|
|
#1561 | |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Apple
Cytat:
To jest moj trzeci iphone i pierwsza rysa jak zacNie mi przeszladzac to prwnie dam do zmiany ekranWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1563 | ||
|
PIP.
|
Cytat:
ja mam konto w AS US i AS Pl i często jest tak, że jakaś aplikacja jest niedostępna dla Polski - wtedy pobieram z US, a innym razem jakieś polskie aplikacje [np z mobiletem tak bylo Cytat:
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Zbiłam ekran w 4s. Ile kosztuje wymiana? Nie wiem czy jeszcze warto go trzymać. Czy sprzedać i dołożyć do 5s. Tym bardziej, ze jak go zostawię to kupie battery bank. Z drugiej str 4s nie mam nic do zarzucenia. Co radzicie?
Czy na iPoda classic zgram muzykę tylko przez ituns? |
|
|
|
|
#1565 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
O matko, współczuję. Wymiana chyba droga jest, cos kolo 200zl chyba? Kolezanka mi mowila ze placila 50€ no to jakos podobnie powinno byc. 5s jest fajne, jesli masz kase to kup. No chyba tylko przez iTunes. Co do app store to chyba mam polski albo niemiecki, sama nie wiem kolezanka chyba ma polski bo na bank ma mobilet, a quizwanie i taksie jej nie pojawia ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Dziewczyny, ktoras pisała, ze poznikały jej kontakty - dzisiaj zrobilo mi sie to samo i odkrylam sekret, trzeba wylaczyc a potem wlaczyc iCloud dla kontaktow i wszystko wraca ![]() Moze warto byloby zebrac te posty z problemami i ich rozwiazaniami w pierwszym poscie i zrobic linki do postow? |
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Przyczajenie
|
Jestem posiadaczką IPhone' a 6 i naprawdę muszę przyznać, że to najlepszy telefon jaki w życiu miałam. Jest bardzo wygodny w obsłudze, IOS to najszybszy system z jakim miałam przyjemność współpracować (a używałam wcześniej Androida i Windowsa). Wizualnie telefon szału co prawda nie robi, ale to już kwestia gustu.
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Zawolano 170 za ekran
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam kupić dzisiaj telefon na raty z wpłatą własną (2000 zł). Jak się okazało - w iSpocie zbyt wysoką
Za to w salonie Cortlandu totalnie mnie olali i powiedzieli żebym przyszła za 40 min. Gdyby nie to, że mam stały kontakt z innym panem z Cortlandu, u którego kupowałam wcześniej komputer na firmę to bym olała już ten zakup. Nic mnie tak nie zniechęca jak kiepska obsługa klienta, brak konkretnych informacji i olewanie klienta. Nigdy nie lubiłam SADu, teraz dołączy i salon Cortlandu na Bitwy Warszawskiej
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Kici kici miau miau
|
A mnie wlasnie ispot olal i odezwal sie tylko Cortland - jak zapisywalam sie na liste przedsprzedazowa
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1571 | |
|
PIP.
|
Cytat:
ja wpisalam się na liste w ispot, cortland, x-kom. Potem co jakiś czas jak bylam w okolicy to pytalam w ispocie czy mają już te 6 nieszczęsne - brali ode mnie numer i mieli zadzwonić - do dziś się nie doczekałam Olali mnie wszyscy poza x-komem, który na bieżąco informował mnie o tym że nadal nie mają ![]() Ostatecznie kupiłam na stronie apple i żałuję, że od razu tego nie zrobiłam ![]() [fakt mej niecierpliwości wynikał nie tylko z tego, że jestem maniakiem
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1576 |
|
PIP.
|
myślę, że najlepiej będzie do nich zadzwonić
albo zanieść telefon, często nie ma cenników na stronie, bo zależy od uszkodzenia wyświetlacza
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Telefon wrócił do mnie tego samego dnia
|
|
|
|
|
#1578 |
|
PIP.
|
i jak?
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Musza poprawić czujkę ruchu, ale nie mogli tego sprawdzić, bo miałam pin
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy nie na wszystko działa blokada kontaktu?
Wczoraj dostałam sms, że wygrałam miliony. Weszłam w szczegóły i zablokowałam kontakt. Dzisiaj rano znowu dostałam smsa z tego samego numeru, że wygrałam miliony Weszłam w szczegóły, żeby sprawdzić czy zablokowane i jest zablokowane. Wiecie co może być przyczyną?
|
|
#1581 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez nie moge pobrać quizwania :/ |
|
|
|
|
|
#1582 |
|
Kici kici miau miau
|
A ja moge i pobieram. Z polskiego appstore
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1583 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie wiem jak sprawdzić jaki mam
musze cos przestawić by to pobrać? I potem znow zmienić na angielski?
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Apple
Mam juz swoj nowy telefon
musiałam jeszcze dzisiaj jechac po nowa kartę, bo ta mini od 4ki nie pasowała. Kupiłam w Cortlandzie u Pana, u którego robie zakupy kompów (wysyłkowo). Na jego obsługę narzekać nie moge, jest bardzo dobrym sprzedawca, dostałam zniżkę iPhone 6, 64GB bialo-srebrny. Troche nie moge sie przyzwyczaić do białego koloru, ale to kwestia czasu. Ekran jest świetny, bedzie idealny na spacery z wózkiem (moje dziecko spi tylko wtedy, kiedy wózek jest w ruchu )
Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2015-02-27 o 00:13 |
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Ekran 80zl na allegro juz z przesylka a wymienic to zadna sztuka. Ja sie do tego przymierzalak bo dziecko mi zbilo ekran (trzyna sie tylko dzieki folii ochronnej) ale bede miala 5.
|
|
|
#1587 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Tfu tfu nie zapeszam. |
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie safari Zapisuje pliki pobrane na iphone?
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Pobrałam plan i go nie widzę |
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Bezpośrednio w aplikacji, która obsługuje dany plik. Np. pliki PDF zapisuje w iBook.
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam takiej;(
Inne pyt Jak moge zobaczyc podglad całego dnia w kalendarzu w godzinach ? Np 6 mar mam 3 spotkania a widzę tylko to najwcześniejsze. I jak dodać rożne wydarzenia do jednej daty? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

jak zacNie mi przeszladzac to prwnie dam do zmiany ekran

dodam, ze nie, nie jest to kwestia niepoprawnego wpisywania nazwy w wyszukiwarke
kolezanka chyba ma polski bo na bank ma mobilet, a quizwanie i taksie jej nie pojawia 

Za to w salonie Cortlandu totalnie mnie olali i powiedzieli żebym przyszła za 40 min. Gdyby nie to, że mam stały kontakt z innym panem z Cortlandu, u którego kupowałam wcześniej komputer na firmę to bym olała już ten zakup. Nic mnie tak nie zniechęca jak kiepska obsługa klienta, brak konkretnych informacji i olewanie klienta.