|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
na razie jeszcze słońce.
|
|
|
|
|
#1562 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Masz avata z twilight ? Czytalam ta ksiazke tysiac lat temu, w oryginale bo tata mi przywiozl ze stanow jak u nas jeszcze nie bylo tlumaczenia i mi sie bardzo podobala , mimo ze sporo osob sie ze mnie smialo z tego powodu :P Ale Edward byl super :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1563 |
|
PeeeMaa!
|
U mnie cały dzień pada i burza jest. A chciałam jechać na rower. Kuźwa zawsze gdy mam wolne to pada.
|
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj skończyłam całą sagę - 2 raz ![]() Powiem Ci że się strasznie wciągnęłam (znowu) w ten cały Zmierzch. Choć to nie to samo co kiedyś - śledzenie każdych nowinek, czekanie na nowy film, łażenie po blogach i stronach poświęconych T. A teraz mam cały czas w głowie, i powiem że chyba chciałabym być wampirem zwłaszcza jak bym miała mieć za chłopaka Edwarda ![]() Mam na pendr. ostatnie części Z. Przed świtem part 1 i 2, małej rano zawsze włączam bajki i po nich właśnie leci Z. i czy oglądałam to pierwszy raz czy to 15 ryczę jak bóbr heh.. mimo że film bardzo mija się z kasiążką
|
|
|
|
|
|
#1565 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
||
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
Choć ja ostatnio to i przy rekalamach płaczę ;p |
|
|
|
|
|
#1567 |
|
PeeeMaa!
|
Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Co do zmierzchu to nie przepadam.
A z pogodą to po prostu wziąć i się powiesić. |
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1569 |
|
PeeeMaa!
|
Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Noo to wiadomo, ale wyjechać też nie mam gdzie. Ze względu na kasę.
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Nooo ja też bym chętnie wyjechała, a najelpiej to w pi.z.du
ale mam 20zł w portfelu (a może 15?) więc nie bardzo
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
ale gdzie ;p i co ja bym tam robiła ;p
|
|
|
|
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszkó
|
|
|
|
|
#1574 | ||
|
PeeeMaa!
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszkó
Cytat:
Bysmy razem gotowaly, cwiczyly , pily duzo alkoholu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-06-01 o 09:28 |
|
|
|
|
|
#1576 | |
|
PeeeMaa!
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez gr
Cytat:
Po którym ja bym duużo rzygała.. No chyba, że wprawila bym się w końcu
|
|
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez gr
Hej dziewczyny
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie b
|
|
|
|
|
#1579 | |
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
AAAa mieszcze się bez problemu w te spodenki co kiedyś wam tam foto wysyłałam . |
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Angina
Ogólnie popsute górne drogi oddechowe - zatkany nos, ból uszu, gardła, koszmar Kasia gratulacje Ja dzisiaj też weszłam w spodnie, które w styczniu dosłownie pękały mi na tyłku i nie byłam w stanie w nich siadać, a dzisiaj spokojnie zapięłam i jeszcze mam trochę luzu
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1583 |
|
PeeeMaa!
|
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Co o niej myślicie : http://www.youtube.com/watch?v=9ZI77yiATMI zapraszam na mój profil na fb https://www.facebook.com/natalia.celer.5?ref=tn_tnmn Ja schudłam 20 kg i jakoś tak nie wyglądam. Osobiście mi się nie podoba. Nie żebym zazdrościła- nie podoba mi się po prostu.
|
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie b
Cytat:
To jest calkiem ciekawe , jak waga czasem nie jest adekwatna , teraz mi kg polecialy , a nic z cm . A wczesniej przy pierwszych 3 kg cm mi lecialy jak glupie . Musze sie zmierzyc , bo dawno tego nie robilam . Dzisiaj waga 67 kg , ale odliczanie ze slodyczami sie skonczy za pare dni , bo ide na slub i tort zjem . Zaczne nowe odliczanie po weselu . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Taka pogoda i wszyscy choruja Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1585 |
|
PeeeMaa!
|
Ja uważam, że koło mięśni to ona nawet nie stała. Sama skóra i kości.
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Przyczajenie
|
Mogę się przyłączyć?
Nigdy nie byłam szczupłą dziewczyną. Zawsze większa od innych, do filigranowych naprawę się nie zaliczałam. Od ok. 13 do 20 roku życia utrzymywałam stałą wagę 60 - 63kg. Potem poszłam na studia, do pracy, wyprowadziłam się z domu, do tego doszła choroba tarczycy i się zaczęło. W najgorszym momencie waga pokazała 86kg, pojawiły się rozstępy, totalnie spadło poczucie własnej wartości. Od listopada 2012 do marca 2013 zupełnie samoistnie, po powrocie do domu, totalnie bez żadnego wysiłku i przy jedzeniu czekolady tabliczkami waga spadła do 78-79kg. Do tego wymiaru stały się mniejsze tu i ówdzie o ok. 2cm. Coś jednak we mnie pękło. Po mimo mnóstwa nieudanych diet postanowiłam spróbować jeszcze raz. Zupełnie naturalnie, bez żadnych głodówek, tabletek itp. Zaczęłam 29.05.2013 w środę. Na wyświetlaczu wagi (rano, bez ubrania) pojawiła się liczba 77,5kg. W tym dniu zjadłam 5 posiłków w odstepach 2,5-3h, z których każdy zawierał białko i warzywa. Na rowerku stacjonarnym spędziłam ok. 45min. Byłam głodna. Kończąc jeden posiłek już myślałam o następnym. Totalnie wykluczyłam z diety słodycze, więc non stop czułam apetyt na słodkie. To był koszmar. Drugi dzień wyglądał tak samo. W 3 dniu takiego stylu życia nie był on już katorgą. 4 dnia totalnie przesało mi przeszkadzać to, że jem mniej. Sprawiało mi radość to, że waga z dnia na dzień spada. Dzisiaj doszło do tego, że jem do 3 godziny - ne dlatego, że jestem głodna, tylko bo tak sobie postanowiłam. Waga z dnia na dzień jest coraz niższa. Po 4 pełnych dniach zmienionego stylu życia z 77,5kg zeszłam do 76,4kg. Szacuję, że tygodniowo uzyskam spadek ok. 1,5kg - tak jak czytam jest to optymalne tempo. Zastanawiam się tylko dlaczego to jest takie proste? Byłam przygotowana na ciężką batalię, a tu po 4 dniach zaakceptowałam nowy styl życia i nie sprawia mi on zbytnich trudności. Czy tak kolorowo będzie już do końca? Czy poprostu ta pierwsza faza to okres dużego spadku wagi? Bardzo chciałabym wrócić do mojej poprzedniej wagi 60-63kg. Nie mam na to określonego czasu. Postanowiłam nie tylko przejść na dietę, ale zmienić cały swój styl zycia. Mam dużą mobilizację - chciałabym móc kupić sobie koszulową bluzkę, w którą zmieści się mój biust, nie musieć wyrzucać jeansów po 4 miesiącach, bo się przetarły w udach, a poza tym chciałabym czuć się dobrze w swoim ciele i odzyskać poczucie własnej wartości.
Było: 86 kg Jest: 71,4 kg ![]() Będzie: 60 kg Edytowane przez Ma3 Czas edycji: 2013-06-02 o 13:44 |
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na poczatku zawsze duzo schodzi , czym mniej wazysz tym mniej schodzi , ale nie ma reguly , wiec moze u Ciebie bedzie non stop tak super Cwiczysz na rowerku czy planujesz cos jeszcze ? Jaki masz wzrost ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za przywitanie
![]() Na razie głównie rowerek + spacery (może kiedyś przerodzi się to w bieganie). Mój wzrost to: 169 cm.
|
|
#1589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marysia a Ty juz zaczelas cos areobowo cwiczyc czy choroba przeszkodzila ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1590 |
|
PeeeMaa!
|
Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
U nas powodz. Rzeka wylala... nie wiem jak jutro do pracy sie dostane. Komplety paraliz. Nie mam nawet neta.. pisze z telefonu.. masakra. Czekam na wyplate, dalej nie ma jej... ehhh...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

Wczoraj skończyłam całą sagę - 2 raz
zwłaszcza jak bym miała mieć za chłopaka Edwarda

Ogólnie popsute górne drogi oddechowe - zatkany nos, ból uszu, gardła, koszmar
Ja dzisiaj też weszłam w spodnie, które w styczniu dosłownie pękały mi na tyłku i nie byłam w stanie w nich siadać, a dzisiaj spokojnie zapięłam i jeszcze mam trochę luzu