|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() Nie cierpię tego mdłego smaku. Lubię Hubercika. Chociaż czasem mam go dosyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
Herbatniku ,no z Hubercika(jak to fajnie brzmi
![]() ![]() I jak brzuch,już lepiej?Czy nadal rozstrojony? Silva,znowu Cię wzięło,może się teraz przegrzałaś z kolei ![]() Żmijko,żółtej szparagowej też wieki nie jadłam ![]() ![]()
![]() |
#1593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na jutro muszę być zdrowa ![]() Muszę wysłać kogoś jutro do babci, po "oryginalną" suszoną miętę. Moja babcia suszy różne zioła, bo nie lubi tych sklepowych. Tym sposobem jak mojego tatę ukąsiła osa mógł sobie to posmarować arnyką, a ja będę mieć jutro miętę (jak mi ktoś ją przywiezie ![]() Na geniusza się Hubercik (wiem, że fajnie - ale jeszcze lepiej brzmi jak jego matka woła na niego podniesionym, takim dumnym głosem "Hubercie!" ![]() ![]() Ale tak szczerze jest najbardziej denerwującym i jednocześnie (obok takiego trzyletniego Michała z mojej rodziny) ulubionym dzieckiem, które znam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna taka babcia,co się zna na ziołach ![]() A chciałabym usłyszeć tą mamę w akcji,jak woła Huberta ![]()
![]() |
![]() |
#1595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie piszesz? zmielone czy z ziaren? Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak - mam jak narazie wszystkie objawy grypy żołądkowo-jelitowej
![]() Jakoś mi przejdzie - musi ![]() Mamusia Huberta to taka dama. A Hubercik niewiele sobie z tego robi. Komiczna jest ta rodzinka. Ojca widziałam dwa razy - ale od razu widać, że w domu o wszystkim decyduje mamuśka ![]() Podchodzę do nich trochę z przymróżeniem oka, ale jak się tak głębiej zastanowić to żal mi tego dziecka. Jego matka wymaga od niego za dużo (i jak ma zły humor też ode mnie - bo przecież Hubercik po pięciu miesiącach nauki /przynajmniej ze mną/ powinien już mówić płynnie... ![]()
![]() |
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Żmijko ,u mnie sporo dobrych rzeczy nie ma
![]() Herbatniku ,jak myslisz,że to coś poważniejszego będzie-to lepiej idź jutro do lekarza,bo na własną rękę będziesz się kurować i kurować. Chociaż czasami lekarz i za wiele nie pomoże,może leczyć i leczyć i nie wyleczy. Biedne to dziecko.Chociaż niby właśnie dzieci najszybciej uczą się języków.Ale jak nie ma zdolności,to i po dwóch latach nauki będzie dukał.
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że mi przejdzie.
Zobaczamy ![]() Widzę, że znowu zainwestowałaś w nowy avek ![]() Ale teraz już nie mam problemów z rozpoznawaniem, że to Twój ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1599 |
Konto usunięte
|
Zmijko, faktycznie,20 kg mozna przenieść
![]() Rambo, znowu przeoczyłam co napisałas-jesteś chora ![]() ![]() Dzisiaj w TV mówili coś o tym, ze w tym roku jest ok 200 wirusów.:/A Hubercikowi współczuję, niedobrze jest kiedy rodzice wymagają od dziecka więcej, niż może ono z siebie dać. To Ty nauczycielką jesteś ![]() ![]() Sorry dziewczyny, ale roztrzepana dzisiaj jestem i wszystko mi się miesza ![]() Fresa, ładny avek wariatko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki żarcik... ![]() ![]() Mi też się miesza wszystko. Nie jestem nauczycielką ![]() ![]() Kiedyś zaczęłam uczyć dziecko moich znajomych niemieckiego i jakoś tak się pocztą pantoflową rozeszło i w wyniku tego zawsze się jakiś maluch znajdzie, któremu będę dawać korki na poziomie Ich bin Hubercik. Ich bin 9 Jahre alt. Ich komme aus Polen ![]() Idę do łóżka - przyszła pora, żeby znowu poleżeć - szczególnie, że zaraz 22 ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1601 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To Ty masz cierpliwość do dzieci, ja bym chyba ześwirowała ![]() ![]() Ok, polez sobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() /tak brzmi złowieszczo/ ![]() No właśnie cierpliwości to ja za dużo nie posiadam ![]() Ale się staram ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1603 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Musisz jednak mieć spora dawkę cierpliwości ![]() Moja mama udziela korków takiej 8 letniej dziewczynce i kiedyś zostawiła mnie z nią sam na sam na 5 min, bo musiała coś tam zrobić. Miałam się nią zająć. No więc patrzę w tę książkę i zaczynam ją pytać o coś tam ![]() ![]() Więc mówię jej, ze nie i teraz musimy zająć się czymś innym.A on już bierze swoję torebeczkę, wyciąga stos karteczek, po czym odpaliła mi ich z 30... ![]() I jak tu mieć cierpliwość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Żmijko witaj w Polsce!
