DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-26, 14:05   #1561
JaneMarple
Przyczajenie

Dot.: Kalisz wielkopolska-pierwsza wizyta

Hej
Spokojnie Koleżanki zapomniały jaki stres się przeżywa przed pierwszą wizytą? To bardzo ważny dzień i niejednokrotnie spotkałam się z opiniami, że pierwsza wizyta na długie lata pozostaje w pamięci i wyrabia nam opinie o konsultacjach ginekologicznych. Lekarz może totalnie zrazić, a wtedy drugie podejście odwleka się przez długi czas.
Zgadzam się - możesz zobaczyć co jest napisane w poprzednich wątkach na temat pierwszej wizyty,a jeśli nie znajdziesz daj znać pomogę i ja, i mam nadzieje nie jedna z Wizażanek.
Nie ma natomiast sensu, żebyś przekopywała całe forum szukając dobrego lekarza z Kalisza.
Nazwisko, które mogę polecić to dr Kuczyński albo dr Jakubek.
Jest taka możliwość, że zmniejszy Twój stres pójście do kobiety ginekologa.
W Kaliszu przyjmuje między innymi dr Kubicka. Ja z doświadczenia wiem, że lepiej iść do mężczyzny.
Opinie na temat powyższych nazwisk mogą być różne. Ja sama się nieźle nachodziłam zanim znalazłam lekarza, który najbardziej mi pasuje i zapewne Ty także będziesz przechodzić przez tę drogę, chociaż życzę Ci żeby była ona bardzo krótka.
Powodzenia
JaneMarple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 14:49   #1562
postrzelona20
Raczkowanie

Dot.: Kalisz wielkopolska-pierwsza wizyta

ojjj akurat ja pierwszą wizyte dokładnie pamietam) hihi) ale mi chodziło o to,zeby kolezanka przejzała wątek dobty ginekolog,i tam napewno kogos godnego znajdzie...faktycznie pierwsza wizyta musi byc super i nie mozemy sie do niczego zrazić,bo potem zostaje w pamieci na dlugo długo;/
postrzelona20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 18:55   #1563
JaneMarple
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Często jest tak, że jeden lekarz ma mnóstwo, przeróżnych opinii. Zauważyłyście?
Ja mojego pierwszego ginekologa nie cierpię, a moja kuzynka chodzi do niego bezustannie i jest arcyzadowolona - ostatnio nawet prowadził jej ciążę. Mnie totalnie do siebie zraził, moją siostrę także. Po kilku latach chodzenia do niego, podjęciu prowadzenia ciąży poszła do niego na wizytę ( nie tę prywatną wyjątkowo) i spytał się ją o Imię i Nazwisko zachowując się tak, jakby jej na oczy nigdy nie widział!!! Okropność...!
JaneMarple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 22:17   #1564
beatadrozdowska11
Raczkowanie

szukam dobrego ginekologa z Łodzi a najlepiej ze Zgierza który by robil niedrogo i dobrze wymrażanie nadżerki???????
Stary 2008-06-27, 14:08   #1565
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Jaworzno

dr Anna Kania
ul Chrzanowska
tel 0326164737

Fajna babka, gabinet na uboczu, prywatny, ale przyjmuje na NFZ codziennie oprócz wtorku od 7 do 14 (we wtorki od 15 do 20). Nie wiem niestety ile za wizytę, zawsze chodzę z NFZ. Minusem jest to ze nie mozna sie wczesniej zapisac i nieraz trzeba sie naczekac w dlugiej kolejce, ale mnie to zbytnio nie przeszkadza, mozna sie przyzwyczaić, a wpoczekalni jest dość przytulnie, bez porównania z normalnymi przychodniami . Lekarka bardzo dobra, komunikatywna, nie wymądrza się, nie moralizuje, można ją zapytać o wszystko i nie trzeba sie wsytdzić. Często rozmawiam z nią też na tematy nie związane, albo radzę się przy dowolnych kłopotach zdrowotnych. Jako że biorę pigułki, chodzę do niej dość często i nie uważąm tego bynajmniej za coś strasznego (wiadomo, taka wizyta to nie jest szczyt przyjemności , ale nie muszę się niepotrzebnie stresować). Polecam, miła, fachowa osoba
ja też ją polecam, w rodzinie wszystkie do niej chodzimy. Znajomej wykryła poważną wadę, czego trzech innych lekarzy nie zrobiło, gdyby nie to, mogłaby nie urodzić dziecka. Prowadzi tez ciążę mojej siostry i ta jest bardzo zadowolona. Dr Ania wytłumaczy wszystko, w razie wątpliwości od razu kieruje na badania, nie jak inni lekarze, którzy zbadają i do widzenia. Jest naprawdę świetnym lekarzem, no i bardzo delikatna

Edytowane przez Marei
Czas edycji: 2008-06-27 o 14:10 Powód: literówki :)
Marei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 12:53   #1566
kasiura
Rozeznanie

GG do kasiura

KRAKÓW

Baaaaardzo polecam dr. Kolke
http://www.pro-bono.com.pl/
Jest kompetentny, b miły i naprawde zainteresowany pacjentka, nie traktuje czlowieka na odwal sie jak wiekszosc lekarzy. POLECAM!!!
(wizyta niestety 80 zl kosztuje)

Edytowane przez kasiura
Czas edycji: 2008-06-28 o 12:54 Powód: podalam linka do filmiku na YouTubie, zamiast do kliniki:)))
kasiura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 20:45   #1567
beatadrozdowska11
Raczkowanie

a zŁodzi albo ze zgierza bardzo mi zalezy???????

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 13:26   #1568
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Biała Podlaska

Z czystym sumieniem polecam Darka Daniluka,
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 17:12   #1569
Baletowy Trampek
Przyczajenie

RADOM

Ja ze swojej strony mogę polecić, wspomnianą tu już, dr Grażynę Dziuk - bardzo miła, sympatyczna i co najważniejsze kompetentna osoba. Podczas wizyty panuje przyjazna atmosfera, bez skrępowania można zadawać wszelkie pytania na które dostaje się wyczerpującą odpowiedź, co wg mnie jest wielkim plusem.
Baletowy Trampek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 22:22   #1570
beatadrozdowska11
Raczkowanie

Question Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

A zgierz albo łódz ??????? Czy ktos mi kogos poleci???
Stary 2008-06-30, 01:47   #1571
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatadrozdowska11 Pokaż wiadomość
A zgierz albo łódz ??????? Czy ktos mi kogos poleci???
Myślę, że pomoże wyszukiwarka
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 00:14   #1572
jealousgirl
Raczkowanie

GG do jealousgirl

w ŁODZI juz pisalam panii dr kocięba-gała
w szpitalu im. madurowicza w przychodni przyjmuje.
Stary 2008-07-06, 21:02   #1573
szczypiorek1980
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Wyszków

Katarzyna Zientara
grąco polecam, bardzo miła, młoda, wesoła zero stresów u niej i przede wszystkim dba o pacjenta wizyta 50 zl choc to mogło się zmienic
Zgadzam sie z Kopycio że dr Ziętara jest najlepszym ginekologiem w w Wyszkowie. Wizyta nadal kosztuje 50 zł i przede wszystkim pani doktor jest dostępna pod telefonem gdy się coś dzieje
szczypiorek1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 22:44   #1574
madzioszka84
Raczkowanie

Łódź.

Po wieloletniej wędrówce po lekarzach dotarłam do Pani Dr Kolasy
-Zwierzchowskiej
(Przychodnia Prima-Med na ul. Matejki). I już tam zostanę. Kompetentna lekarz i cudowna kobieta.
madzioszka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 23:28   #1575
madziula13468
Raczkowanie

drogie wizazystki, czy modlybyscie cos powiedziec o pani dr Joannie Zalewskiej z Warszawy?? planuje sie do Niej wybrac i chcialabym uzyskac jakas opinie na temat tej ginekolog. z gory wielkie dzieki
madziula13468 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 02:38   #1576
karolajna33
Przyczajenie

Pilnie poszukuje dobrego sprawdzonego ginekologa:grodzisk maz,zyrardów

Witam,
Bardzo prosze o polecenie dobrego sprawdzonego ginekologa w grodzisku maz.lub ostatecznie w zyrardowie z naciskiem na grodzisk bedzie to moja 1 wizyta i chcialabym aby bylo wszystko w porzadku.z gory dziekuje za odpowiedzi
karolajna33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 13:11   #1577
EmilyTheStrange
Przyczajenie

Kraków- dr Andrzej Michalski- namiary pilnie potrzebne!

Witam serdecznie! Ja gorąco polecam dra Andrzeja Michalskiego z Krakowa. Jest naprawdę świetny, leczyłam się u niego kiedyś tam, ale zaniedbałam się trochę, a w tym czasie lekarz mi gdzieś "zaginął"... Może ktoś wie, gdzie ma on jakiś gabinet, w ogóle gdzie- poza szpitalem- przyjmuje pacjentki, obojętne, prywatnie czy też nie? Przekopałam internet, i nic nie znalazłam...(
EmilyTheStrange jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 13:16   #1578
Reichea
Raczkowanie

Dot.: Kraków- dr Andrzej Michalski- namiary pilnie potrzebne!

Cytat:
Napisane przez EmilyTheStrange Pokaż wiadomość
Witam serdecznie! Ja gorąco polecam dra Andrzeja Michalskiego z Krakowa. Jest naprawdę świetny, leczyłam się u niego kiedyś tam, ale zaniedbałam się trochę, a w tym czasie lekarz mi gdzieś "zaginął"...
Może popytaj w miejscu gdzie ostatnio pamiętasz, że przyjmował? Mnie tak zginął kiedyś onkolog, na szczęscie pani w przychodni znała nowe miejsce jego pracy. Powodzenia w szukaniu.
Reichea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 19:14   #1579
naith
Przyczajenie

KRAKÓW

polecam już wymienianą kilkakrotnie dr Jadwigę Masior
przyjmuje w ramach NFZ w przychodni na Pleszowskiej, niestety kolejki do niej są dramatyczne czeka się ponad miesiąc lekko, dlatego jeśli ktoś pilnie potrzebuje to pani doktor przyjmuje prywatnie w Podgórskiej Przychodni Lekarskiej wizyta 70 zł oraz w Osteomedzie na Kazimierza Wielkiego
bardzo profesjonalne podejście, gdy do niej poszłam to była moja druga wizyta, a byłam po przebytej grzybicy więc od razu zbadała mnie, zleciła cytologię i pobrała komórki do badania, zrobiła mi usg i zbadała piersi, przy okazji wszytsko szczegółowo tłumaczyła
bardzo miła, zapyta o wszystko i o wszystko można zapytać także ją bez problemu
poświęci każdemu tyle czasu ile potrzeba
jak dla mnie rewelacja, poniewaz na pierwsza moją wizytę poszłam dosyć przypadkowo ale tez z pilną dolegliwością do pani ginekolog przy Alei Pokoju i choć poczułam się trochę zbyta i odprawiona na szybko to jednak bardzo mi pomogła, lecz chciałam koniecznie udać sie do innego ginekologa i z polecenia wizażanek udałam się do pani dr. Masior
teraz juz wiem gdzie się zwrócić jeśli znów będę w pilnym problemie
naith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 17:30   #1580
Elliannia
Zakorzenienie

Kraków

Ja z czystym sercem i sumieniem mogę polecić doktor Bożenę Jawień
A w szczególności młodym dziewczynom, przyjmuje prywatnie przy akademikach AWF, bardzo kompetentna i konkretna babeczka, w każdym razie w moim odczuciu, trafiłam do niej kiedyś po antykoncepcje 'PO' (niestety poprzedni ginekolog był w miejscu zamieszkania), nie robiła absolutnie żadnego problemu i zrobiła tak dobre wrażenie że zmieniłam moją 'starą' ginekolożkę na nią oprócz tego dała mi porządne tabletki ( bo wcześniej brałam Daien35 - przez 5 lat ). Do tego jej teksty są niesamowite

http://www.ginekolog-jawien.pl/

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 17:58   #1581
Emi1234
Zadomowienie

GG do Emi1234
Dot.: Barbara Rajewska Szczecin Ginekolog

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
Witam zapisalam sie do tej Pani , czy ktos kiedys u niej byl? jak wrazenia pozdrawiam
i jak wrażenia?
Emi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 23:00   #1582
Antinetka
Raczkowanie

Dot.: Barbara Rajewska Szczecin Ginekolog

WARSZAWA
Pani dr Mikłasz-Kupis

Przyjmuje w przychodni Septima-med na Bemowie blisko McDonald'sa na Wrocławskiej. Jest super - miła, delikatna i świetny z niej fachowiec. O wszystko można ją zapytać i człowiek nie czuje się głupio
Jedyny minus jest taki, że wizyta kosztuje 100 PLN (cytologia +30 PLN robią na miejscu, odbiór po tygodniu). Ale nie żałuję ani złotówki.
Naprawdę bardzo polecam, zwłaszcza jeśli ktoś bardzo nie lubi albo się boi
Antinetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 18:47   #1583
monisia5420
Przyczajenie

Polecicie jakiegoś dobrego gina z PUŁTUSKA, NOWEGO DWORU MAZOWIECKIEGO, CIECHANOWA lub z LEGIONOWA tylko najlepiej jakby było to na fundusz NFZ ???
Bo mam strasznie bolące miesiączki (omdlenia, wymioty, biegunki) i chciałam sie z tym zgłosić do lekarza jakiegoś kompetentnego.
monisia5420 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 13:46   #1584
muszolinka
Przyczajenie

ginekolog we wrocławiu

Szukam jakiegoś dobrego ginekologa we wrocławiu, najlepiej jakby to była kobieta. Polecicie kogoś dobrego?
muszolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 14:06   #1585
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari
Dot.: ginekolog we wrocławiu

Cytat:
Napisane przez muszolinka Pokaż wiadomość
Szukam jakiegoś dobrego ginekologa we wrocławiu, najlepiej jakby to była kobieta. Polecicie kogoś dobrego?
na górze masz przyklejony watek o dobrych ginekologach wiec tam poszukaj a znajdziesz.

