Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 1 3,23%
Glowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! 12 38,71%
Nasze maluchy biegają i skaczą, a mamy się ciągle za głowę łapią 0 0%
Jemy już wszystko, mamy pełno siły, spokojne chwile już się skończyły! 3 9,68%
Nasze dzieci nie są już małe, to już roczniaki są wspaniałe 0 0%
Wszystkie dzieci roczek mają , teraz drugi zaczynają. 3 9,68%
Za nami pierwsze urodzinki, wszyscy mamy uśmiechnięte minki. 1 3,23%
Każdy "roczniak" rośnie zdrowo, zachowuje się wzorowo. 0 0%
Już po pierwszych urodzinach. Drugi roczek się zaczyna. 3 9,68%
Wszystkie chodzą i gadają , nasze dzieci roczek mają. 2 6,45%
Uśmiechnięte , rozkrzyczane to roczniaki ukochane. 4 12,90%
Pierwszy roczek minął kolorowo, drugi zaczyna się przebojowo. 2 6,45%
Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-27, 18:45   #1561
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

no dobra, w kilku miejscach się posikałam http://kwejk.pl/obrazek/2080111

Doughnut u nas jest identycznie. Aczkolwiek nie wiem, jak dla mnie jest to najbardziej kwestia tego,że po prostu z tak kumatymi dziecmi da się porozumieć ,"pogadać" i to wszystko tak cieszy

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 18:52   #1562
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

jestem i ja pierwsze co to Motylek gratuluje egzaminu i czasu, który macie teraz z Tusią

Pączku to czekamy na wyniki październikowe a jak ogólnie malutka?

Poli Miki nie zamyka oczek, ale też daje główkę do góry i tak biega i zaciesza- jakby duchy widział

co do kursu... czuję się debilem, mam wrażenie, że nic nie wiem
oby to było tylko wrażenie jutro znowu na 9:00
strasznie tęskniłam z Mikim jeszcze jechałyśmy 2h z Wro bo był km korek bo autostrada malowana czy coś tam

ale po powrocie do domu się poryczałam i nadal jestem smutna, ale nie będę mulić

ale ale! mam nadzieję, że dzisiaj ktoś tu będzie mimo weekendu, bo mój Myszek śpi, stary w pracy (i dobrze...) a ja właśnie będę jadła pierwszy posiłek od 6:50 i zasiadam przed tvn-em bo zaraz mam talent a później lejdis

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-09-27 o 18:54
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 19:03   #1563
rusałka_1
Zakorzenienie

hej!

donat super ze jestescie juz w domu i z Julką lepiej'labą"
motylku mam nadzieje ze poszlo Ci dobrze a teraz ciesz się
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

ale ale! mam nadzieję, że dzisiaj ktoś tu będzie mimo weekendu, bo mój Myszek śpi, stary w pracy (i dobrze...) a ja właśnie będę jadła pierwszy posiłek od 6:50 i zasiadam przed tvn-em bo zaraz mam talent a później lejdis

co tam stary nabroil?>
wyżal sie jesli ci ulzy

ja mam @, więc zażeram się o 20 rurkami z kremem ciekawe w co mi pojdzie

poza tym Jasiek dalej nie sypia, ale w dzień jest tak cudowny ze nabawić, napatrzec się na niego nie mogę

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 19:23   #1564
kaska87
Zakorzenienie

Rusałka aaa szkoda gadać, zachował się jak typowy facet, gdzie nawet bym nie podejrzewała, że może być taki

Stary 2014-09-27, 19:30   #1565
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Rusałka aaa szkoda gadać, zachował się jak typowy facet, gdzie nawet bym nie podejrzewała, że może być taki

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 19:32   #1566
bojatoja
Zakorzenienie

Hej

Motyl brawa za egzamin

Melduje, że żyje U nas ok. Nie mam kiedy teraz tutaj zaglądać, rzadko też włączam kompa. Dzisiaj jestem tylko na chwilkę.
Mam nadzieję, że u Was wszystko wprządku

