|
|
#1561 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kalisz wielkopolska-pierwsza wizyta
Hej
Spokojnie Koleżanki zapomniały jaki stres się przeżywa przed pierwszą wizytą? To bardzo ważny dzień i niejednokrotnie spotkałam się z opiniami, że pierwsza wizyta na długie lata pozostaje w pamięci i wyrabia nam opinie o konsultacjach ginekologicznych. Lekarz może totalnie zrazić, a wtedy drugie podejście odwleka się przez długi czas. Zgadzam się - możesz zobaczyć co jest napisane w poprzednich wątkach na temat pierwszej wizyty,a jeśli nie znajdziesz daj znać pomogę i ja, i mam nadzieje nie jedna z Wizażanek. Nie ma natomiast sensu, żebyś przekopywała całe forum szukając dobrego lekarza z Kalisza. Nazwisko, które mogę polecić to dr Kuczyński albo dr Jakubek. Jest taka możliwość, że zmniejszy Twój stres pójście do kobiety ginekologa. W Kaliszu przyjmuje między innymi dr Kubicka. Ja z doświadczenia wiem, że lepiej iść do mężczyzny. Opinie na temat powyższych nazwisk mogą być różne. Ja sama się nieźle nachodziłam zanim znalazłam lekarza, który najbardziej mi pasuje i zapewne Ty także będziesz przechodzić przez tę drogę, chociaż życzę Ci żeby była ona bardzo krótka. Powodzenia
|
|
|
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kalisz wielkopolska-pierwsza wizyta
ojjj akurat ja pierwszą wizyte dokładnie pamietam
) hihi ) ale mi chodziło o to,zeby kolezanka przejzała wątek dobty ginekolog,i tam napewno kogos godnego znajdzie...faktycznie pierwsza wizyta musi byc super i nie mozemy sie do niczego zrazić,bo potem zostaje w pamieci na dlugo długo;/
|
|
|
|
#1563 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Często jest tak, że jeden lekarz ma mnóstwo, przeróżnych opinii. Zauważyłyście?
Ja mojego pierwszego ginekologa nie cierpię, a moja kuzynka chodzi do niego bezustannie i jest arcyzadowolona - ostatnio nawet prowadził jej ciążę. Mnie totalnie do siebie zraził, moją siostrę także. Po kilku latach chodzenia do niego, podjęciu prowadzenia ciąży poszła do niego na wizytę ( nie tę prywatną wyjątkowo) i spytał się ją o Imię i Nazwisko zachowując się tak, jakby jej na oczy nigdy nie widział!!! Okropność...! |
|
|
|
#1564 |
|
Raczkowanie
|
szukam dobrego ginekologa z Łodzi a najlepiej ze Zgierza który by robil niedrogo i dobrze wymrażanie nadżerki???????
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2008-06-27 o 14:10 Powód: literówki :) |
|
|
|
|
#1566 |
|
Rozeznanie
|
KRAKÓW
Baaaaardzo polecam dr. Kolke http://www.pro-bono.com.pl/ Jest kompetentny, b miły i naprawde zainteresowany pacjentka, nie traktuje czlowieka na odwal sie jak wiekszosc lekarzy. POLECAM!!! (wizyta niestety 80 zl kosztuje) Edytowane przez kasiura Czas edycji: 2008-06-28 o 12:54 Powód: podalam linka do filmiku na YouTubie, zamiast do kliniki:))) |
|
|
|
#1567 |
|
Raczkowanie
|
a zŁodzi albo ze zgierza bardzo mi zalezy???????
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Biała Podlaska
Z czystym sumieniem polecam Darka Daniluka, |
|
|
|
#1569 |
|
Przyczajenie
|
RADOM
Ja ze swojej strony mogę polecić, wspomnianą tu już, dr Grażynę Dziuk - bardzo miła, sympatyczna i co najważniejsze kompetentna osoba. Podczas wizyty panuje przyjazna atmosfera, bez skrępowania można zadawać wszelkie pytania na które dostaje się wyczerpującą odpowiedź, co wg mnie jest wielkim plusem. |
|
|
|
#1570 |
|
Raczkowanie
|
A zgierz albo łódz ??????? Czy ktos mi kogos poleci???
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
w ŁODZI juz pisalam panii dr kocięba-gała
![]() w szpitalu im. madurowicza w przychodni przyjmuje.
|
#1573 |
|
Przyczajenie
|
Zgadzam sie z Kopycio że dr Ziętara jest najlepszym ginekologiem w w Wyszkowie. Wizyta nadal kosztuje 50 zł i przede wszystkim pani doktor jest dostępna pod telefonem gdy się coś dzieje
|
|
|
|
#1574 |
|
Raczkowanie
|
Łódź.
Po wieloletniej wędrówce po lekarzach dotarłam do Pani Dr Kolasy -Zwierzchowskiej (Przychodnia Prima-Med na ul. Matejki). I już tam zostanę. Kompetentna lekarz i cudowna kobieta. |
|
|
|
#1575 |
|
Raczkowanie
|
drogie wizazystki, czy modlybyscie cos powiedziec o pani dr Joannie Zalewskiej z Warszawy?? planuje sie do Niej wybrac i chcialabym uzyskac jakas opinie na temat tej ginekolog. z gory wielkie dzieki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1576 |
|
Przyczajenie
|
Pilnie poszukuje dobrego sprawdzonego ginekologa:grodzisk maz,zyrardów
Witam,
Bardzo prosze o polecenie dobrego sprawdzonego ginekologa w grodzisku maz.lub ostatecznie w zyrardowie z naciskiem na grodzisk bedzie to moja 1 wizyta i chcialabym aby bylo wszystko w porzadku.z gory dziekuje za odpowiedzi |
|
|
|
#1577 |
|
Przyczajenie
|
Kraków- dr Andrzej Michalski- namiary pilnie potrzebne!
Witam serdecznie! Ja gorąco polecam dra Andrzeja Michalskiego z Krakowa. Jest naprawdę świetny, leczyłam się u niego kiedyś tam, ale zaniedbałam się trochę, a w tym czasie lekarz mi gdzieś "zaginął"...
Może ktoś wie, gdzie ma on jakiś gabinet, w ogóle gdzie- poza szpitalem- przyjmuje pacjentki, obojętne, prywatnie czy też nie? Przekopałam internet, i nic nie znalazłam... (
|
|
|
|
#1578 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kraków- dr Andrzej Michalski- namiary pilnie potrzebne!
Może popytaj w miejscu gdzie ostatnio pamiętasz, że przyjmował? Mnie tak zginął kiedyś onkolog, na szczęscie pani w przychodni znała nowe miejsce jego pracy. Powodzenia w szukaniu.
|
|
|
|
#1579 |
|
Przyczajenie
|
KRAKÓW
polecam już wymienianą kilkakrotnie dr Jadwigę Masior przyjmuje w ramach NFZ w przychodni na Pleszowskiej, niestety kolejki do niej są dramatyczne czeka się ponad miesiąc lekko, dlatego jeśli ktoś pilnie potrzebuje to pani doktor przyjmuje prywatnie w Podgórskiej Przychodni Lekarskiej wizyta 70 zł oraz w Osteomedzie na Kazimierza Wielkiego bardzo profesjonalne podejście, gdy do niej poszłam to była moja druga wizyta, a byłam po przebytej grzybicy więc od razu zbadała mnie, zleciła cytologię i pobrała komórki do badania, zrobiła mi usg i zbadała piersi, przy okazji wszytsko szczegółowo tłumaczyła bardzo miła, zapyta o wszystko i o wszystko można zapytać także ją bez problemu poświęci każdemu tyle czasu ile potrzeba jak dla mnie rewelacja, poniewaz na pierwsza moją wizytę poszłam dosyć przypadkowo ale tez z pilną dolegliwością do pani ginekolog przy Alei Pokoju i choć poczułam się trochę zbyta i odprawiona na szybko to jednak bardzo mi pomogła, lecz chciałam koniecznie udać sie do innego ginekologa i z polecenia wizażanek udałam się do pani dr. Masior teraz juz wiem gdzie się zwrócić jeśli znów będę w pilnym problemie
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Kraków
Ja z czystym sercem i sumieniem mogę polecić doktor Bożenę Jawień ![]() A w szczególności młodym dziewczynom, przyjmuje prywatnie przy akademikach AWF, bardzo kompetentna i konkretna babeczka, w każdym razie w moim odczuciu, trafiłam do niej kiedyś po antykoncepcje 'PO' (niestety poprzedni ginekolog był w miejscu zamieszkania), nie robiła absolutnie żadnego problemu i zrobiła tak dobre wrażenie że zmieniłam moją 'starą' ginekolożkę na nią oprócz tego dała mi porządne tabletki ( bo wcześniej brałam Daien35 - przez 5 lat ). Do tego jej teksty są niesamowite ![]() http://www.ginekolog-jawien.pl/
|
#1581 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Barbara Rajewska Szczecin Ginekolog
|
|
|
|
#1582 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Barbara Rajewska Szczecin Ginekolog
WARSZAWA
Pani dr Mikłasz-Kupis Przyjmuje w przychodni Septima-med na Bemowie blisko McDonald'sa na Wrocławskiej. Jest super - miła, delikatna i świetny z niej fachowiec. O wszystko można ją zapytać i człowiek nie czuje się głupio ![]() Jedyny minus jest taki, że wizyta kosztuje 100 PLN (cytologia +30 PLN robią na miejscu, odbiór po tygodniu). Ale nie żałuję ani złotówki. Naprawdę bardzo polecam, zwłaszcza jeśli ktoś bardzo nie lubi albo się boi
|
|
|
|
#1583 |
|
Przyczajenie
|
Polecicie jakiegoś dobrego gina z PUŁTUSKA, NOWEGO DWORU MAZOWIECKIEGO, CIECHANOWA lub z LEGIONOWA tylko najlepiej jakby było to na fundusz NFZ ???
Bo mam strasznie bolące miesiączki (omdlenia, wymioty, biegunki) i chciałam sie z tym zgłosić do lekarza jakiegoś kompetentnego. |
|
|
|
#1584 |
|
Przyczajenie
|
ginekolog we wrocławiu
Szukam jakiegoś dobrego ginekologa we wrocławiu, najlepiej jakby to była kobieta. Polecicie kogoś dobrego?
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ginekolog we wrocławiu
na górze masz przyklejony watek o dobrych ginekologach wiec tam poszukaj a znajdziesz.
|
#1586 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ginekolog we wrocławiu
Ja w 100% mogę polecić http://www.joannakulpa-snopek.ginweb.pl/
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
ŁÓDŹ
Ja byłam wczoraj u dr Grzegorza Guzowskiego w przychodni OMEGA na Piotrkowskiej 17, za wizytę zapłaciłam 80 zł.Już gdzieś wcześniej czytałam o tym doktorze same pochlebne opinie i ja absolutnie sie do nich dołączam |
|
|
|
#1588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie Pani dr. Barczyńska przyjmowała na świat i teraz tez do niej chodzę. Byłam jak na razie 1 raz ale jt wybieram się ponownie. Pani doktór oprócz ul. Długiej przyjmuje rownież na ulicy Bronowickiej 73. 12 638 34 34 Z poprzedniczką zgadzam sie w 100%. Pani dr bardzo delikatna a ja wiem co mówie bo to był mój 1 raz ![]() I bez badanie jest bezpłatnie- tak mi powiedziała.
|
|
|
#1589 |
|
Przyczajenie
|
Wrocław
Dziewczyny, mam prośbę: poszukuję danych młodego, przesympatycznego lekarza w okularach, który 22.08.2007 r odbierał mój poród w szpitalu przy ul. Kamieńskiego. Bardzo chciałabym leczyć się u niego (przy porodzie był naprawdę fantastyczny i genialnie się nami zajął). Niestety nie zapamiętałam jego imienia ani nazwiska... Ale kto wtedy myśli o takich sprawach ![]() Będę wdzięczna za każdą pomoc... POZDRAWIAM WSZYSTKIE WIZAŻANKI!!! Edytowane przez tolla Czas edycji: 2008-08-25 o 22:19 |
|
|
|
#1590 |
|
Raczkowanie
|
moje drogie wizażanki..potrzebuje pomocy....czy może mi ktoras polecić lekarza na kase chorych z Tomaszowa Mazowieckiego?bardzo bylabym wdzięczna...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

, ale nie muszę się niepotrzebnie stresować). Polecam, miła, fachowa osoba 

Może ktoś wie, gdzie ma on jakiś gabinet, w ogóle gdzie- poza szpitalem- przyjmuje pacjentki, obojętne, prywatnie czy też nie? Przekopałam internet, i nic nie znalazłam...
). Do tego jej teksty są niesamowite
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60