Rambo kochana to herbatniki też grypują?Też uważam,że masz cierpliwość.Ja takie dzieci z lekcji skrzypiec miałam chęć wyrzucać przez okno,ale sie opamietałam.Na szczęście lekcje z maluchami trwaja 15 minut-wytrzymałam. Silva mam nadzieje,że Ci szybko przejdzie. Fresa ładny ten dodatek do avka.A ta znikająca twarzyczka to Twoja? Byłam wczoraj na 4 podejściu do rezonansu magnet.głowy i niestety znów sie nie udało. W połowie badania mnie wyciągneli z rury,bo mi nogi zaczęły latać i sie przestraszyli.Tętno miałam49, temperatura 34,5 i sina twarz. Ja myślałam,że spie, a okazało sie,że straciłam przytomność. Ja się czułam świetnie,to znaczy nie czułam, że jestem nieprzytomna.Pan badający napisał kartkę do mojego lekarza i dał mężowi w zaklejonej kopercie,a potem tłumaczył mężowi,ze trzeba mnie uśpić itd.Sama nie wiem jak i co to będzie. Staram sie być dobrej mysli, ale to trudne.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałam mieć wczoraj jakiś zły dzień. Czuję się raczej dobrze, momentami świetnie ![]() Silvuś - jak z Tobą? ![]() ![]() ![]() Hejasz ![]() Jestem(śmy - jestem pewna) z Tobą ![]() Cytat:
![]() ![]() Hubercik niczego na szczęście nie zbiera. A przynajmniej nie raczył mnie o tym poinformować.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1606 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nadal tak samo. W sobotę na pewno nie pójde na tę imprezę ![]() ![]() Tak jak napisała Rambo-jesteśmy z Tobą Hejasz, trzymamy kciuki żeby wszystko było OK ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
Jakie tam kinder....
On dorosły chłopak jest ![]() Wyzdrowiejesz ![]() A jak nie to przykro nam - sobotni wieczór spędzasz z nami ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1608 |
Konto usunięte
|
Dorosły, ho ho
![]() To jak nie jajko, to chociaż samochodziki z Burago ![]() ![]() A do tej drugiej połowy wypowiedzi nie wiem jak się odnieść, bo...'przykro nam'---> ![]() ![]() ![]() ![]() Chętnie z Wami spędzę wolny sobotni wieczór, tylko żeby Wam przykro nie było ![]() ![]() Rambo, specjalnie dla Ciebie coś z ciekawostek ![]() ![]() HISTORIA ZDOBYWANIA Ten dylemat chyba pojawiał się od zawsze: jak zdobyć serce ukochanego? Jak sprawić by on zwrócił uwagę waśnie na mnie? Oto kilka miłosnych rytuałów mających na celu zwabienie wybranka serca... Egipt: kobieta która pragnęła zdobyć mężczyznę musiała podczas pełni księżyca ściąć trzcinę, z której, uważając by ani jedno źdźbło nie zostało zmarnowane, wypleść kosz. Następnej pełni kosz wypełniony owocami stawiała na progu domu wybranka. Podobno jeden kęs owocu, wystarczył by zdobyć jego serce. Grecja. Kobiety kąpały się w wodzie z płatkami róż, a później po ich wysuszeniu posypywały nim łoże wybranka. Po jednej nocy mężczyzna zakochiwał się w pierwszej kobiecie, którą rano zobaczył. Japonia: starożytne kobiety zatrzymywały czasie miesiączki krwawienie zwiniętymi arkuszami papieru. Następnie wystarczyło ususzyć papier i podłożyć ukochanemu. Europa. Najbardziej znany sposób polegał na wysmarowaniu całego ciała kobiety miodem. Następnie oblepiały się pszenicą a potem te ziarnka zmielić ruchem przeciwnym do ruchu wskazówek zegara (inaczej można było spowodować impotencję). Z powstałej mąki piekły ukochanemu chleb. Niektóre kobiety wkładały do pochwy żywą rybę. Gdy ta była już śnięta należało wyjąć ją i ugotować strawę dla mężczyzny. W renesansie młode kobiety bardzo często używały przedziwnych maleńkich piecyków. Stawiane na wargach sromowych miały ogniem miłości piec ciasto zwane conferreatio. Ten, kto go spróbował pałał natychmiastowym pożądaniem do tej, która je upiekł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
Z tym przykro....