Nie wiem co mogłabym jeszcze napisać... u nas noce coraz gorsze, a było już lepiej.
Mąż wykąpał, nakarmił i właśnie kładzie Filipa spać, i ja też zaraz chyba pójdę. Postaram się zaglądać częściej. Buziaki.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 19:52   #1567
MsLullaby
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Pocytowalabym ale mój mózg średnio dziś pracuje wiec ściskam was wszystkie mocno

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 20:10   #1568
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
jestem i ja pierwsze co to Motylek gratuluje egzaminu i czasu, który macie teraz z Tusią

Pączku to czekamy na wyniki październikowe a jak ogólnie malutka?

Poli Miki nie zamyka oczek, ale też daje główkę do góry i tak biega i zaciesza- jakby duchy widział

co do kursu... czuję się debilem, mam wrażenie, że nic nie wiem
oby to było tylko wrażenie jutro znowu na 9:00
strasznie tęskniłam z Mikim jeszcze jechałyśmy 2h z Wro bo był km korek bo autostrada malowana czy coś tam

ale po powrocie do domu się poryczałam i nadal jestem smutna, ale nie będę mulić

ja jestem,ale zaraz idę świętować z małżem

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej!

donat super ze jestescie juz w domu i z Julką lepiej'labą"
motylku mam nadzieje ze poszlo Ci dobrze a teraz ciesz się

co tam stary nabroil?>
wyżal sie jesli ci ulzy

ja mam @, więc zażeram się o 20 rurkami z kremem ciekawe w co mi pojdzie

poza tym Jasiek dalej nie sypia, ale w dzień jest tak cudowny ze nabawić, napatrzec się na niego nie mogę
w cycki CI pójdzie, na pewno

ale jak nie sypia?

Cytat:
Nie wierzę, Twój P.?????

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Hej

Motyl brawa za egzamin

Melduje, że żyje U nas ok. Nie mam kiedy teraz tutaj zaglądać, rzadko też włączam kompa. Dzisiaj jestem tylko na chwilkę.
Mam nadzieję, że u Was wszystko wprządku

Nie wiem co mogłabym jeszcze napisać... u nas noce coraz gorsze, a było już lepiej.
Mąż wykąpał, nakarmił i właśnie kładzie Filipa spać, i ja też zaraz chyba pójdę. Postaram się zaglądać częściej. Buziaki.
u nas też nocki masakra. ostatnio się budzi co dwie godziny. Albo: a) chce się ściskać, bo tęskniła za mną w dni kiedy się uczyłam, b) skok rozwojowy. zobaczymy jak będzie kiedy już teraz ciągle będę mieć dla niej czas.

Stary 2014-09-27, 20:16   #1569
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Pocytowalabym ale mój mózg średnio dziś pracuje wiec ściskam was wszystkie mocno

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nie wierzę, Twój P.?????
tez nie wierzyłam a jednak jeszcze po 10 latach potrafi mnie czyms zaskoczyć... szkoda, że negatywnie, no ale

Stary 2014-09-27, 20:19   #1570
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:

tez nie wierzyłam a jednak jeszcze po 10 latach potrafi mnie czyms zaskoczyć... szkoda, że negatywnie, no ale
Chociaż nie możesz narzekać na rutynę

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-09-27, 20:28   #1571
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
obejrzał się za krótką spódniczą ?
żarcik taki

u nas słabo, przeziębienie Marysi u Hani skończyło się zapaleniem oskrzeli i spojówek więc rzecz jasna mamy antybiotyk. a mnie od wczoraj napiernicza gardło, mam nadzieję że to od nich złapałam a nie coś nowego, czym znowu mogę je zarazić

Motyl, super że masz to za sobą

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 20:28   #1572
anutka171
Rozeznanie

hej

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Uffff ale miałam dzień. Byłam z maciuchem, inwersja, Miłoszem i M. W kopalni w Bochni. Jestem umeczona jakbym w Tatrach była ale pozytywnie naładowana. Inwersja szkoda ze nie miaszkasz tak blisko na stale!!!!
super, ze wypad sie udal

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
Larysa odnosnie szpitala, to oczywiscie, ze sie ciesze, ze wyszlysmy i jest ok . to chyba bajka skomentowala, ze nikt sie nie zainteresowal i faktycznie bylo mi przykro ( przez moment ) ale juz jest ok i czytam zaleglosci

w biedronce sa fajne klocki dla dzieci ,widzialyscie ? kupilam Julce jeden worek i chyba inwersja ostatnio szukala dla Milosza ,wiec moge polecic, Julka zachwycona wreszcie cos w jej guscie czym zajmie sie na dluzej
doughnut super, ze jestescie w domku mam nadzieje, ze juz wszystko bedzie ok
kupilam te klocki Kubusiowi i bardzo sie podobaly wahalam sie jeszcze nad samochodzikiem z kulkami, ale jednak postawilam na klocki.tez byl fajny

Cytat:
wiecie, ze po tych dniach spedzonych w szpitalu bardziej zaczynam cieszyc sie czasem spedzonym z Julka. mam do niej inne podejscie, duzo bawimy sie razem i dostrzeglam, ze jest coraz madrzejsza dziewczynka. w natloku codziennych obowizakow nie dostrzegalam tego. Julka potrafi odpowiadac na proste pytania, np chcesz pic, chcesz mleko ,odpowiada tak/nie. gdy poprosze zeby podala jakas rzecz robi to uwielbia sie przytulac i ogolnie stala sie grzecznym dzieckiem po tym jak po powrocie do domu zaczelam poswiecac jej wiecej czasu, duzo bawimy sie razem, ogladamy/czytamy ksiazeczki jemy razem kolacje, sniadania tzn ona karmi mnie, a ja ja i jest super ! lezka w oku sie kreci, ze jeszcze niedawno byla malym dzieciatkiem, a teraz juz tak duzo potrafi czuje, ze po tym pobycie w szpitalu stalam sie lepsza mama i widze to w jej oczkach, gdy wstaje i od rana jest szczesliwa bo widzi mnie
ja tez sie nie moge nacieszyc ostatnio Jakubem i spedzam z nim maksymalna ilosc czasu. jestem w szoku jak szybko sie uczy

Motylku
na pewno zdasz egzamin na reszcie zglowy ciesz sie Tusia i tztem ile mozesz byly caly dzien

My niedawno wrocilismy z 30. urodzin mojej siostry. bylo bardzo kameralnie, w gronie najblizszej rodziny, ale ja tak lubie i bardzo mi sie podobalo
na poczatku Jakub i Maciej nie mogli sie dogadac, byl placz o kazda zabawke. Niestety Macius (starszy o pol roku) zabiera wszystko Jakubowi, a ten sie zanosi. na szczescie potem sie polepszylo i juz sie tolerowali mysle, ze glowna przyczyna jest w tym, ze obydwaj nie maja kontaktow z dziecmi na codzien, a sami widuja sie raz na dwa tygodnie przez kilka godzin.
swoja droga jestetm zachwycona postepami macka, jego slownictwem - potrafi powiedziec juz wszystko! a ma tylko poltora roczku. niesamowite
no i najwazniejsze - Jakub dzis sam zaczal chodzic jestem strasznie dumna i przeszczesliwa i to nie dwa, trzy kroczki, ale od razuprzemierza po kilka, kilkanascie metrow moje Sloneczko malutkie
postaram sie jutro wrzucic filmik
Stary 2014-09-27, 20:41   #1573
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
żarcik taki
nieeeee nic z tych rzeczy- wtedy by już nie żył

Stary 2014-09-27, 20:50   #1574
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
hej

super, ze wypad sie udal

doughnut super, ze jestescie w domku mam nadzieje, ze juz wszystko bedzie ok

kupilam te klocki Kubusiowi i bardzo sie podobaly wahalam sie jeszcze nad samochodzikiem z kulkami, ale jednak postawilam na klocki.tez byl fajny

ja tez sie nie moge nacieszyc ostatnio Jakubem i spedzam z nim maksymalna ilosc czasu. jestem w szoku jak szybko sie uczy

