Massimo Dutti - część IX - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-23, 22:55   #1561
assicka
Zakorzenienie

Dot.: Massimo Dutti - część IX

Cytat:
Napisane przez anniw Pokaż wiadomość
Dziękuję
Ale własnie akurat do tego zamówienia nie dostałam potwierdzenia, pomimo że zamowienie już w transporcie. I też się martwiłam że skoro nie potwierdzili to czy wyślą.
To po nr ref. nie znajdziesz rzeczy :-( przynajmniej mnie się nigdy nie udało :-( w Zarze takie szukanie działa bez problemu, w Massimo nie :-(
Stary 2015-01-23, 23:02   #1562
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilith_ed Pokaż wiadomość
Czy piątek z wieczora to wiersz dobra pora?
Nie wiem - myśli Lili.
Ale duch massimomaniaczki w niej kwili.
Wciągnęła mnie szatańska sekta klubowa
o dorzutkach o każdej porze poinformować gotowa!
Gdy człowiek nawet źle się czuje,
to ostatkami sił efpięciuje.
Rozumu nie straciłam przez szmaty,
chociaż po chałupie walają się pudła i graty.
Niedźwiedź w sumie obkupiony, najedzony,
jeszcze nie mówi - idź se tam gdzie zawracają wrony.
No dobra, to czuwam, nadziei nie tracę
i niebieskie trampki w koszyku w końcu zobaczę.
Tyłeczkowe odhaczone,
główne chciejstwa spełnione.
Ale najfajniesza sprawa to bycie z Wami,
szalonymi z klubu dziewczynami.
Pomożecie, doradzicie.
Gdy trzeba, to pocieszycie lub pognębicie.
Tak, OnaZ królowo kochana,
jesteś upierdliwa od samego rana!
Ale wszystkie jesteście kochane
i obyście miały marzenia spełniane.
Niech Wam Dutti sypnie z nieba
czego tylko Wam potrzeba.
Wszak my się tu jeszcze nie poddajemy
i nadal na wyprzedażowe łupy polujemy.
ZMO i CCC plony zbierają
i potem ludzie w kolejce w sklepie narzekają,
że 11 paczki dla kogoś szukają!
Z wizażu można się wylogować,
ale klikawicy nie da się już opanować.
Więc żeby zwyczaj był podtrzymany,
to zdjęcie z beżowej kanapy przesyłamy

TŻ pozdrawia
WOW,
brak mi słów

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kasias22 Pokaż wiadomość
Drogie Panie,
Po pierwsze, to tylko ciuchy? Boże co powiedziałaby na to Carrie Bradshaw z "Seksu w..."
Po drugie, z tymi linkami to zrobiłyście tu na forum istny armageddon.
Jestem na forum nowa i długo nie qmałam o co chodzi z tymi linkami. Nie prosiłam o linki bo szanuję to, że zapisywałyście je sobie od momentu pojawienia się kolekcji. Mimo to kupiłam sobie bardzo dużo rzeczy stacjonarnie i kilka w internecie jak były dostępne. Mam wrażenie, że tą "aferą linkową" odbieramy sobie całą radość z zakupów! A handlarze? Od nich po prostu nie kupujemy, jak kilka stron wcześniej jedna z Was napisała. Miło mi się tu do Was wieczorami zaglądało a teraz to raczej nie piszemy o ciuszkach tylko o linkach. Rozumiem nowe dziewczyny na forum i te, które są tu już dłużej. Prawda jest taka, że każdy może tu napisać co chce i wkleić nawet link gołego tyłka. Zapomnijmy więc o linkach i skupmy się na "tych rzeczach" dla których powstał ten wątek.
Mam podobne odczucia, lubię tu zaglądać, bo lubię MD

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez mabuu Pokaż wiadomość
ja nie wchodze az do 31
u mnie wypłata wcześniej, ale też nie wchodzę ......

