|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1562 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1563 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdybym miała zadowalać kogoś z podejściem "mój były był taki cudowny ![]() Dla mnie ćwiczenie kegla i nakładka stoją w tym samym rzędzie. Gdybym dostała od faceta kulki gejszy z tekstem "jesteś luźniejsza, niż moje byłe" to... Ale gdybym miałam jakiś prawdziwy problem w seksie (wymiary genitaliów w okolicach średniej krajowej akurat dla mnie nie kwalifikują się na prawdziwy problem), albo fantazję, żeby spróbować czegoś nowego - dlaczego nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 | |
Konto usunięte
|
On wie, że dziewice to piszą.
Zaraz nazbieram lepszych. Praktyczni, nie lubiani. Cytat:
![]() Śmiejesz się też z karłów. Czym oni mają sobie zniwelować pół metra - bo widzę ten przytyk już któryś raz, a konstruktywnej porady nie. Przydałaby się, żeby się żaden karzeł podle nie oburzył. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Znaczy że mieści mi się max 18 i to już od paru cm przyjemne nie jest, ale nieświadomie pakuję się w niezręczną sytuację z 25x20 i nie mieści mi się nawet do ust. Techniczne rozwiązanie problemu to poszerzenie uśmiechu a'la Czarna Dalia, rozepchanie pochwy do rozmiarów na których poród nie robi wrażenia i noszenie w dupie ogórka szklarniowego przed seksem przez godzinę, żeby sobie Misio jednak miał w co wsadzić - a jak nie chcę tego robić, to znaczy, że się łohoho wielce honorem unoszę? ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Co mają drabiny i schodki do butów na obcasach? Drabiny są po to, żeby wyleźć na dach, schodki do podsufitowych półek a w butach na obcasie się chodzi, bo są ładne i seksowne, dodatkowy wzrost to tylko jeden z czynników, w dodatku nieistotny dla części kobiet. [QUOTE=kahoko hino;58015671ja nie rozumiem, co Ty masz do ćwiczeń i nakładek? ![]() Nic nie mam do ćwiczeń i nakładek. Uwielbiam nakładki. Ładne są, miałam fazę zakładania ich na długopisy, te takie czterokolorowe. Nikt się nie zorientował, więc zakładam, że ich popularność jest średnia, na co zwracał Ci uwagę Zev. Mam sporo do sposobu w jaki to serwujesz. A poza tym noł fakin łej żeby gość w moim za przeproszeniem typie założył sobie nakładkę na f*uta po tekście klasy "słyszałam, że jak się to założy, to seks jest lepszy". Prędzej by sobie żyły podciął, albo mnie łeb, albo zatrzymał się na stwierdzeniu, że wszystkie orgazmy udawałam, seks był beznadziejny i w ogóle to wszystko było tylko po to, żeby go tym zabić i patrzeć jak cierpi. Drama by nie miała końca. Och nigdzie. Wtrącasz tylko zabawne uwagi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1568 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chodzi Ci o nogę po kolano/biodro? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1569 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
& owszem. Porównuję mało humanitarne poszerzanie pochwy do pogrążania się w rozważaniach o nakładkach i za małych penisach w obecności wariata/ów, uważających 14-15cm za mikropenisy. Ano tu. Nie masz za grosz wyczucia.Parę dni temu było coś o lasce szkaradnej jak Tyrion, czy jakoś tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
korzystania z nakładki/ kulek? pada regularnie.
