|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Gosica gratuluje pani magister
![]() ![]() Lenka super że z nereczkami Kaji już wszystko ok ![]() Mój też ma takie krosteczki na policzkach i troszkę na szyjce i bródce...ja myślę ze to od ulewania...ja z tym nic nie robię.. Kajcia super główkę podnosi ![]() Monia na spokojnie wróć do pracy i w międzyczasie szukaj czegoś innego ![]() Nikki ![]() Tynka ![]() Wasze dzeciaczki lubią witaminę KiD? Bo mój ma często odruch wymiotny jak poczuje w buzi...no i pierwszy raz mały ma żółte strupy ciemieniuchowe między brwiami, ale walczę z nimi dzielnie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
W sumie to rehabilitacja u nas to na razie polega tylko na odpowienim noszeniu (np. na rogala, banana, czy też kuleczkę, są różne nazwy
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() Dzięki Flower ![]() A Ty masz super avatarka ![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-06-13 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do ciemieniuchy, to u nas też się między brwiami pojawiła, no i troszkę się Hani łuszczy skórka na główce, ale to są takie bielutkie płatki, a nie żółte... ale też je oliwą potraktowałam A tak w ogóle, to mam właśnie za sobą ponad półtoragodzinne usypianie Hani (gdzie do tej pory po kąpieli odkładałam Ją do łóżeczka, a Ona po prostu zasypiała - czasem tylko trzeba było zajrzeć jak Jej smoczek wypadł) no i generalnie okazało się, że to już ponad dwie godziny od karmienia i skończyło się karmieniem... przysypiającą odłożyłam do łóżeczka, ale teraz ciągle Ją słyszę, czyli jeszcze nie śpi ![]() Mam nadzieję, że ten skok się szybko skończy... a wczoraj jeszcze to szczepienie i dziecko mi się totalnie rozregulowało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() wracam powoli i ja do świata ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście nie dam rady nadrobić ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie na wadze już lekko mniej = 69,5kg, mogło by być lepiej ale stres zajadam (za dużo słodyczy ![]() ![]() Poza tym mam dylemat, bo nie mam co ubrać na weselę 28 lipca ![]() ![]() Lecę troszkę poczytać i spać, bo jutro znów zalatanie... Już nie mogę się doczekać kiedy znów będę na bieżąco!!! ![]() ![]()
#1565 | ||||
Gang Iren
|
Cytat:
Cytat:
![]() Monia ja mysle,ze w hustawce tak jak i we foteliku,ze 2 godziny max,bo jednak ma tam wymuszona pozycje ciala. Cytat:
![]() Cytat:
Wspolczuje samopoczucia,mam nadzieje,ze szybko minie. Ja tez mam tomik "Poczytaj mi mamo",nie moglam sie oprzec,bo sama na nich sie wychowalam.Musze kupic jeszcze druga czesc.
![]() |
#1566 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podaję Kai prosto do buźki z kapsułki a potem od razu popija z cyca ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() Ja już się zastanawiałam czy to nie początki skazy.. ![]() ![]() Gosia a ile Eryczek waży? My kurcze chyba przesadziliśmy z ilością zakupionych dwójek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
Ja już też kupię teraz 3 bo widzę że te 2 robią się małe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
Mravka, Evvcia fajnie że jesteście
![]() Dawno nie zaglądałyście! |
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
Mojego męża tak interesuje mecz niemcy holandia że zasnął na fotelu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Wtajemniczenie
|
![]() Laura też nie lubi witamin, pluje nimi, więc jak jej wyciskam do buzi to potem muszę jeszcze łyżeczką z brody jej zagarniać ![]() ![]() My od poniedziałku też już na trojkach ![]() ![]() ![]()
#1575 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Hej Evcia ![]() Co do witamin to ja podawałam z kapsułki po karmieniu od razu...a teraz kupiłam Juvit w kropelkach http://www.ceneo.pl/12168936 i daje w trakcie karmienia czyli cycuś kropelki i szybko znów cycuś b inaczej ma ten odruch...ech...wybredzios zek... Mój ma 7,5 tygodnia i wazy już ponad 5 kg, czyli przybrał ponad 2 kg w 7 tygodni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie też miałam pisać, że super nowy avek
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- ok, idę ściągać mleko na noc i zerkać jeszcze troszkę na mecz ![]() ![]() jutro kupuję karmi i wieczorem zasiadam poczytać sobie, bo dużo ciekawych rzeczy mnie ominęło! Dobranoc ![]()
#1579 |
Zakorzenienie
|
Od 2-3 tygodni tak okrutnie mi wlosy leca ze jeszcze troche a nic z nich nie zostanie
![]() ![]() Jula uspana, maz poszedl juz do sypialni bo go w nosie kreci z alergii i nie chcial kichac przy malej jak zasypiala, wiec i ja sie chyba klade ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Zadomowienie
|
Smok Lovi
![]() A Morfik ma ciemno szare oczka...a myślałam że wszystkie dzieci mają niebieskie do któregos tam miesiąca... A wogóle to się zmartwiłam bo mam wrażenie że tam gdzie zawsze ma jąderka to jakoś tak pusto było..heh...jutro spytam lekarza jak będziemy na szczepieniu...bo dziś się nie dostalam Edytowane przez Flowerbombka Czas edycji: 2012-06-13 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam własnie na zdjęciach że kibice jesteście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
Mi się mocno wydaję, a raczej nawet jestem prawie pewna, no zaraz sprawdzę
![]() Wszak tłuste te krople jak cholerka są. To są witamy rozpuszczalne w tłuszczach ADEK ( pamietam jak na studiach facet od zywienia zwierzat mówił TADEK bez T a w Tłuszczu) ps. zaraz poczytam wątek , bo pewnie już o tym gadałyście, byłam na moim starym forum , bo tam dym dymem dym popędza i czytam tam wątki jak kryminaly |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
Lena dziekuje
![]() ![]() Mravka jak mozesz to daj mi namiary na prv i jaki to jest koszt ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
ooo znalazłam sklad jednych z tych kropli
Witamina D3 (cholekalcyferol), olej roślinny rafinowany, żelatyna, glicerol – stabilizator. i jeszcze inny : SKŁAD: olej MCT (trójglicerydy o średniej długości łańcucha), witamina D3 (cholekalcyferol). ogólnie te witaminy chyba tylko w formie rozpuszczonej w tłuszczu są do kupienia , bo skoro są rozpuszczalne w tłuszczach to chyba inaczej w formie płynnej nie da się sprzedać .....takie moje domysły moim zdaniem nie ma się czego obawiać,że to nie z mlekiem , bo tłuszczy i tak tam jest sporo Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2012-06-13 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tak, te w kapsułkach twist off na pewno są w tłuszczu, no ale może gkatarzynka jakieś inne miała.. No nic, ja i tak muszę podawac cyca od razu, żeby Mała zapiła, bo inaczej leci Jej z buzi ![]() No a co na tym forum drugim? Dalej historia z ta 13 letnią dziewczyną ? ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |||
Gang Iren
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie no wydluzyl sie tez,ale szczuply to on nie jest,ja juz go strasze trzecim podbrodkiem jak tyle bedzie jesc. Cytat:
Bo ja lubie kryminaly,ale niestety Agate Christie i Chmielewska juz cala przeczytalam ![]()
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz się toczyła wojna o zasady na forum itd. nieogarniam tego i się nawet nie wstydzę ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Gosia to są kryminały ,ale ciekawe dla osób , które juz tam siedzą jakiś czas, bo znają osoby ( tzn. z pisania tylko znają ) i potem jak się czyta te walki słowne to jest ciekawie .... a ten wątek o tej 13 latce usunęli, bo były ujawnione dane osobowe i się zaczął robić kwas ...zostawili 1 i ostatnią stronę z chyba 100 tu chyba też są takie zadymiarskie wątki , nie? nawet jeden czytałam i jest podobnie jak tam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |
Gang Iren
|
Cytat:
No w sumie masz racje. Bylam na mailu,ale fajni mali kibice i w ogole duzo cudnych zdjec przybylo.Tez cos dalam.
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Mialam miec jutro wizyte u gina ale okres jeszcze.trwa ![]() Emigra, mi tez wlosy od tygodnia leca garsciami. A ze mam dlugie to i tak mam je caly czas.spiete. Dzis Ewelinka zkonczyla 12 tygodni ![]() ![]() No i chyba zabki zaczynaja sie sie na.dobre bo piastki ida do buzi z taka sila i zloscia... Dzis wieczorem po karmieniu pomogl zel na dziaselka bo tak pewnie by nie zasnela. Fajnie ze ostatnio pogoda dopisuje spacerom bo chociaz na nich Ewelinka sobie pospi. Dochodzimy powoli do etapu, ze wozek nie misi przez caly czas jechac aby dziecko mi spalo ![]() Doobra, to ak mniej wiecej co u mnie. Mala nakarmiona na spika, teraz czas abym i ja zasnela. Glodna jestem, hihi
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.