|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Hej laseczki
![]() Mariposa co do jazdy to mam nadzieję, że będzie mi szło coraz lepiej i uda mi się w miarę szybko zdać ![]() ![]() ![]() Monia jaka Ty jesteś śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1562 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cześć dziewczynki
![]() U mnie na wadze dziś 53.1 jeeeeju chce do Świąt 52 ![]() ![]() Ja nie mam jeszcze prezentów a z kaską krucho.Mężowi kupię coś z odzieży(on najbardziej lubi jak mu kupuje bluzę albo sweter), dla teściowej standardowo jakiś krem , nie mam tylko pomysłu dla mamy ![]() Monia masz sexi usteczka ![]() Meedzik a jak tam uda?mierzyłaś się już? |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Moniaaaaaa TY slicznoto!
![]() ![]() Co do prezentow ja tez jeszcze nie mam ![]() Mama juz sobie zazyczyla buty, ona lubi praktyczne prezenty pozatym wie ze jej nie pozaluje ![]() ![]() Ja sama stwierdzilam ze kupie sobie aparat na swieta sama dla siebie jestem najlepszym Mikojalem ![]() Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2011-12-14 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zadomowienie
|
Moniaa prze Ślicznie wygladasz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Ja juz w pracy siedze ![]() ![]() ![]() ![]()
#1566 | ||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Ja zdycham od wczoraj... tak mnie brzuch boli przez ten cholerny okres ![]() ![]() Synus poszedł o 8 do przedszkola to ja dalej do łózeczka i spałam do 11. Czekam na kosmetyki z Oriflame ale chyba dziś nie przywiozą... na pewno jutro będą ![]() ![]() No i mamy dziś środe ![]() ![]() Zjadłam śniadanko i będę leniuchować. Jakiś obiad zrobie dzieciom nie długo i nic poza tym nie mam dziś do roboty ![]() ![]() ![]() W moim bloku od 8 rano ciągle cos wiercą.... ktoś chyba remont ma! 1,5 tygodnia przed Świętami !!!! Chore! Najgorsze jest to, że cały czas wiercą i w ogóle nie przerywają... zwariować można!!! ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie, że teraz mamy ten okres to i Świeta i Sylwestra będziemy mieć spokojne i bez bólu brzucha ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() No postaram się częściej coś wklejać ![]() ![]() Synowie faktycznie podobni do taty choc większość mówi że młodszy podobny jest do mnie ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() Mój mąz też lubi jak mu ubrania kupuję, szczególnie koszulki i bluzy ![]() Dziekuję ![]() ![]()
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
Kamikadze jeszcze się nie mierzyłam. Wczoraj miałam przerwę w ćwiczeniach bo @ dostałam i dziś też nie dam rady ćwiczyć. Za tydzień się zmierzę i zobaczymy czy jest jakaś różnica
![]() Monia Ty przeciętna?! Jaja sobie robisz ![]() ![]() ![]() ![]() A co do @ to masz rację, teraz mamy i w święta i sylwestra będziemy mieć spokój ![]()
#1568 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widze, że Twoja mama to ma oryginalne prezenty ![]() ![]() ![]() A nie ma to jak samej sobie kupic prezent ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
Monia ja bym na Twoim miejscu zgodziła się na taką sesję
![]() ![]() ![]() A co do makijażu to ja też bez niego i zrobionych włosów nie wychodzę z domu bo wyglądam jak straszydło ![]() ![]() ![]()
#1570 |
amor vincit omnia
|
monia idź na tę sesję do siostry! ładnie wyglądasz wiec zjdęcia wyjdą świetne. pzoa tym to zawsze siostra- taka atmosfera fajna, nikt nie aptrzy... a co najwazniejsze- uwierz mi, takie przygody potrafią strasznie wzmocnić kobiece poczucie wartości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam na dworze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Meeedzik, Eldo, Zelka ja Wam powiem, że chyba łatwiej by mi było zrobić sobie zdjęcia u koleżanki lub kogoś obcego niż u siostry. Ona po ciązy jeszcze nie zgubiła swoich kilogramów i nie chciałabym aby pomyślała że się chwalę przed nią swoim ciałem. Wiem, że ona chce schudnąć i przykro jej jest że jest grubsza i nie raz widziałam jak głupio jej się robiło gdy wszyscy do mnie gadali, że ładnie wyglądam i że nie powinnam już chudnąć. To takie przykre. Dlatego głupio mi iść do niej na sesje i wyginać się przed nią...... Nie chciałabym aby czuła się źle przeze mnie w swoim ciele. Poczekam jeszcze aż ona schudnie i wtedy pójdę hihihihi ![]()