Edytowane przez kanazos
Czas edycji: 2015-01-23 o 23:09
kanazos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 23:03   #1563
anniw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rekin3 Pokaż wiadomość
Wczoraj odebrałam dwie paczki, więc krótka relacja
1. Balerinki ze skóry koziej, 69 zł - są bardzo jasne, więc mogą się szybko brudzić, ale za taką cenę żal nie brać, są też dość mocno wycięte, ale raczej je zostawiam
2. Jedwabna bluzka - przepiękny kolor, na zdjęciu przekłamany, na żywo jest niebiesko-zielony, jestem bardzo zadowolona, bluzka jest sliczna i pięknie wykonana, zostaje ze mną
3. Bluzka lniana, S - bardzo cienka, materiał niejednorodny, jest też na mnie lekko za duża - do zwrotu
4. Koszulka z kokardą - kokarda wisi smętnie, uklada się beznadziejnie, materiał też taki elastyczny, oddaję
5. Bluzka z gipiury - ładna, porządnie wykonana, z bawełny, rozmiarówka dość duża, ja mam 34
6. Jedwabna - za jedyne 49 zł prosta, klasyczna, przy dekolcie delikatny wzór, boję sie, że będzie mi się w biuscie rozchodzić, zastanawiam się nad nią

ufff i tyle moze komuś sie przyda, bo niektóre z tych rzeczy są jeszcze dostępne
świetne łowy i trafne decyzje co do zwrotów
Na tą zielono/niebieską bluzkę też poluję ale rozmiarówki brak
Stary 2015-01-23, 23:10   #1564
Konsti5
Zadomowienie

Cytat:
1. Balerinki ze skóry koziej, 69 zł - są bardzo jasne, więc mogą się szybko brudzić, ale za taką cenę żal nie brać, są też dość mocno wycięte, ale raczej je zostawiam
2. Jedwabna bluzka - przepiękny kolor, na zdjęciu przekłamany, na żywo jest niebiesko-zielony, jestem bardzo zadowolona, bluzka jest sliczna i pięknie wykonana, zostaje ze mną
3. Bluzka lniana, S - bardzo cienka, materiał niejednorodny, jest też na mnie lekko za duża - do zwrotu
4. Koszulka z kokardą - kokarda wisi smętnie, uklada się beznadziejnie, materiał też taki elastyczny, oddaję
5. Bluzka z gipiury - ładna, porządnie wykonana, z bawełny, rozmiarówka dość duża, ja mam 34
6. Jedwabna - za jedyne 49 zł prosta, klasyczna, przy dekolcie delikatny wzór, boję sie, że będzie mi się w biuscie rozchodzić, zastanawiam się nad nią

ufff i tyle moze komuś sie przyda, bo niektóre z tych rzeczy są jeszcze dostępne
Mam tą jedwabną niebieską bluzkę i potwierdzam, jest za....sta. Kolor cudny.Ślicznie skrojona i te ozdoby na kieszeniach i ramionach...cukiereczek po prostu. I na dodatek tak samo rozchodzi mi się delikatnie w biuście. Baleriny, nie moja bajka, mi się nie podobają ale ja ogólnie nie lubię takiego typu bucików.Ta z kokardą,masz racje oddaj. A biała jedwabna jest super bo mam, niestety za mały rozmiar kliknęłam i idzie do zwrotu bo się własnie rozchodzi.

Reszta super a zwłaszcza spódniczka rzuciła mi się w oczy.

Edytowane przez Konsti5
Czas edycji: 2015-01-23 o 23:15
Konsti5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 23:11   #1565
bikus
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję zakupów dla mnie wszystkim Ci ładnie tylko ta z kokardą moim zdanie fajna dla osoby z mniejszym biustym u mnie efekt pewnie byłby podobny do Twojego i dlatego nawet nie zamawiałam
W tej zielono - niebieskiej i w gipurze najfajniej
bikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 23:40   #1566
noonick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilith_ed Pokaż wiadomość
Czy piątek z wieczora to wiersz dobra pora?
Nie wiem - myśli Lili.
Ale duch massimomaniaczki w niej kwili.
Wciągnęła mnie szatańska sekta klubowa
o dorzutkach o każdej porze poinformować gotowa!
Gdy człowiek nawet źle się czuje,
to ostatkami sił efpięciuje.
Rozumu nie straciłam przez szmaty,
chociaż po chałupie walają się pudła i graty.
Niedźwiedź w sumie obkupiony, najedzony,
jeszcze nie mówi - idź se tam gdzie zawracają wrony.
No dobra, to czuwam, nadziei nie tracę
i niebieskie trampki w koszyku w końcu zobaczę.
Tyłeczkowe odhaczone,
główne chciejstwa spełnione.
Ale najfajniesza sprawa to bycie z Wami,
szalonymi z klubu dziewczynami.
Pomożecie, doradzicie.
Gdy trzeba, to pocieszycie lub pognębicie.
Tak, OnaZ królowo kochana,
jesteś upierdliwa od samego rana!
Ale wszystkie jesteście kochane
i obyście miały marzenia spełniane.
Niech Wam Dutti sypnie z nieba
czego tylko Wam potrzeba.
Wszak my się tu jeszcze nie poddajemy
i nadal na wyprzedażowe łupy polujemy.
ZMO i CCC plony zbierają
i potem ludzie w kolejce w sklepie narzekają,
że 11 paczki dla kogoś szukają!
Z wizażu można się wylogować,
ale klikawicy nie da się już opanować.
Więc żeby zwyczaj był podtrzymany,
to zdjęcie z beżowej kanapy przesyłamy

TŻ pozdrawia

Lilith najwspanialsza!!

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Napisane przez rastawitch Pokaż wiadomość
Niektóre z moich wczorajszych nabytków:
1. Kardigan wełna-kaszmir S
2. Top z wiązaniem z przodu XS
3. żakardowe spodnie 34 (czy one mają tak leżeć?)
Pytam o spodnie bo od jakichś 10 lat w mojej szafie zawsze króluje maksymalnie 1 para spodni na sytuacje ekstremalne, zakładana średnio 5 razy na rok Nie wiem jak powinny wyglądać dobrze dobrane spodnie
Fajne zakupki

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:

Jedwabna bluzka ta morska i balerinki najlepsze ta bluzka z kokardą ogólnie jest ładna , ale rzeczywiscie z wielkością kokardki mogli tak nie szarżować

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Cytat:
Napisane przez hrm Pokaż wiadomość
Nie będę pisać nic w obronie klubu bo wszystko zostało napisane. Klub jest od stycznia 2014 roku czyli rok. Chyba, że w innym klubie byłaś Manehajera
Szklak mnie trafia jak słysze o pomocnych dziewczynach które kupują coś za drobnym wynagrodzeniem.
Albo o wizażankach któe proszą o zakup a potem milczą itp.
Nie dziwcie się że potem nie chcemy zapraszać niesprawdzonych osób do klubu.
Dam sobie pale obciąż, ze za miesiać bezie tu cisza a połowa osób proszących o wstęp do klubu przestanie pisać i byś może odezwie się na następna wyprzedaż.
Z klubu wypadły osoby które milczały od dłuższego czasu, co było sprawdzane w statach.
Spróbujcie napisać na innych wątkach prośbę o linka, albo choć jakieś pytanie to zostaniecie zignorowane.
Tu dziewczyny bardzo się starają, żeby osoby z poza klub nie czuły się pokrzywdzone.
Ale serio klub to jest stowarzyszenie osób które coś wiąże.
Nie jest to instytucja państwowa i nie rządzi sie spisanym prawami. Zasada każdemu po równo nie obowiązuje. Nie rozumiem pretensji niektórych. To tak jakbyście podeszły do grupki znajomych i powiedziały, że też chcecie należeć do grona przyjaciół bo długo stoicie obok nich.
Tak to nie działa. Albo się z kimś zaprzyjaźniasz i albo nie. wszystko dzieje się naturalnie nie ma jakiś zasad
HRM! TY możesz zostać naszym rzecznikiem
noonick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 00:11   #1567
aniach84
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanie dot. zwrotu z odbiorem z domu.

Czy umawiałyście się z kurierem na odbiór poza godzinami 09:00 - 17:00? Czy jest to możliwe? W mailu, który wysyłają po złożeniu zamówienia na konkretny dzień jest informacja, że odbiór jest realizowany własnie w tych godzinach, ale zastanawiam się, czy kurierzy podchodzą do tego elastycznie.

Nie chciałabym musieć zamawiać odbioru z pracy, no bo wiecie ...

aniach84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 00:29   #1568
lumina87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilia_pamplemousse Pokaż wiadomość
35, 40.
(przepraszam, mój telefon wrzuca tylko po 1 zdjęciu)
Też poproszę do nich linka

---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Poproszę o link do tej białej jedwabnej koszuli (nr ostatni )
lumina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 06:29   #1569
anniw
Raczkowanie

Ech piękna ta różowo/czerwona skórka co sie w nocy pojawiła Tylko cena
Stary 2015-01-24, 06:34   #1570
kolorowa99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anniw Pokaż wiadomość
Ech piękna ta różowo/czerwona skórka co sie w nocy pojawiła Tylko cena
No właśnie. Też mi okazja...
kolorowa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 07:46   #1571
hrm
Zakorzenienie

Cytat:

Fajne łupy i to za rozsądne ceny. Kokardka jest fajna ale jak nie jest wyprasowana i ma sie większy biust to nie ma efektu.
Ja wczoraj oddałam dwa pasiaki i teraz mam ochotę na kliknięcie czegoś
hrm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 07:50   #1572
kolorowa99
Raczkowanie

