![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
no nie bardzo chyba bo (cytuję z KWC) :
Torebka jest miejscem, gdzie możesz odkładać interesujące Ciebie produkty, aby potem na przykład je wydrukować i pójść z tą listą na zakupy. Inne zastosowania: * śledzenie recenzji wybranych produktów * prywatne porównania produktów no a mi chodzi o to żeby np zrobić listę nieznanych w polsce firm typowo angielskich (ja np spotkałam się tutaj po raz pierwszy z rzeczami Boots'a, LilyLolo, czy PALMERS) wraz z kosmetykami "must have" Cięzko jest się odnaleźć w tym wątku, i za każdym razem gdy staram się spisać rzeczy na które muszę zwrócić uwagę staje na stronie 15-20 i się gubię. ![]() a chciałabym popróbować trochę kosmetyków tutejszych, tym bardziej ze są tutaj (w porównaniu do zarobków) o niebo tańsze niż w PL
#1562 |
Zakorzenienie
|
ups powtórka- net warjuje
![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2007-11-15 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
mysle, ze taka lista 'must have w UK' to swietny pomysl. Ja bym dopisala do niej cienie sypkie Barry M, niedrogie a naprawde swietne a te kolory...
![]()
#1564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej mi sie ceny podobaly, za wszystko zaplacilam mniej niz za 1 pedzel z Body Shopa, hiehie ![]() Jeszcze sie czaje na pedzel do podkladu No to teraz nie ma zmiluj, LilyLolo, nadchodze! ![]() ![]()
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
OlaOla zazdroszcze ci tych kosmetyków organicznych, w odległości 25 mil ode mnie nie ma sklepu z tymi kosmetykami
![]()
#1566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1567 |
BAN stały
|
juz nie moglam Was czytac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny możecie mi powiedzieć czy te przeceny w Bootsie perfum 26 grudnia są faktycznie takie ogromne?? Bo właśnie czytam sobie post nr 240 (juz ktorys raz kolei zaczynam od początku) w ktorym pisze ze w tym sklepie sa takie wyprzedaże. Czyli co czekać z robieniem sobie prezentow na święta w postaci kosmetykow do 26 grudnia- Wilekiego Dnia Wyprzedazy?
#1570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
Olka zeby zdazyc na te przeceny 26 grudnia to lepiej wczesnie wstać
![]() Ja do pudru mineralnego, narazie Loreala ( lae nastepny bedzie raczej z LL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Raczkowanie
|
prjzalam watek dosc dokladnie
![]() ale prosze o pomoc znawczynie 1) zaczely mi wypadac zesy..to dziwne, bo nigdy mi ni wypadaly, mam dlugie i ich nie tuszuje, czy wiecie gdzie i jaka kupic odzywke? 2) niedoskonalosci na buzi- co kupic zeby miec gladka buzie jak pupka niemowlaczka? nie mam pryszczy, mam mieszana cere i do tego pelno porow i jakis grudek...pomocy |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podklady: Popcorn, Cookie, Sahara (chyba za ciemne wzielam...) roze: Cheeky Cheeky, Juicy Peach korektory: Blondie Cover Up, Nude Cover Up, Blush Away, PeepO bronzer: South Beach pudry: Flawless Matte, Shine Away kurde, mialam wziac jeszcze transparentny i zapomnialam! ![]()
![]() |
#1575 |
Zadomowienie
|
Bee, wyślę Ci transparentny w paczuszce, jeszcze nie zakleiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
ooo, danke dobra kobieto
![]()
#1577 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Bee nie ma za co, równie dobra kobieto
![]() Aaliyah hmmm no pomyślimy nad innym terminem, pomyślimy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak milo byloby pozakupowac wspolnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zadomowienie
|
Aaliyah, uwielbiałam maseczkę do twarzy, ale chyba jej już nie produkują
![]() ![]() ![]() Inny mój ulubieniec to tonik Tea Tree Water, także najlepszy i najprzyjemniejszy w stosowaniu, jaki kiedykolwiek miałam... Nie wysusza, a pozbywa się niespodzianek, jest delikatny, można nim nawet przetrzeć oczy, świetnie odświeża cerę. Poza tym jest go więcej niż w standardowych butelkach toniku. Aaa, uwielbiam też kostki do masażu! Cudowne zapachy i idealne nawilżenie (można je stosować zamiast balsamu, to w większości masło kakaowe), starczają na bardzo długo i są o niebo wygodniejsze niż oliwka do masażu; nie rozlewa się toto wszędzie i nie tłuści wszystkiego naokoło. Jednym słowem bomba! Z TŻtem używałąm nieraz ![]() Ach, to pisanie o Lushu sprawia, że mam ochotę się wybrać do sklepu i wykupić znaczną część asortymentu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
Beekeeper a czy te korektory są dobre? czy beda one nadawac sie do zamaskowania cieni pod oczami ? czy beda lepsze niż korektor YSL?
aaliyah czy możesz zrobić zdjęcie tego pilingu do twarzy Sanctuary, tym z porzeczki i pomaranczy? nie mogłam go znaleźć w Bootsie. czy uwazacie ze ta seria tee tree z body shopu będzie odpowiednia dla cery tlustej i tradfzikowej? potzrebuje czegos lekko dezynfekującego i gojąco pryszczole ropne :/ OlaOla gdzie można dostać ten tonik tee tree water? czy tylko w sklepach lush? niestety zdaje się ze nie ma w mojej okolicy zadnego z tych sklepow ![]() a no i jakiej firmy jest olejek z drzewa herbacianego który polecałyscie na poczatku tego watku? (taki 240 ml butla z pompka? czy on rzeczywiscie jest dobry??
#1581 |
BAN stały
|
dostalam dzisiaj mineraly LilyLolo
![]() ![]() niestety zdazylam sie wypackac lorealem, wiec testy zaczynam od jutra ![]() Olka chyba mowisz o toniku tea tree z Body Shopu, jak dla mnie rewelacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Wtajemniczenie
|
Wybaczcie dziewczéta,ze zacytuje wypowiedzi stare jak swiat ,ale zaczynam czytac wátek od poczátku i jestem chyba na 7 stronce
![]() ![]() Hehe a mi i mojemu TZ maslo truskawkowe z TBS skojarzylo sie z truskawkami podeptanymi przez swinki ![]() Z balsamów na ujédrnienie polecam Garniera w zóltym opakowaniu
#1583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wlasnie przymierzam sie na kosmetyki z Body Shopa. Moja kolezanka kupila sobie cala serie z Vit C (krem na dzien, serum, maseczka peel off, kapsulki, mikrodermaabrazje) i jest po prostu zachwycona. Faktycznie cera jej sie poprawila z dnia na dzien,wyglada zdrowiej, jest oczyszczona, ma blask. Ponoc kuracja z Vit C polaczona z E daje jeszcze lepsze rezultaty. Ja sie zastanawiam na Tea Tree,bo jak na razie musze sie skupic wlasnie przezde wszystkimna oczyszczaniu. Dziewczyny, bylyscie kiedys w outletach? Bo slyszalam, ze tam w sklepach TBS potrafia byc 50% przeceny w sezonie...Chyba sie dzis wybiore ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Konto usunięte
|
witam - mam pytanie czy w UK dostane gdzies podklady neutrogene?
wszedzie tylko pielegnacje widze a kolorowki znalezc nie moge... z gory dziekuje za odpowiedz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
BAN stały
|
Traci teraz mi to mowisz?
![]() ![]() ![]() ![]() A co do mineralow - przetestowalam Lily Lolo....jest super. Fajnie kryje, ale nie daje sztucznego, maskowego efektu - wyglada naturalnie. Teraz zaluje, ze kupilam sobie w PL kolejnego minerala Loreala ![]() ale tak mysle, ze zostanie oddany siostrze a zastapi go LL, bo ciagle gnebi i wkurza mnie ta pseudo-mineralna natura Loreala. Bee ja nic szczegolnego nie kupilam - tylko testery trzech odcieni podkladow. A co do serii z vit C z BS to mialam kiedys kremik i tak skutecznie mnie zapychal, ze sobie odpuscilam ![]() btw: Idealist ma u mnie coraz wyzsze noty....choc moze cala magia tkwi w polaczeniu z Advanced Night Repairvear ? ![]() aaaaaaaaaaa bym zapomniala <wielki edit> : wyczailam w Superdrug jakas nowa marke kosmetyczna.Wzielam ulotke zeby Wam o tym napisac, ale zostawilam ja u kolezanki :/ Tak wiec nei wiem jak sie zwie, ale ma super paletki z cieniami. rewelacyjne kolory! i malo tego - w calym segmencie z kosmetykami tej firmy byly doslownie resztki! wszystko wykupione! pojedyncze cienie na polce! paletki z 4 cieniami po 14f a z 8 po 16. W poniedzialek bede wiedziala co to, bo smaku narobilam a narazie to ''no name'' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mimo wszystko kup ,polecam z calego serca. Mam trzy marki kosmetykow ktorych uzywam od lat Dior ,Chanel i YSL chociaz od pewnego czaasu podklady kupuje Estee Lauder i mi sluzy. A YSL jest porzadna firma i ich kosmetyki sa naprawde dobre. Jesli to kupisz to powinnas byc zadowolona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co wiecej polecacie z Body Shop'u ??? Mozecie bardziej opisac serie Tea tree ????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
no to w ta serie tee tree TBS na pewno zainwestuje.
Czy mozecie mi cos polecic na prezent dla kuzynki ( z kosmetykow oczywiscie) co spelnialoby trzy warunki 1. byloby na tyle male lub lekkie zeby mozna bylo wsadzic w koperte babelkowa 2. cos co jest tylko do znalezienia w anglii 3. no i zebym zmiescila sie w 8-10 funtach ![]()
#1590 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co dziewczyny? Jestescie niemozliwe. UZALEZNIACIE i to strasznie
![]() Mój facet chyba nie bedzie zadowolony bo na moje kosmetyki nie bardzo lubi wydawac pieniádze bo uwaza ze sa mi nie potrzebne (ahh Ci faceci-szkoda pieniedzy ![]() Ale tak Was czytam i czytam i lista pomalu robi sie dluga ![]() W sumie to juz zglupialam co mi jest potrzebne. Mam do Was jako ekspertek ![]() Doradzcie mi cos. Mam cere mieszaná 24 lata i ze zmarszczkami nie mam jeszcze problemu. Chce skompletowac od podstaw zestaw kosmetyków nadajácych sie do mojej cery. Chodzi mi o codzienna pielegnacje i makijarz. Do tej pory uzywalam do walki z blyszczeniem i wypryskami: "Zel" do mycia twarzy , tonik i krem NEUTROGENY. Pozatym bibulki TBS z serii TEA TREE OIL. Jednak chce cos zmienic. Co polecacie? Na mojej liscie jest juz Repairwear-intensive night lotion, Clinique. Ale czy bedzie sie nadawal do mojej cery i wieku? Na liscie jest tez BeneFit Dr.Feelgood i olejek(tonik? ![]() Czy to dobry wybór czy polecicie cos innego? Pozatym szukam: Jakis krem pod oczy na cienie. Do tej pory uzywalam aqua sensation-Nivea anti shadow,ale po roku moja cera chyba sie przyzwyczaila bo juz nie dziala zbyt dobrze. Pozatym szukam korektor na cienie wlasnie i na wypryski, podklad i puder,ale cos lekkiego. Nie chce efektu "maska". Myslalam zeby kupic zestaw w TBS ale moze poradzicie cos innego? Czy testowalytscie Brilliance Powder? Ostatnio nie moglam sie oprzec ale nie bylam pewna. Tutaj link: http://www.thebodyshop.com/bodyshop/...yId=cat4270003 Jestem z tych osób która woli sie upewnic zanim kupi niz wydac pieniadze a potem rzucic produkt w kát.Przynajmniej póki nie pracuje nie moge sobie na to pozwalac ![]() Mam nadzieje ze Wy jako ekspertki doradzicie mi cos ![]() Licze na Was ![]() ![]() ok wracam do czytania bo zaleglosci spore. A potem na zakupy ![]() EDIT: Tak jednak spojrzalam w lustro i stwierdzilam ze krem pod oczy móglby juz byc przeciwzmarszczkowy równiez :-/
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2007-11-18 o 11:04 Powód: wazny dopisek;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.