Ja tak często mówię, ze specjalnie wybraną intonacją... Rozpędziłam się i napisałam. /myślałam, że załapiesz o co mi chodzi ![]() Ogólny sens był taki... No dobra - to nie miało sensu ![]() Właśnie się wybieram do Rossmana. Kurczę, złapię sobie na ten sposoby jakiś mrożący błyszczyk ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
Silva, a mnie jest przykro.Zawsze to przyjemnie raz na jakiś czas podeptać podłogę, a jak jeszcze w ramionach ukochanego to już wogóle... ech przykro mi. A moze wydobrzejesz? Ja biore 2 aspiryny na noc i sie poce,pomaga.
Rambo cieszę się,że masz się dobrze. Coś Żmijka nam zamilkła.Pewnie ma ręce zajęte pałaszowaniem maminych polskich przysmaków. Jestem dobrej myśli.Bardziej się martwię o mojego J.Jego pierwsze Zona zmarła po 2 trepanacjach czaszki.Chcę to wyjasnic dla niego.Ja mam nadzieje,że to tylko torbiel ropna, a wtedy to prosty zabieg. Jestem OK. Wam dzięki za słowa wsparcia.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2007-01-11 o 17:33 Powód: błędy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1611 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Polecam Ci Rimmela-Full Volume, właśnie mi się konczy, a fajnie mrozi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też się często pocę, mam stawiane bańki, ale tym rzem postawiłam jedynie na ciepłe ubranko i naturalne leki. Dopiero co leżałam w łóżku, już mi się nie chce:/ Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
Szkoda Silva.To zdeptania parkietu nici?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Hejasz : przykro mi
![]() Masz ode mnie masę dobrych myśli i dobrej energii ![]() ![]() Silvuś - nic nie kupiłam. Po moich zawirowaniach z portfelem jakoś mi ochota odeszła. Poza tym chciałam znowu żadnych fajnych promocji ![]() A jeśli chodzi o portfel to wklejam link do posta, który napisałam w innym wątku. Przeczytajcie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=199 A tak w ogóle, to nie tylko Zmijka nam zaginęła. Podobie Luba i Fresa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1615 |
Konto usunięte
|
Rambo, wiem-zauważyłam Twojego posta zanim weszłam tu do tego wątku
![]() Nawet odpisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
Przyznam jestem leń - nie chciało mi się tutaj moich przeżyć z innego świata opisywać jeszcze raz
![]() A czułam, że muszę się tym z Wami podzielić. ![]()
![]() |
![]() |
#1617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieję,że i Tobie się uda i że wynik jego będzie dla Ciebie pomyślny. Dziewczyny,tyle popisałyście,że już nie weim,co pisać ![]() Silvuś,Herbatniczku-jak zdrowie,lepiej już?
![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
U mnie lepiej. - dużo lepiej
Z tego co Silva pisała - to u niej tak średnio ![]() Fresa - obecny awatar - to jest to ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Herbatniczku ![]() To moje (prawie) ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te ulubione i najlepsze i te z którymi Cię najbardziej kojarzę już tu są ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.