Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-19, 09:41   #1561
Martika25300
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ja mam... no cóż...wart jest swojej ceny. Firma dba o szczegóły, nic nie uwiera, nie odstaje, nie obciera, krój akurat na żelki. Zdaje się, że mam ich więcej z tej firmy.

A i dziewczyny nie wiem czy wiecie o tym, przy zakupie właśnie stanika z Freya sprzedawczyni powiedziała mi, że staników nie należy płukać w żadnych płynach bo one rozmiękczają te maleńkie gumeczki w tkaninie i stanik się deformuje.

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

GRATULACJE!!!!!!! Trzymaj się i wracaj szybko do sił

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

a tą mammografię to przed op. kazali Ci zrobić?

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

kup sobie coś dla mam karmiących, na początku to będzie najbezpieczniejsze dla Twojej nadwyrężonej skóry, na wizażu coś znajdziesz albo spytaj na priva Olivkę ona testowała jakieś kremiki i ma swojego faworyta ale nie wiem co to jest

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Kulkaaga trzymam kciuki Rób co masz zrobić i wracaj do nas szybko

Witam.
no jak byłam na konsultacji to lekarz zapytał czy kiedyś robiłam mammografię, powiedziałam ,że nie i kazał zrobić....nie wiem jak oni włożą tam mojego wypierdka ale zrobię. Nie chcę przedłużać terminu więc wolę zrobić wszystko co zalecił
DO DZIEWCZYN....
próbuję dojść do ładu z tym kontem i ustawieniami, już mniej więcej załapałam o co chodzi. Żeby w pełni znaleźć się wśród Was muszę założyć album tak?
Napiszcie mi proszę czy mam tam zamieścić zdjęcia też PRZED? I dopiero do Was wysyłać zaproszenia? I jak to zrobić żeby te fotki nie były widoczne dla wszystkich? Można to jakoś zabezpieczyć, by zostały tylko na tym forum?
Z góry dziękuję
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 09:54   #1562
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Horo jeszcze ćwiczysz to wszystko co masz w podpisie? ile czasu ci to zajmuje?co uważasz za najbardziej skuteczne np na brzuch?
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 09:55   #1563
ktopozna
Raczkowanie

noseknosek gratuluję

kulkaaga, widzę, że humor masz świetny powodzenia, trzymam kciuki

Martika, jak zakładasz album zaznacz opcję prywatny (nie publiczny) i później wgraj zdjęcia. Wtedy będą widoczne tylko dla grona przyjaciół

Z kawką się dołączam ból głowy mam chyba z nerwów, kartka z pytaniami gotowa zaraz po przylecę z wieściami, co mi doktor zaproponował

Klaudeczka, ja wczoraj na Twoje zdjęcia to co chwilę patrzyłam
A dzisiaj podglądam Michalinę, piękne macie biusty dziewczyny
Stary 2013-02-19, 09:57   #1564
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
DO DZIEWCZYN....
próbuję dojść do ładu z tym kontem i ustawieniami, już mniej więcej załapałam o co chodzi. Żeby w pełni znaleźć się wśród Was muszę założyć album tak?
Napiszcie mi proszę czy mam tam zamieścić zdjęcia też PRZED? I dopiero do Was wysyłać zaproszenia? I jak to zrobić żeby te fotki nie były widoczne dla wszystkich? Można to jakoś zabezpieczyć, by zostały tylko na tym forum?
Z góry dziękuję
Aby album był widoczny tylko dla Twoich przyjaciół ustawiasz go jako Prywatny

Ktopozna widzę, że napisałysmy to samo w podobnym czasie, tylko mój post pokazał się później Cóż za zgranie

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-02-19 o 09:59
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 09:57   #1565
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Horo jeszcze ćwiczysz to wszystko co masz w podpisie? ile czasu ci to zajmuje?co uważasz za najbardziej skuteczne np na brzuch?
kochana,
ćwiczę
i jak widzisz cyferki się zmieniają, więc są postępy (w albumie mam fotki zanim zaczęłam ćwiczyć i po 5 tygodniach, więc sama zobacz, ze niewielka , ale juz zmiana jest)
staram się 2 razy dziennie po 20-30 minut (4 razy w tygodniu)

i jeszcze ab ripper x

a na brzuch najlepiej u mnie dziala Mel B abs... no i robię A6W - dzisiaj 7 dzień (wlaśnie skończyłam )

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 10:09   #1566
ktopozna
Raczkowanie

Ja dzisiaj zabieram się za Chodakowską. W kilka dni mam +2kg na wadze. Takich skoków to ja nie miewam, więc albo jestem nienażarta ostatnio albo to tabletki, ale mam je już 4 miesiąc. Boczki urosły mi w zastraszającym tempie, a w 4 tygodnie spokojnie to zrzucę, więc dzisiaj ćwiczeń dzień pierwszy
Stary 2013-02-19, 10:13   #1567
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zabieram się za Chodakowską. W kilka dni mam +2kg na wadze. Takich skoków to ja nie miewam, więc albo jestem nienażarta ostatnio albo to tabletki, ale mam je już 4 miesiąc. Boczki urosły mi w zastraszającym tempie, a w 4 tygodnie spokojnie to zrzucę, więc dzisiaj ćwiczeń dzień pierwszy
trzymam kciuki
a ja zaczęłam z Ewą Ch, ale wolę jednak Mel B i inne ćwiczenia na konkretne partie ciała

Stary 2013-02-19, 10:15   #1568
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Witajcie
Noc była w porządku, ale wstać z łóżka mogę tylko z pomocą TŻ..
Prawa stona 'ciągnie' mnie o wiele bardziej niż lewa.. Śmianie się, kaszlenie to koszmar..
Któraś z Was chyba już pisała, że to takie uczucie połamanych żeber..

Ale oglądałam je w lustrze i wyglądają fajnie jestem przeszczęśliwa i wszystko wytrzymam

Wczoraj byłam w klinice o 9.30.. wypełniłam papiery, dostałam tabletki i czopek na uspokojenie i zasnęłam na pół godziny. o 11 mnie obudzili i położyli na stole.. przykryli kołderką.. 10 wdechów narkozy i więcej nie pamiętam.. obudziłam się o 14.. kilka kroplówek.. okropny ucisk w klatce i non stop nudności, ale nie wymiotowałam..i o 17.30 przyjechał po mnie TŻ, pierwsze co zrobiłam po wyjściu to wymioty koszmar jakiś!!!! ale w domu już było ok.. tylko to wstawanie z łóżka jest okropne i jakiekolwiek schylanie się..

Ale piersi wyglądają ładnie, chyba są symetryczne , nie mam siniaków, szwy ładnie zaklejone, więc kompletnie ich nie widzę.. W środę kontrola.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 10:36   #1569
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Witajcie
Noc była w porządku, ale wstać z łóżka mogę tylko z pomocą TŻ..
Prawa stona 'ciągnie' mnie o wiele bardziej niż lewa.. Śmianie się, kaszlenie to koszmar..
Któraś z Was chyba już pisała, że to takie uczucie połamanych żeber..

Ale oglądałam je w lustrze i wyglądają fajnie jestem przeszczęśliwa i wszystko wytrzymam

Wczoraj byłam w klinice o 9.30.. wypełniłam papiery, dostałam tabletki i czopek na uspokojenie i zasnęłam na pół godziny. o 11 mnie obudzili i położyli na stole.. przykryli kołderką.. 10 wdechów narkozy i więcej nie pamiętam.. obudziłam się o 14.. kilka kroplówek.. okropny ucisk w klatce i non stop nudności, ale nie wymiotowałam..i o 17.30 przyjechał po mnie TŻ, pierwsze co zrobiłam po wyjściu to wymioty koszmar jakiś!!!! ale w domu już było ok.. tylko to wstawanie z łóżka jest okropne i jakiekolwiek schylanie się..

Ale piersi wyglądają ładnie, chyba są symetryczne , nie mam siniaków, szwy ładnie zaklejone, więc kompletnie ich nie widzę.. W środę kontrola.
Gratulacje Nosku!!! Super że wszytsko super! Te małe niedogodności szybko miną a cycuszki już są!!!!!!!!!!!!! trzymaj się!!!

Dzień doberek wszystkim

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
kochana,
ćwiczę
i jak widzisz cyferki się zmieniają, więc są postępy (w albumie mam fotki zanim zaczęłam ćwiczyć i po 5 tygodniach, więc sama zobacz, ze niewielka , ale juz zmiana jest)
staram się 2 razy dziennie po 20-30 minut (4 razy w tygodniu)

i jeszcze ab ripper x

a na brzuch najlepiej u mnie dziala Mel B abs... no i robię A6W - dzisiaj 7 dzień (wlaśnie skończyłam )
Horo, była widziałam, efekt jak po photo shopie normalnie!!! super!!!
aż mnie zmotywowałaś do ćwiczeń

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Ooo,czyli to już pewne?
To super...a do wyliczanki też wróciłaś?
No pewne to jest tak jak u Ciebie, ciągle coś sie zmienia, rozmawiałam z lekarzem że badania dopiero przede mną, ale już pozwolił mi zaklepać termin ... jestem optymistką wbrew pozorom haha!!!

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

[QUOTE=Amorcio;39316753][QUOTE=margo50100;39316476]Ilonka, a czemu Ty nie wiesz?

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość

Noooo daleko jest, mówisz że wróci i jest ryzyko ze znowu gdzies pojedzie? [COLOR="Silver"]

Niestety ale znowu w to samo miejsce U niego 8 rano i wlasnie skonczyl prace po 24godzinach i napisal, ze moge sie go spodziewac ok 2.03 A 26.01 pojechal na 2tygodnie...taka praca
Amorcio, faktycznie, coś z nim zaplanować to masakra. Czy po operacji on się Tobą zajmie? czy możesz liczyc na kogoś innego? bo ja na mojego tż nie moge liczyc, też ma tak pokręconą pracę że po prostu nie da się nic zaplanować...

Edytowane przez margo50100
Czas edycji: 2013-02-19 o 10:39
margo50100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 10:47   #1570
horo_2
Zadomowienie

margo,
polecam ćwiczyć
ja czuję się świetnie, widząc postępy chce się wiecej ... muszę obalić mit, ze po 40-tce po 4 cięciach cesarskich też można wyglądać calkiem ok

Stary 2013-02-19, 10:53   #1571
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

cyk cyk zagar cyka cyk cyk i mówi już niedługo cycunie będącyk cyk

kulkaaga- 19.02 - JUŻ DZISIAJ
TRZYMAMY WSZYSTKIE KCIUKASKI
niezapominajka1987 - 25.02. -5
jusi84 28.02 -8
chiquitkaaa 06.03- 13
maluch311 - 11.03 - 19
margo50100 14.03 - 22
gawisz 19.03 - 27

buziol04 - 20.03 - 28

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

ale żeście naskrobały kobitki
marguś fajnie że masz termin wyznaczony
dziś byłam zrobić badania a musze w czwartek znowu do przychodni iść do doktorka by mi sprawdził wyniki i ekg musze zrobić aj ta przychosdnia dobrzę, że się doktorek martwi i chce by było wszsytko oki u mnie
Stary 2013-02-19, 11:09   #1572
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
margo,
polecam ćwiczyć
ja czuję się świetnie, widząc postępy chce się wiecej ... muszę obalić mit, ze po 40-tce po 4 cięciach cesarskich też można wyglądać calkiem ok
nooo a po 30-tce też można czy czekać do 40-stki?
ale tak poważnie to ja, normalnie mam 2 kilo do przodu przez te stresy, zajadam normalnie, więc muszę ten czas do op. wykorzystać na zminusowanie wagi cwiczę nie powiem, ale jem jak gupia...
Stary 2013-02-19, 11:10   #1573
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
cyk cyk zagar cyka cyk cyk i mówi już niedługo cycunie będącyk cyk

kulkaaga- 19.02 - JUŻ DZISIAJ
TRZYMAMY WSZYSTKIE KCIUKASKI
niezapominajka1987 - 25.02. -5
jusi84 28.02 -8
chiquitkaaa 06.03- 13
maluch311 - 11.03 - 19
margo50100 14.03 - 22
gawisz 19.03 - 27

buziol04 - 20.03 - 28

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

ale żeście naskrobały kobitki
marguś fajnie że masz termin wyznaczony
dziś byłam zrobić badania a musze w czwartek znowu do przychodni iść do doktorka by mi sprawdził wyniki i ekg musze zrobić aj ta przychosdnia dobrzę, że się doktorek martwi i chce by było wszsytko oki u mnie
jak miło zobaczyc się w wyliczance
Stary 2013-02-19, 11:12   #1574
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
trzymam kciuki
a ja zaczęłam z Ewą Ch, ale wolę jednak Mel B i inne ćwiczenia na konkretne partie ciała
Horo jestem pod wrażeniem systematyczności i dyscypliny Ja kiedyś zawodowo uprawiałam sport, a teraz ehhh... praca biurowa i cała moja aktywnośc fiziczna wiąże się z opieką nad maluchami i ewentualnie spacerami. Obiecałam sobie, że jak będę miała piersi wrócę do pływania, które zawsze uwielbiałam. Do mojego zabiegu zostało 28 dni... może do tego czasu spróbuję z szóstką Weidera...? Kiedyś jakas próba była i wielkie plany ale skończyło się na 10tym dniu. Ale skoro mam mieć piękne piersi to ładnie ukształtowany brzuch pod nim by się bardzo przydał ... więc postanowione! Wydrukowałam juz planszę z ćwiczeniami i zaczynam od dziś.
Muszę swój album założyć i zaprosić Was Dziewczyny bo odczuwam motywujące działanie forum
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:19   #1575
michalina1312
Raczkowanie

[QUOTE=belseno;39317355]ja nie polece nikogo bo nie znam natomiast wiem że fajnie mieć cycki a jak kocha to napewno zależy mu na tym być czuła się szczęśliwa więc kółko się zamknęło. Po 2 tyg. da się wrócić ale do bardzo lekkiej pracy, będziesz jeszcze troszke obolała, możesz wolniej chodzić i być delikatnie zgarbiona no i nie wiem czy dobrze pamiętam, że to szkoła...więc przerwy to może być masakra - ja jakiś czas miałam lęki w galerii handlowej i TŻ robił za obstawę i przecierał szlaki, żeby mnie ktoś nie trącił. Po 2 tyg. spróbowałam jeździć samochodem ale był problem z wrzucaniem biegów i wszystkie manewry mimo wspomaganej kierownicy w lekko zwolnionym tempie się robi. Po 3-tyg. już zdecydowanie lepiej było.[COLOR=Silver]

To też zależy od konkretnej osoby, dzisiaj mam równe dwa tygodnie od operacji, o bólu zapomniałam już jakieś 4-5 dni temu, już normalnie prowadziłam samochód, nawet nie mogłam się powstrzymać i wczoraj skusiłam się na przysiady

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:28   #1576
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam dziewczyny

Troche mnie nie bylo, ale teraz za to mam czas na wszystko

Gratulacj dla nowych cycolinek

Ale tak piszecie ze ciezko nadrobic wszysko

Klaudek witamy witamy

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:30   #1577
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
To też zależy od konkretnej osoby, dzisiaj mam równe dwa tygodnie od operacji, o bólu zapomniałam już jakieś 4-5 dni temu, już normalnie prowadziłam samochód, nawet nie mogłam się powstrzymać i wczoraj skusiłam się na przysiady
Tylko pozazdrościć też bym tak chciała a już pisałam, że biust masz fantastyczny?
Stary 2013-02-19, 11:44   #1578
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
nooo a po 30-tce też można czy czekać do 40-stki?
ale tak poważnie to ja, normalnie mam 2 kilo do przodu przez te stresy, zajadam normalnie, więc muszę ten czas do op. wykorzystać na zminusowanie wagi cwiczę nie powiem, ale jem jak gupia...

HEJ DZIEWWCZYNY
chyba mi się udało założyć katalog , błagam sprawdźcie czy dobrze poustawiałam i nie święcę "wielkim biustem" z PRZED ......
dzięki wielkie, spadam już, bo wywalą mnie z pracy i będzie po cycach.
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:59   #1579
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Tylko pozazdrościć też bym tak chciała a już pisałam, że biust masz fantastyczny?
Dziękuję
Dziewczyny, nie żałuję, że się tu zalogowałam, bo potraficie poprawić humor!

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

ktopozna czy dobrze widzę w opisie, że masz dzisiaj konsultacje?

Ćwiczę
Stary 2013-02-19, 12:18   #1580
noseknosek

Czy to normalne, że jedna pierś po operacji jest bardziej opuchnięta od drugiej?

biegam
Stary 2013-02-19, 12:22   #1581
horo_2
Zadomowienie

Celinko,

Stary 2013-02-19, 12:30   #1582
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
ktopozna czy dobrze widzę w opisie, że masz dzisiaj konsultacje?
Tak, zaraz wychodzę do porodu jechałam i się tak nie stresowałam
Stary 2013-02-19, 12:37   #1583
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Czy to normalne, że jedna pierś po operacji jest bardziej opuchnięta od drugiej?
Oczywiscie ze normalne moje po operacji wygladaly jak dwie rozne jedna mala chuda a duga pulchniutka wiec nie masz sie co martwic

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-02-19, 13:01   #1584
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWWCZYNY
chyba mi się udało założyć katalog , błagam sprawdźcie czy dobrze poustawiałam i nie święcę "wielkim biustem" z PRZED ......
dzięki wielkie, spadam już, bo wywalą mnie z pracy i będzie po cycach.
nie widać żadnych zdjęć więc jeśli je wrzuciłaś tzn. że są ukryte solidnie i niewidoczne dla postronnych osób

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
dokładnie każdy inaczej znosi okres po op. ja nie cierpiałam z powodu bólu, nie brałam nawet tabletek przeciwbólowych, u mnie się to objawiało takimi jakby zakwasami i tak jakbym w środku wszystko miała krótsze. Nie mogłam się rozprostować i ze wstawaniem z łóżka w związku z tym był problem i z jazdą samochodem a do basenu pierwszy raz jak weszłam to myśłałam że się utopię nie byłam w stanie rozłożyć rąk do żabki i machałam sobie tylko pieskiem i to w pionie bo o położeniu się na wodzie mowy nie było a może to też kwestia wieku?...nie wiem... w każdym razie ja bardzo ostrożnie do siebie w tym czasie podchodziłam, długo czekałam na ten zabieg, bardzo zniszczone piersi miałam i nie chciałam żadną nadmierną aktywnością sobie zaszkodzić i zepsuć efektu.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość
......

Nie dam rady zrobić drugiej konsultacji. Każdego dnia pracuję i chodzę na zajęcia na uczelnie. Niestety nie mogę pozwolić sobie na kolejne dni wolnego. Stąd ta moja nie pewność.....
to chociaż emailem dopytaj co i jak, mają przecież Twoją karte w klinice

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-19 o 13:00
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 13:05   #1585
noseknosek

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Oczywiscie ze normalne moje po operacji wygladaly jak dwie rozne jedna mala chuda a duga pulchniutka wiec nie masz sie co martwic
dziękuję, uspokoiłaś mnie

biegam
Stary 2013-02-19, 13:13   #1586
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję, uspokoiłaś mnie
Jeszcze dluga droga przez Toba piersi z miesiac na miesiac beda inne ale od tego tu jestesmy zeby sie wspierac i uspokajac

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Wiecie dziewczyny znowu zaczelam na solarium chodzic i mam wyrzuty sumienia straszne boje sie ze cos z piersiami mi sie stanie..blizny zaslaniam no ale jak zaslanam piersi to potem mam pasek jeden wielki i zle to wyglada nie wiem czy dam rade zostawic solarium to moje uzaleznienia jak u niektórych papierosyi co tu robic?

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-02-19, 13:16   #1587
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Tak, zaraz wychodzę do porodu jechałam i się tak nie stresowałam
Nie stresuj się, będzie dobrze powodzenia!

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Wiecie dziewczyny znowu zaczelam na solarium chodzic i mam wyrzuty sumienia straszne boje sie ze cos z piersiami mi sie stanie..blizny zaslaniam no ale jak zaslanam piersi to potem mam pasek jeden wielki i zle to wyglada nie wiem czy dam rade zostawic solarium to moje uzaleznienia jak u niektórych papierosyi co tu robic?

Znajoma notorycznie chodziła na solarium pół roku po powiększaniu, minęło od tego czasu już 6 lat i nic jej się nie dzieje, a nie zasłaniała blizn

Ćwiczę
Stary 2013-02-19, 13:32   #1588
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Znajoma notorycznie chodziła na solarium pół roku po powiększaniu, minęło od tego czasu już 6 lat i nic jej się nie dzieje, a nie zasłaniała blizn
Ja pierwszy raz poszlam tez p 6 miesiacach a blizny zaslaniam bo nadal mam czerwone i tez z tego wzgledu sie boje bo pomimo to ze zaslaniam to czy to daje cos i o piersi tez sie martwie troszke

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-02-19, 13:38   #1589
belseno
Zadomowienie

Cytat:

a jak Ci blizny ściemnieją to do znajomej będziesz reklamacje wnosić? Jest zakaz opalania blizn, jedni mówią, że po pół roku niby już można ale jak człowiek wnikliwie poszuka to znajdzie info. że blizna do roku się przebudowywuje i w tym czasie wystawiona na słońce/solarium może nieodwracalnie ściemnieć.
Najlepiej zapytaj o to swojego lekarza.
Stary 2013-02-19, 13:41   #1590
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
a jak Ci blizny ściemnieją to do znajomej będziesz reklamacje wnosić? Jest zakaz opalania blizn, jedni mówią, że po pół roku niby już można ale jak człowiek wnikliwie poszuka to znajdzie info. że blizna do roku się przebudowywuje i w tym czasie wystawiona na słońce/solarium może nieodwracalnie ściemnieć.
Najlepiej zapytaj o to swojego lekarza.
To o znajomej, to była odpowiedź. Ja na solarium chodziłam bardzo rzadko przed operacją, teraz jestem dwa tygodnie po operacji i póki co nie planuję chodzić

Ćwiczę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości