|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
|
|||
| Gosia |
|
11 | 34,38% |
| Purblanca |
|
10 | 31,25% |
| Coffe |
|
7 | 21,88% |
| Spinka |
|
2 | 6,25% |
| Koralinka |
|
1 | 3,13% |
| Nowa |
|
1 | 3,13% |
| Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
chyba jakaś chandra mnie dopada tylko książka łóżko kołdra
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Ojj to faktycznie.
Mam nadzieje, ze mnie nic nie dopadnie, aczkolwiek chce juz pazdziernik i Maje przy sobie.
|
#1563 |
|
Raczkowanie
|
To wizytujemy tego samego dnia
Ja dopiero o 16:30.Też miałam długo problem dziś z wizażem. W ogóle część stron mi działała a część nie
|
#1564 | |
|
Raczkowanie
|
Witam w 25 tygodniu
Cytat:
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() ![]() ![]() Wyprawiłam już męzula do pracy i teraz nie mogę usnąć. A dzisiejsza noc to była dla mnie udręka - nie mogłam się wcale ułożyć. Śniło mi się też, że kolega układał w samochodzie parkiet z nieheblowanych desek i później próbował go sprzedać. Czy Wasza dzidzia reaguje na jedzenie? Mam na myśli to, czy po zjedzeniu pewnych potraw mocniej i intensywniej kopie? Mój synek na pewno będzie miłośnikiem pizzy - wczoraj wieczorem dał taki popis swoich możliwości
|
|
#1565 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Owocnej wizyty. Daj znać ![]() Cytat:
![]() Bo czerwiec zimny i nieszczególnie przyjemny. Trzymaj się. ![]() Cytat:
![]() Jo, reaguje.
|
|||
|
|
|
#1566 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry Laleczki
No dziś to pospałam. Jak wczoraj położyłam sie o 22 30 to spałam do 7 30 Jutro glukoza, krew i siku. Cytat:
A jeśli chodzi o torcik to najważniejsze, że smakował. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba tak jest, że Dzidziolki reagują na jedzenie. Mój też w zależności co zjem czasem szaleje
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec JuliuszPierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 Mój Aniołeczku |
|||
|
|
|
#1567 |
|
Zadomowienie
|
ja ogolnie jem malo slodyczy, ale jak sie zdarzy, ze cos skubne albo pojem slodkich owocow, to Pola daje czadu.
zwlaszcza po truskawkach mam kopy.
|
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Wlasnie wypilam glukoze i mam 2 godziny czekania... ![]() Nie bylo tragedii w smaku, ale pilam z cytrynka tylko slabo zamieszalam i polowe mialam kwasnawa, a druga polowe juz ulepek ![]() Ponadrabiam weekendowe zaleglosci na forum mnie tez wczoraj nie dzialal wizaz - chyba byla jakas awaria serwera.Gratki za kolejne tygodnie i kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() Spinka - nie daj sie slabemu nastrojowi! Zagladaj do nas czasem
|
#1569 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie brzuchatki
![]() Cytat:
Gratulacje za kolejny tydzień Ja właśnie wracam z badań, zobaczymy co z tą moją wątrobą Akurat przy laboratorium jest targ to nakupiłam owoców, że głodna byłam to na wszystko miałam ochotę Będzie na drugie śniadanie z jogurtem Może na obiad trzasnę naleśniki, mam jeszcze twaróg... do tego malinki.. mmmm.. Dobra, najpierw skończę śniadanie a później zobaczymy Też wczoraj miałam problem z wizażem, może jakieś remonty ![]() Miłego dnia
|
|
#1570 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej! witam się poniedziałkowo. Od razu z rana złapała mnie ulewa. Kiedy wreszcie przyjdzie prawdziwe lato?
Teraz pewnie trochę mniej będę do Was zaglądać, bo wakacje się zaczęły, a to nie oznacza dla mnie więcej odpoczynku, a wręcz przeciwnie- 4-latka całą dobę w domu- już się boję
|
|
|
|
#1571 |
|
Zadomowienie
|
Nie czytam Was niestety i nie nadrobię raczej
. Wpadłam tylko napisać,z ę u nas dalszy ciąg szpitala domowego. Syn już zdrowieje, za to ja mam pełen nos, zatkane uszy, bolące gardło i paskudny kaszel. W dodatku okropnie boli mnie brzuch przy kaszlu ![]() Syrop z cebuli, mleko z miodem i czosnkiem i wszystkie inne domowe sposoby nie pomagają, dziś idę do lekarza... Trzymam kciuki, żeby Was wszelkie choróbska omijały...
|
#1572 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe, no to nie lada wyzwanie. Trzymam kciuki za dużo cierpliwości Ale za to ile radości, ciągle razem Zaglądaj jak najczęściej. Cytat:
|
|
#1573 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się dołożę do wizytujących dzisiaj, po raz kolejny idziemy podejrzeć nerki małej.....oj mogłoby już być dobrze, a nie ciągle tak na granicy
Poproszę o kciukasy mocne ![]() Trzymam kciuki za resztę ![]() A tak w ogóle to pogoda do TŻ się śmieje, że to dlatego, że był tydzień brytyjski w lidlu, od 7 lipca ma być grecki więc może się poprawi
|
|
|
|
#1574 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj. Ja mam tylko spotkanie z położną, ale chociaż serduszka posłucham i może coś ciekawego się dowiem
Chociaż przy moim dzisiejszym zamuleniu to nawet nie będę wiedziała o co pytać...Agatkia zdrówka życzę. U mnie też się szykuje choróbsko domowe, bo młoda już kaszle, a mąż smarka
|
|
|
|
#1575 |
|
Raczkowanie
|
za dzisiejsze wizyty i koniecznie dajcie znać po!spinka, Mojra, za glukozęAgatkia, zdrowia! Dla Ciebie i reszty domowników. Byłam dziś rano na rutynowych badaniach krwi i moczu. Duchota taaakaa
|
|
#1576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzymam mooocne kciukaski Będzie dobrze Dziewczyny, za wszystkie trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło ok
|
|
#1577 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wizytę ![]() Cytat:
![]() A co do czterolatki w domu to witaj w klubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wizyte.Witam się w 27 tygodniu Córka sobie impreze zrobiła urodzinową w nocy. Nie spała od 1 do 4 Jeszcze raz proszę o kciuki za wizytę, bo strasznie się stresuje, nawet nie wiem czemu... Po wizycie idziemy na basen, może się trochę zrelaksuje w wodzie
|
||||
|
|
|
#1578 |
|
Raczkowanie
|
Witam w dzisiejszy mroczny dzień
![]() Wczoraj Wizaż chyba faktycznie padł, może te burze miały na to wpływ? Do nocy nie można było wejść na stronę. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relacje. Ja byłam w piątek u lekarza i generalnie nic nie robiliśmy bo byłam świeżo po USG prenatalnym, wypisał kolejne L4, posłuchałam serca i do następnego razu. Pierwszy raz pogadaliśmy o "sposobie" zakończenia ciąży czyli jakie mam zapatrywania na finał i poinformowałam lekarza że tylko cc wchodzi w rachubę. Wyjaśniłam lekarzowi moje stanowisko i zapatrywania i lekarz nie protestował ani nie odwodził mnie od tego pomysłu, z czego bardzo się cieszę. |
|
|
|
#1579 |
|
Zadomowienie
|
dzieńdoberek
![]() macie racje ze to chyba ta czerwcowa pogoda tak działa ![]() kciuki za wizyty ![]() ja mam glukozę dopiero 11.07 ale i tak wzbudza mój niepokój bo zwykle wyjście z domu kończyło się zawrotami i głowy i chyba skakało mi ciśnienie - możliwe to ?? |
|
|
|
#1580 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() ![]() Coffee będzie dobrze Ja dzisiaj też mam wizytę o 13 ale raczej na spokojnie, dopiero co miałam prenatalne więc nie wiem czy zrobi w ogóle usg dzisiaj, pewnie tylko L4 i tyle. Zapomniałam dodać, w środę jadę na spotkanie organizacyjne do Szkoły Rodzenia. Babka chciała żebym się w sierpniu odezwała, ale jakoś nie bardzo widzę żeby wtedy mi się chciało dojeżdżać więc nalegałam na jakiś bliższy termin.
Oleńka 05.10.2014 Edytowane przez kasiakg Czas edycji: 2014-06-30 o 10:20 Powód: . |
|
|
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
Witam już nie z takiego rana
dzisiaj pospałam do 8 I dołączam do dzisiejszych wizyt, mam na 13:30 trzymajcie za mnie kciukasy bo strasznie się boję.. będą mi mówić co z tą toxo dalej... Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze ![]() I gratulacje za tygodnie!
|
#1582 |
|
in the dark of night
|
za wizyty ![]() Ahhhhh, poszłam spać o 3 i wstałam o 9 Załapałam się na nocną dorzutkę w dziale % w H&M i tym sposobem Franko będzie bogatszy o półśpiochy w szpitalnym rozmiarze
|
|
#1583 |
|
Zadomowienie
|
dużo dziś wizyt to kciuki musza być super mocne
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziwczyny za kciukasy, chciałabym mieć już ten luz psychiczny, że wszystko ok, bo od kwietnia się bujamy cały czas na granicy normy, najpierw ten powiększony żołądek, teraz te nerki....niby wyniki nie są złe, ale jednak chciałoby się już odetchnąć z uglą. Mam nadzieję, że to będzie dzisiaj. Dam znać jak wrócimy z miasta, bo pewnie gdzieś pójdziemy sobie na obiadek potem (mąż ma wolne dziś).
Cytat:
Podjade też do innego Smyka, bo w moim przebrane już. Także będzie dzień zakupowy.
|
|
|
|
|
#1585 | |
|
in the dark of night
|
Cytat:
aaaaa daj spokój zazdroszczę ogromnie, TŻ w Polsce ale nie wyślę go do lumpka
|
|
|
#1586 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Reszte dosmażyłam i Tz zabrał do pracy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec JuliuszPierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 Mój Aniołeczku |
|||||
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie dzisiaj dużo wizyt , ja również dzisiaj wizytuję co prawda nie u swojej ginki ale idziemy na usg 3D/4D ,także trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty i za nowe tygodnie )Mało ostatnio piszę bo tak jak Spinka chyba mam jakąś chandrę ale czytam Was na bieżąco
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Przede wszystkim za dzisiejsze wizyty!!Dajcie koniecznie znać po!!! Ja też jakoś budzę się w nocy co chwila. A to siku a to niewygodnie... Wstaje skoro świt dziś np. o 5 się obudziłam, bo byłam już głodna. Dziś dzień prania i sprzątania więc rzadko będę zaglądać. Miłego dnia brzuchatki
|
|
|
|
#1589 |
|
Rozeznanie
|
Też trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Pochwalcie się później Maluszkami ![]() U mnie też dzisiaj leje i pogoda beznadziejna... A miałam takie plany iść po południu na działkę i pozrywać maliny i coś z nimi zrobić, ale chyba nic z tego. Dziewczyny, w którym mniej więcej tygodniu zgłaszałyście się do położnej? 24. to nie za wcześnie?
|
|
#1590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

bardzo sie cieszymy 

A jeśli chodzi o torcik to najważniejsze, że smakował. 
Chyba tak jest, że Dzidziolki reagują na jedzenie. Mój też w zależności co zjem czasem szaleje

Będzie na drugie śniadanie z jogurtem
Teraz pewnie trochę mniej będę do Was zaglądać, bo wakacje się zaczęły, a to nie oznacza dla mnie więcej odpoczynku, a wręcz przeciwnie- 4-latka całą dobę w domu- już się boję
. 
13.12.13
Załapałam się na nocną dorzutkę w dziale % w H&M i tym sposobem Franko będzie bogatszy o półśpiochy w szpitalnym rozmiarze
ale czytam Was na bieżąco