Przejrzałam moje 3 z 6 (sic!) paczek. Prawie wszystko do oddanie. Zostawię marynarkę, fular wełaniany - jestem szalona na punkcie wszelkich szaliczków i spodnie.
Marynarka ta: http://static.massimodutti.net/3/pho...=1413900675885
jest fajna, super jakość.
Kupiłam 3 bluzeczki zwykłe w paseczki/lniane i szału nie robią, a cena taka se... Zdjęć raczej nie dam rady wrzucić, bo mam mega busy day.
Aaaa i jeszcze kupiłam taki sweterek z drapowanym dekoltem, z wiązaniem na plecach. Jakość bardzo bardzo słaba, nie polecam Marynarka aksamitna w beżu, ładna, dobrze uszyta, niestety kolor nie mój, też do zwrotu.

Edytowane przez kolorowa99
Czas edycji: 2015-01-24 o 07:57
Stary 2015-01-24, 08:07   #1573
Nath_alya
Raczkowanie

Dzień dobry)
mi udało się wczoraj doklikac klika fajnych rzeczy

Lecą do mnie dwie skórzane kurtki , torebka clutch, śmietankowe baleriny, i swetrzysko z futerkiem przy kołnierzu.

Aktualnie dostępny jest fajny płaszczyk ze skórzanymi aplikacjami, M za 239zł.
I bordowe sneakersy 38.
I puchowa brązowa kurtka S.

Edytowane przez Nath_alya
Czas edycji: 2015-01-24 o 08:18
Nath_alya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 08:14   #1574
Dominicana
Zadomowienie

Dzień dobry!
Obudziłam się☠dziś po ciężkim tygodniu z ochotą zakupu czegoś z nowej kolekcji.
Jest kilka perełek na stronie, nie sądzicie?

Niestety drooogo....

Miłego dnia wszystkim
Dominicana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 08:35   #1575
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rastawitch Pokaż wiadomość
Niektóre z moich wczorajszych nabytków:
1. Kardigan wełna-kaszmir S
2. Top z wiązaniem z przodu XS
3. żakardowe spodnie 34 (czy one mają tak leżeć?)
Pytam o spodnie bo od jakichś 10 lat w mojej szafie zawsze króluje maksymalnie 1 para spodni na sytuacje ekstremalne, zakładana średnio 5 razy na rok Nie wiem jak powinny wyglądać dobrze dobrane spodnie
spodnie sa za duże. widac to bardzo dobrze na wysokości kolana gdzie robi sie fałdka z materiału.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:

balerianki fajne ale faktycznie bedzie trzeba na nie bardzo uwazac.
ta kokarda nie powinna chyba az tak odstawać. wyobrazam sobie ze ona lezy na ciele a nie tak dynda. oddaj bez zalu bo zostają Ci fajne cycki
jedwabna za 49 - a jak ruszasz rekoma to sie rozchodzi? jak nie to zostaw, za ta cene warto. bedzie swietna pod marynarki ale i solo na lato.
reszty nie komentuje bo mam takie same uwago jak ty. len - zwrot, gipiua ladna, niebieska super
mabuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 08:37   #1576
abcdefabcdef
Raczkowanie

Mozns link do sneakersow?
abcdefabcdef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 08:39   #1577
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniach84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie dot. zwrotu z odbiorem z domu.

Czy umawiałyście się z kurierem na odbiór poza godzinami 09:00 - 17:00? Czy jest to możliwe? W mailu, który wysyłają po złożeniu zamówienia na konkretny dzień jest informacja, że odbiór jest realizowany własnie w tych godzinach, ale zastanawiam się, czy kurierzy podchodzą do tego elastycznie.

Nie chciałabym musieć zamawiać odbioru z pracy, no bo wiecie ...

zalezy od kuriera. mi kiedys jeden przyniósł paczkę po swoich godzinach pracy ale tylko dlatego ze mieszka w bloku obok
a nie moze zostawic u sasiada? ja czesto tak robie

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez hrm Pokaż wiadomość
Fajne łupy i to za rozsądne ceny. Kokardka jest fajna ale jak nie jest wyprasowana i ma sie większy biust to nie ma efektu.
Ja wczoraj oddałam dwa pasiaki i teraz mam ochotę na kliknięcie czegoś
ja niestety tysz
Stary 2015-01-24, 08:42   #1578
Nath_alya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez abcdefabcdef Pokaż wiadomość
Mozns link do sneakersow?
poszlo

Edytowane przez Nath_alya
Czas edycji: 2015-01-24 o 08:45
Stary 2015-01-24, 08:52   #1579
aniach84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nath_alya Pokaż wiadomość
Dzień dobry)
mi udało się wczoraj doklikac klika fajnych rzeczy

Lecą do mnie dwie skórzane kurtki , torebka clutch, śmietankowe baleriny, i swetrzysko z futerkiem przy kołnierzu.

Aktualnie dostępny jest fajny płaszczyk ze skórzanymi aplikacjami, M za 239zł.
I bordowe sneakersy 38.
I puchowa brązowa kurtka S.
Czu mogę prosić do kurteczki puchowej ?
Ja mam link do granatowych sneakersów gdyby ktoś potrzebował, ale niedostępne na razie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 08:53   #1580
Nath_alya
Raczkowanie

Cytat:
Czu mogę prosić do kurteczki puchowej ?
Ja mam link do granatowych sneakersów gdyby ktoś potrzebował, ale niedostępne na razie.
wysłane
Stary 2015-01-24, 08:58   #1581
mabuu
Wtajemniczenie

o majn gad ale przeżyłam wlaśnie zonk
chcialam kliknąć i mi odrzuciło transakcje - pomyslalam - ok przekorczylam limit karty - niestety nie.... mam 141 zl na koncie
chce umrzec
ciabatta z szynka z wczoraj nieaktualna. oczekuję wsparcia, przynajmniej psychicznego
Stary 2015-01-24, 08:59   #1582
Nath_alya
Raczkowanie

Gdzieś w zakamarkach historii, odszukałam jeszcze taką oto kurtałkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4709637605_1_1_17.jpg (132,3 KB, 18 załadowań)
Stary 2015-01-24, 09:04   #1583
kolorowa99
Raczkowanie

Cytat:
chcialam kliknąć i mi odrzuciło transakcje - pomyslalam - ok przekorczylam limit karty - niestety nie.... mam 141 zl na koncie
chce umrzec
ciabatta z szynka z wczoraj nieaktualna. oczekuję wsparcia, przynajmniej psychicznego
Wspieram

Edytowane przez kolorowa99
Czas edycji: 2015-01-24 o 09:07
Stary 2015-01-24, 09:07   #1584
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
Gdzieś w zakamarkach historii, odszukałam jeszcze taką oto kurtałkę
Też ładna, nie mój kolorek ale ładny krój

Dzień dobry
miłego dnia

Ktoś wie, czy w nocy nie było tyłeczkowych??
potrzebuję 38
Stary 2015-01-24, 09:08   #1585
aniach84
Raczkowanie

Cytat:
wysłane
Nie dostałam Podeślesz Kochana jeszcze raz?
Stary 2015-01-24, 09:08   #1586
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kolorowa99 Pokaż wiadomość

Wspieram
dzieki. ide budzic niedziewdzia. ma dzis imieniny - powinien mi kliknać
Stary 2015-01-24, 09:09   #1587
aniach84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kanazos Pokaż wiadomość
Też ładna, nie mój kolorek ale ładny krój

Dzień dobry
miłego dnia

Ktoś wie, czy w nocy nie było tyłeczkowych??
potrzebuję 38
Ja dość długo siedziałam, czekając na TŻ, i do ok 03:00 nie było tyłeczkowych
Stary 2015-01-24, 09:10   #1588
Nath_alya
Raczkowanie

Cytat:
Nie dostałam Podeślesz Kochana jeszcze raz?
poszło again. jest?
Stary 2015-01-24, 09:12   #1589
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
chce umrzec
ja też wspieram
konto sie uzupełni z czasem

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Ja dość długo siedziałam, czekając na TŻ, i do ok 03:00 nie było tyłeczkowych
do 3?? masz zdrowie
dzieki Aniu
Stary 2015-01-24, 09:19   #1590
aniach84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kanazos Pokaż wiadomość
ja też wspieram
konto sie uzupełni z czasem[COLOR="Silver"]
Mabuu, my tu wszystkie chyba będziemy niedługo o suchej bułce Rozpieszcza nas Pan Dutti tymi dorzutkami i jak tu nie klikać
Ale pocieszam się, że moje konto jest na bieżąco uzupełniane ze zwrotów

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
poszło again. jest?
Nie mam niestety Może się coś przyblokowało i dostane za jakiś czas ...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości