![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Cytat:
Znowu mam kiepski dzień. to juz 3w ciagu tygodnia. Mam.wrazenie ze te przepowiadacze mnie tak męczą. No dzisiaj myslalam ze sie nie podniose z lozka. na ktg chwila grozy, bo chociaz ruchy byly i serduszko slychac tez to zapis plaski.. ale dodatkowe 15min w innej pozycji i ok. Ale w poniedzialek tez mam przyjść. Skurcze w sumie zadne bo 25 procentowe. ZEBRAH mi sie te przepowiadacze zaczęły po sadzeniu kwiatków. Gin na ostatniej wizycie pytal, czy pielilam jak uslyszal o skurczach. A ja ze nie z uśmiechem. Tylko kilka kwiatków posadzilam. Dostalam zakaz. ![]() MADZIUS wlasnie w te dni jak sie kiepsko czulam/czuję to tez mi niedobrze. Ide czytać bo duzo napisalyscie
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | ||||
Ania
|
Cytat:
![]() Cytat:
wow ![]() ![]() ![]() no na szczescie zrobilo sie chlodniej wieczorem, jakas burze szla i się ochlodzilo ![]() Cytat:
z dzidzia ok., super ![]() Co do reszty : dobrze, ze ginekolog to kontrolowal. Sama wiesz, lepiej byc pod kontrola. A jesli mala donosza i ma to pomoc z nerkami to niech rozwiązują ciaze i bedziesz tulic malutka ![]() Cytat:
A ja mialam poraz kolejny ktg- ponaf półtorej godziny:/ Ale jest ok ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | ||
Zakorzenienie
|
Pewnie Ignaś już duży
![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60329786]Jestem podobnego zdania ![]() W gemini 3,49zł ![]() ![]() http://www.aptekagemini.pl/ziola-lisc-maliny-50g.html[/QUOTE] Też tą kupiłąm x2 ale jedno opakoanie jest naprawdę spore. Pierwsza porcja dziś za mną. Ile tego dziennie trzeba pić? ![]() Cytat:
![]() Jeszcze Szumisia chcę i termometr muszę jakiś wybrac i zamówić. Cytat:
Haneczkab jak u Ciebie? Klimatyzujesz się powoli w szpitalu?
![]() |
#1567 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
brawo! Cytat:
taaaa, zaklady porobione ![]() Cytat:
będzie wszystko ok. Tydzień odpowiedni, takze lepiej dmuchac na zimne, szczególnie ze nerki to powazna sprawa. [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60327086]Dziewczyny czy któraś pije/planuje pić herbatki z liści malin? I czy bierzecie/planujecie brać olej z wiesiołka? Zastanawiam sie kiedy zacząć. Na herbatkę chyba jeszcze czas, ale ten olej z wiesiołka w kapsułkach już chyba mozna...[/QUOTE] od 37tygodnia. Ja piję ![]() Cytat:
kciuki. Na pewno wszystko bedzie ok. Jestes teraz pod opieką. Ktory szpital? Brawo!
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorkiem
![]() Jesteśmy po wizycie.Idka waży jakieś 1980 g więc od ostatniej wizyty przybrała jakieś 600g Wszystko ok a ja pozamykana.Przybrałam od ostatniej wizyty jakieś 1,6 kg więc razem jakieś 11,6 od początku ciąży. Następna wizyta 27.05 na 16.30 czyli za 2 tygodnie i pobranie gbs-u. |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
Na stronie Smyka jest za 163,99 (ten z cry sensorem) do niedzieli
![]() Oooo kurczę, a termometr mi wyleciał z głowy zupełnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same dobre wieści z wizyty i oby tak dalej ![]() Czekam na zdjęcie piesełka ![]() ![]()
![]() |
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
justynan fajnie, że Ci się podoba w szpitalu
![]() madzia też dasz radę, nie taki ten diabeł szpital straszny jak go malują Veronique też dziś jestem marudna, chyba piątek 13-tego robi swoje. W ogóle dziś non stop mleko mi cieknie z piersi, gdzie do tej pory była tylko kropelka. Mam więc pytanie do doświadczonycgh mamuś o wkładki laktacyjne. Mam Aventa i one mają taki pusty klin, jak mam go ułożyć w biustonoszu i po co on w ogóle jest? Sorki za głupie pytanie, ale nie znam odpowiedzi. W ogóle wielkie te wkładki, a mam na dzień, myślałam, że to mniejsze jest. I dziś zaczęłam czytać jakąś ksiązkę o dzieciach, że niektóre ciągle płaczą, dodatkowo koleżanka męża dzwoniła, że koniecznie musimy mieć pomoc, że na początku ciężko. I tak jak się cieszyłam, że niedługo wyjdę, tak zastanawiam się czy nie będzie jeszcze gorzej. Wiem, że teraz wyjdę na wyrodną matkę, ale nie znam się na dzieciach i nie powiem, że mnie to przeraża, szczególnie niewyspanie (w szpitalu też nie jest z tym kolorowo, co się zdrzemnę to ktoś coś ode mnie chce, a to obiad, a to leki, a to ktg). Dobra, sorki, że pomarudziłam, msm nadzieję, że nie będzie tak strasznie, o szpitalu też miałam gorsze wyobrażenia.
![]() |
#1573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ten cry sensor to niby wyłapuje płacz dziecka i się wtedy ten szum sam włącza, nie trzeba się fatygować i wstawać żeby włączyć ![]() Aaaa, wyciągnęłam torbę i nawet już sporo rzeczy do niej spakowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z nerkami wspolczuje ![]() Ehhh tak duzo z nas w szpitalu na tej koncowce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
olej położne. Bardzo ladna waga Hani. Cytat:
przytulam Cytat:
Na szczęście nie puchne, w tej ciąży również. Mam.wprawdzie +15,5 ale obraczka i pierscionek.luźno caly czas.
![]() |
#1579 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio sobie przysnęłam po obiedzie to mnie budzi z pytaniem czy stolec był, no myślałam że ją zabije !! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, gratulacje wizyt :-D
Mariafrancesca, ja też się boję, czy podołamy, ale przecież jakoś to musi być. Ja to nawet pieluchy nie zmieniałam nigdy :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | ||
Rozeznanie
|
Ja też się boję na wątek wchodzić
![]() Cytat:
MADZIA- trzymam kciuki mocno za Twoje nerki. Mam nadzieję, że dasz radę do poniedziałku wytrzymać ![]() Cytat:
![]() Agusia- poproś męża o dobry chleb i jakieś pomidory, rzodkiewki, ogórki, ser - niestety ale dieta w szpitalu jest złożona głównie z węglowodanów bo są najtańsze. Czasem warto się wyrwać na sałatkę do baru jak masz w szpitalu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo coś w sprawie tej dziewczyny i dziecka u Ciebie w szpitalu?
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | ||||||
Zakorzenienie
|
Nadrobilam
![]() HANECZKA dobrze ze na ktg okey. Cytat:
Cytat:
mialam aventa przez chwile i przyznam nie pamietam. Sprawdzily mi sie tylko lansinoha bo nie uciekaly i nie przeciekaly. Cytat:
brawo, szybko sie ogarnelas. Cytat:
3maj sie cieplo! Cytat:
zara niektore tylko ciuchy maja szyte w Hiszpanii, limitowane krotkie linie. Pozostale marki z tej polki oraz Reserved szyje głównie w Bangladeszu i Pakistanie. Chiny mniej bo drogie sie zrobily. Marki.z wyzszej półki częściej w Europie szyja np w Turcji. Ja dlatego nowe ciuchy Igiemu najpierw piore. Cytat:
![]()
![]() |
#1586 |
Wtajemniczenie
|
Elaine, jednak jeszcze nie rodzisz?
![]() Kanwa, ![]() MariaF, nie pomogę co do wkładek, bo sama ich nie potrzebowałam. Co do niepokoju przy dziecku - w ogóle o tym teraz nie myśl. Skup się na pozytywach ![]() ![]() ![]() ![]() A ja wręcz przeciwnieeeee! Elaine, twój poród będzie pełen emocji! ![]()
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() Też macie teraz tak dużo wydzieliny z pipki? |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | ||
Ania
|
Dwie panie, ale milczace wrecz..
![]() Jedna ze skurczami, niedlugo bedzie rodzic, druga z powodu cukrzycy, omdlen i podejrzenia padaczki. Tyle wiem, co uslyszalam ![]() ![]() Cytat:
![]() Byle tylko mnie nie przenosili co chwile, bo to roznie bywa.. Cytat:
![]() Mariafrancesca i motylek- poradzicie sobie bardzo dobrze ![]() A i tez mam sporo wydzieliny z bozenki ![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-05-13 o 20:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dużo wkładek mi idzie ostatnio. To już tak chyba na końcówce ciąży ma być. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.