U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 ! - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 17:44   #1561
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Co do tego kłucia to ja mam coś takiego, ale mi gin powiedział, że długość szyjki jest ok tylko jest bardzo miękka .... więc nie wiem jak to się ma do skracania.

Ja piłki nie mam ... mój kocur mi pazurami załatwił,ale jak kiedyś miałam to ćwiczyłam na niej brzuszki najczęściej,albo rozciągałam kręgosłup jak mnie pobolewał i byłam zadowolona i tak myślę,że pewnie sobie nową sprawię tylko będę musiała wymyślić sposób,żeby kot jej nie tykał

A jutro idę do okulisty dowiedzieć się ile będą mnie kosztowały nowe okulary ...bo coś czuję,że później za szybko ich sobie nie zrobię

Przespałam dzisiaj cały dzień ... jakaś taka opuchnięta i ciężka się czuję ... chyba pierwszy raz aż tak bardzo ...
Idę nadrobić bo naskrobałyście dwie stronki

Jolka i nie powinnaś się zastanawiać skoro masz płacić to płać, ale tyle ile faktycznie się należy ... w końcu Tobie pieniądze teraz się przydadzą każde...wiem coś o tym bo my z TŻ też na szybko wynajęliśmy stancję,ale z innego powodu. I nawet nie zdawałam sobie sprawy ile rzeczy mi brakowało na początku,ale daliśmy radę,a też wtedy nie pracowałam. ZObaczysz, że się ułoży

Edytowane przez MegMakeUp
Czas edycji: 2012-03-21 o 17:48
MegMakeUp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 17:54   #1562
19claudia91
Rozeznanie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Aaaaa napisałam coś i mi się skasowało..

jolka ja 4 dni do terminu porodu i też czopka nie widzę ;-p brzydki czopek..

ewcisz mi to się rozkręca akcja już od 2 tygodni i mogłabym śpiewać "końca nie widać końca nie widać" :p

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 18:03   #1563
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewcisz Pokaż wiadomość
Desiu lekarz powiedział że jak jest do 135/85 jest ok. ja jak narazie najwyższe jakie miałam to 142/90 i ogólnie mam tak w okolicach wiec chyba nie jest źle bo na wizycie miałam 140/85 i też mówił że trochę podwyższone i trzeba kontrolować.
A mierzysz ciśnienie po odpoczynku czy tak "z marszu", bo mi lekarz kazał poleżeć ok 15 min i dopiero mierzyć?
Staram sie zawsze na spokojnie wlasnie, tzn nie leze specjalnie, ala nigdy nie mierze jak wiem ze sie ostro poruszalam.
Ja mialam 150/100 najwiecej na wizycie , a w domu mam zupelnie w porzadku, no ale musze mierzyc.
Ja zawsze czuje po sobie ze na wizycie jestem podenerwowana i to dlatego.
No i dlatego mi mowil ze jakby mi tak w domu skoczylo to musze jechac!

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 18:07   #1564
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Jolkaaa, Claudia bo wy wystrzelicie jak szampan
My będziemy niczym wino
Stary 2012-03-21, 18:09   #1565
gosia261282
Gang Iren

Obejrzalam "Musimy porozmawiac o Kevinie",tzn caly dzien ogladalam po kawalku na raty,bo za bardzo sie denerwowalam.Straszny ten film,straszne jest to,ze mozna starac sie wychowac dziecko jak najlepiej,dac mu swoja milosc,czas,byc cierpliwym i wyrozumialym,a to dziecko moze okazac sie czlowiekiem zdolnym do najgorszych czynow.
Stary 2012-03-21, 18:09   #1566
MoniaHan
Wtajemniczenie

moze nie doczytalam - czy Karolca pojechala rodzic??

Jolkaa moze i bedzie ciezej Wam finansowo, ale przeciez moze uda Ci znalezc pozniej prace.zobaczysz ze bedziesz spokojniejsza psychicznie jak sie wyprowadzicie, mieszkac samemu to niesamowity komfort, przynajmniej dla mnie.

u nas byla polozna, jaka ona jest swietna to normalnie jestem w szoku, o rany jakbym chciala aby przychodzila czesciej - tyle rad dobrych udziela.
Hania wazy dzis 2760g, bo stracila troche sporo wagi urodzeniowej (2990g wazyla jak sie urodzila), od poniedzialku przybrala 40g, nastepna wizyta w sobote. troche mojej winy bo za malo ja karmilam od pierwszego dnia. ale juz jest lepiej i dokarmiam ja jeszcze butelka, bo ona 10 min pociagnie cyca i zasypia. sutki juz lepiej o wiele, ale karmie z nakladkami silikonowymi caly czas.

wybralismy sie na pierwszy spacerek dzisiaj, wrzuce zdjecia na maila.

ciekawe jak Balibinka.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 18:10   #1567
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość

Ktos chyba pisal wczesniej ze jak kluje to moze sie szyjka skracac, ja nie wiem w sumie za bardzo.
Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Mnie tez dziś tak kuło, ale na szczęście już przeszło...też słyszałam że to może byc skracanie szyjki..
skracanie szyjki?;/ kurcze jeszcze nigdy mnie tak nie kłuło i nie bolało to może coś w tym jest..
o rany ja chcę już 28 marca..! niech mi tam ginka wszystko sprawdzi!

Aguśka super że po wizycie wszystko ok! Szymonek niech rośnie zdrowo

evvcia kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę!

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
czasem też tak mam i też mi się wydaje, że to szyjka
obserwuj się, czy nie zacznie Ci czop wypadać
no właśnie biegam co chwilę do łazienki..
Stary 2012-03-21, 18:11   #1568
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Obejrzalam "Musimy porozmawiac o Kevinie",tzn caly dzien ogladalam po kawalku na raty,bo za bardzo sie denerwowalam.Straszny ten film,straszne jest to,ze mozna starac sie wychowac dziecko jak najlepiej,dac mu swoja milosc,czas,byc cierpliwym i wyrozumialym,a to dziecko moze okazac sie czlowiekiem zdolnym do najgorszych czynow.
czytalas Gosia wczesniej ksiazke?

Stary 2012-03-21, 18:19   #1569
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Co do tego kłucia to ja mam coś takiego, ale mi gin powiedział, że długość szyjki jest ok tylko jest bardzo miękka .... więc nie wiem jak to się ma do skracania.
Kochana i co mówił o tej miękkiej szyjce? masz się oszczędzac?
Stary 2012-03-21, 18:23   #1570
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
czytalas Gosia wczesniej ksiazke?
Wlasnie nie,chcialam kupic ale nie zrobilam tego.I juz chyba nie kupie,bo jak bede czytac i karmic to jeszcze mleko mi sie zwarzy
Stary 2012-03-21, 18:24   #1571
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Kochana i co mówił o tej miękkiej szyjce? masz się oszczędzac?
Kazał jak najwięcej leżeć, nie przemęczać się ... a na początku chciał na obserwację położyć do szpitala, ale powiedziałam,że mam w domu warunki do tego,żeby naprawdę leżeć i odpoczywać (nie mam dzieci,a posprzątać TŻ zawsze może) więc się zgodził ... z tym,że teraz wizyty mam co tydzień ... tak na wszelki wypadek bo jak stwierdził urodzić mogę w każdej chwili.

Dziewczyny co macie na kolację ... nie mam żadnego pomysłu ...
Stary 2012-03-21, 18:25   #1572
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ja czytalam ksiazke, strasznie przygnebiajaca!

Monia, tak - Karolcia dzisiaj miala sie zglosci do szpitala , ale chyba nie byla pewna czy zaraz dzisiaj beda wywolywac czy jak
No i nic sie nie odzywa

Monia, nie stracila jakos strasznie duzo, do 10% moze dziecko stracic i to mniej wiecej by tak bylo, wiec nie masz sie co martwic
Super , ze polozna fajna, chociaz teraz Ci sie udalo, bo pamietam ze ta ciazowa byla niespecjalna

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2012-03-21 o 19:56
Stary 2012-03-21, 18:34   #1573
tynka88
Zadomowienie

u mnie juz po kolacji, moze uda mi sie juz nic dzisiaj nie zjesc, ale mam takiego gloda, ze duzo bym dala rade

zjadłam dwie bułki z serem i baleronem, z 10 krakersów, jabłko i mam nadzieje ze sie opanuje zapijam głoda woda z cytryna

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 18:38   #1574
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Kazał jak najwięcej leżeć, nie przemęczać się ... a na początku chciał na obserwację położyć do szpitala, ale powiedziałam,że mam w domu warunki do tego,żeby naprawdę leżeć i odpoczywać (nie mam dzieci,a posprzątać TŻ zawsze może) więc się zgodził ... z tym,że teraz wizyty mam co tydzień ... tak na wszelki wypadek bo jak stwierdził urodzić mogę w każdej chwili.

ah tak, pisałaś o tym, przepraszam wypadło mi z głowy!
Stary 2012-03-21, 18:43   #1575
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dzis jak sie wybieralam do tego pediatry, to smiac mi sie chcialo z siebie bo nie mialam sie w co ubrac
Chodzi mi o spodnie: bo te sprzed ciazy nie zapne sie w nie a te ciazowe za luzne i z tylka mi lecą Oczywiscie te ciazowe zalozylam ale paskiem sie musialam dobrze zapiac zeby ich nie zgubic

Ciekawe co u karolci?

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość

Aguska to brawa dla Szymonka
Fajnie ze mozesz tylko piersia karmic
No i wierze ze przy dwojce dzieci w tym wieku sie umeczysz kochana!
A 5 kg to pikus, nawet zalatana przy dzieciach nie bedziesz wiedziala kiedy znikna!
Powiem Ci, ze nie wierzylam, ze uda mi sie karmic piersia po przejsciach z Filipem, ktory byl strasznym spiochem i nie chcial ssac piersi.
Odciagalam mu mleczko przez miesiac czasu, bo chcialam zeby chociaz troche tego mleczka mojego dostal, ale przez to ze dzialalam samym laktatorem rozpedzilam sobie laktacje niesamowicie i nie nadazalam z odciaganiem. Poza tym ciagle robily mi sie guzki w piersiach, bo jednak laktator nie sciagnie tak dobrze mleczka jak dziecko.
Udalo sie z Szymonkiem i teraz wiem, ze warto walczyc, ale wiem tez majac doswiadczenie i porownanie (Filip spioch straszny ktorego nawet mokra zimna pielucha nie rozbudzala do karmienia a Szymon ssaczek taki ze nawet nie spi mi przy cycu w trakcie karmienia) ze nie tylko intencje sie licza ale duzo zalezy od dziecka (od jego aktywnosci badz sennosci), od tego czy zostanie przystawione zaraz po porodzie no i od tego jak sama sie do tego nastawiasz i jak nastawiaja Cie do karmienia inni.
Zycze Ci z calego serca, by udalo Ci sie karmic tylko i wylacznie piersia

lenka mysle ze u Ciebie to skurcze przepowiadajace. Ale jak sie czyms martwisz, to moze zadzwon do swojej pani doktor.
Wiesz mnie tez klulo tam ale ja to cala patologia jesli chodzi o ciaze, mnie klulo tam od polowy ciazy i oczywiscie nie ciagle tylko raz na jakis czas.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2012-03-21 o 18:46
Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 18:49   #1576
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
ah tak, pisałaś o tym, przepraszam wypadło mi z głowy!

Oj nie przepraszaj bo nie ma za co

A ja dalej chodzę i zaglądam do lodówki i sama nie wiem co mi się chce
Stary 2012-03-21, 18:55   #1577
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Acha mialam Wam jeszcze napisac cos o stanikach do karmienia.
Musialam sobie kupic wieksze. W ciazy mialam miseczke E, no i E do karmienia kupilam ale teraz majac bar mleczny no niestety te E sa za male, wiec kupilam F
Masakra.
Te kupilam i moge goraco polecic, jesli ktoras z Was jeszcze nie zakupila:
http://moda.allegro.pl/jarpol-bialy-...183158993.html

Oczywiscie u Was z tym rozmiarem biustu moze byc inaczej ale mowie Wam jak u mnie jest.

Te co Wam wkleilam sa mieciutkie baaardzo wygodne.

Acha i przyszla mi bluzka do karmienia (ona jest tez na ciaze):
http://moda.allegro.pl/nowosc-bluzka...201422022.html
Jest rewelacyjna. Naprawde polecam!
Jedynie do koloru bym sie przyczepila.
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2012-03-21 o 19:00
Stary 2012-03-21, 18:58   #1578
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Acha mialam Wam jeszcze napisac cos o stanikach do karmienia.
Musialam sobie kupic wieksze. W ciazy mialam miseczke E, ale teraz majac bar mleczny no niestety te E sa za male, wiec kupilam F
Masakra.
Te kupilam i moge goraco polecic, jesli ktoras z Was jeszcze nie zakupila:
http://moda.allegro.pl/jarpol-bialy-...183158993.html

Oczywiscie u Was z tym rozmiarem biustu moze byc inaczej ale mowie Wam jak u mnie jest.

Te co Wam wkleilam sa mieciutkie baaardzo wygodne.

Acha i przyszla mi bluzka do karmienia (ona jest tez na ciaze):
http://moda.allegro.pl/nowosc-bluzka...201422022.html
Jest rewelacyjna. Naprawde polecam!
Na tą bluzkę to chyba i ja się skuszę. Będzie w sam raz na spacerki
Stary 2012-03-21, 19:03   #1579
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:

ja nie mam nic na kolację jak codzień ale zjadłabym sobie mojej mamy kanapki

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:09   #1580
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
a mi zostało 12dni to porodu a żaden czop nie wypadł
mi 5 i też nie wypadł, ale często na papierze mam kawałki takiej ciągnącej wydzieliny. nie ma tego dużo, ale raz za czas się pojawi. Tak to mam wodnistą i mleczną... więc nie wiem czy on może tak wypadać częściami!?

Aguśka ciekawa ta bluzka

Boli mnie brzuch, raz za czas też pobolewa mnie brzuch na dole jak na @, mała dzisiaj znów mało co aktywna może się coś zbliża, ale nie nastawiam się, żeby się nie rozczarować...

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:22   #1581
tynka88
Zadomowienie

Nowaken nie jadasz kolacji?

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:45   #1582
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Ja za to się dziś objadłam jak dzik nie wiem co mnie napadło, ale już nic w siebie nie zmieszczę normalnie Mała pewnie dlatego się tak wierci, że nie ma miejsca przez rozepchany żołądek...

dzięki za kciuki jakoś stres przed wizytą mnie łapie trochę od razu myślę, że mnie wyśle do szpitala i będę tam gnić... Ale mam nadzieję, że te obawy się nie spełnią

Na mejlu same śliczności napatrzeć, aż się nie można!

Monika_krk jak jeszcze nie kupiłaś kremu to ten Nivea na każdą pogodę jest teraz po promocji w rossmanie Właśnie przeglądałam gazetkę i jest trochę rzeczy dla dzieci - małe zniżki, ale złotówka w tą czy w tą to się zawsze uzbiera

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:50   #1583
gkatarzynka
Zadomowienie

kolacja.... hmmm.... mój mąż właśnie robi kanapki z szyneczką i serkiem zapiekane.... i miałam nie jeść na noc (bo potem zgaga), ale tak mi pachną, że chyba mu jakąś podwędzę z talerza
A mi dziś Panowie dokończyli kuchnię, przyszły prawie wszystkie zakupy z allegro więc powoli stwierdzam, że jestem gotowa do szpitala i rodzenia... jeszcze tylko wypiorę to, co mi przyszło i dokończę pakowanie torby dla siebie i spakuję torbę dla Hani...

powiedzcie dziewczyny ile brałyście podkładów poporodowych(tych wielgaśnych podpasek)? u mnie po cesarce szykuje się pewnie coś 5 dób w szpitalu i nie wiem ile tego kupować... (bo jak już kupię, to mi Mąż będzie mógł donieść do szpitala... - a nie wiem czy kupiłby właściwe)
No i jeszcze takie jedno głupie pytanie... do dziewczyn, które miały planowane cesarki: czy w szpitalu dali wam jakieś takie jednorazowe koszule czy miałyście swoje? A jak swoje to jakie... będę bardzo wdzięczna...
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 19:55   #1584
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
kolacja.... hmmm.... mój mąż właśnie robi kanapki z szyneczką i serkiem zapiekane.... i miałam nie jeść na noc (bo potem zgaga), ale tak mi pachną, że chyba mu jakąś podwędzę z talerza
A mi dziś Panowie dokończyli kuchnię, przyszły prawie wszystkie zakupy z allegro więc powoli stwierdzam, że jestem gotowa do szpitala i rodzenia... jeszcze tylko wypiorę to, co mi przyszło i dokończę pakowanie torby dla siebie i spakuję torbę dla Hani...

powiedzcie dziewczyny ile brałyście podkładów poporodowych(tych wielgaśnych podpasek)? u mnie po cesarce szykuje się pewnie coś 5 dób w szpitalu i nie wiem ile tego kupować... (bo jak już kupię, to mi Mąż będzie mógł donieść do szpitala... - a nie wiem czy kupiłby właściwe)
No i jeszcze takie jedno głupie pytanie... do dziewczyn, które miały planowane cesarki: czy w szpitalu dali wam jakieś takie jednorazowe koszule czy miałyście swoje? A jak swoje to jakie... będę bardzo wdzięczna...
ze mnie nie lalo sie jakos strasznie wiec bedac w szpitalu 20godzin po porodzie zuzylam 6 grubych podpasek.

Stary 2012-03-21, 19:56   #1585
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis jak sie wybieralam do tego pediatry, to smiac mi sie chcialo z siebie bo nie mialam sie w co ubrac
Chodzi mi o spodnie: bo te sprzed ciazy nie zapne sie w nie a te ciazowe za luzne i z tylka mi lecą Oczywiscie te ciazowe zalozylam ale paskiem sie musialam dobrze zapiac zeby ich nie zgubic

Ciekawe co u karolci?

Powiem Ci, ze nie wierzylam, ze uda mi sie karmic piersia po przejsciach z Filipem, ktory byl strasznym spiochem i nie chcial ssac piersi.
Odciagalam mu mleczko przez miesiac czasu, bo chcialam zeby chociaz troche tego mleczka mojego dostal, ale przez to ze dzialalam samym laktatorem rozpedzilam sobie laktacje niesamowicie i nie nadazalam z odciaganiem. Poza tym ciagle robily mi sie guzki w piersiach, bo jednak laktator nie sciagnie tak dobrze mleczka jak dziecko.
Udalo sie z Szymonkiem i teraz wiem, ze warto walczyc, ale wiem tez majac doswiadczenie i porownanie (Filip spioch straszny ktorego nawet mokra zimna pielucha nie rozbudzala do karmienia a Szymon ssaczek taki ze nawet nie spi mi przy cycu w trakcie karmienia) ze nie tylko intencje sie licza ale duzo zalezy od dziecka (od jego aktywnosci badz sennosci), od tego czy zostanie przystawione zaraz po porodzie no i od tego jak sama sie do tego nastawiasz i jak nastawiaja Cie do karmienia inni.
Zycze Ci z calego serca, by udalo Ci sie karmic tylko i wylacznie piersia

lenka mysle ze u Ciebie to skurcze przepowiadajace. Ale jak sie czyms martwisz, to moze zadzwon do swojej pani doktor.
Wiesz mnie tez klulo tam ale ja to cala patologia jesli chodzi o ciaze, mnie klulo tam od polowy ciazy i oczywiscie nie ciagle tylko raz na jakis czas.
nie mam do niej kontaktu..
Troszkę mi już lepiej, choc wraca co jakiś czas. Byc może to rzeczywiście szyjka, bo to takie uczucie jakby kłuło w pochwie, tak w właśnie w okolicach szyjki. Bardziej na ściance po lewej stronie..
Choc trudno też do końca określic.
No nic, jak już nie wytrzymam to zacznę działac.

Aguśka fajnie, że udało się z karmieniem!
Stary 2012-03-21, 19:57   #1586
emigra
Zakorzenienie

Nadal brak wiesci od Karolci?
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:59   #1587
lena_mi
Zakorzenienie

A tak odnośnie staników - co to za rozmiar miseczki DD?? bo ja własnie taki kupiłam biustonosz.. a właściwie taki doradziła mi kobitka w sklepie.
Stary 2012-03-21, 20:00   #1588
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Wlasnie pędze z wiesciami od karolcy.
W tej chwili dostalam eska.

"Hej. Od rana jestem w szpitalu. Dostałam zel aby pobudzic szyjke rozbujalo to skurcze ale od rana rozwarcie tylko na dwa palce. boli jak cholera, zwlaszcza krzyz. wymiotuje...Dostałam coś łagodnego na bol ale nic nie pomoglo. Jestem teraz na sali przedporodowej, dostalam czopki na bol abym mogla odpoczac. O 22 dostane zastrzyk z dolarganu abym mogla zasnac i miec sily na rano. Opieka sympatyczna ."
SZYMONEK

Stary 2012-03-21, 20:06   #1589
emigra
Zakorzenienie

Cytat:

"Hej. Od rana jestem w szpitalu. Dostałam zel aby pobudzic szyjke rozbujalo to skurcze ale od rana rozwarcie tylko na dwa palce. boli jak cholera, zwlaszcza krzyz. wymiotuje...Dostałam coś łagodnego na bol ale nic nie pomoglo. Jestem teraz na sali przedporodowej, dostalam czopki na bol abym mogla odpoczac. O 22 dostane zastrzyk z dolarganu abym mogla zasnac i miec sily na rano. Opieka sympatyczna ."
biedna mam nadzieje, ze jutro wszystko ladnie ruszy i Karola utuli Ewelinke
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:09   #1590
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:

No to nastepna sie biedna nameczy!
Kciuki trzeba zacisnac zeby poszlo szybciej!

Viki 28.04.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości