|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
| Pokaż wyniki sondy: Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory? | |||
| jeszcze nie miałam żadnego |
|
807 | 14,68% |
| jednego |
|
1 979 | 36,01% |
| dwóch |
|
841 | 15,30% |
| trzech |
|
517 | 9,41% |
| czterech |
|
332 | 6,04% |
| pięciu |
|
188 | 3,42% |
| sześciu |
|
142 | 2,58% |
| powyżej sześciu |
|
690 | 12,55% |
| Głosujący: 5496. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś?
Problem sprowadza się do tego, że w tym momencie nie wiem ilu ich było. A na tym forum mam póki co prawo się wypowiedzieć. Zresztą nie miałbym pretensji o związki, jak już pisałem. Ciekaw jestem opinii przedstawicieli mojej płci. Nie ożeniłbym się głównie dlatego, że wiedziałem iż w takiej sytuacji wcześniej czy później złamie słowo. Inna sprawa, że my w ogóle do siebie nie pasowaliśmy.
|
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałem z dwiema klasyczny
a licząc jeszcze lodziki no to siedem trochę dużo, ale obiło mi się o uszy iż gała to nie seks co do dyskusji - też nie rozumiem tego problemu o byłych partnerów, nie licząc jakiś skrajnych przypadków ja bym się nawet przestraszył, gdybym usłyszał, że laska ma 22 lata, była w kilku związkach i wciąż jest dziewicą Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-12-16 o 18:22 |
|
|
|
|
#1595 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
o jak śmiechłem, teraz to przeczytałem drugi raz i faktycznie xD aż musiałem poprawić, choć w cytacie i tak jest
a tak na poważnie, to to jest problem ja zawsze miałem dylemat jak to liczyć |
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, teraz to sama nie wiem
nigdy nie byłam w takiej 'niepełnej' sytuacji chociaż 'lodzik' to jednak seks oralny, więc chyba bym liczyła... jakby mi facet zrobił minetkę tylko, to bym liczyła. jak ja mu loda - kurczę, chyba też.
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie to seks i do tego bardziej wyuzdany niż klasyczny
dlatego jak mi laska mówi, że jest dziewicą a robiła lodzika to się pukam w głowę |
|
|
|
|
#1600 | ||
|
Konto usunięte
|
Niech świat doceni, że ja nie piszę tego, co mam w głowie w tym momencie.
Cytat:
Cytat:
Najroztropniej byłoby w celach statystycznych nie dopuszczać do takich bezeceństw bez pełnego stosunku, bo potem nieszczęsna kobieta nie wie, czy się kwalifikuje na materac czy nie. |
||
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
seks waginalny - 1 seks analny - 1,5 seks oralny - 0,5 petting- 0,25 I będzie jasne. Wtedy można powiedzieć że miało się 3,75 partnera
Edytowane przez aKatia Czas edycji: 2015-12-16 o 19:09 |
|
|
|
|
|
#1602 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A żeby jednak trochę ich dobić warto by dodać jeszcze normę wizażową. Np. 60% NW albo 80% NW. Następnie warto by było rzetelnie przepuścić każdego partnera przez filtr NW i dopiero wtedy obliczać liczbę kochanków. Żeby nie było, że się materac zmarnował na 8-centymetrowego penisa. Taką tam propozycję tabelki poglądowej zrobiłam, zainspirowana... |
|
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1604 |
|
Raczkowanie
|
Seks to seks nieważne oral, anal, klasyk. Ciekawe, że jak piszę się prawdę przeważnie o kobietach to najczęściej uważają, że piszący ma kompleksy na punkcie fiutka. Kiedyś myślałem, że nie jestem przedłużeniem mojego ale niestety myliłem się. Oczywiście przed nim są i inne rzeczy. Tak jak przedłużeniem kobiety są jej ...wiadomo co. Mnie z kolei ciekawi ile partnerek wg was dla faceta to dużo? Kiedyś myślałem, że powiedzmy z 50, ale w dzisiejszych czasach nikogo nie dziwi liczba np. 100. Sam więc przy swojej 20 (nie licząc macanka itp) chowam się, no ale przez 6 lat marnowałem się. Bardzo mnie ciekawi ilu faktycznie miała moja. Zważywszy na jej obecną "prawość' może być tak, że to ja będę musiał wyrównać rachunek. I to autentycznie wpienia mnie najbardziej. Gdybym wiedział o wszystkim od początku pewnie aż takiego problemu by nie było. Nie musicie tego rozumieć. Pytałem o rady. Dzięki tym, które w jakiś sposób mi odpowiedziały/li
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie rachunek jest prosty -- nie interesuje mnie liczba bylych. Ilosc partnerow nie definiuje czlowieka.
|
|
|
#1606 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję Wam dwojgu. Jej, bo chcesz ją karać za jej przeszłość i Tobie, bo nie była z Tobą szczera od początku.
|
|
|
|
#1608 |
|
Konto usunięte
|
Czemu tak krytykowane jest to, że dla kogoś przeszłość ma znaczenie? Krytykować powinno się jedynie postawę w której ktoś wiąże się i ma za złe taką czy inną przeszłość danej osobie. Dla niektórych osób przeszłość będzie się liczyć i póki nikogo nie będą przez to ranić to nie jest to nic złego!
Abstrahując już od użytkownika Rozczarowanyzwiazkiem. |
|
|
|
|
#1609 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale, już abstrahując od mądrości Rozczarowego, kryterium jest słabe. Po 1. - nie mamy w zasadzie żadnej pewności, że ktos mówi prawdę. Po 2. jak już dziewczyny pisały, można ten sam numer osiągnąć na wiele różnych sposobów. Po 3. ocenianie i porównywanie nie ma większego związku z tym, ilu kto miał kochanków, przynajmniej takie jest moje zdanie. I piszę to jako osoba, dla której temat ma znaczenie, facet w stylu "co se poruchałem to moje, he he" raczej nie będzie szczytem moich marzeń. Komuś, kto zdradzał i wykorzystywał byłoby mi bardzo trudno zaufać. Ale to nie znaczy, że kogoś bym skreśliła za samą liczbę. |
|
|
|
|
|
#1610 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1611 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1617 |
|
jestę wieszczę
|
Pati
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
|
|
|
#1619 |
|
BAN stały
|
Ja chciałbym żeby moja dziewczyna czy żona nie miała w ogóle partnerów seksualnych i tak jak ja czekała. Nie ważne czy by miała 20 czy 30 lat. Moim zdaniem im więcej człowiek ma partnerów seksualnych tym mniej nadaje się do poważnego związku. Ja nie szukam kobiet które lubią się "wyszumieć", może nie mieć jakiegoś super libido.
Edytowane przez LonleyPaladin Czas edycji: 2016-09-13 o 20:38 |
|
|
|
|
#1620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

nigdy nie byłam w takiej 'niepełnej' sytuacji
chociaż 'lodzik' to jednak seks oralny, więc chyba bym liczyła... jakby mi facet zrobił minetkę tylko, to bym liczyła. jak ja mu loda - kurczę, chyba też.

sent from iphone