#1573 |
Zakorzenienie
|
Czesc kruszynki
![]() Ja w domu.. Znowu nie tak jak powinno byc ale ...........spowiadam sie I platki z mlekiem II 1 kromka razowca z serkiem szynka i papryka III 1,5 kromki z serkiem i papryka III zimne nozki (wieprzowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz popijam zielona herbate. Kolacje chyba sobie daruje, albo pomarancze zjem Nakrzyczcie na mnie ile wlezie.. Moze się poprawię.. Monika wyglasz fantastycznie.. A lobuziaki tez urocze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
Monia oj to faktycznie, masz rację jeżeli masz tym sprawić siostrze przykrość to lepiej na razie sobie darować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dziś kupiłam sobie dwa desperadosy w Biedronce, bo były w promocji po 3,19zł ![]() ![]()
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
NOoo ja juz w doku wyszlismy wczesniej i milam podwozke do domku
![]() ![]() monika01011986 pracuje u podwykonawców TpSa, ale mam stawke i godzinowa i dwie prowizje wiec olaca sie dluzej siedziec zawsze lepsza $$ a w domu i tak nie mam nic do roboty ![]() A co do sesji to ja bym sie nie zastanawiala ![]() ![]() meeedzik ja mam tak samo ![]() ![]()
#1577 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Monika- ale świetnie wyglądasz! ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dziś byłam na uczelni. ![]() ![]() Pa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Agunia hehe więc widzę nie ja jedna
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- A ja dziś kupiłam farbę do włosów i pierwszy raz będę się farbowała sama w domu a nie u fryzjera ![]()
#1579 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Monia ślicznie wyglądasz koniecznie zrób sesje ![]() Medzik super, że Ci tak dobrze idą jazdy, obyś szybko zdała i miała z głowy prawko. Też nie lubie chodzić nie pomalowana przede wszystkim że dla mnie makijaż kojarzy się z dbaniem o siebie a jak idzie taka kobieta włosy byle jak zero makijażu to jakoś tak dziwnie mi się na nią patrzy. Rozumiem jak ktoś nie potrzebuje tony tapety, ale chociaż delikatnie podkreślić naturalne piękno myślę, że warto. Ja niestety czasami na zajęcia muszę jeździć niepomalowana żeby oszczędzić czas na zmywanie. Tym bardziej że jak mamy wizaż to i tak ktoś mnie pomaluje ![]() ![]() ![]() A ja wróciłam z uczelni znowu jutro od 8-13;/ i weekend na szczęście jeszcze tylko w poniedziałek pójdę i spokój do Nowego roku. Ja też dzisiaj byłam świętym mikołajem dla siebie kupiłam sobie perfumki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
Cocktail a ja zawsze u fryzjera, bo zawsze robiłam pasemka. Gdyby tylko pasowały mi ciemne włosy to bez wahania zmieniłabym kolor, ale niestety wyglądam tragicznie. Ostatnim razem zafarbowałam u fryzjera całe włosy na blond i teraz pomyślałam, że sama spróbuję
![]() ![]() A co do niepomalowanych dziewczyn to mam takie samo zdanie jak Ty ![]() ![]()
#1581 | |||
Zakorzenienie
|
kochane moje ja dzisiaj wysprzatałam cały dom! Brzuch mnie strasznie bolał ale wzięłam ibuprom i normalnie jak nowo narodzona się poczułam! Miałam takiego powera że wszystko w domu się błyszczy
![]() ![]() Idę zaraz spać. Zmęczona juz jestem. Jutro już na 100% przywiozą mi kosmetyki więc gdzieś przed 11 musze wstać ![]() Za tydzień mąż wraca a za 4 dni (bez dzisiejszego już) jadę po kotka ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() Nie będę na Ciebie krzyczała bo az tak tragicznie nie było ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mi to się marzy sesja w wodzie (jeziorze lub morzu) - super wychodzą takie zdjęcia ![]() A Ty poszukaj w internecie czy ktoś robi takie sesje w Twojej miejscowości lub gdzieś w okolicy ![]()
![]() |
#1582 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do siostry to nie pomyślałam w ten sposób, że mogę ją zmotywować. Może i tak by było ale jednak troche przykro na pewno jej będzie ( tak mi się wydaje). Poczekam do wiosny i jak schudnę do 55 to zrobię tą sesje ![]() Ja z domu też nie wyjdę nie pomalowana.... nie ma szans! nawet do skrzynki po listy nie schodzę bez makijażu hihihi ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieję że samopoczucie dzis lepiej? ![]() też zmykać spać za chwilkę bo jestem również zmęczona ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
no to mam nadzieję że ładny kolorek wyjdzie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() Ja perfumiki kupiłaś? ![]() Nooo to sobie odpoczniesz od szkoły! Tyle dni wolnego! ![]()
![]() |
#1583 |
Raczkowanie
|
Ja niedawno wróciłam z pracy, roboty tyle ,że masakra
Monia jestem bardzo zadowolona z pudru i podkładu, twarz praktycznie cały dzień miałam matową.Chociaż podkład tak mega dobrze nie kryje niedoskonałości(mam na brodzie parę czerwonych krost i nie zatuszował mi ich całkiem,, musiałam użyć swojego starego na te miejsca, ale myślę ,że jest to kwestia odcienia).Powiem Ci ,że buzia wygląda bardzo naturalnie, nie ma efektu tapety.Ale najważniejsze ,że nie świece się.Miałam z tym ogromny problem. czbasia nie przesadzaj z tym jadłospisem.Myślę,że jesteś zbyt surowa dla siebie ![]() Ja będąc w liceum robiłam makijaż codziennie, nie wychodziłam z domu nawet do sklepu nieumalowana.Śmiać mi się z tego chce .Teraz owszem oczu nie muszę mieć wymalowanych, ale podkład zazwyczaj mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że już nie masz problemu ze świecącą twarzą ![]() ![]()
![]() |
#1585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze jej pytam co chce dostac na swieta zeby sprawic jej wieksza radoche, mamy poprostu taki uklad, a jak powiedziala buty to wiem ze radosc bedzie ogromna mimo to ze bedzie to juz setna para albo i stopierwsza ![]() Odnoszac sie do makijazu i farbowania wlosow, to o jezuuuu drogi, tez to mam! ![]() Rano po zakupy nie pojde bez podkladu, oczy moga byc nie pomalowane ale podklad musi byc. Natomiast na punkcie wlosow to mam totalnego fiola, wiecznie cos z nimi robie, dbam jak tylko moge! I olejuje w miare mozliwosci,wlasnie mam na glowie olej jojoba i migdalowy ![]() Aha i musze wybrac sie do fryzjera bo juz wymyslilam co tym razem rozbie na glowie boje sie tylko ze do mojego nie dostane sie juz przed swietami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- A co do makijazu bo tutaj wczoraj dyskosje byly. JA bedac na studiach iwczesniej nawet po przyslowiowe buleczki nie wyszlam bez makijazu. I odpokutowalam to problemami z cera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
Zreszta zobaczcie i oceńcie same moje 32 letniec ciało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
Medzik a to sama bedziesz sobie nakladac ta farbe?? Gratuluje odwagi!! JEszcze ciemna bym sie odwazyla ale rozjasniacz..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane, aż mi głupio, że tak mało tu jestem... praca, praca, praca...
Monia, wyglądasz prześlicznie, jesteś przepiękną dziewczyną, no i synkowie też niczego sobie ![]() ![]() Medzik, trzymam kciuki za prawko ![]() Mariposa, ja też ostatnio coś lodówkę molestowałam wieczorami, masakra jakaś, trzymajmy się i nie dajmy się skusić ![]() A własnie u mnie z dietką słabo, przez całe dnie w pracy nie dojadam do popołudnia, a wieczorem wilczy apetyt ![]() Poza tym dwa razy byłam w McDonaldzie i zjadłam zdecydowanie za dużo i nie zdrowo, aż nie będę pisac, bo się wstydzę ![]() Dzisiaj z trzęsącymi nogami weszłam na wagę, no i na szczęście nie wzrosła, ale brzuch wydęty, pupa i cycki sflaczałe, tragedia, bo nic nie ćwiczę. Biorę się znowu za siebie od dziś. Lecę na twister, pozdr ![]() BtW, Czbasia, bardzo ładne zdjęcie i kobietka też ![]()
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2011-12-15 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Co do diety to ja też luzuję do Świąt ![]() ![]() ![]() Monia masz rację muszę poszukać, ale w moim mieść to wątpię, najprędzej w Nysie ( 20 km dalej ). Ja też bym się wstydziła na takiej sesji, bo nie potrafię pozować i pewnie głupio bym powychodziła ![]() Bialaczekoladka oj ja też uwielbiam buty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia ja będę się farbowała dopiero w przyszłym tygodniu, może we wtorek ![]() ![]() ![]() Czbasia tak sama ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Czbasia fajne zdjęcie wśród zieleni ![]() ![]() patiuszka dziękuję ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.