![]() |
#1561 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]() coś Ty... jak lekarz jest dokładny, a nie taki co to ma wszystko w nosie, to zmierzy dokładnie i aż takiej różnicy nie będzie ![]() Ja widzę po sobie że na IP bardzo często mają gdzieś te wszystkie pomiary (i w ogóle wszystko), mierzą jak leci, ch*j że np. główki całej nie obejmą, albo tylko połowę kości udowej, nieee oni tak liczą jak im się zaznaczy za pierwszym razem i heja ![]() ![]() Oczywiście zdarzają się porządni lekarze, ale jak tak patrzę to większość ma w nosie ![]() Mi się strasznie spać chce, a dopiero 2,5h temu wstałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie pomylił się o 1kg na dwa dni przed porodem i już byłam wkurzona, a tu 2..... ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- zjadłam jabłko to czekam na zgagę... lecę może jescze włosy zdąże umyć przed wyjsciem
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
wlasnie jem bigos
![]() kopnijcie mnie w dupę zebym poszla prasowac ![]() a to biooil mozma na twarz? mam spakowana kosmetyczke ![]() ![]() oczywiscie kosmetyki do mejkapu tez wezme- nie bede straszyc ![]()
#1564 |
Zadomowienie
|
Piszę i piszę ale nic się nie chce załadować!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gin powiedziała, że miała pacjentkę, która za każdym razem z innym ułożeniem dziecka przychodziła... niby wiem na czym stoję, ale jak skurcze zaczna sie przed planowanym CC.... .albo nie będę wiedział że to już ten czas? i za późno ruszę w godzinną podróż do szpitala.. to co wtedy.. pośladkowo będę musiała rodzić ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() lepiej dla maluszka ![]() pamiętacie jak wczoraj pisałam, że mi bóle spojenia przeszły..tak sobie teraz myślę, że to pewnie dlatego, że fiknął i główka już tak nie napierała tam na dole... ale czemu czuję jakby czkawki na dole skoro główka na górze... ? to moze nie są czkwaki, ale te rytmiczne pyknięcia hmm.. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie maz przyniósł z apteki krem (dostał za darmo) ![]() ![]() Teraz widzę, ja mam ten krem ale do cery normalnej i mieszanej ![]()
Na ziemi pojawił się cud... Edytowane przez LolaMontez Czas edycji: 2014-09-23 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Rozeznanie
|
co lepiej zrobić, pojechać na IP - powiedzieć że mam duszności , trupie ciśnienie i słabo i się często robi...zbadają mi wtedy serce na IP ??? czy dzownić pytać sie czy w szpitalu jest kardiolog ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
Czekoladka juz do prasowania
![]() Ja jeszcze palcem nie ruszylam ![]() A na pazdziernik to wole nie wchodzic chyba ![]()
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja narazie uzywam zestawu Dermiki skin caligraphy -kupilam na poczatku czerwca, kremy swietne , ale ostatnio znowu mam skorki przesuszone no i pod oczami skora przesuszona, ja lubie kremy tresciwe dlatego rozgladam sie za czym innym bo juz sie koncza powoli.... wogole to uwielbiam kremy dermiki ![]()
![]() |
#1570 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym pojechała na IP sprawdza Ci ciśnienie, tętno dzidzusia, pewnie EKG i moze inne cuda i zobaczą co i jak, jak będzie potrzeba to i kardiologa, bo to ze zadzwonisz i spytasz czy jest to nie znaczy ze go wezwą :-/
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz ide, mam godzinke bo potem po corke musze isc
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja dalej nie mam koszul do szpitala ![]() ![]()
![]() |
#1573 |
Zadomowienie
|
Piszę i piszę ale nic się nie chce załadować!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zadomowienie
|
anetka - jak powiesz na ip jakie masz dolegliwości to powinni zrobić ci ekg
![]()
#1575 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 | |
Zadomowienie
|
j Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
Ja mam spirytus (napisane jest rektyfikowany) 95%nada sie? w jakich proporcjach to rozcienczac?
![]() |
#1577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- długo się wahałam z kolorem, ale w końcu wybrałam ten, który od początku chodził mi po głowie...wbrew mężowi :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1580 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1581 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
taki 95% jak najbardziej, rozrobić z wodą w proporcji 2:1 (spirytus 2, woda 1) ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- ja byłam u tego lekarza, osłuchała mnie i płuca wszystko ok, kaszel od ściekającego kataru jest. usłyszałam "i co ja mam pani przepisać?".....miałam ochotę powiedzieć "no ja lekarzem nie jestem" ![]() dostałam jakieś syropki....chyba dla dzieci, bo truskawkowe ![]() Przy okazji spytałam jej czy może mi wypisać skierowanie na badanie układu krzepnięcia krwi (wiem, że nie jest jakieś bardzo drogie, no ale mówię może się uda), a ona pyta czy mam wskazanie do cięcia, ja mówię że nie i zastanawiam się nad zzo ze zwykłego strachu, a ona do mnie "no taki ma pani wybór".......kurde jak Ci lekarze zachęcają człowieka do łagodzenia bólu heh no ale nie wypisała, powiedziała że to to już ginekolog... ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-09-23 o 13:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zadomowienie
|
Czekoladko można Biooil na twarz. Kiedyś używałam ale nie w moim przypadku, w przeciwności do Keithlyn, nie zdał egzaminu... mi o dziwo przesuszył cerę ! Az taką skorupe miałam.
Z kolei olejek arganowy super. Teraz mam z pestek moreli. To moja nowa miłość ![]() Ale na pewno to sprawa indywidualna tak jak wspomniała Lola ![]() Ja właśnie siedzę z olejkiem kokosowym na włosach ![]() Monian OMG !!!! 2 kg rozbieżności ![]() Anetko ja bym pojechała na IP. Żanet a nam na SR tak zachwalali Octenisept, że szok... a ja i tak zdecydowałam się na spirytus z wodą. W sumie to za radą Silesianny ![]() Indra więc są jeszcze szanse aby maluch mi podrósł i nie był wypierdkiem ![]() ![]() Żanetko zadam Ci głupie pytanie.... ale co ma krzepnięcie krwi do zzo ?????
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-09-23 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Zadomowienie
|
Tak pomyslalam, ze to moze kwestia nowego miejsca. Tylko, ze ona sporo ze mna jezdzila. A to do babci, do mojej mamy, na Mazury itp. Ale moze ta podroz 13godz. w transporterze, wszystko nowe poczawszy od miseczek i zabawek az po kuwete i moze sie skumulowalo.
Oby to byl jednorazowy wyskok bo nie lubie kociego smrodku :/ tak jak piszecie-musze dac jej czas. Indra, myslisz ze w buty moze tez nasikac???
![]() |
#1584 |
Rozeznanie
|
ale jazda...
wczoraj na USG główka na górze była po środku między żebrami... - palcami przez brzuch czuć było tą okrągłą główkę..gin pokazywała, że to wypuklenie po środku zaraz pod żebrami to główka... fatalnie się oddychało.. a teraz nie czuje tej główki między żebrami.. jest spłaszczenie... nie ma tego wypuklenia...i czuję poprawę w oddychaniu- .. albo się przekręcił w jeszcze inną pozycję, albo delikatnie osunął.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
Anetka, a juz masz cc zaplanowane? Na kiedy? Mały juz sie nie obróci?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zadomowienie
|
Właśnie o tym samym od wczoraj mysle... skoro moje maleństwo jest takie malutkie to czy dla jego dobra nie powinnam na maxa zaciskać nóg, nic nie robić tylko leżeć aby jak najpóźniej urodzić??? Wiadomo, że nie wszystko zalezy ode mnie ale są sytuacje których mogę unikać a tym samym nie przyspieszyć porodu....
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj tak mnie rypią wszystkie gnaty ;/ nic nie pomaga, ledwo sie czołgam... macie jakies sposoby? Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-09-23 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I weź tu człowieku cos zaplanuj.....
![]() |
#1589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zadomowienie
|
Oj tak nasze maluszki mają jeszcze tyyyle czasu na fikołajki.... wszystko się może wydarzyć !
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.