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 17:53   #1586
what katy did
Przyczajenie

Dot.: ginekolog we wrocławiu

Ja w 100% mogę polecić http://www.joannakulpa-snopek.ginweb.pl/
Stary 2008-07-16, 17:29   #1587
xandra78
Zakorzenienie

ŁÓDŹ

Ja byłam wczoraj u dr Grzegorza Guzowskiego w przychodni OMEGA na Piotrkowskiej 17, za wizytę zapłaciłam 80 zł.Już gdzieś wcześniej czytałam o tym doktorze same pochlebne opinie i ja absolutnie sie do nich dołączam:ehem :.Ma ok 35-38 lat, jest dokładny, wyczerpująco przeprowadził wywiad, BARDZO DELIKATNIE BADA.Jest doktorem w Madurowiczu, ja wolałabym urodzic w Matce Polce i gdyby nie to, juz wczoraj bym się zdecydowała na dr Guzowskiego jako lekarza prowadzącego ciążę,ale wciąż się zastanawiam...
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 15:29   #1588
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pomaranczan Pokaż wiadomość
Kraków

lek. med. Kazimiera Barczyńska -Słoń specjalista ginekolog-położnik. Pani doktor przyjmuje prywatnie przy ul. Długiej 30 w Krakowie. nr tel tel. 12 633-02-58, 12 632-80-80. (znalazlam ten nr tel w internecie). Byłam u Pani doktor dopiero jeden raz, ale moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Jest to starsza, przesympatyczna Pani doktor. Przeprowadzając wywiad dokładnie wysłuchała mnie, cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania i starała się rozwiązać każdy problem. Jeśli chodzi o samo badanie to musze przyznac, ze jak najbardziej pozytywne wrażenie: nie trzeba prosić o badanie piersi (o czym większość lekarzy "zapomina"), a samo badnie ginekologiczne delikatne i przede wszystkim dokladne! Można tam przeprowadzić wszystkie badania na miejscu.
Jak już wspominałam byłam u tej Pani doktor dopiero jeden raz, ale na forum w internecie znalazlam również pozytywne opinie na temat Pani Kazimiery. Stała pacjentka pisała na przykład,że Pani dokotor nie pobiera opłaty, jeśli nie przeprowadza badania ginekologicznego, wiec jak wnioskuję, za samo przepisanie tabl.antykoncepcyjnych nie płaci się- ale to juz moje przypuszczenia i trzeba by było popytać w recepcji.
Wizyta z badaniem kosztuje 50zl,cytologia 30zl wiec nie tak wiele, a przynajmniej traktowana Jestes z szacunkiem i zainteresowaniem. Pełny profesjonalizm!!
to chyba tyle....
P.S. niedlugo planuje kolejna wiztyte u Pani doktor.mam nadzieje ze wrazenia beda rownie pozytywne jak po pierwszej wizycie.
POLECAM
..napisze jak bylo

Mnie Pani dr. Barczyńska przyjmowała na świat i teraz tez do niej chodzę.
Byłam jak na razie 1 raz ale jt wybieram się ponownie.

Pani doktór oprócz ul. Długiej przyjmuje rownież na ulicy Bronowickiej 73.
12 638 34 34

Z poprzedniczką zgadzam sie w 100%. Pani dr bardzo delikatna a ja wiem co mówie bo to był mój 1 raz

I bez badanie jest bezpłatnie- tak mi powiedziała.

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 16:28   #1589
tolla
Przyczajenie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Wrocław

Dziewczyny, mam prośbę: poszukuję danych młodego, przesympatycznego lekarza w okularach, który 22.08.2007 r odbierał mój poród w szpitalu przy ul. Kamieńskiego. Bardzo chciałabym leczyć się u niego (przy porodzie był naprawdę fantastyczny i genialnie się nami zajął). Niestety nie zapamiętałam jego imienia ani nazwiska... Ale kto wtedy myśli o takich sprawach

Będę wdzięczna za każdą pomoc...

POZDRAWIAM WSZYSTKIE WIZAŻANKI!!!

Edytowane przez tolla
Czas edycji: 2008-08-25 o 22:19
tolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 16:57   #1590
postrzelona20
Raczkowanie

moje drogie wizażanki..potrzebuje pomocy....czy może mi ktoras polecić lekarza na kase chorych z Tomaszowa Mazowieckiego?bardzo bylabym wdzięczna...
postrzelona20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości