|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2021
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakieś preferencje macie co do płci? Ja czuję, że u nas będzie druga dziewucha. ![]() Cytat:
A chcesz niedługo komuś potwierdzić, czy czekasz, że brzuch niedługo zrobi to za Ciebie? Ja muszę niedługo szefa poinformować, ale u mnie trochę inaczej to wygląda, bo i tak siedze jeszcze oficjalnie do grudnia z dzieckiem w domu. Czekam na koniec I trymestru i się odezwę do firmy. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1594 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do pracy to ja na początku powiedziałam dwóm znajomym, a szefowa dowiedziała się tydzień później, ale już i tak rozeszło się po zespole (zarówno moim w pl jak i zagranicznym, z którym współpracujemy) i z jednej strony też byłam trochę podirytowana, że już każdy wie, a z drugiej, nie ma mnie tam, to mnie to nie interesuje narazie Ale zimno się zrobiło, byliśmy na spacerze i jeszcze śnieg zaczął pruszyć 🤦☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88569189]Ale zimno się zrobiło, byliśmy na spacerze i jeszcze śnieg zaczął pruszyć 🤦
♀️[/QUOTE]U nas to nie prószyło, tylko całkiem solidnie padało. Ale oczywiście już stopniało w połowie Na chcę wiosnę a nie takie nie wiadomo co 🥺Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1596 |
|
Konto usunięte
|
Matko teraz zauważyłam, że napisałam z błędem 🤦☠♀️ ale fakt fajnie byłoby jakby już trochę cieplej się zrobiło na dworze
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88569189]
Ale zimno się zrobiło, byliśmy na spacerze i jeszcze śnieg zaczął pruszyć ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] U nas znowuz wieje, że mało głowy nie urwie. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 |
|
Zadomowienie
|
U nas (łódzkie) też mocno wieje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno na tym etapie jeszcze dość łatwo o pomyłkę, wielu lekarzy w ogóle nie chce nic powiedzieć, co podejrzewają.U mnie dziś znów słabo. W głowie mi się kręci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, ja się witam chora. Rozłożyło mnie niestety po mężu i synku przyszła moja kolej. Wzięłam urlop do końca tygodnia bo o siedzeniu przed komputerem nie ma mowy a o myśleniu to już w ogóle
leczę się domowymi sposobami i czekam aż poczuję się lepiej. Miałam tyle rzeczy do ogarnięcia w tym tygodniu i wszystko musiałam przełożyć - więc w następnym tygodniu mam kumulację z dwóch tygodni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję wizyt i życzę zdrówka chorującym!
A propos "wyszkolenia" męża w tematach ciążowo-dziecięco-porodowych to u nas najlepiej się sprawdzila wspólna szkoła rodzenia, bardzo polecam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1604 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka dla chorujących
![]() Jak ja się cieszę, że już te wszystkie szkolenia przyszłego taty mnie omijają, o rany, nie chciałabym się jeszcze nad tym zastanawiać TŻ ogarnął i bez szkoły rodzenia, a przy drugim po kilku latach też mu dobrze poszło, teraz chyba nawet nie zdąży zapomnieć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1606 |
|
Rozeznanie
|
Zgłaszam się po prenatalnych, czekam na wyniki krwi
w USG wszystko super, o płci lekarz nic nie mówił, a ja z wrażenia zapomniałam zapytać. Udało się wejść Tż, więc jestem przeszczęśliwa Już całe 5,5cm; wielki człowiek TP zostaje na 22.09.
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
Otworzyłam okienko posta, żeby się Wam pożalić, że ta genetyk nie zadzwoniła, i akurat dostałam połączenie
Alternatywnie mogę wydać 2 tysiące na dalsze testy (chyba chodzi o SANCO/NIFTY, ale nie podała mi nazwy), tylko musiałabym się dość szybko zdecydować, żeby potem zdążyć z ewentualną amniopunkcją. Ale chyba nie czuję potrzeby dalszego diagnozowania. W tej chwili mamy 80% prawdopodobieństwa, że mała będzie zdrowa, a po drugich prenatalnych to będzie już 90%. |
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
️ ulżyło Ci ?Teraz już do końca wszystko będzie książkowo i nudno ![]() Chyba podziałały te Wasze życzenia zdrowia bo jakoś siły dostałam na wieczór, machnęłam naleśniki ze szpinakiem dla rodzinki 🤩 sama zjadłam z apetytem i smakiem. Może już najgorsze za mną , oby ! No ale jutro mam jeszcze urlop tak czy siak lubię jak choroba mija wtedy zawsze mam tyle chęci do działania jak nigdy , jak poprzednie dni się przeleżało bez życia to chwilowy przypływ energii daje takiego kopa pozytywnego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, że tak będzie, ale ja jako tako samym numerkom z pappy nie ufam, jeśli na USG jest wszystko idealnie🤷![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() My myślimy nad otworzeniem sklepu online, założeniu jakiegoś biznesu, i tak nie wracam do pracy, więc byłoby trochę czasu na rozkręcenie go ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#1611 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ulżyło <3 Pewnie i tak czasem będę się martwić, ale już taki nasz los Znam te przypływy energii po chorobie, kiedyś na końcówce L4 szorowałam kafelki xDCytat:
Mogliby tylko od razu mówić, tak jak którejś z Was tutaj, ze ta Pappa może wyjść gorzej i że to o niczym nie świadczy. Macie pomysł, z czym ten sklep? Gdybyście potrzebowali developerów do stworzenia sklepu, daj znać
|
||
|
|
|
|
#1612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jutro u mnie intensywny dzień. Przed południem szczepienie młodej a po południu moje prenatalne. Cieszę się, że to już jutro. ![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
|
#1613 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#1614 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak coś czuję, że pewnie drugi chłopiec będzie. Wkurza mnie tylko to gadanie wszystkich wokoło, że teraz musi być dziewczynka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na co teraz szczepicie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też takie gadanie bez sensu, macie dziewczynkę to by się wam chłopak przydał.... A mi to zupełnie obojętne, byle zdrowe
.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ogarniam takiego robienia presji z czegoś, na co się nie ma wpływu, i co właściwie nic nie zmienia, bo dziecka nie kocha się ze względu na jego płeć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Konto usunięte
|
To tak samo jak nam gadali po ślubie kiedy dziecko, kiedy przestanę brać tabletki (chociaż nie brałam) kiedy się weźmiemy do roboty, a my staraliśmy się, ale z jakiegoś powodu nie wychodziło, także ludziom się nie dogodzi, ale to gadanie jest najbardziej denerwujące
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie ma co się przejmować, wszystkim się nie dogodzi i nie ma sensu do tego nawet dążyć. Trzeba patrzeć na siebie ![]() U nas znowu biało ... mam serdecznie dość śniegu w tym roku dajcie wiosnę !Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny poratujcie. Mam chyba zapalenie pęcherza, czym się ratować?
|
|
|
|
|
#1620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

â�

także wiem, że jest szansa 50/50
za dwa tygodnie mam się stawić po wynik z krwi

Na chcę wiosnę a nie takie nie wiadomo co 🥺

podobno na tym etapie jeszcze dość łatwo o pomyłkę, wielu lekarzy w ogóle nie chce nic powiedzieć, co podejrzewają.

leczę się domowymi sposobami i czekam aż poczuję się lepiej. Miałam tyle rzeczy do ogarnięcia w tym tygodniu i wszystko musiałam przełożyć - więc w następnym tygodniu mam kumulację z dwóch tygodni 

w USG wszystko super, o płci lekarz nic nie mówił, a ja z wrażenia zapomniałam zapytać. Udało się wejść Tż, więc jestem przeszczęśliwa
TP zostaje na 22.09.

️ ulżyło Ci ?

.
nie ogarniam takiego robienia presji z czegoś, na co się nie ma wpływu, i co właściwie nic nie zmienia, bo dziecka nie kocha się ze względu na jego płeć
dajcie wiosnę !