wytłumacz mi, jak nałożenie nakładki na penisa godzi w godność. i już ustaliłyśmy, że adeedra leci na zakompleksionych - w/w awantura jest efektem kompleksów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 | ||
BAN stały
|
Rozepchania się. Przecież to też sposób na mityczne niedopasowanie.Już wytłumaczyłam:
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak niby nakładka ma mu zmniejszyć odczucia, skoro dla niego ona jest luźna? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1576 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
I nie o zmniejszenie odczuć tu chodzi, wiedziałam, że tylko na to zwrócisz uwagę ![]() Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-03-27 o 21:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Tamtem wątek jest wstrętny, ale akurat nie tego zdania bym się czepiała, jest tam wystarczająco dużo wpisów, od których włos się jeży i kapcie spadają. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1578 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 | |
Konto usunięte
|
Tak. Jak się okazuje, że mam w koszyku rzeczy za 280,50 a za wysyłkę krzyczą 20zł chyba, że się zamówi za >300zł to dokupuję coś ładnie wyglądającego, żeby się chwilę pobawić i wywalić, albo używać niezgodnie z zastosowaniem, mistrzyni biznesu, ja.
Cytat:
Dla Ciebie nie ma różnicy, czy Ci w restauracji kelner postawi talerz na stoliku, czy chluśnie Ci gorącą zupą w twarz, bo przecież przyniósł? Nie na zakompleksionych, bo nie na każdego zakompleksionego lecę i nie wszyscy na których poleciałam byli zakompleksieni. Nie. Byłaby efektem głupoty, okrucieństwa albo przejrzałej, skisłej frustracji po miesiącolatach beznadziejnego seksu. Zresztą nic by mi już nigdy nie stanęło na gościa, który stwierdza, że okej, on spróbuje, on się postara, żeby seks był lepszy i nie uzna, że taki tekst jest sygnałem, że do tej pory go okłamywałam (bo niby jak inaczej?) albo co gorsza dojdzie do takiego wniosku, ale przełknie i mimo wszystko jakoś się do tego wzwodu doprowadzi... ![]() W/w awantury nie będzie, bo nie ma szans, żeby mi się we łbie ulęgło "słyszałam, że jak się to założy, to seks jest lepszy". Jakby mi się już ekstremalnie bardzo chciało nakładki to już "ej, weź mnie w tym wyruchaj, BO." nie niosłoby ofiar w ludziach i wysoce prawdopodobnie skończyło się ruchaniem, bez awantury. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zev dostał tę radę indywidualnie. Personalnie. Konkretnie. Więcej niż raz. Tam to swoją drogą. I tu je dostawał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo jak twierdzi, że będzie z tą matką ośmiorga, to niech przywdziewa nakładkę i przestaje marudzić. a że jak to samo zrobi przy przeciętnej pochwie, to się laska zdziwi i pewnie tak uzbrojony w nią nie wejdzie, to może nieco przejrzy na oczy. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
"Kocham cię, jesteś dla mnie najwspanialszym facetem na świecie". a "Kocham cię, jesteś dla mnie najwspanialszym facetem na świecie - bo żaden inny mnie nie chciał, boję się samotności i w sumie trochę się tobą brzydzę, ale mniej niż innymi". Cytat:
Dla Ciebie to wszystko jedno czy powiesz mu, że pływa w niej włos, czy wylejesz mu ją na twarz. Ta. Bez wcześniejszych kłamstw proponowany przez Ciebie tekst nie ma prawa paść. To nie jest morał z tego, co piszesz. Cytat:
Poza tym pojawiła się jak ja zebrałam do kupy jego przekonania. On tego nie napisał. ![]() Żeby sobie zdążył powtórzyć p*erdyliard razy, że najpewniej żadnej lasce nigdy nie będzie z nim dobrze? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1584 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Trudno cokolwiek innego powiedzieć facetowi, który nawet na randki za bardzo nie chodzi, a snuje wizje co będzie po trzech ciążach, albo jak trafi jedną z tych kilkunastu wizażanek w realu. Istnieje wiele metod, żeby kobiecie na jej życzenie poobijać szyjkę macicy mając przeciętnego albo małego penisa. Myślę, że nie przedstawienie technicznych możliwości go zdołowało, tylko czytanie o tym, jaki to eks był słaby, ale obecny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Co do polewania ręki wrzątkiem. Wiesz, sam przez jakiś czas zastanawiałem się czy to nie jest jakiś ukryty masochizm. Jednak nie, to mnie autentycznie boli i wcale nie sprawia frajdy. Trochę do myślenia dała mi wypowiedź kahoko, w której wspominała siebie. O "karaniu się" za niedoskonałości ciała. Oczywiście że nie mam, specjalnie dla Ciebie. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cierpię za swoje grzechy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1586 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 | ||||
Konto usunięte
|
Nie wybaczę. Ja przez Ciebie właśnie przeczytałam. Od deski do deski (bez pierwszej części
![]() Już pomijając trolling i gawędziarstwo. Toż to się w czystym kretynizmie pławi. Teza: "Ja lubię duże, więc dla mnie rozmiar ma znaczenie - ale są kobiety, które wolą mniejsze i dla nich rozmiar nie ma znaczenia" jest po prostu... łotdefakinfak ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() The best of Zev: "Uczucie wypełnienia" https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=56 Jedne z p*erdyliarda nieistotnych wypowiedzi Kaguyi (liczy się tylko jak pisze, że lubi duże). https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=67 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=72 "Porządny penis" https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=78 ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Nie, podałam pełne cytaty. Między jednym a drugim różnica taka, jak między "spróbujmy, może będzie fajnie" a "słyszałam, że z tym seks jest lepszy". Tym razem już idealna. Nie ma. "Spróbujmy, może będzie fajnie" to coś zupełnie innego. Cytat:
Nie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1588 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Mnie tam te wpisy też bolały, nie jakoś szczególnie, ale jednak. No i nie znalazłam w sobie wystarczajaco dużo samozaparcia, żeby przeczytać od deski do deski. Adeedrze się udało, ale to trzeba być naprawdę zdeterminowanym. A Ty od kilku lat udzielasz się w każdym możliwym wątku na ten temat, gdzie te same osoby wypisują te same niesmaczne bzdury. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szacun za przeczytanie tego w całości, ja się poddałam. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1589 | |||||||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
W dużym skrócie, jeśli chodzi o fizyczny w kontekście seksualnym - a i to nie zawsze. Masochizm to zaspokajanie potrzeby bólu - czyli karania siebie, pastwienia się nad sobą. Autentycznego bólu. Cytat:
Cytat:
Zapomniałam dodać do betofów. Podziwianie penisa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=14 Cytat:
![]() Cytat:
Uważasz, że to niewarte rozprawki? Cytat:
![]() Ale nie ma takiego człowieka, który by jakiejś grupie innych ludzi nie był nieatrakcyjny. Czaisz ten detal, czy ignorujesz zawzięcie? Cytat:
Może być zachwycona nim i mieć gdzieś to, że nie chodzi. Nie trzeba się zachwycać absolutnie wszystkim żeby się zachwycać człowiekiem. I nie, że "nadrabia" jedno drugim czy że jest jakąś nie w pełni satysfakcjonującą opcją. Cytat:
To o czym myślisz to nie_wiem_co albo sztuczna pochwa. Nakładki elastyczno-kolczaste przylegają jak prezerwatywa tylko, że mocniej. Tych wyglądających na bardziej gumowe i cieliste w rękach nie miałam, bo brzydkie toto, ale doznania zapewne jak z kondomem grubości 5mm. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Jakby tak człowiekowi, nie mającemu żadnych kompleksów dzień w dzień czytać takie epistoły, albo podsuwać mu, żeby sobie sam poczytał, to się w pewnym momencie złamie. Jak nie po miesiącu czy trzech to po roku. Efektywność jest wprost proporcjonalna do zaangażowania w proces. Bez pognębiających bodźców, to się człowiek sam z siebie przestanie pogrążać (chociaż oczywiście "naturalnie" będzie sobie szukał czegoś, co pozwoli mu się bardziej zgnębić). Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jest jeszcze powtarzanie w co trzecim poście, że jak kobieta do tej pory nie miała pochwowego to jest do nich niezdolna + opieranie na tym jakichś dalszych filozofii. Czuję się jak wojownik. ![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak. Cytat:
Cytat:
on się nie zastanowi. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.