|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
Cytat:
Przepraszasz nas, że wklejasz Szaruka
|
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra Justin to teraz poszukam wątków kąpielowo deszczowych.
i golizny tez
|
|
|
|
#1594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
haha komiks moze zrobimy
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo Klucha, podpisy najlepsze są
![]() bess, Ty to faktycznie... cos z tymi autami jest na rzeczy. Mnie jednak te jego koszulki z rozcięciami to krecą... A tak na marginesie, to Ty bess jeszcze nie widziałas Fanaa? Obejrzyj koniecznie.
|
#1596 |
|
Rozeznanie
|
khnh2.jpg"Saif jak Gauri sie dowiedziala o tym wyjezdze do Polski to powiedziala ze mi samochodu nie pozyczy i co ja mam zrobic?"
g2.jpg"Nie martw sie jak cos to pojedziemy moja terenowka" 00oo.JPG"A jak nie to pojedziesz na rowerze!"
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Luba, specjalnie dla Ciebie dwa rozcięcia Klucha, czekam z niecierpliwością jak się potoczą dalsze przygody Shahrukha Khana Narazie nasz bohater popradł w nie lada tarapaty ![]() ps. jak się pisze "nie lada" ?
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
niewyspany Szaruk na rehabilitacji i sweterek w serek
![]() Luba takie bluzki tez mi sie podobaja.Zreszta musialabym sie powaznie zastanowic co mnie w tym facecie nie kręci. ![]() ps.chcialoby sie byc fizoterapeutką nieeee?
|
|
|
|
#1599 |
|
Rozeznanie
|
065.jpg" NIe no musze zajarac. Zdenerwowalem sie no!!!"
174.jpg" Ale to troche wiocha tak na rowerze do Polski NIE Saif?"0905_Sharukh_21.jpg"Ja to kiedys zwariuje albo...." image_2250.jpg "Gauri sie dowie czego uczyli mnie na lekcjach karate!"
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, czuje sie rozpieszczana
<pisk, pisk, pisk> no musiałam na widok tych zdjęć ![]() Ja teraz popełnię świetokradztwo ale ja wiem co mnie najmniej kreci w tym facecie. Nos. Ale oczywiscie najmniej nie znaczy wcale. Biore jak leci
|
#1601 |
|
Rozeznanie
|
omkara_1.jpg"Ty Saif slyszalem ze Szaruk do Polski chce jechac ale Gauri go nie chce puscic, nie wiesz co i jak ?"
S-"Nie wiem ale wieczorem pewnie sie wyjasni." WIECZOR o44.jpg"Jezu zgodzila sie jade!!!!!!! "shahrakh-toronto1.jpg"UFF ale mi ulzylo!!!!!" PDVD_014.JPG"Jeszcze tylko maly masazyk dla pelnej kondycji(penie sie przyda ) kabhialvida53.jpg Jakies kwiaty dlamoich pieknych wielbicielek..." don1.jpg"W samochod i do Polski!!!!!!!" KONIEC CDN???
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
klucha czekamy na dalsze losy szaruka
bess.....ja bym chciała być tą gumą którą on tak naciaga do siebie.... ![]() I teraz spale sie ze wstydu.... bess...mam to samo dziabnięcie co Ty !!!!!!! Poprostu mokra sie robie widząc Szaruka za kierownicą ![]() I jeszcze z zarostem z tym skupieniem na twarzy i tą rozchełstaną koszulą jakby przed chwilą sie na szybcika ubierał po spotkaniu ze mna ![]() ![]() (Nie ma to jak marzenia )Tak swoją drogą ciekawe jaki ma długi nos........ I ja myślę ze musi nosić bokserki...przez w/w kwestie długiego nosa
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
Bess ty to jestes normalnie super jak tak dalej pojdzie to ty niedlugo jakas golizne Szarukowa wygrzebiez w tym necie
ale nie powiem ze mam taka nadzieje!!!!!!!!!!!!!WIEC CZEKAMY WSZYSTKIE Z NIECIERPILWOSCIA!!!!Marika ja to przez was tez tego hopla somochodowego lapie a z tymi bokserkami i nosem oby byla prawda ![]() ![]() A co do fotostory to jutro albo w srode postaram sie cos skrobnac ![]() a narazie oglaszam konkurs na tytul!!!! i nadmieniam ze nie musi on dotyczyc tylko Szaruka chociaz nie ukrywam ze jesli Saifa lub Salmana to bedziecie musialy mnie wspomoc zdjatkami
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
dobra to teraz dla zacheety Salaam Namaste ,warto zobaczyc
![]() na koncu oczywiscie moj samchodowy fisio-fetysz.I niech mi ktos powie,ze nic w tym nie ma.Jesliby nie bylo to one nie rzucalyby takich powłóczystych spojrzen
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
a najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, ze nie jestem zwolenniczką samochodów i za nic w swiecie nie zrobie prawka |
|
|
|
#1606 |
|
Zadomowienie
|
Przyznam Wam sie do jeszcze jednego fetysza...KARK...po prostu dostaje fioła..uwielbiam całować po karku...tuż przy linii włosów...tak cudownie muskają w usta
i ten zapach skóry....O Matko! ![]() A ja właśnie jestem z TŻ na etapie kupowania naszego tititka i jak przyjdzie lato i będzie jeździł w krótkim rękawku....te jego ramiona.... a Saif to do mnie nie przemawia zza kierownicy.... nie wiem...mi sie tam podoba bez głowy nie mówię że nie jest przystojny ale nie w moim typie...bardziej mam odruch macierzyński, oczywiście patrząc tylko na jego głowę Widząc resztę to odruch macierzyński mi sie nie uruchamia.....bardziej prokreacyjny hahaha ![]() A szaruczka to bym tutaj muskała.....
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Klucha! Musze Ci powiedzieć, że nie znam drugiej osoby, która by układała lepsze fotostory od Ciebie
Mogę Cię poratować fotkami zarówno Salmana jak i Saifa. Z tym, że Salmana mam wszędzie z klatą na wierzchu.. A co do nosa Szarukowego. Gdzieś wyczytałam, że on mówił, że nie ma 20 centymetrowego 'nosa'. To było w innym kontekście co prawda (mówił, że nie wie czemu takie zamieszanie wokół niego, że nie bije żony, nie ma 20 cm i takie tam) no i mi się od razu nasunęło, że ma więcej. W ogóle przyjęłam to za fakt oczywisty ![]() No i nie powiem, gdzie ja bym go muskała bo mnie weźmiecie za jakiegoś zboczeńca
|
|
|
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
oj Justin....tego ta ja nawet nie wspominam gdzie bym muskała....
![]() zresztą pewnie wtedy by mu sie ten nos jeszcze wydłużył
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
troche golizny
i łaskotki na koniec
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te jego łaskotki są też słodkie Ciekawe czy ma naprawdę, czy na potrzeby filmu udawał?
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Bablu pod prysznicem
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja i tak wole sexownego i niegrzecznego Manu
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwalam. <dystyngowanie podaje rączkę>.
![]() Chciałabym wiedzieć, jak ten facet to robi, że czasami ubiera się przezarąbiście, a czasami odstawia się w taką wieś, że największa wichura by się za niego powstydziła. :?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1614 |
|
Zadomowienie
|
Musze zatem jak najszybciej zobaczyć Duplicate
![]() A teraz idę spać i śnić o mizianiu Szaruczkowego 'nosa' Dobranoc Dziewczyny !
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Klucha a Ty co,nie mow ze poszlas spac????
|
|
|
|
#1616 |
|
Rozeznanie
|
Nie no juz jestem tylko musialam sie spakowac bo poniewaz obecnię przębywam w domciu
ale jutro niestety czeka mnie powrot do gdanska 10h w pociagu cudownie wrecz!!!! Ala mam na to sposob sluchawy w uszy zapuszczam muzyczke z Dona i sobie wyobrazam ze spiskuje z Donem A co do tego muskania karku no wiecie..... tak bezemnie o takich rzeczach roamawiac????wy niedobre!!!!!!
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Klucha my nie kark chcemy muskać, a co innego
Dziękuję pięknie za pozwolenie Aete ![]() hmm Szaruk w Duplicate jest taki pulchniutki
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie mieszkasz??
Mam nadzieje,ze po powrocie na forum sie pojawisz.Story obiecalas i musze miec z kim świrowac do poznych godzin nocnych![]() jak ktos chce jakas scene to piszcie ,o ile bede miec taki film
|
|
|
|
#1619 |
|
Rozeznanie
|
Mlodsza siostra sie ze mnie smieje ze caly czas siedze na forum co ja tu robie????NO JAKTO CO UWIELBIAM SZARUKA JEGO KARK PRZEDRAMIONA NOS COS TAM JESZCZE
I PATRZE JAK PROWADZI SAMOCHOD czy to jest malo zajmujace sie pytam????
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
oo i Justin nie spi
![]() aa i postuluje,zeby w fotostory nie bylo Gauri i nic o niej.Po co mamy ja w to mieszac bidulke
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

Przepraszasz nas, że wklejasz Szaruka

NIE Saif?"
)
i nadmieniam ze nie musi on dotyczyc tylko Szaruka chociaz nie ukrywam ze jesli Saifa lub Salmana to bedziecie musialy mnie wspomoc zdjatkami