![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
No to mój po prostu chrapie, bo chrapie, hah
![]() ![]() Dokładnie ![]() ![]() Dla mnie to też sporo. Ja bym tak nie potrafiła żyć z kimś, nie wiedząc co druga strona czuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Co do wyznawania - jestem w tej grupie, która jeszcze nie usłyszała TYCH słów, co mnie JUŻ martwi. Spotykamy się od 6 miesięcy, jesteśmy razem na poważnie od marca gdzieś. I czekam. Ale znów ja bym nie chciała usłyszeć tego po miesiącu, bo wtedy nie zna się jeszcze drugiej osoby na tyle by być pewnym swoich uczuć. Z tym się nie ma co spieszyć ![]()
#1563 |
Zakorzenienie
|
No ja usłyszałam po miesiącu, ale związku :P wcześniej się znaliśmy i spotykaliśmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Rozeznanie
|
Nie spać
![]() ![]() Jadę za godzinkę oddać kilka rzeczy wykładowcy, a potem posiedzieć z TŻtem. Biedny pisze pracę ![]() (swoją drogą pochwalę się, że mam 5 przedmiotów na wrzesień.......)
#1566 |
Zakorzenienie
|
Hej
Nie odzywam sie bo nie mam dostępu do komputera. Mój popsuty w naprawie. Nadrobie jak jutro bede u tz. ![]()
#1567 |
Zakorzenienie
|
Co tak dużo? Sama tak chciałaś czy Ci nie podeszły egzaminy?
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
hej hej
ale mamy pogode ![]() ![]() ojej, czemu aż 5?
![]() |
#1570 | |
Rozeznanie
|
Jednak nie! Będą 4 albo 3! Już wam mówię. Finanse i rachunkowość - dla mnie kosmos, egzamin zdałam, ćwiczeń nie i to już dwa razy, więc teraz we wrześniu poprawa (płatna). To jeden pewniak. Drugi pewniak to oblany w środę ustny z transportu międzynarodowego. Dziś zdałam ustny, w co do tej pory nie wierzę, muszę jeszcze donieść kilka rzeczy poprawionych, ale 3.5 jest. Kolejny trzeci - hiszpański, który kocham uwielbiam i nie wiem co jeszcze, ale po prostu przez pracę nie mam czasu nad nim usiąść, a egzamin z dwóch lat i to ustny po hiszpańsku to nie jest hop siu. Nie mam problemów z dogadaniem się czy rozmową, ale kwestie gramatyczne mogą mnie pogrążyć, a głupio robić z siebie debila przed panią magister, która zawsze była pod wrażeniem mojej znajomości języka. Jutro jest wyznaczony termin, ale to oznacza naukę przez północy plus zerwanie się jutro z pracy wcześniej, a wierzcie mi, że po wczorajszej nocy z dystrybucją i dzisiejszym dniu (egzamin + kilka niejasności z TŻ) nie mam sił... Czwarty egzamin to procesy, pisałam zerówkę, wyników ciągle nie ma, jest jeszcze pierwszy termin, więc jeśli się teraz nie udało to może za tydzień się uda, a jak nie to wtedy będą 4 na wrzesień. Lepsze 4 niż 5! Cytat:
![]()
![]() |
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Hellołłłłłłł
![]() Ale mieliśmy week z TŻtem ![]() Wszystko piknie zaplanowane: w środę wzięłam wolne i już rano na cały week pojechałam do niego. W środę wycieczka, a w kolejnych dniach miał mnie po okolicy pooprowadzać. Ale w czwartek - tak, tak pracował w Boże Ciało ![]() ![]() ![]() Wracając do mojego chorego to cały piątek przeleżał i przespał, a pozostałą część week spędziliśmy w domku, ja jako pielęgniarka. Ale u TŻta urosłam w oczach - pomijając ile urosłam po dokarmianiu przez jego rodzinkę ![]() i zarobiłam punkty u jego rodzinki. Podobno mnie tak zachwalali jak pojechałam, że wydaje im się jakbym tak u nich od zawsze mieszkała i w ogóle że taka super dziewczyna. Ale tak tęsknię teraz za TŻtem, że chce mi się wyć. Aż się popłakałam jak gadaliśmy przez tel. Cóż zawsze kryłam emocje i jego pocieszałam ale w końcu pękłam ![]() A w ogóle to powiedział, że musimy kiedyś porozmawiać na temat wspólnego mieszkania, bo z tym wiąże się wiele spraw które trzeba by załatwić. Cytat:
![]() Ja to w sumie po 5 mies. jakoś tak. Ale w innych słowach i czynach słyszałam i widziałam to od początku. A teraz Kołysankę oglądam, ale umyję ząbki i się kładę i jeszcze telefonik do TŻta. A co do prezentów to portfel Barcy oryginalny na urodziny, a na imieniny książkę - nawet ostatnio szukał na necie i myślę że specjalnie żebym widziała co by chciał poczytać, bo mu kiedyś powiedziałam, że jestem dobrym obserwatorem ![]() ![]()
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-06-22 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
To widzę lusia, że kolejna się szykujesz do przeprowadzki do TŻ'ta
![]() ![]() Wróciłam z pracy, padam na twarzyczkę, ale na szczęście jutro wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
hej!
Lusia biedny ten Twój Tż. Lepiej mu już? raita a nie możecie zamieszkać razem, czy nie chcecie jeszcze? Ja dziś i jutro mam wolne. Spędzam te dwa dni u Tż ![]()
#1574 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Lusia to już lepiej z Twoim TŻ? ja wróciłam, zdałam pracę, teraz aby kiedyś zacząc się do obrony uczyć trzeba...
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
mia to kiedy obrona?
#1576 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
my tez co weekend sie widujemy i to zaczyna sie robic meczace Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wrociłam z wyjazu ![]() ![]() ![]() na wyjejak to m stwierdzil nie bylo romantycznych zachodów slonca bo ciagle padało :/ ale bylo faaajnie i normlanie M tak na mnie patrzy ![]() ja oczywiscie zastrzegłam ze juz raz sie bawilam w "Dom" i wrocilam do rodzicow z podkulonym ogonem i nie chce aby moja historia sie powtarzała i jak ma zamiar wykrecic mi jakis numer to niech za wczasu spada ![]() ![]() ![]() i wieczorem nap mu ze go kocham a on odpisał "oj ja chyba bardziej" no sorry no rzygam tęcza ZNOWU ![]()
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
Chciałoby się zamieszkać razem, ale z drugiej strony się chyba bym tego jeszcze obawiała, bo krótko jesteśmy razem i wiadomo, że różnie to bywa
![]() A zaraz wyruszam kupić jakiś prezent tacie ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- karola991, lepiej rzygać tęczą i mieć napady miłości niż narzekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jednak wspólne mieszkanie to nie hop siup jest. Zwłaszcza mieszkające te kilkadziesiąt kilometrów od siebie i pracując w miastach oddalonych od siebie o tyleż samo. Trzeba to pogodzić, zrobić tak żeby było dobrze i nikt później nie żałował tej decyzji. Arya90, mia00 dziękuje, na szczęście lepiej. Już ta pierwsza dawka antybiotyku pomogła, bo w sobotę obudził się w dużo lepszym stanie. Wiadomo jak to po chorobie, tak szybko do pełni sił się nie dojdzie a i antybiotyk do osłabienia organizmu się przyczynił. mia00 trzymam kciuki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Lusia to super, że już TŻ dochodzi do siebie ![]() Właśnie wspólne mieszkanie w myślach wszystko super, a później różnie bywa. A ja dochodze do wniosku, że ja teraz chyba w PL mieszkać nie chcę... Ale jak bym sobie nawet rok przerwy zrobiła to później na studia by mi się nie chcialo wrócić, a poza tym moi rodzice to wgl... ![]()
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, dlatego lepiej dobrze to przedyskutować. Wiadomo, że w praniu większość rzeczy dopiero wychodzi.
Ja miałam rok przerwy i gdyby mnie koleżanka nie namówiła to bym na magistra nie poszła. Może być ciężko, zwłaszcza jak życie za granicą zasmakuje. No ale cóż nie każdy ma szczęście żeby w Polsce fajną i opłacalną pracę znaleźć.
#1582 |
Rozeznanie
|
Mieszkanie ze swoim facetem to baaaardzo ważna decyzja. W końcu to już smak prawdziwego, dorosłego życia
![]() Co do wyjazdów za granicę - nie uważacie że jest tak, że wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma? Ja bym nie potrafiła, bo jednak jestem zbyt przywiązana do mojej rodziny, siostry, domu. Nie widzę rodziców 2 tygodnie i jadę na 11 godzin posiedzieć w rodzinnym domu, a co dopiero żyć w innym kraju... Dla mnie niewyobrażalne ![]()
#1583 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dużo miłości wam życzę ![]() ![]()
#1584 |
Rozeznanie
|
heeeej, ale jak to? Przecież byliście razem od niedawna? I wszystko było ok? Powiedz nam skąd taka decyzja...
#1585 |
Raczkowanie
|
ojej, przedzierałam się ostatnio przez wątki o Tżtówkach z różnych lat i tak sobie myślałam, że na 2014 to chyba jeszcze za wcześnie, a tu jednak miłe zaskoczenie!
![]() ![]() ze swoim Tżem jesteśmy króciutko w sumie, bo od 14 kwietnia, a poznaliśmy się przez wspólnego znajomego, z którym zresztą mój Tż studiuje. Niedawno dopiero dowiedziałam się, że moglibyśmy się poznać dużo wcześniej, ale znajomy jakoś nie był nadgorliwy w tej kwestii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() kokosaneczka ale o co poszło? Witam nową osobę ![]()
#1587 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() witam nową osobę ![]() ![]() Ja niby też jestem przyzwyczajona do domu, ale jak wyjeżdżałam na wakacje na 3 miesiące to nie był problem dla mnie, bo już po miesiącu się zadomowiłam tam. ![]() ![]() Kokosaneczka ską ta decyzja?
![]() |
#1588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do wyjazdu za granice to tez uwazam ze to nie dla mnie ja jakos tu sie czuje swobodnie wiem co i jak znam panujace zwyczaje, a uczyc sie wszystkiego od nowa szczegolnie ze ja w szpitalu pracuje, a wiadomo jak to np. na zachodzie wszystko jets inaczej w sluzbie zdrowia nie odnalazłabym sie za szybko. Cytat:
![]() powodzenia z praca. dzien doberek, nawałnica w pracy, jeszcze nie wiem czy pisałam dostalam dyzur na chirurgii i latam jak perszing na dwa oddziały ;D przestaje ogarnaic wiec chwila relaksu na wizazu nie zaszkodzi ![]()
![]() |
#1589 |
Rozeznanie
|
Witam nową koleżankę
![]() A mnie głowa od trzech dni strasznie boli :-( Co do wyjazdów to ja miałam wyemigrowac iz obecnym TZ nie byliśmy zzyci i wiedzieliśmy ze jeśli już to się bliżej nie poznamy i nic z naszych ramek nie wyjdzie. Na szczęście znalazłam prace u nas w Polsce ![]() Są trudne, ale co z tego jak u nas narzekanie na władzę odbywa się tylko w internecie. Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
#1590 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam od Tż. Na 15 do pracy idę.
Ech, jak mi zawsze ciężko jak od niego wracam i tęsknię strasznie za nim, ledwo odjedzie. Pocieszam się, że jeszcze trochę i będę go miała zawsze przy sobie. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.