Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 07:45   #1561
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Hej laseczki
Mariposa co do jazdy to mam nadzieję, że będzie mi szło coraz lepiej i uda mi się w miarę szybko zdać dziękuję, ja też się cieszę że dostałam @, no teraz się złożyło że mamy wszystkie razem we trójkę do Świąt będzie spokój
Monia jaka Ty jesteś śliczna musisz nam częściej wstawiać swoje zdjęcia ! a Twoi synowie podobni do tatusia no i do siebie na wzajem też rosną przystojniaczki
Stary 2011-12-14, 08:03   #1562
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cześć dziewczynki
U mnie na wadze dziś 53.1 jeeeeju chce do Świąt 52
Ja nie mam jeszcze prezentów a z kaską krucho.Mężowi kupię coś z odzieży(on najbardziej lubi jak mu kupuje bluzę albo sweter), dla teściowej standardowo jakiś krem , nie mam tylko pomysłu dla mamy
Monia masz sexi usteczka
Meedzik
a jak tam uda?mierzyłaś się już?
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:19   #1563
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Moniaaaaaa TY slicznoto!Wez bo jeszcze troche i zmienie orientacje normalnie
Co do prezentow ja tez jeszcze nie mam
Mama juz sobie zazyczyla buty, ona lubi praktyczne prezenty pozatym wie ze jej nie pozaluje Takze juz sobie wyobrazam jakie i za ile te buty beda..
Ja sama stwierdzilam ze kupie sobie aparat na swieta sama dla siebie jestem najlepszym Mikojalem

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2011-12-14 o 08:22
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:31   #1564
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa prze Ślicznie wygladasz a Twój Synek ten mniejszy ma bardzo ładne oczka a Ten starszy to bym powiedziała ze podobny do Ciebiee fajnych masz Przystojniaków tylko zazdrościc
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:37   #1565
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

dzien dobry
Ja juz w pracy siedze i pije kawke dzisiaj szalenstwo do 21 siedze

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 12:00   #1566
monika01011986
Zakorzenienie

Dzieńdoberek
Ja zdycham od wczoraj... tak mnie brzuch boli przez ten cholerny okres rano musiałam sie kąpać bo tak mnie zalało! No masakra jakaś...
Synus poszedł o 8 do przedszkola to ja dalej do łózeczka i spałam do 11. Czekam na kosmetyki z Oriflame ale chyba dziś nie przywiozą... na pewno jutro będą choć zawsze przywozili mi je na drugi dzień po zamówieniu. Okaże sie dzisiaj
No i mamy dziś środe w poniedziałek jadę po kotka a w środę za tydzień mąż wyjeżdza z Niemiec do domu i w czwartek rano będzie
Zjadłam śniadanko i będę leniuchować. Jakiś obiad zrobie dzieciom nie długo i nic poza tym nie mam dziś do roboty nooo ewentualnie pranie wstawie a potem powieszę
W moim bloku od 8 rano ciągle cos wiercą.... ktoś chyba remont ma! 1,5 tygodnia przed Świętami !!!! Chore! Najgorsze jest to, że cały czas wiercą i w ogóle nie przerywają... zwariować można!!!

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Mariposa co do jazdy to mam nadzieję, że będzie mi szło coraz lepiej i uda mi się w miarę szybko zdać dziękuję, ja też się cieszę że dostałam @, no teraz się złożyło że mamy wszystkie razem we trójkę do Świąt będzie spokój
Monia jaka Ty jesteś śliczna musisz nam częściej wstawiać swoje zdjęcia ! a Twoi synowie podobni do tatusia no i do siebie na wzajem też rosną przystojniaczki
Na pewno Ci się uda zdać szybko zdolna dziewuszka jesteś
Fajnie, że teraz mamy ten okres to i Świeta i Sylwestra będziemy mieć spokojne i bez bólu brzucha
Dziękuję gdzie ja tam śliczna taka przeciętna hehhe
No postaram się częściej coś wklejać teraz z kotkiem będę dużo zdjęć robiła to Wam tu wrzucać będe
Synowie faktycznie podobni do taty choc większość mówi że młodszy podobny jest do mnie

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
U mnie na wadze dziś 53.1 jeeeeju chce do Świąt 52
Ja nie mam jeszcze prezentów a z kaską krucho.Mężowi kupię coś z odzieży(on najbardziej lubi jak mu kupuje bluzę albo sweter), dla teściowej standardowo jakiś krem , nie mam tylko pomysłu dla mamy
Monia masz sexi usteczka
Meedzik
a jak tam uda?mierzyłaś się już?
No juz Ci malutko zostało do 52 kg
Mój mąz też lubi jak mu ubrania kupuję, szczególnie koszulki i bluzy
Dziekuję akurat moje usta tez mi sie podobają

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 12:01   #1567
meeedzik
Zakorzenienie

Kamikadze jeszcze się nie mierzyłam. Wczoraj miałam przerwę w ćwiczeniach bo @ dostałam i dziś też nie dam rady ćwiczyć. Za tydzień się zmierzę i zobaczymy czy jest jakaś różnica
Monia Ty przeciętna?! Jaja sobie robisz jesteś śliczna! I na pewno wyróżniasz się od zwykłych dziewczyn, no i przyciągasz wszystkich uwagę ! I chyba sobie sprawy nie zdajesz jaka ładna jesteś dlatego tak piszesz Gdybym była facetem to bym się w Tobie zakochała!
A co do @ to masz rację, teraz mamy i w święta i sylwestra będziemy mieć spokój

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 12:29   #1568
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Moniaaaaaa TY slicznoto!Wez bo jeszcze troche i zmienie orientacje normalnie
Co do prezentow ja tez jeszcze nie mam
Mama juz sobie zazyczyla buty, ona lubi praktyczne prezenty pozatym wie ze jej nie pozaluje Takze juz sobie wyobrazam jakie i za ile te buty beda..
Ja sama stwierdzilam ze kupie sobie aparat na swieta sama dla siebie jestem najlepszym Mikojalem
Dziękuję Ty lepiej orientacji nie zmieniaj hehehe. Faceci to świnie ale życie z kobietą jest chyba o wiele gorsze hehe więc lepiej dalej szukaj faceta
Widze, że Twoja mama to ma oryginalne prezenty jeszcze nie słyszałam aby ktoś zażyczył sobie buty pod choinkę Ale to dobry pomysł bo mi buty na zime też potrzebne więc chyba uśmiechnę się do Mikołaja
A nie ma to jak samej sobie kupic prezent przynajmniej wiesz, że będzie Ci sie podobał

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Moniaa prze Ślicznie wygladasz a Twój Synek ten mniejszy ma bardzo ładne oczka a Ten starszy to bym powiedziała ze podobny do Ciebiee fajnych masz Przystojniaków tylko zazdrościc
Dziękuję No oczka ponoć ma po mnie ale ludzie różnie mówią Co do starszego synka to każdy mi mówi, że to czysty tatuś

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
dzien dobry
Ja juz w pracy siedze i pije kawke dzisiaj szalenstwo do 21 siedze
Kochana do 21? Tyle godzin? A gdzie Ty pracujesz?

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Monia Ty przeciętna?! Jaja sobie robisz jesteś śliczna! I na pewno wyróżniasz się od zwykłych dziewczyn, no i przyciągasz wszystkich uwagę ! I chyba sobie sprawy nie zdajesz jaka ładna jesteś dlatego tak piszesz Gdybym była facetem to bym się w Tobie zakochała!
A co do @ to masz rację, teraz mamy i w święta i sylwestra będziemy mieć spokój
Madziu dziękuję No ja sie nie uważam za jakąś piękność może właśnie dlatego nie mam odwagi zrobić sobie u siostry prawdziwej sesji zdjęciowej choć nie raz mi proponowała. Nie będę zaprzeczać że faceci gapią sie na mnie ale przecież faceci na każdą kobietę się patrzą która przejdzie obok Nie zauważyłam żebym zwracała jakąś szczególną uwagę ale może dlatego, że każdy mnie tu zna i wie , że mam męża i 2 dzieci. Zauważyłam tylko, że faceci sa bardzo mili dla mnie ale nie żeby mnie podrywać czy cos takiego. U mnie główna role odgrywa makijaż i włosy Gdybym o to nie dbała to nie wyglądałabym tak jak teraz Jeszcze raz dziękuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-14, 12:38   #1569
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ja bym na Twoim miejscu zgodziła się na taką sesję to na pewno wspaniałe uczucie podczas takiej sesji czuć się jak prawdziwa modelka i ślicznotka do tego Twoja siostra to świetny fotograf
A co do makijażu to ja też bez niego i zrobionych włosów nie wychodzę z domu bo wyglądam jak straszydło ale Ty pewnie i bez ślicznie wyglądasz
Stary 2011-12-14, 12:40   #1570
Eldo_rado
amor vincit omnia

monia idź na tę sesję do siostry! ładnie wyglądasz wiec zjdęcia wyjdą świetne. pzoa tym to zawsze siostra- taka atmosfera fajna, nikt nie aptrzy... a co najwazniejsze- uwierz mi, takie przygody potrafią strasznie wzmocnić kobiece poczucie wartości zdziwisz się jak sexownie i pewnie poczujesz się po kilku pierwszych fotkach i jakie cudowne zdjęcie potem wyjdą. zrób to dla siebie, dla przyjemności.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 13:09   #1571
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Monia ja bym na Twoim miejscu zgodziła się na taką sesję to na pewno wspaniałe uczucie podczas takiej sesji czuć się jak prawdziwa modelka i ślicznotka do tego Twoja siostra to świetny fotograf
A co do makijażu to ja też bez niego i zrobionych włosów nie wychodzę z domu bo wyglądam jak straszydło ale Ty pewnie i bez ślicznie wyglądasz
zgadzam sie z Meedzik Moniaaa kurcze idz skoro masz siostre fotografke ja zawsze marzyłam o takiej profesionalej sesji ! zawsze o takiej marzyłam i marze ! a czy sie kiedyś spełni to nieiwem ale naprawde skorzystaj ! bo masz świetna Urode ! zakochac sie mozna w Tobie !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 14:43   #1572
monika01011986
Zakorzenienie

A ja byłam na dworze musiałam kupic sobie tampony i odebrac synka z przedszkola. Nie dawno wróciłam i zrobiłam dzieciakom frytki na obiad sama oczywiście też zjadłam razem z ketchupem Ale ich dawnoo nie jadłam, zapomniałam że są takie pyszne

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Meeedzik, Eldo, Zelka ja Wam powiem, że chyba łatwiej by mi było zrobić sobie zdjęcia u koleżanki lub kogoś obcego niż u siostry. Ona po ciązy jeszcze nie zgubiła swoich kilogramów i nie chciałabym aby pomyślała że się chwalę przed nią swoim ciałem. Wiem, że ona chce schudnąć i przykro jej jest że jest grubsza i nie raz widziałam jak głupio jej się robiło gdy wszyscy do mnie gadali, że ładnie wyglądam i że nie powinnam już chudnąć. To takie przykre. Dlatego głupio mi iść do niej na sesje i wyginać się przed nią...... Nie chciałabym aby czuła się źle przeze mnie w swoim ciele. Poczekam jeszcze aż ona schudnie i wtedy pójdę hihihihi i tak juz sporo zgubiła ale jeszcze troszke jej zostało niestety. Pracuje nad tym.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-14, 15:21   #1573
czbasia
Zakorzenienie

Czesc kruszynki
Ja w domu.. Znowu nie tak jak powinno byc ale ...........spowiadam sie
I platki z mlekiem
II 1 kromka razowca z serkiem szynka i papryka
III 1,5 kromki z serkiem i papryka
III zimne nozki (wieprzowe ) mama zrobila i nei moglam sie powstrzymac z 2 kromkami chleba a najgorsze na koniec.. jakby tego bylo malo poprawilam 3 michalkami bialymy
teraz popijam zielona herbate.
Kolacje chyba sobie daruje, albo pomarancze zjem

Nakrzyczcie na mnie ile wlezie.. Moze się poprawię..

Monika wyglasz fantastycznie.. A lobuziaki tez urocze
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 15:41   #1574
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A ja byłam na dworze musiałam kupic sobie tampony i odebrac synka z przedszkola. Nie dawno wróciłam i zrobiłam dzieciakom frytki na obiad sama oczywiście też zjadłam razem z ketchupem Ale ich dawnoo nie jadłam, zapomniałam że są takie pyszne

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Meeedzik, Eldo, Zelka ja Wam powiem, że chyba łatwiej by mi było zrobić sobie zdjęcia u koleżanki lub kogoś obcego niż u siostry. Ona po ciązy jeszcze nie zgubiła swoich kilogramów i nie chciałabym aby pomyślała że się chwalę przed nią swoim ciałem. Wiem, że ona chce schudnąć i przykro jej jest że jest grubsza i nie raz widziałam jak głupio jej się robiło gdy wszyscy do mnie gadali, że ładnie wyglądam i że nie powinnam już chudnąć. To takie przykre. Dlatego głupio mi iść do niej na sesje i wyginać się przed nią...... Nie chciałabym aby czuła się źle przeze mnie w swoim ciele. Poczekam jeszcze aż ona schudnie i wtedy pójdę hihihihi i tak juz sporo zgubiła ale jeszcze troszke jej zostało niestety. Pracuje nad tym.
kurcze noto faktycznie ale strasznie fajnie ze masz Siostre fotografke ! Ja chciałam zrobic sobie własnie taka sesje ale zapewne Mój TŻ bedzie przeciw .. ;/ bo juz bedzie myslał ze nie wiadomo jaka to sesja .. ;/ ale obiecałam Sobie ze taka sobie kiedys sprawie bo to fajna sprawa
Stary 2011-12-14, 19:46   #1575
meeedzik
Zakorzenienie

Monia oj to faktycznie, masz rację jeżeli masz tym sprawić siostrze przykrość to lepiej na razie sobie darować no ale mam nadzieję, że kiedyś skusisz się na taka sesję Dla mnie taka sesja to jest marzenie kiedyś powiem Tż żeby zrobił mi taki prezent jak nie będzie wiedział jaki mi zrobić tylko nie wiem gdzie u mnie w mieście robią takie sesje

A ja dziś kupiłam sobie dwa desperadosy w Biedronce, bo były w promocji po 3,19zł i niedawno wypiłam jednego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 20:06   #1576
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

NOoo ja juz w doku wyszlismy wczesniej i milam podwozke do domku wiec szybciutko wrocilam

monika01011986 pracuje u podwykonawców TpSa, ale mam stawke i godzinowa i dwie prowizje wiec olaca sie dluzej siedziec zawsze lepsza $$ a w domu i tak nie mam nic do roboty
A co do sesji to ja bym sie nie zastanawiala rozumiem ze siostra sie odchudza, i czasami moze byc jej przykro, ale po ciazy to normalne, ale Ty juz masz to za soba i ona ma napwno u Ciebie wsparcie i motywacje ze tez moze swietnie wygladac

meeedzik ja mam tak samo jak wychodze musze sie pomalowac i uczesac wszyscy mi mowia ze przesadzam,a le tak juz mam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:03   #1577
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć
Monika- ale świetnie wyglądasz! Naprawdę, ekstra! A synków jakich masz fajnych zdjęcia super
A ja dziś byłam na uczelni. Niedługo się kładę, bo jestem bardzo zmęczona.
Pa
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:15   #1578
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia hehe więc widzę nie ja jedna lubię dobrze wyglądać w każdej sytuacji i głupio się czuję jak muszę wyjść np nie pomalowana wydaje mi się wtedy, że wszyscy się na mnie patrzą i myślą sobie " o Boże jak ona mogła wyjść nie pomalowana, jak ona wygląda " itp może to głupie, ale już tak mam

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

A ja dziś kupiłam farbę do włosów i pierwszy raz będę się farbowała sama w domu a nie u fryzjera
Stary 2011-12-14, 21:23   #1579
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej

Monia ślicznie wyglądasz koniecznie zrób sesje A synkowie małe przystojniaki.

Medzik super, że Ci tak dobrze idą jazdy, obyś szybko zdała i miała z głowy prawko. Też nie lubie chodzić nie pomalowana przede wszystkim że dla mnie makijaż kojarzy się z dbaniem o siebie a jak idzie taka kobieta włosy byle jak zero makijażu to jakoś tak dziwnie mi się na nią patrzy. Rozumiem jak ktoś nie potrzebuje tony tapety, ale chociaż delikatnie podkreślić naturalne piękno myślę, że warto. Ja niestety czasami na zajęcia muszę jeździć niepomalowana żeby oszczędzić czas na zmywanie. Tym bardziej że jak mamy wizaż to i tak ktoś mnie pomaluje A co do farbowania to ja nigdy nie farbowałam u fryzjera zawsze w domu Farbuje też mamie, babci

A ja wróciłam z uczelni znowu jutro od 8-13;/ i weekend na szczęście jeszcze tylko w poniedziałek pójdę i spokój do Nowego roku.
Ja też dzisiaj byłam świętym mikołajem dla siebie kupiłam sobie perfumki
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:52   #1580
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a ja zawsze u fryzjera, bo zawsze robiłam pasemka. Gdyby tylko pasowały mi ciemne włosy to bez wahania zmieniłabym kolor, ale niestety wyglądam tragicznie. Ostatnim razem zafarbowałam u fryzjera całe włosy na blond i teraz pomyślałam, że sama spróbuję będzie ciężko, bo najpierw muszę położyć farbę na odrost a później na resztę włosów, no ale mam nadzieję, że sobie poradzę
A co do niepomalowanych dziewczyn to mam takie samo zdanie jak Ty nieraz jak widzę jakąś to tak sobie myślę, jak ona by fajnie wyglądała gdyby się trochę pomalowała
Stary 2011-12-14, 22:09   #1581
monika01011986
Zakorzenienie

kochane moje ja dzisiaj wysprzatałam cały dom! Brzuch mnie strasznie bolał ale wzięłam ibuprom i normalnie jak nowo narodzona się poczułam! Miałam takiego powera że wszystko w domu się błyszczy oprócz podłóg ale to na jutro zostawiłam
Idę zaraz spać. Zmęczona juz jestem. Jutro już na 100% przywiozą mi kosmetyki więc gdzieś przed 11 musze wstać
Za tydzień mąż wraca a za 4 dni (bez dzisiejszego już) jadę po kotka

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Czesc kruszynki
Ja w domu.. Znowu nie tak jak powinno byc ale ...........spowiadam sie
I platki z mlekiem
II 1 kromka razowca z serkiem szynka i papryka
III 1,5 kromki z serkiem i papryka
III zimne nozki (wieprzowe ) mama zrobila i nei moglam sie powstrzymac z 2 kromkami chleba a najgorsze na koniec.. jakby tego bylo malo poprawilam 3 michalkami bialymy
teraz popijam zielona herbate.
Kolacje chyba sobie daruje, albo pomarancze zjem

Nakrzyczcie na mnie ile wlezie.. Moze się poprawię..

Monika wyglasz fantastycznie.. A lobuziaki tez urocze
Dziękuję kochana
Nie będę na Ciebie krzyczała bo az tak tragicznie nie było Zresztą póki ja sama nie jestem na diecie i jem co popadnie to nie będe tu nikogo pouczać bo nie wypada No i ja jestem tego zdania że 1,5 tygodnia przed Świętami nie ma sensu się odchudzać!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
kurcze noto faktycznie ale strasznie fajnie ze masz Siostre fotografke ! Ja chciałam zrobic sobie własnie taka sesje ale zapewne Mój TŻ bedzie przeciw .. ;/ bo juz bedzie myslał ze nie wiadomo jaka to sesja .. ;/ ale obiecałam Sobie ze taka sobie kiedys sprawie bo to fajna sprawa
No fajnie fajnie mieć taką siostrę Mnie tam aż tak nie kręcą takie sesje, nie umiem pozować i za bardzo się wstydzę Ale umówiłam się z siostrą że po Świętach zrobi mi mini sesje rodzinną - z mężem i dziećmi

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Monia oj to faktycznie, masz rację jeżeli masz tym sprawić siostrze przykrość to lepiej na razie sobie darować no ale mam nadzieję, że kiedyś skusisz się na taka sesję Dla mnie taka sesja to jest marzenie kiedyś powiem Tż żeby zrobił mi taki prezent jak nie będzie wiedział jaki mi zrobić tylko nie wiem gdzie u mnie w mieście robią takie sesje

A ja dziś kupiłam sobie dwa desperadosy w Biedronce, bo były w promocji po 3,19zł i niedawno wypiłam jednego
Poczekam jeszcze troche i na wiosnę jak schudnę do 55 kg to zrobię sobię sesje Do tego czasu siostra też juz pewnie schudnie
Mi to się marzy sesja w wodzie (jeziorze lub morzu) - super wychodzą takie zdjęcia
A Ty poszukaj w internecie czy ktoś robi takie sesje w Twojej miejscowości lub gdzieś w okolicy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-14, 22:18   #1582
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
NOoo ja juz w doku wyszlismy wczesniej i milam podwozke do domku wiec szybciutko wrocilam

monika01011986 pracuje u podwykonawców TpSa, ale mam stawke i godzinowa i dwie prowizje wiec olaca sie dluzej siedziec zawsze lepsza $$ a w domu i tak nie mam nic do roboty
A co do sesji to ja bym sie nie zastanawiala rozumiem ze siostra sie odchudza, i czasami moze byc jej przykro, ale po ciazy to normalne, ale Ty juz masz to za soba i ona ma napwno u Ciebie wsparcie i motywacje ze tez moze swietnie wygladac

meeedzik ja mam tak samo jak wychodze musze sie pomalowac i uczesac wszyscy mi mowia ze przesadzam,a le tak juz mam
AAa no to fajną masz pracę Faktycznie lepiej dłużej posiedzieć skoro dobrze płacą a w domu nie masz co robić
Co do siostry to nie pomyślałam w ten sposób, że mogę ją zmotywować. Może i tak by było ale jednak troche przykro na pewno jej będzie ( tak mi się wydaje). Poczekam do wiosny i jak schudnę do 55 to zrobię tą sesje
Ja z domu też nie wyjdę nie pomalowana.... nie ma szans! nawet do skrzynki po listy nie schodzę bez makijażu hihihi

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Cześć
Monika- ale świetnie wyglądasz! Naprawdę, ekstra! A synków jakich masz fajnych zdjęcia super
A ja dziś byłam na uczelni. Niedługo się kładę, bo jestem bardzo zmęczona.
Pa
Dziękuję
Mam nadzieję że samopoczucie dzis lepiej?
też zmykać spać za chwilkę bo jestem również zmęczona

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:

A ja dziś kupiłam farbę do włosów i pierwszy raz będę się farbowała sama w domu a nie u fryzjera

no to mam nadzieję że ładny kolorek wyjdzie zrób fotke i nam wklej ja też muszę sobie pofarbować włosy na brąz, bo mam juz odrosty. W następnym tygodniu kupie farbe i muszę w końcu na solarium iść ale teraz przez ten okres nie chce mi się..... Może w piątek się wybiorę

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hej

Monia ślicznie wyglądasz koniecznie zrób sesje A synkowie małe przystojniaki.

A ja wróciłam z uczelni znowu jutro od 8-13;/ i weekend na szczęście jeszcze tylko w poniedziałek pójdę i spokój do Nowego roku.
Ja też dzisiaj byłam świętym mikołajem dla siebie kupiłam sobie perfumki
Dziękuję
Ja perfumiki kupiłaś?
Nooo to sobie odpoczniesz od szkoły! Tyle dni wolnego!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-14, 22:19   #1583
Kamikadze1706
Raczkowanie

Ja niedawno wróciłam z pracy, roboty tyle ,że masakra
Monia jestem bardzo zadowolona z pudru i podkładu, twarz praktycznie cały dzień miałam matową.Chociaż podkład tak mega dobrze nie kryje niedoskonałości(mam na brodzie parę czerwonych krost i nie zatuszował mi ich całkiem,, musiałam użyć swojego starego na te miejsca, ale myślę ,że jest to kwestia odcienia).Powiem Ci ,że buzia wygląda bardzo naturalnie, nie ma efektu tapety.Ale najważniejsze ,że nie świece się.Miałam z tym ogromny problem.
czbasia nie przesadzaj z tym jadłospisem.Myślę,że jesteś zbyt surowa dla siebie
Ja będąc w liceum robiłam makijaż codziennie, nie wychodziłam z domu nawet do sklepu nieumalowana.Śmiać mi się z tego chce .Teraz owszem oczu nie muszę mieć wymalowanych, ale podkład zazwyczaj mam.
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 22:34   #1584
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia jestem bardzo zadowolona z pudru i podkładu, twarz praktycznie cały dzień miałam matową.Chociaż podkład tak mega dobrze nie kryje niedoskonałości(mam na brodzie parę czerwonych krost i nie zatuszował mi ich całkiem,, musiałam użyć swojego starego na te miejsca, ale myślę ,że jest to kwestia odcienia).Powiem Ci ,że buzia wygląda bardzo naturalnie, nie ma efektu tapety.Ale najważniejsze ,że nie świece się.Miałam z tym ogromny problem.
Proponuję Ci kupić sobie taki korektor w sztyfcie o bardzo jasnym odcieniu i punktowo nałożyć go na krosty ( po nałożeniu podkładu) a później na to dać puder aby wyrównać kolor. Ja tak robię jak przed okresem wyskakują mi krosty i kompletnie nic nie widać.
Cieszę się, że już nie masz problemu ze świecącą twarzą Wiem po sobie że to duża ulga bo zawsze też się cała świeciłam i aż mi głupio było. Teraz jest idealnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-14, 22:44   #1585
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dziękuję Ty lepiej orientacji nie zmieniaj hehehe. Faceci to świnie ale życie z kobietą jest chyba o wiele gorsze hehe więc lepiej dalej szukaj faceta
Widze, że Twoja mama to ma oryginalne prezenty jeszcze nie słyszałam aby ktoś zażyczył sobie buty pod choinkę Ale to dobry pomysł bo mi buty na zime też potrzebne więc chyba uśmiechnę się do Mikołaja
A nie ma to jak samej sobie kupic prezent przynajmniej wiesz, że będzie Ci sie podobał
Z tymi butami tak wyszlo bo moja mama uwielbia buty, zreszta ja tez
Zawsze jej pytam co chce dostac na swieta zeby sprawic jej wieksza radoche, mamy poprostu taki uklad, a jak powiedziala buty to wiem ze radosc bedzie ogromna mimo to ze bedzie to juz setna para albo i stopierwsza

Odnoszac sie do makijazu i farbowania wlosow, to o jezuuuu drogi, tez to mam!
Rano po zakupy nie pojde bez podkladu, oczy moga byc nie pomalowane ale podklad musi byc. Natomiast na punkcie wlosow to mam totalnego fiola, wiecznie cos z nimi robie, dbam jak tylko moge!
I olejuje w miare mozliwosci,wlasnie mam na glowie olej jojoba i migdalowy
Aha i musze wybrac sie do fryzjera bo juz wymyslilam co tym razem rozbie na glowie boje sie tylko ze do mojego nie dostane sie juz przed swietami
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 07:09   #1586
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
czbasia nie przesadzaj z tym jadłospisem.Myślę,że jesteś zbyt surowa dla siebie
Ja będąc w liceum robiłam makijaż codziennie, nie wychodziłam z domu nawet do sklepu nieumalowana.Śmiać mi się z tego chce .Teraz owszem oczu nie muszę mieć wymalowanych, ale podkład zazwyczaj mam.
No moze nei powinnam sie przejmowac. ale z miesiac czasu za duzo sobioe pozwalam, a weekendy to juz wogole do bani.. Chociaz teraz daje spokoj diecie tak jak mój guru Monika mowi do świat. bez sensu bylo by sie meczyc a w swieta i tak wszystko zaprzepascic. Teraz walcze zeby 55,5 kg utrzymac A od 1,5 miesiaca jakos mi sie udaje:j upi:

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

A co do makijazu bo tutaj wczoraj dyskosje byly. JA bedac na studiach iwczesniej nawet po przyslowiowe buleczki nie wyszlam bez makijazu. I odpokutowalam to problemami z cera Teraz tylko oczy podkreslam i wiekszosc osob ktore mnie nei widzialo kilka lat powtarza ze " czas byl dla mnie laskawy" i odmlodnialam
Stary 2011-12-15, 07:14   #1587
czbasia
Zakorzenienie

Zreszta zobaczcie i oceńcie same moje 32 letniec ciało Waga ok 57 kg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 731e22263a.jpg (56,2 KB, 84 załadowań)
Stary 2011-12-15, 07:17   #1588
czbasia
Zakorzenienie

Medzik a to sama bedziesz sobie nakladac ta farbe?? Gratuluje odwagi!! JEszcze ciemna bym sie odwazyla ale rozjasniacz..
Stary 2011-12-15, 07:27   #1589
patiuszka
Zadomowienie

Witajcie kochane, aż mi głupio, że tak mało tu jestem... praca, praca, praca...
Monia, wyglądasz prześlicznie, jesteś przepiękną dziewczyną, no i synkowie też niczego sobie Nadal zazdraszczam kotka
Medzik, trzymam kciuki za prawko
Mariposa, ja też ostatnio coś lodówkę molestowałam wieczorami, masakra jakaś, trzymajmy się i nie dajmy się skusić
A własnie u mnie z dietką słabo, przez całe dnie w pracy nie dojadam do popołudnia, a wieczorem wilczy apetyt
Poza tym dwa razy byłam w McDonaldzie i zjadłam zdecydowanie za dużo i nie zdrowo, aż nie będę pisac, bo się wstydzę
Dzisiaj z trzęsącymi nogami weszłam na wagę, no i na szczęście nie wzrosła, ale brzuch wydęty, pupa i cycki sflaczałe, tragedia, bo nic nie ćwiczę. Biorę się znowu za siebie od dziś. Lecę na twister, pozdr
BtW, Czbasia, bardzo ładne zdjęcie i kobietka też

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2011-12-15 o 07:30
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 07:41   #1590
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Co do diety to ja też luzuję do Świąt a od Nowego roku postaram się mieć na wadze te 47,8 kg i utrzymywać je! na dzień dzisiejszy na wadze mam 48,2 kg

Monia masz rację muszę poszukać, ale w moim mieść to wątpię, najprędzej w Nysie ( 20 km dalej ). Ja też bym się wstydziła na takiej sesji, bo nie potrafię pozować i pewnie głupio bym powychodziła

Bialaczekoladka oj ja też uwielbiam buty i najbardziej lubię je kupować chociaż resztę ciuchów także uwielbiam, ale buty to najbardziej i mam tak samo jak Twoja mama od Tż na Mikołaja dostałam ...buty

Monia ja będę się farbowała dopiero w przyszłym tygodniu, może we wtorek chyba, że nie wytrzymam i w weekend to zrobię ale trochę się boje, bo w poniedziałek mam kolejną jazdę i jak mi nie wyjdzie to jak ja pojadę

Czbasia tak sama trochę się boję, ale mam nadzieję, że dam sobie radę. Nie rozjaśniacz tylko farbę kupiłam z Loreala, bo czytałam, że ma dobre opinie i świetnie łapie odrost ja nie mam ciemnych włosów, więc powinno mi złapać, no ale zobaczymy jak będzie, jak źle wyjdzie to pójdę do fryzjera na poprawkę

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Czbasia fajne zdjęcie wśród zieleni no i Ty super wyglądasz, też nie dałabym Ci 32 lat

patiuszka dziękuję

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości