Bo męska rzecz być daleko, a kobieca – wiernie czekać. ZNO cz. 46 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-18, 09:15   #1561
asmenaa
Zakorzenienie

Dot.: Bo męska rzecz być daleko, a kobieca – wiernie czekać. ZNO cz. 46

Cytat:
Napisane przez norka27 Pokaż wiadomość
dobry

TZ na kursie a ja dogorywam w hotelu. spac mi sie chce okrutnie, pogoda za oknem do d... mloda kopie niesamowicie ale wyjsc nie chce moze kolo lunchu zwloke sie z wyrka i na jakies zakupy wyjde ale ledwo co nogami juz powlocze.
lez i odpoczywaj

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
dobry
a ja jak na prawdziwego studenta przystało nie poszłam dziś na wykład
ciepło i słonko u mnie
i prawidlowo u mnie brzydko ale dzisiaj umieram wiec nie obchodzi mnie pogoda za oknem bo nie mam zamiaru wychodzic

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
asme nawet nie próbuje sobie przypomniać, wiem, że się budziłam mega wystraszona i mimo, że nadal trochę zła jestem na TŻ to się do niego musiałam przytulić.
Ktoś mnie chciał zabić, uciekałam, dopadł TŻ...nie wiem, jakaś masakra to była.
A często mi się śnią takie rzeczy, że ktoś mnie goni i chce zabić, ale to było takie okrutne tym razem!
czemu zla?
ciekawe skad sie biorą takie glupoty, mi tez sie czesto snia koszmary:/
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 09:16   #1562
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość

i prawidlowo u mnie brzydko ale dzisiaj umieram wiec nie obchodzi mnie pogoda za oknem bo nie mam zamiaru wychodzic
biedna to połóż się, weź termoforek albo prześpij się

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 09:18   #1563
201604200942
Konto usunięte

asme, może się połóż spać?

W ogóle obejrzałam właśnie Iwonę Węgrowską u Kuby, kurczę jak oni jej pojechali, az mi się jej szkoda zrobiło...
Dobra, idę się ogarnąć ;*
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 09:22   #1564
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

asme jak ja go opieprzam, że ze mną nie rozmawia i jest strasznie bierny, a ten siedzi i patrzy na mnie 10 minut po czym idzie spać bez słowa
Stary 2012-10-18, 09:22   #1565
asmenaa
Zakorzenienie

Nie moge spac wlasnie tak boli ! a termoforka nie mam ale mam butelke, moze naleje do niej cieplej wody? to pomoze?

samara tez ogladalam, masakra jak po niej pojechal
ale z drugiej strony, co ona ze soba zrobila?!?!
jak pokazal jej zdjecie jak byla mlodsza to miodzio a teraz? te usta ... wary obciągary
swoja droga mogla sie spodziewac idąc do jego programu bo wszyscy wiedza, ze on taki jest i jak ktos sobie pozwoli to go zmiesza z blotem:/
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-10-18, 09:23   #1566
norka27
Zakorzenienie

Kocik - sama robisz w domu wszystko od sprzatania po pranie, gotowanie i zakupy - skad wiesz jak twoj TZ bedzie sie zachowywal po slubie albo jak bedziesz w ciazy? Wielu facetom udziela sie stan ciazy i serio nie sa w stanie reagowac normalnie.

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
popieram.
skoro on nie chce tego zrobic to nie ma co go wyręczac tylko poczekac az sie weźmie za to.. mój Tz nigdy w takim stanie by mi nie pozwolił coś takiego robic, miałam @ i zdychałam a on skakał nade mna kochany moj
jak bym myslala waszym tokiem rozumowania to od ponad 2 lat mieszkala bym w narastajacym syfie i rozgrzebanym domu. Nie bede kontynuowac rozmowy bo jezeli tego nie rozumiecie to nie ma sensu w kolko macieju powtarzac sie. Pewne sprawy same sie nei zrobia a do tanga trzeba dwojga. Nasz uklad jest taki ze ja TZ motywuje i poganiam i ogolnei steruje a on wykonuje. Sam ma jakis ciezki pomyslunek. Uwierzcie mi ze faceci w pewnych momentach zycia sa zmeczeni praca zawodowa i wykladaja lache na to jak wyglada w domu tak dlugo jak im sie nie leje na glowe, maja cieplo i co jesc. I tak ma 90% meskiej populacji.
norka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 09:24   #1567
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
asme jak ja go opieprzam, że ze mną nie rozmawia i jest strasznie bierny, a ten siedzi i patrzy na mnie 10 minut po czym idzie spać bez słowa
ej moj ma podobnie i mnie to tak wkur... ale zawsze jak mi zimno to sie przytulam jak zasnie bo i tak nie wie, ze sie przytulam a ja korzystam z ciepla
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-18, 09:25   #1568
norka27
Zakorzenienie

Cytat:
taka jego reakcja obornna - a potem lezy w tym lozku i rozmysla nad tym co powiedzialas i sie dobija ale nic ci nie powie Ja wczoraj dostalam jedzonko na miescie, zabral mnie do baru na cole i w ogole dostaalam dzien krolewny
Stary 2012-10-18, 09:27   #1569
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kocik - sama robisz w domu wszystko od sprzatania po pranie, gotowanie i zakupy - skad wiesz jak twoj TZ bedzie sie zachowywal po slubie albo jak bedziesz w ciazy? Wielu facetom udziela sie stan ciazy i serio nie sa w stanie reagowac normalnie.

jak bym myslala waszym tokiem rozumowania to od ponad 2 lat mieszkala bym w narastajacym syfie i rozgrzebanym domu. Nie bede kontynuowac rozmowy bo jezeli tego nie rozumiecie to nie ma sensu w kolko macieju powtarzac sie. Pewne sprawy same sie nei zrobia a do tanga trzeba dwojga. Nasz uklad jest taki ze ja TZ motywuje i poganiam i ogolnei steruje a on wykonuje. Sam ma jakis ciezki pomyslunek. Uwierzcie mi ze faceci w pewnych momentach zycia sa zmeczeni praca zawodowa i wykladaja lache na to jak wyglada w domu tak dlugo jak im sie nie leje na glowe, maja cieplo i co jesc. I tak ma 90% meskiej populacji.
Przeciez jak dwoje ludzi zyje ze soba (mieszka razem) bez slubu to slub nic nie zmieni to tylko papierek.

No i norka 90 na pewno nie to zalezy jak ktoś jest wychowany. U mnie w rodzinie z facetami tak nie jest a znowu tz taki jest

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
taka jego reakcja obornna - a potem lezy w tym lozku i rozmysla nad tym co powiedzialas i sie dobija ale nic ci nie powie Ja wczoraj dostalam jedzonko na miescie, zabral mnie do baru na cole i w ogole dostaalam dzien krolewny
Hmmm moj nie lezy i nie rozmysla bo od razu zasypia
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-10-18, 09:30   #1570
hihihi
Zakorzenienie

asme butelka może być, mi pomaga. albo ciepła kąpiel

ja lecę do banku

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 09:31   #1571
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Nie moge spac wlasnie tak boli ! a termoforka nie mam ale mam butelke, moze naleje do niej cieplej wody? to pomoze?

samara tez ogladalam, masakra jak po niej pojechal
ale z drugiej strony, co ona ze soba zrobila?!?!
jak pokazal jej zdjecie jak byla mlodsza to miodzio a teraz? te usta ... wary obciągary
swoja droga mogla sie spodziewac idąc do jego programu bo wszyscy wiedza, ze on taki jest i jak ktos sobie pozwoli to go zmiesza z blotem:/
tylko nie za ciepłą, żeby butelka Ci się nie skurczyła

No dobra, powiększyła sobie wszystko, ale Dody tak nie pojechał. Ani nawet tych dziwolągów Joli Rutowicz czy Luntka, a na tej się wyżył.
W ogóle dziwię się dlaczego on zapeasza te gwiazy, które wyśmiewa...
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-18, 09:34   #1572
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

mój zasypia a potem nie śpi w nocy i myśli... Ale odezwać się nie, zwłaszcza, że o t cała kłótnia, no ale pojmij kobieto męską logikę!

Co do TŻ po ślubie, w trakcie ciąży, w teorii to się nie zmieniają, w praktyce, zupełnie inaczej było przez miesiąc, dwa po tym jak się przprowadziłam, a inaczej jest teraz, inaczej będzie po 5 latach, ot proza życia i 90% kobiet mówi, że "mój tki nie jest, będzie mi pomagał, rozumiał i bla bla bla" a potem to samo 90% narzeka, tak mi się wydaje.
Nikt nie wie jak się zachowa w danej sytuacji dopóki się w niej nie znajdzie
Stary 2012-10-18, 09:35   #1573
norka27
Zakorzenienie

tylko ze jak moj pracowal normalnie - znaczy sie mial wolne a nie robil przez 12 tygodni po 12h na dobe - to tez gotowal, czasem posprzatal, remontowal, robil zakupy i tak dalej. To te ostatnie 2 lata kiedy pracuje na okraglo zmienily go w takie lazace zombie Doslownie wisi mu jak wyglada w domu - ogranicza sei do jesc, pic, spac i obejrzec czasem TV. Mi juz puszczaja nerwy ale wiem ze po nowym roku sie to zmieni bo zmusilam go by wrocil do starej pracy na morzu. Wtedy po 3 - 4 tygodniach wroci do domu i bedzie mial te 3-4 tygodnie wolnego. A ja nie moge czekac az sprawy same sie uloza bo nie chce by moje dziecko przyszlo na swiat w syfie i remoncie. Czas mnie goni.

A jak patrze na wiekszosc facetow mieszkajacych jako kawalerowie samym to raczej nie moge zbyt dobrze powiedziec o ich organizacji zycia wiekszosc zyje w burdelu takim ze masakra co z wiekiem czasem idzie w ekstremalne wrecz kierunki Sa jednostki zorganizowane i w ogole pedantyczne ale to mniejsza czesc meskiej populacji. Facet to proste zwierze - chce zjesc, wyspac sie, poszturchac druga polowe i wlaczyc TV. I serio maja w dupie nasze fochy, dzieci, spacerki, doniczki z kwiatkami i walajace sie kurze po podlodze. Nie wiem czy to slub ich zmienia bo wiedza juz jestesmy zdobbyte, czy zwyczajnie sa tak uksztaltowani przez matki ze to nasza dzialka robic swiat do okola nich piekniejszym. Ale zobaczycie ze czasem ile sie zmienia p0o 30-tce. Niestety.
Stary 2012-10-18, 09:36   #1574
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ja się nie dziwię po co zaprasza, zaprasza właśnie po to, żeby wyciągać te brudy i wyśmiewać, ot taka idea programu, ja się dziwię, że oni się na to godzą, bo wiedzą jak to wygląda
Stary 2012-10-18, 09:38   #1575
kociczka
Zakorzenienie

wstałam szybkie co nieco z TŻ rano zaliczone
ide jeść zaraz i się szykować
nie mam jazd bo stwierdziliśmy ze resztkę jazd co mi została lepiej przed egzaminem wykorzystac a musze iść się zapisać dopiero. dziś odbiorę dokumenty ze szkoły a jutro zrobię zdjęcia

Kath moj TZ mial koszmary i takie dźwięki zaczął z siebie wydawać ze myślałam ze ma jakiś atak. takie jakieś wycie
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 09:41   #1576
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
asme butelka może być, mi pomaga. albo ciepła kąpiel

ja lecę do banku
Idę sobie nalac cieplej wody bo umre! wzielam nospy forte i ibuprom i nic!

idz

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
tylko nie za ciepłą, żeby butelka Ci się nie skurczyła

No dobra, powiększyła sobie wszystko, ale Dody tak nie pojechał. Ani nawet tych dziwolągów Joli Rutowicz czy Luntka, a na tej się wyżył.
W ogóle dziwię się dlaczego on zapeasza te gwiazy, które wyśmiewa...
To bede uwazac bo tutaj nawet w kranie jest wrzatek (ale to pewnie wiesz).

Wlasnie o to mu chodzi, on na tym buduje swoj program, zaprasza ludzi po to zeby ich wyśmiewac i z nich szydzić. Dody nie pojechal bo doda by mu dowalila tak samo, on dobrze wie komu moze powiedziec a komu nie.
Ja bym tam nie poszla bo on gada, smieje sie, szydzi i nie daje dojsc do slowa innym ludziom.
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-10-18, 09:42   #1577
norka27
Zakorzenienie

Cytat:
ja się nie dziwię po co zaprasza, zaprasza właśnie po to, żeby wyciągać te brudy i wyśmiewać, ot taka idea programu, ja się dziwię, że oni się na to godzą, bo wiedzą jak to wygląda
dokladnie on ma show a oni popularnosc - bo niestety w ten sposob wlasnie takie beztalencia sa widoczne, zapamietywalne, staja sie w pewien sposob gwiazdami tylko dlatego ze sa znane- I bardzo czesto robia z siebei pajacow specjalnie - tworza swoisty image siebie samych by byli rozpoznawalni. Na tym zarabiaja.
Stary 2012-10-18, 09:45   #1578
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
tylko ze jak moj pracowal normalnie - znaczy sie mial wolne a nie robil przez 12 tygodni po 12h na dobe - to tez gotowal, czasem posprzatal, remontowal, robil zakupy i tak dalej. To te ostatnie 2 lata kiedy pracuje na okraglo zmienily go w takie lazace zombie Doslownie wisi mu jak wyglada w domu - ogranicza sei do jesc, pic, spac i obejrzec czasem TV. Mi juz puszczaja nerwy ale wiem ze po nowym roku sie to zmieni bo zmusilam go by wrocil do starej pracy na morzu. Wtedy po 3 - 4 tygodniach wroci do domu i bedzie mial te 3-4 tygodnie wolnego. A ja nie moge czekac az sprawy same sie uloza bo nie chce by moje dziecko przyszlo na swiat w syfie i remoncie. Czas mnie goni.

A jak patrze na wiekszosc facetow mieszkajacych jako kawalerowie samym to raczej nie moge zbyt dobrze powiedziec o ich organizacji zycia wiekszosc zyje w burdelu takim ze masakra co z wiekiem czasem idzie w ekstremalne wrecz kierunki Sa jednostki zorganizowane i w ogole pedantyczne ale to mniejsza czesc meskiej populacji. Facet to proste zwierze - chce zjesc, wyspac sie, poszturchac druga polowe i wlaczyc TV. I serio maja w dupie nasze fochy, dzieci, spacerki, doniczki z kwiatkami i walajace sie kurze po podlodze. Nie wiem czy to slub ich zmienia bo wiedza juz jestesmy zdobbyte, czy zwyczajnie sa tak uksztaltowani przez matki ze to nasza dzialka robic swiat do okola nich piekniejszym. Ale zobaczycie ze czasem ile sie zmienia p0o 30-tce. Niestety.
Norko moj tz ma prawie 30 i jest taki jak piszesz. Potrafi usiasc w balaganie i zagrac w gre na playstation. Doprowadza mnie to do szalu ale go trenuje.
Ale np moj tato- w zyciu. On w niedziele rano wstaje i robi nam sniadanie (mi i mamie i sobie)

Cytat:
dokladnie to samo napisalam
Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
wstałam szybkie co nieco z TŻ rano zaliczone
ide jeść zaraz i się szykować
nie mam jazd bo stwierdziliśmy ze resztkę jazd co mi została lepiej przed egzaminem wykorzystac a musze iść się zapisać dopiero. dziś odbiorę dokumenty ze szkoły a jutro zrobię zdjęcia

Kath moj TZ mial koszmary i takie dźwięki zaczął z siebie wydawać ze myślałam ze ma jakiś atak. takie jakieś wycie
tak z rana? no ladnie!

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

ale twarz wegrowskiej wyglada obrzydliwie nie mowie juz o cyckach
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-10-18, 09:50   #1579
norka27
Zakorzenienie

a mowilam wam ze mamkwasne zelki o smaku truskawkowym, gruszkowym i malinowym - wymieszane z czekoladkami siedze i sobie dogadzam a za oknem leje wiec chyba nie pojde na ten spacerek po sklepach az sie polepszy. Nawet parasola nie mam.

Niech ktos powie mojemu dziecku ze ma dzisiaj wyjsc jestesmy w duzym miescie przy super szpitalu a tu nagle zero bolu w brzuchu, zadnych skorczy - nico doslownie. Juz wczoraj lazilismy po miescia by ja wymeczyc, bylismy w pubie ze znajomymi gdzie muzyka i w ogole pubowe zycie a tu nic.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Asme ja tez jestem zwyczajna ze moj tato z mama razem na zakupy jechali, ze tato odkurzal i myl podlogi, remontowal tak dlugo az skonczyl i po sobie posprzatal. Ze wstawial pralke... jak poznalam mojego TZ to mial zadbane mieszkanko, pral i gotowal i w ogole inaczej bylo. Co prawda zawsze mial problemy z pozbieraniem swoich zabawek i sprzataniem typu wszystko lezy na swoim miejscu - bo tak wyniols niestety z domu. Glupia tesciowa nauczyla swoje dzieci i meza ze to ona chodzi za wszystkimi wynosi, przynosi, oragnizuje i steruje a ze jest balaganiara to wiesz sama do czego TZ jest zwyczajny Chociaz wiem ze jak chce to zrobi. Widze ze Kath ma ze swoim podobnie. Usiadzmy, odpocznijmy, pomyslmy o przyjemnych stronach zycia - odlozmy problem na pozniej
Stary 2012-10-18, 09:51   #1580
kociczka
Zakorzenienie

Kurde net mi zamulil i nie widzialam ze tyle wiadomosci ominełam.

Norka nie wiem jak bedzie po slubie czy jak bedzie dziecko ale wiem ze przy swoim pierwszym dziecku pomagal. wiec zyje nadzieja no i moj TZ juz ma te 30 lat wiec kolejna zmiana na gorsze jak juz to po 40stce
wiadomo ze TŻ nie robi nie wiadomo ile w domu ale o co go poprosze albo czasem sam z wlasnej inicjatywy to zrobi. ale zgodze się ze na pewno nie przejmuje sie tak syfem jak ja
Stary 2012-10-18, 09:52   #1581
norka27
Zakorzenienie

BTW mam pokoj na 8 pietrze z widokiem na cala starowke i otwarte morze i widze statki wpywajace do porciku w srodku miasta A jakie widoczki w nocy byly
Stary 2012-10-18, 09:56   #1582
kociczka
Zakorzenienie

Cytat:
Niech ktos powie mojemu dziecku ze ma dzisiaj wyjsc jestesmy w duzym miescie przy super szpitalu a tu nagle zero bolu w brzuchu, zadnych skorczy - nico doslownie. Juz wczoraj lazilismy po miescia by ja wymeczyc, bylismy w pubie ze znajomymi gdzie muzyka i w ogole pubowe zycie a tu nic.[
moze zastosuj metodę małego co nieco
Stary 2012-10-18, 09:56   #1583
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

oj generalnie jest tak, że jak jest dobrze, to człowiek o tym nie mowi, bo to jest "normalne", a jak jest źle to pisze się tu, żeby wylać te żale i dlatego potem ma się inne obraz tego, jak jest naprawdę
Nie da się tak opisać człowieka, każdy ma wady i zalety i o
Stary 2012-10-18, 10:00   #1584
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
a mowilam wam ze mamkwasne zelki o smaku truskawkowym, gruszkowym i malinowym - wymieszane z czekoladkami siedze i sobie dogadzam a za oknem leje wiec chyba nie pojde na ten spacerek po sklepach az sie polepszy. Nawet parasola nie mam.

Niech ktos powie mojemu dziecku ze ma dzisiaj wyjsc jestesmy w duzym miescie przy super szpitalu a tu nagle zero bolu w brzuchu, zadnych skorczy - nico doslownie. Juz wczoraj lazilismy po miescia by ja wymeczyc, bylismy w pubie ze znajomymi gdzie muzyka i w ogole pubowe zycie a tu nic.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Asme ja tez jestem zwyczajna ze moj tato z mama razem na zakupy jechali, ze tato odkurzal i myl podlogi, remontowal tak dlugo az skonczyl i po sobie posprzatal. Ze wstawial pralke... jak poznalam mojego TZ to mial zadbane mieszkanko, pral i gotowal i w ogole inaczej bylo. Co prawda zawsze mial problemy z pozbieraniem swoich zabawek i sprzataniem typu wszystko lezy na swoim miejscu - bo tak wyniols niestety z domu. Glupia tesciowa nauczyla swoje dzieci i meza ze to ona chodzi za wszystkimi wynosi, przynosi, oragnizuje i steruje a ze jest balaganiara to wiesz sama do czego TZ jest zwyczajny Chociaz wiem ze jak chce to zrobi. Widze ze Kath ma ze swoim podobnie. Usiadzmy, odpocznijmy, pomyslmy o przyjemnych stronach zycia - odlozmy problem na pozniej
Dogadzaj sobie, dogadzaj
Ja nawet nie wiem czy u mnie pada czy co bo mam zasloniete zasloniety i wygladam i czuje sie jak trup.

Ja z moim tz tez mam tak samo... po co sie stresowac, po co sie klocic i WYMYSLAC problemy
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-10-18, 10:03   #1585
norka27
Zakorzenienie

Chyba sie zdzemne

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
moze zastosuj metodę małego co nieco
nie chce mi sie, jestem wielka, czuje sie nei atrakcyjna i do tego nie mam pojecia jak z takim wielkim brzuchem mozna to zrobic No i mloda ciagle sie rusza... TZ by chyba zawalu dostal jak by mu pociagnela z kopa w trakcie

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

w ogole to zostalo mi 8 dni do terminu
Stary 2012-10-18, 10:08   #1586
asmenaa
Zakorzenienie

norka wez porob to co karolca zeby urodzic biegaj po schodach itp

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Chyba sie zdzemne

nie chce mi sie, jestem wielka, czuje sie nei atrakcyjna i do tego nie mam pojecia jak z takim wielkim brzuchem mozna to zrobic No i mloda ciagle sie rusza... TZ by chyba zawalu dostal jak by mu pociagnela z kopa w trakcie

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

w ogole to zostalo mi 8 dni do terminu
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-10-18, 10:13   #1587
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

taki kop w przyrodzenie, które stoi na baczność musi chyba boleć bardziej
Stary 2012-10-18, 10:16   #1588
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
taki kop w przyrodzenie, które stoi na baczność musi chyba boleć bardziej
jakie zboczence tak jak juz mowil, tz by ją pukal w glowke
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-10-18, 10:26   #1589
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

właśnie do mnie dotarło, że czasem to i dobrze się pokłócić, jak mi TŻ zmywa ładnie i kuchnię ogarnia!
Stary 2012-10-18, 10:35   #1590
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie do mnie dotarło, że czasem to i dobrze się pokłócić, jak mi TŻ zmywa ładnie i kuchnię ogarnia!
jasne, ze masz racje u nas jest to samo a jak nakrzycze to juz w ogole sprzata

niesmialo przyznaje, ze na razie odeszly ode mnie bole ... ale ciagle mi "burczy" w brzuchu i czuje OGROMNY glod
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości