdzie te czasy... i tak nieźle zaczynasz, bo dopiero od środy ![]() ja za godzinę wychodzę na rozmowy i trzęsę portkami najgorzej boję się ang reszta to pikuś ![]() ejo, jeszcze pytanie z innej beczki - myślicie że dobrym prezentem dla Taty na 50-te urodziny jest lot balonem? Tata ma charakter jajcarza hehe do tej pory dostawał jakieś drobne prezenty, ale na 50-tkę chciałabym żeby miał coś wyjątkowego, coś niezapomnianego a nie kolejną koszulkę, książkę czy kosmetyki... a już medal 'Super Tata' kompletnie odpada bo ja nie uznaję takich bezużytecznych pierdół ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- może napiszecie co Wy kupiłyście swojemu Tacie (swojej Mamie) na takie okrągłe urodziny
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
piona wszystkim za syrop z cebuli
!!kinia to jak zrobisz syrop to podeślij mi jeden słoiczek , ok ? ![]() moniq ja sie nie zastanawiałam w sumie, ale 13 nie traktuje jako pechową i spokojnie mogłabym ślub brac w 2013 trzymam kciuki za rozmowy rozmów na gg to ja starałam się z tztem jak jamniej przez gg gadac bo no stop jakies nieporzumienia były i kłótnie a co do prezentu to jeśli tata lubi takie ''niespodzianki''to ok moja mam urodziny okrągłe dopiero miałą 40 - ale na te urodziny jej ojciec(czyli mój dziadek)zafundował jej lot samolotem-moja mama zawsze o tym marzyła, a nigdy nie miała okazji żeby gdzieś polecieć więc tatuś córce zasponsorował i była bardzo szczęśliwa- ja niestety nie miałam finansów żeby taki prezent jej sprawić, a jak będzie miała 50..nie wiem jeszcze 9 lat zostało ![]() Sylvi u nas przynajmniej jakoś to rozumie kierowniczka , że teraz ruch jest coraz mniejszy i nie sprzedamy dużo...ale też głupie gadanie , że róbcie róbcie jak ja chce zrobić kredyt super ekstra ubezpieczam itd a tu odmowa jest dla klienta . ja na szczęście nie musze dzwonić do klientów- tylko jak jest duplikat umowy do podpisania, albo czeka na decyzję...kasika no naprawde syrop z cebuli wylać mogłaś mi podesłać wypiłabym Ci wszystkokawa kliknęłam widze , że rywalizuje z natasia w tym samym konkursie co ? piona za mikstue z mleka miodu i masła nienawidziałam tego , ale po paru latach przywykłam i nawet mi smakowało ![]() ps. te tabletki barwiące wodę często moja mama bratu kupuje-ale przyznam ,że czasem podkradałam i sobie barwiłąm do kąpieli ![]() a ja sie wczoraj nałykałam przeróżnych piguł , dziś rano tak samo i troche otępiała jestem (ale najważniejsze , że gardło nie boli). ale mam za✂✂✂isty humor bo dziś 11,5 sie pomęcze i od jutra 8 dni wolnego![]() w ogole to wychodze wczoraj z pracy a tu takie menele urzędują całymi dniami..patrze a tu jeden leży na chodniku cały we krwii nie wiem pobili się czy coś.i jakas babka na pogotwie dzwoniła.
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-05 o 09:54 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby to było realne to bym chciała ślub w 2013 ale niestety w naszych warunkach nie ma mowy o takiej dacie więc najwcześniej to 2014 w ogóle wchodzi w grę...
|
|
|
|
#1585 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na pewno sobie dzis poradzisz![]() Cytat:
a co do prezentu: swietny pomysl!!natasia milego pierwszego dnia na uczelni;D slub w 2013?? jestem na tak gdybym byla przesadna, to nie bralabym slubu w maju![]() mnie nigdy zadnymi syropkami tego typu nie pasiono kurcze, musze rozpalic chyba sobie w piecyku, bo zimno juz sie u nas robi;(
|
|||||
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
santom wspolczuje zimna- ja to genralnie cały rok prawie marzne, ale u Ciebit o mrozy musze byc dopiero
a jak grill sie udał ?padne zaraz! wchodze na poczte a tu e-mail od mojej mamy o tytule : lofciam ! ![]() tz do mnie dzownił, że pełno straży pożarnej jezdzi,cysterny itd, helikoptery, wchodze szybko na wp a tu jakaś hala sie u nas pali ..na szczeście w miare daleko od nas..ale moja koleżanka blisko tej hali mieszka nawet..
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-05 o 10:30 |
|
|
|
#1587 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Wpadam tylko na chwilkę, by się z Wami na pewien czas pożegnać. Bardzo miło mi się z Wami rozmawia, ale niestety ostatnio nieciekawie się u mnie w domu układa i nie chcę wprowadzać w nasz wątek grobowej atmosfery, a tak właśnie się czuję i raczej prędko nie ulegnie to zmianie. Chodzi głównie o sprawy rodzinne i finansowe, bo na szczęście z D. bardzo dobrze mi się układa. Myślę, że będę Was podczytywać co jakiś czas. Pozdrawiam i życzę dużo, dużo szczęścia, zdrówka no i oczywiście pierścionków.
|
#1588 | |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam ten 1 dzień w tygodniu kiedy mam wolne Jlys, właśnie widzę, że pali się jakaś hala tworzyw sztucznych w Twojej miejscowości! Masakra, wielki ten pożar. Pokazują taki mega czarny dym... Mam nadzieję, że to nie gdzieś obok Ciebie, bo mówią, że mogą się wydobywac niebezpieczne opary ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
hehe;D ale Twoja mamcia jest udana
![]() grill?? wypilam 2 piwka i mnie scielo, a potem tak mnie glowa zaczela bolec, ze na sen bralam tabletki przeciwbolowe ![]() a tak oprocz to grila zaliczam do nieudanych, bo kielbasa byla nie dobra bleeeeee;D norweska;/
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do kiełbasy, to też to zauważyłam! Za granicą jest obrzydliwa kiełbasa, nie ma jak polska
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

super 

oby rozmowa była owocna w fajną, dobrze płatną pracę 
tak więc rozkład jazdy na jutro:

to chciałybyście żyby ojciec was prowadził do ołtarza
zlysze w sluchawce 

a mieszanka z ciepłym mleczkiem pyyyszne

... kiedyś podczas studiów dorabiałam sobie na sprzedaży telefonicznej... beznadzieja, przez miesiąc nie sprzedałam NIC a natyrałam się jak osioł, bo tam w kółko siedzisz przed kompem i telefonem i automatycznie wybierane są numery telefonów i człowiek trajkocze jak oszalały... jedno połączenie się skończy i zaraz wskakuje kolejne
najgorzej boję się ang 

, trzy lata przerwy w nauce języka to zadecydowanie za dużo, nie chce mi się, ale jak by mi sie trafiła jakaś robota, to wszędzie wymagają teraz angielskiego, a najlepiej dwóch języków a ja jestem taka lewa do ich nauki;/