Motylku
na pewno zdasz egzamin na reszcie zglowy ciesz sie Tusia i tztem ile mozesz byly caly dzien

My niedawno wrocilismy z 30. urodzin mojej siostry. bylo bardzo kameralnie, w gronie najblizszej rodziny, ale ja tak lubie i bardzo mi sie podobalo

na poczatku Jakub i Maciej nie mogli sie dogadac, byl placz o kazda zabawke. Niestety Macius (starszy o pol roku) zabiera wszystko Jakubowi, a ten sie zanosi. na szczescie potem sie polepszylo i juz sie tolerowali mysle, ze glowna przyczyna jest w tym, ze obydwaj nie maja kontaktow z dziecmi na codzien, a sami widuja sie raz na dwa tygodnie przez kilka godzin.

swoja droga jestetm zachwycona postepami macka, jego slownictwem - potrafi powiedziec juz wszystko! a ma tylko poltora roczku. niesamowite

no i najwazniejsze - Jakub dzis sam zaczal chodzic jestem strasznie dumna i przeszczesliwa i to nie dwa, trzy kroczki, ale od razuprzemierza po kilka, kilkanascie metrow moje Sloneczko malutkie

Hurra, brawo dla kubusia!
Pola ze swoim kuzynem (tez równe pol roku różnicy) tez tak ma. Tyle ze jak on jej zabiera zabawki to ona go kopie noga i sama mu pózniej odbiera zuch dziewczyna walczy o swoje

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 20:55   #1575
anutka171
Rozeznanie

Eh i zakochałam się w tych maluchach
Na poprawę humoru

http://dzieci.pl/kat,1033939,title,S...uticaid=61385c
Stary 2014-09-27, 23:47   #1576
tassia
Zakorzenienie

A ja właśnie z TŻ i maciu hem dotarlismy do domu z imprezki u znajomych. Boli mnie brzuch i głową od tych zatok. Ale pocieszam się ze dziś TŻ ma nocny duzyr z dzieckiem a ja się do południa

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 03:47   #1577
angelikada
Wtajemniczenie

Helol witam się z nocnej zmiany moje słoneczko coś mi gorączkuje:-( 38.2 miała wiec szybko czopka dałam choć nie chciala ale się udało i czuwam teraz już w dzień miała stan podgoraczkowy a wieczorem 37.8 dałam czopka to zamiast zadziałać to się osrakala teraz biedulka spać nieomoże i się kręci rano zadzwonie do doktor i zobaczymy co powie
Stary 2014-09-28, 04:48   #1578
kaska87
Zakorzenienie

Hejo
Spałam az 3h o 7 jade na kurs do Wro i nie wiem jak tam wytrzymam glowa mi peka jeszcze dodatkowo mnie P wkurzyl wczoraj i mam dosc... zaluje ze poszlam na ten kurs bo chyba za duzo sobie wzielam na raz na glowe i tak nie zdam tylko kasy szkoda

Stary 2014-09-28, 05:48   #1579
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
Helol witam się z nocnej zmiany moje słoneczko coś mi gorączkuje:-( 38.2 miała wiec szybko czopka dałam choć nie chciala ale się udało i czuwam teraz już w dzień miała stan podgoraczkowy a wieczorem 37.8 dałam czopka to zamiast zadziałać to się osrakala teraz biedulka spać nieomoże i się kręci rano zadzwonie do doktor i zobaczymy co powie
zdrowka

Cytat:
Hejo
Spałam az 3h o 7 jade na kurs do Wro i nie wiem jak tam wytrzymam glowa mi peka jeszcze dodatkowo mnie P wkurzyl wczoraj i mam dosc... zaluje ze poszlam na ten kurs bo chyba za duzo sobie wzielam na raz na glowe i tak nie zdam tylko kasy szkoda

co ty pitolisz?
bedzie dobrze tz sie poprawi a ty spooojnie dasz sobie rade
oby ci glowa przeszla
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ----------

Cytat:
A ja właśnie z TŻ i maciu hem dotarlismy do domu z imprezki u znajomych. Boli mnie brzuch i głową od tych zatok. Ale pocieszam się ze dziś TŻ ma nocny duzyr z dzieckiem a ja się do południa
ladnie poimpeezowaliscie
brzuch od czego ?
zdrowia

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-28, 06:44   #1580
MsLullaby
Zakorzenienie

Witam się z rana
Kaska nie gadaj głupot super ze poszłaś na ten kurs tżtowi daj szansę się poprawić
U nas noc spokojna choć w nocy spał później z nami ale to nic

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-09-28, 06:51   #1581
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

kurcze napisalam i mi fircyk skasowal

a wiec urodziny sie udaly bylismy w dosc kameralnym gronie goscie siedzieli do 22 my z Alkiem po 20stej sie zwinelismy
Alek we wrozbie wybral kase oczywiscie wczesiej nei przygotowalam jej wiec latalam szukalam rzezcy pozniej wizal rozaniec wiec smielismy sie ze bedzie bogaty ksiadz tfu tfu
wczesniej wachal sie nad kieliszkiem ale powiedzialam mu zeby mi tego nie robil
szkoda ze nie akrecilam filmu bo foty oczywiscie zamazane wyszly o ale cos tam widac
zebral troche kasy na fotelik
sis kupila mu tez zestaw do odbijania raczek i nozek (po narodzinach zapomnielismy) wiec musze sie zastanowic co odbic bo dwie sie nie zmeszcza ale chyba stanie na raczce
dostal tez kubek lovi i mam nadzieje ze ladnie zalapie bo chce odejsc od butli, a Alek lubi pic ze zwyklego kubka wiec mam nadzieje ze zalapie

ja sie polozylam z tak pelnym zoladkiem ze pilam miete na noc bo myslalam ze pękne, duzo nei jadlam ale jednak ciasta za duzo
moja mama torta zamowila od kolezanki pokaze wam jak zgram foty jakie kosmiczne misie zrobili haha krzywusy ale tort byl bajecznie pyszny
tak wogole to w czwartek 25go moja t. u dziadkow tza zrobila mu urodizki tez i tez byl tort i szampan i Alek jadl sobie raczkami, tzn mogl jesc, ale elegancik zbieral tylko czeko z gory
musze pozbierac foty i wrzuce je do poogladania

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Kaska nie gadaj głupot super ze poszłaś na ten kurs tżtowi daj szansę się poprawić
U nas noc spokojna choć w nocy spał później z nami ale to nic
wiesz co? ja sie lapie nad tym ze jak Alek wierci sie w nocy i kwili a mi sie nie chce siedziec kolo lozka i czekac az zasnie to biore go do siebie
ale ja tak lubie z nim spac, wzyscy sie wysypiaja i jest ok

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

kwili poplakuje mialo byc
chyba za duzo wspomnien po filmiku i cos mi sie juz pierniczy

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

aha no i oczywiscie puscilam im filmik juz jak posiedzielismy troche i weszlo ciacho na stol
wzruszenie na maxa

Aleksander
Stary 2014-09-28, 07:35   #1582
ja-ika
Zakorzenienie

Dziś Pierwsze Urodziny świętują:

Majusia i Natalcia

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantek

Sto Lat Dziewczyny

Cytat:

Larysa odnosnie szpitala, to oczywiscie, ze sie ciesze, ze wyszlysmy i jest ok . to chyba bajka skomentowala, ze nikt sie nie zainteresowal i faktycznie bylo mi przykro ( przez moment ) ale juz jest ok i czytam zaleglosci
ej nie pisz tak, bo dużo osób skomentowało to, że wyszłyście ze szpitala, między innymi ja Jedni piszą od razu, a inni troszkę później
Cytat:

wiecie, ze po tych dniach spedzonych w szpitalu bardziej zaczynam cieszyc sie czasem spedzonym z Julka. mam do niej inne podejscie, duzo bawimy sie razem i dostrzeglam, ze jest coraz madrzejsza dziewczynka. w natloku codziennych obowizakow nie dostrzegalam tego. Julka potrafi odpowiadac na proste pytania, np chcesz pic, chcesz mleko ,odpowiada tak/nie. gdy poprosze zeby podala jakas rzecz robi to uwielbia sie przytulac i ogolnie stala sie grzecznym dzieckiem po tym jak po powrocie do domu zaczelam poswiecac jej wiecej czasu, duzo bawimy sie razem, ogladamy/czytamy ksiazeczki jemy razem kolacje, sniadania tzn ona karmi mnie, a ja ja i jest super ! lezka w oku sie kreci, ze jeszcze niedawno byla malym dzieciatkiem, a teraz juz tak duzo potrafi czuje, ze po tym pobycie w szpitalu stalam sie lepsza mama i widze to w jej oczkach, gdy wstaje i od rana jest szczesliwa bo widzi mnie
i samych takich szczęśliwych dni Wam życzę
Cytat:

Super, że urodziny się udały i ogromne dla chodzącego Kubusia
Cytat:
nieeeee nic z tych rzeczy- wtedy by już nie żył
hehe ostra jesteś
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Pola ze swoim kuzynem (tez równe pol roku różnicy) tez tak ma. Tyle ze jak on jej zabiera zabawki to ona go kopie noga i sama mu pózniej odbiera zuch dziewczyna walczy o swoje

hehe mała rozrabiara
Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
oj zdróweczka, oby to nie było nic poważnego

My po imprezie
Było super, dawno się tak nie uśmiałam. Wyluzowałam się winkiem i advokatem i poszłam spać koło 2 z bolącą głową, ale to nic.
Goście siedzieli do 1. Mieliśmy 2 rundy tej zabawi z kartkami na czole, ale było śmiechu
Emilka podobno budziła się w nocy 3 razy, więc nie jest źle
Stary 2014-09-28, 07:37   #1583
ja-ika
Zakorzenienie

Pierwszy raz miałam problem z wysłaniem tego postu. Pojawił się taki komunikat:
Wiadomość jest przeładowana grafiką
W wiadomości znajduje się zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów [img]. Program dopuszcza jednorazowe użycie maksimum 20 grafik.
Aby dodać wiadomość usuń z niej emotikonki i wtedy ponownie wyślij.

Hehe musiałam sporo pousuwać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-28, 08:37   #1584
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Troche chyba przesądzilas

Jak podajecie dzieciom winogrono?mamy swoje i nie wiem czy to poobierac czy co? A to jakie małe kuleczki.
Ja po prostu przystawiam do buzi Oli, naciskam i środek winogrona po prostu laduje w jej buzi

Cytat:
Uffff ale miałam dzień. Byłam z maciuchem, inwersja, Miłoszem i M. W kopalni w Bochni. Jestem umeczona jakbym w Tatrach była ale pozytywnie naładowana. Inwersja szkoda ze nie miaszkasz tak blisko na stale!!!!
Super ze wyprawa się udała

Cytat:
ja odrywalam tylko skorke i tak podawalam

mozesz kotki dasz do jakiegos schroniska ?

hmm, ale ciezko sie wbic ...

kaska pytalas co z wynikami krwi... jak na razie sa w porzadku. w pazdzierniku mamy udac sie do poradni na kontrole...

co do szczepien to ja szczepie na wszystko tak jak jest w ksiazeczce... mmr mamy juz dawno za soba... u Julki po szczepieniach nigdy nic sie nie dzieje

tz pojechal na ryby, Julka spi
w biedronce sa fajne klocki dla dzieci ,widzialyscie ? kupilam Julce jeden worek i chyba inwersja ostatnio szukala dla Milosza ,wiec moge polecic, Julka zachwycona wreszcie cos w jej guscie czym zajmie sie na dluzej
Super ze jesteście już

[QUOTE=butterfly20;4831157 7]Dzięuję za kciuki dziewczyny, jestem wolna!!!!! w końcu będę mogła nacieszyć się Tusią. A ona jest teraz już tak fajna i kumata,że tak przeogromnie się cieszę z tego podarowanego nam jeszcze wspólnego czasu. Nawet sobie nie wyobrażacie, jakoś wcześniej tak tego nie odczuwałam, a teraz cieszy mnie ogromnie każdy dzień

Co do egzaminu, to pytania łatwiejsze i trudniejsze, wiadomo. Oczywiście dużo podchwytliwych, niekiedy była różnica jedynie spójnika, a miało to wielkie znaczenie. No nic, teraz co najmniej miesiąc czekania, zobaczymy

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
jabaw się dobrze

motylku-kciuki!na 100% zdasz!

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

o kurcze..zeby to nie było to...

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Czy Wasze dzieci też mają taką zabawe?znaczy się chodzenie z zamkniętymi oczami?Lila juz sobie zdążyła nabić pare siniaków

[/QUOTE

nie,ale Lilka jest świetna!!!!

oo a na co zdaje?

brawo!
Hmm nie wiem czy nic nie pokrece adwokat specjalizujący się w prawie rodzinnym chyba tak

Cytat:
policzanka moja Julka tez tak robi jak Lilcia. zamyka oczy, rece do gory i leci ucieszona .

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

motyl za egzamin.

No pięknie
Stary 2014-09-28, 08:59   #1585
ja :)
Zakorzenienie

Lola super ze urodziny udane z niecierpliwością czekam ba zdjęcia

Jaika widzisz, po co było sie stresowac Enilka to dzielna dIewczynka aTy sie zrelaksowalas. Musisz czesciej tak sie odstresować!

Sto lat dziewczynki na roczek!

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 09:02   #1586
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

motyl fajnie ze egzamin juz za Toba i mozesz poswiecic czas dla Tusi i rodziny

Aleksander
Stary 2014-09-28, 09:13   #1587
MsLullaby
Zakorzenienie

Lola super ze urodziny się udały
Jaika zazdroszczę okazji do imprezy i brawa dla Emilki ze dobrze zniosła rozłąkę

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-09-28, 09:14   #1588
butterfly20
Zakorzenienie

Heeej Nadrabiam

Cytat:
hej

super, ze wypad sie udal

brawa dla Kubusia!!
a w ogóle to wydaje mi się,że nasze wątkowe dzieciaki stosunkowo wcześnie zaczynają chodzić. U mnie całe otoczenie jest w szoku, w ich mniemaniu Tusia szybko zaczęła chodzić.
Na zajęciach muzycznych mamy też są w szoku (Tusia jedyna chodząca), jedna ostatnio powiedziała,że to dziwnie wygląda jak tak małe dziecko tak łazi

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
żarcik taki

u nas słabo, przeziębienie Marysi u Hani skończyło się zapaleniem oskrzeli i spojówek więc rzecz jasna mamy antybiotyk. a mnie od wczoraj napiernicza gardło, mam nadzieję że to od nich złapałam a nie coś nowego, czym znowu mogę je zarazić

Motyl, super że masz to za sobą
ojeju straszne, myślałam,że to się już ustabilizowało, a Hania nadal łapie od Marysi?

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość

brawo Pola a ja myślałam,że to dzieci żłobkowe są takie waleczne

Cytat:
witaj klubie, mój małż też miał dzisiaj dyżur

Cytat:
Hejo
nie pitol, dasz radę, mondro jesteś więc kto jak nie ty?

Stary 2014-09-28, 09:19   #1589
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
kurcze napisalam i mi fircyk skasowal

a wiec urodziny sie udaly bylismy w dosc kameralnym gronie goscie siedzieli do 22 my z Alkiem po 20stej sie zwinelismy
Alek we wrozbie wybral kase oczywiscie wczesiej nei przygotowalam jej wiec latalam szukalam rzezcy pozniej wizal rozaniec wiec smielismy sie ze bedzie bogaty ksiadz tfu tfu
wczesniej wachal sie nad kieliszkiem ale powiedzialam mu zeby mi tego nie robil
szkoda ze nie akrecilam filmu bo foty oczywiscie zamazane wyszly o ale cos tam widac
zebral troche kasy na fotelik
sis kupila mu tez zestaw do odbijania raczek i nozek (po narodzinach zapomnielismy) wiec musze sie zastanowic co odbic bo dwie sie nie zmeszcza ale chyba stanie na raczce
dostal tez kubek lovi i mam nadzieje ze ladnie zalapie bo chce odejsc od butli, a Alek lubi pic ze zwyklego kubka wiec mam nadzieje ze zalapie

ja sie polozylam z tak pelnym zoladkiem ze pilam miete na noc bo myslalam ze pękne, duzo nei jadlam ale jednak ciasta za duzo
moja mama torta zamowila od kolezanki pokaze wam jak zgram foty jakie kosmiczne misie zrobili haha krzywusy ale tort byl bajecznie pyszny
tak wogole to w czwartek 25go moja t. u dziadkow tza zrobila mu urodizki tez i tez byl tort i szampan i Alek jadl sobie raczkami, tzn mogl jesc, ale elegancik zbieral tylko czeko z gory
musze pozbierac foty i wrzuce je do poogladania

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

wiesz co? ja sie lapie nad tym ze jak Alek wierci sie w nocy i kwili a mi sie nie chce siedziec kolo lozka i czekac az zasnie to biore go do siebie
ale ja tak lubie z nim spac, wzyscy sie wysypiaja i jest ok

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

kwili poplakuje mialo byc
chyba za duzo wspomnien po filmiku i cos mi sie juz pierniczy

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

aha no i oczywiscie puscilam im filmik juz jak posiedzielismy troche i weszlo ciacho na stol
wzruszenie na maxa
super,że urodzinki udane

my zapomnieliśmy o wróżbie. no i zazdroszczę wam wyświetlania filmików na urodzinach, mój lapek nadal jest dead i nie mam filmików na szczęście dysk jest ok więc danych nie stracę, ale podobno z resztą dooopa i może nie udać się reanimować.
ale tata puścił filmiki np. ze szpitala, kręcił swoją kamerą

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Pierwszy raz miałam problem z wysłaniem tego postu. Pojawił się taki komunikat:
Wiadomość jest przeładowana grafiką
W wiadomości znajduje się zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów [img]. Program dopuszcza jednorazowe użycie maksimum 20 grafik.
Aby dodać wiadomość usuń z niej emotikonki i wtedy ponownie wyślij.

Hehe musiałam sporo pousuwać
ja tak mam często

[QUOTE=Larysa88;48316994]Ja po prostu przystawiam do buzi Oli, naciskam i środek winogrona po prostu laduje w jej buzi

Super ze wyprawa się udała

Super ze jesteście już

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dzięuję za kciuki dziewczyny, jestem wolna!!!!! w końcu będę mogła nacieszyć się Tusią. A ona jest teraz już tak fajna i kumata,że tak przeogromnie się cieszę z tego podarowanego nam jeszcze wspólnego czasu. Nawet sobie nie wyobrażacie, jakoś wcześniej tak tego nie odczuwałam, a teraz cieszy mnie ogromnie każdy dzień

Co do egzaminu, to pytania łatwiejsze i trudniejsze, wiadomo. Oczywiście dużo podchwytliwych, niekiedy była różnica jedynie spójnika, a miało to wielkie znaczenie. No nic, teraz co najmniej miesiąc czekania, zobaczymy

Hmm nie wiem czy nic nie pokrece adwokat specjalizujący się w prawie rodzinnym chyba tak

No pięknie

ja kiedyś chciałam być sędzią od rodzinnego, ale teraz bym nie mogła, moja psychika by nie wytrzymała krzywdy dzieci...

Stary 2014-09-28, 09:43   #1590
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla Mai i Natalii

Aleksander
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości