|
|
#1591 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dziecko w 2020 roku
Cytat:
I współczuję @ z jednej strony dobrze że Nawet nadzieji nie narobiła dużych a z drugiej i tak zawsze są. U mnie dziś 7 DC Stary zbiera siły mówi że mimo anginy która już mu przechodzi stanie na wysokości zadania Śmialiśmy się że teraz ja muszę dbać o niego a potem on o mnie no więc kupuje mu te owocki smakołyki gotuję na co ma zachcianki. Jest wesoło i miło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1592 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dziecko w 2020 roku :)
Lilou_898 dbaj bo mężczyzna nie choruje - on walczy o życie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- u NAS W MIESCIE , już też jest przypadek koronavirusa |
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masakra, teraz to pójdzie jak lawina pewnie :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hej dziewczyny , sama nie panikuje i jestem daleka, ale chciałabym z Wami podzielić się tą informacją ku przestrodze. Mojej Mamy koleżanka ma rodzinę we Włoszech. Zadzwoniła do niej i opowiedziała jak to jest bo dostała kur... (cytuje) jak zobaczyła co Polska telewizja mówi o koronie... wiadomo Włochy to cała czerwona strefa... mówi , że to nie prawda , że zarażane są tylko starsze osoby, zarażają się również dzieci, młodzież ale Państwo o tym nie mówi, do szpitala przyjmują względnie zdrowych , reszta jak juz mocno zarażona umiera, masz zawał serca w szpitalu się Toba nie zajmą, nie mogą wychodzić z domu bez specjalnych przepustek .. nie możesz odwiedzać rodziny , znajomych ... podobno im też mówili , że to jak ptasia grypa, jak zwykła a to nie prawda... , że się szybko rozprzestrzenia i w ogóle babk tam płakała
Edytowane przez Shadoww90 Czas edycji: 2020-03-12 o 14:03 |
|
|
|
|
#1596 |
|
Rozeznanie
|
Oby to jak najszybciej minęło, bo taki strach co dalej i jak to będzie jest najgorszy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My już Home Office na 2 tyg. Edytowane przez Shadoww90 Czas edycji: 2020-03-12 o 15:14 |
|
|
|
|
#1599 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo się boje o moja rodzine w Polsce i Holandii
![]() Pojechałam o 7 rano do sklepu po papier toaletowy, puste pułki , wzięłam ręczniki papierowe i serwetki . Zrobiliśmy zapasy , woda, suche jedzenie , mydło itd . Boje się
|
#1600 |
|
💑🐱📚👶
|
Hej
![]() Mialam strasznie masakryczny dzień w pracy ;/ Moja przychodnia nadal otwarta, ciekawe jak długo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja mama mieszka w Holandii, wzięła z Polski moja babcie do siebie na trochę zanim to wszystko wybuchło z tym wirusem, mama mówi ze Holendrzy nie panikują , nie zamykają szkół a ponad 600 osób jest chorych ![]() Mama się zastanawia czy nie jechać do polski ( mam tam siostrę która mieszka z babcia) zanim zamkną granice. Ja pracowałam w przychodni u lekarza rodzinnego, łapałam wszystko z tamtąd , jak odeszłam to jak ręka odjął , zrobiłam syrop na wzmocnienie z cytryn, imbiru i miodu.
|
|
#1603 |
|
💑🐱📚👶
|
Trzeba starać się nie denerwować i nie myśleć o tym.
Wiem, że łatwo powiedzieć, nawet mi ta panika zaczęła się trochę udzielać, zwłaszcza jak zobaczyłam, jak wyglądają półki w sklepach... Ludzie przesadzają z kupowaniem tyle jedzenia, to są ilości nie do przejedzenia i założę się, że większość z tego trafi do kosza. Poprosiłam Tż żeby zamiast jutro to dzisiaj pojechał na zakupy, bo do jutra to ja nie wiem czy coś zostanie... |
|
|
|
#1604 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny byłam dzisiaj u ginekologa i przy okazji powiedział mi, że pęcherzyk graffa ma 24mm i lada chwila powinien pęknąć. Orientujecie się przy jakiej wielkości pęka? W ogóle byłam w szoku bo aplikacja pokazywała mi owulacje na wtorek, śluz już mi się kończy, a tu dopiero owulacja będzie ?
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
Powiem Ci ze jak ja już myśle ze wszYtako wiem w tych tematach , ponownie jestem zaskakiwana ... 🤯
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Ja dziś pochłaniam wszYtako jak Pacman aż się zastanawiam gdzie moj żołądek to mieści 🙄 |
|
|
|
#1606 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny,
życzę Wam dobrego, spokojnego piątku . Czy któraś na dniach testuje ? ![]() Trzymajmy się zdrowo |
|
|
|
#1607 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj zamówiłam Prenatal uno i testy owu
![]() Chociaż jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli przesunąć stara i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1608 |
|
Wtajemniczenie
|
Starania*
|
|
|
#1609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego chcecie przesunąć? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1610 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo jeżeli będziemy musieli odwołać ślub 02.05 to starania trzeba będzie jednak przesunąć. Bo juz suknie mam dopasowana
![]() Mam nadzieję że korona tak daleko nie zajdzie że takich środków państwo nie będzie musiało zacząć no ale obawa jest Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poki co nie zapowiada sie ciekawie. Choc do maja troche czasu jest. Moze cos sie zmieni na lepsze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1612 |
|
Rozeznanie
|
Jestem zaproszona na ślub koleżanki w kwietniu i troszeczkę strach ma jak to wyjdzie...
|
|
|
#1613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my teraz też mamy problem jaki termin wybrać.. :/
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Zadomowienie
|
Ja już sama nie wiem, czy nie przerwać starań aż opanują tego wirusa. Pracuję z klientem, przyjeżdżają z zagranicy. W państwowym urzędzie. Oczywiście nie ma opcji, żeby pracować zdalnie. Mąż też nie ma. Ktos musi wypłacić ludziom pieniądze. Do tego naczytałam się, że lekarze odwołują wizyty, laboratoria też są zamykane. Do pracy dojeżdżam MPK. Nie mam prawka. Boję się jak to będzie wyglądać. W tym cyklu już chyba jestem po owulacji. Staraliśmy się jak zawsze. Rozważam, że jeśli się nie uda może zawiesimy starania na razie
Sama już nie wiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, @ mi sie juz konczy. Za to (.)(.) zaczynaja bolec. Wczoraj dostalam @ a dzisiaj juz koniec? To nawet krotko jak na mnie.
Co do staran, nie odkladamy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1616 |
|
Zadomowienie
|
Enigva
A może to tylko plamienie ?? Kurka ja nie wiem cZy iść jutro robić rano ta betę czy jest sens czy pokaże 🤔 chciałabym sobie golnac z rodzinka na ta moja 30 co mówicie ? |
|
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Zadomowienie
|
Wiec mnie się wydaje ze my serio te @ mamy takie dziwne poprzez ciagle myśle a może ciąża może ciąża , oznaka . Eh sama nie wiem
|
|
|
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1620 |
|
💑🐱📚👶
|
A ja poważnie się zastanawiam, czy nie isc do lekarza pierwszego kontaktu żeby mi wystawil l4.
Pracuję w przychodni, stykam się z wieloma osobami, zas polityka firmy jest taka ze... nic nie robią, kompletnie. Jedyne co zawiesili plyn do dezynfekcji. Ale jak pacjent przychodzi chociażby się zapisać do lekarza/na zabiegi to nic go nie oddziela od osob na rejestracji, nawet jakas szyba czy coś w tym stylu... a ja nie wiem z kim ci ludzie sie wcześniej stykali, czy nie są przypadkiem zarażeni. Jutro idziemy na imieniny do mojej mamy. Mial byc kurczak w pomarańczach, polędwiczki... a wyszlo jak zwykle, czyli brak mięsa w sklepach i będą.... mielone ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

Śmialiśmy się że teraz ja muszę dbać o niego a potem on o mnie 

, że się szybko rozprzestrzenia i w ogóle babk tam płakała

Sama już nie wiem.