|
|
#1591 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wybielanie zębów- wątek zbiorczy
Cytat:
|
|
|
#1592 |
|
Raczkowanie
|
A tak od do? 1000 to dużo skoro pełnoceramczną mogę mieć za 1200.
|
|
|
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1594 |
|
BAN stały
|
dziewczyny.... a ja chyba sobie kupie ten czarny lakier do zebów.................... . ciekawe jak by to wygladlo na zdjeciach na przykad............ahahah haaaaaaaa
|
|
|
|
|
#1595 |
|
BAN stały
|
mam pytanko, czy przed wybielaniem opalescence lepiej jest wykonac piaskowanie? bo ja nigdy tego nie mialam (piaskowania) a wybieram sie na wybielanie......
|
|
|
|
|
#1596 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zadomowienie
|
Też nie piaskowałam zębów. o tym czy jest to konieczne powinien zadecydować stomatolog.
|
|
#1598 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam usuwany kamień a potem ząbki były polerowane.
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Przyczajenie
|
kurcze....zaczelam znowu palic i zabki troche sciemnialy;/ byly sniezno-biale, a teraz juz nawet nie widac, ze byly wybielane ;/
|
|
|
|
|
#1600 |
|
BAN stały
|
myslicie ze capuccino kawa dziala na kolor zebow? kurcze to mam przez slomke pic kawe i moja ulubiona czarna herbate?:d
|
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
wybielanie zebów, a wypełnienia
Czy jest możliwość wybielenia zębów, jeśli ma się wypełnienia??
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Gdzie w Gdańsku dostanę białą perłę?? |
|
|
|
|
#1604 |
|
Przyczajenie
|
Witam
... Chce się zdecydować na wybielenie ząbków, tylko mam jeden problem-moje zęby są naturalnie żółte i nie jest to jakiś osad czy coś w tym stylu -pytałam się zresztą dentysty... Czy jest jakikolwiek sposób, by moje zęby stały się śnieżnobiałe ??? Bo mam dosyć tych żółtych zębisk ! Dlatego proszę Was o fachową pomoc ... Czekam na odpowiedź i pozdrawiam ...
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was stosowała może Opalescence Tres White? |
|
|
|
|
#1606 |
|
Przyczajenie
|
witam chcialam sie zapytac gdzie mozna kupic absolute white i w jakiej cenie jest jak mozecie to napiszcie dzieki pozdro
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Przyczajenie
|
Plama na zębie. POMOCY!!!
Witam. Mam następujący problem. Na trójce mam brązową plamkę o średnicy ok 2 mm. Podobno powstała od branych w dzieciństwie antybiotyków i przebytych chorób. Niestety nie wszyscy o tym wiedzą (i nie muszą
jednak często traktują ją jak dziurę w zębie, bo jest ona widoczna przy uśmiechaniu się. Trochę mnie to ogranicza PS nie chciałabym zbytnio ingerować w zęba bo jest on zdrowy. pozdrawiam |
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plama na zębie. POMOCY!!!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dziewczyny potrzebuje szybkiej porady. Jutro odbieram nakładki na ząbki do wybielania i dentystka proponuje mi żel wybielający NITE WHITE EXCEL 3 czy ktoś z was go używał?? Mam do wyboru ten lub Opalescence i nie wiem który wybrać? Proszę o porady
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Whitesrips. Kto z Was używał? (2raz)
uzywalam przez prawie miesiac bialej perły ale efektow nie widac, nie wyrzucajcie pieniedzy w bloto (sprowadzalam i zaplacilam 26 zl), znacie moze jakies inne, dobre, wybielajace pasty? Jesli nic nie znajde to pewnie zainwestuje w paski, ale chcialabym jeszcze sprobowac pasty, prosze o odp
|
|
|
#1611 |
|
Przyczajenie
|
Witam
... P O M Ó Ż C I E ! ! ! Chce się zdecydować na wybielenie ząbków, tylko mam jeden problem-moje zęby są naturalnie żółte i nie jest to jakiś osad czy coś w tym stylu -pytałam się zresztą dentysty... Czy jest jakikolwiek sposób, by moje zęby stały się śnieżnobiałe ??? Bo mam dosyć tych żółtych zębisk ! Dlatego proszę Was o fachową pomoc ... Czekam na odpowiedź i pozdrawiam ...
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytaj chociaż kilkanaście stron tego wątku i napewno znajdziesz coś dla siebie
|
|
|
|
#1613 |
|
Przyczajenie
|
czesc ja zamowilam sobie na allegro absolute white czytalam opinie i podobno jest skuteczny jednym efekt byl widoczny za 1 razem a drugim po kilku razach moze przyjdzie mi dzisaj lub jutro to napisze wam jak sie sprawdza
![]()
|
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybielanie zębów lampą (np. Bio White Accelerator)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
Mam mieszane uczucie dot. wybielania moich zębów. moze dentyści mieli racje że wybielić to sie ich nie da?
zużyłam 3 strzykawki 22% żelu i 2 - 15 % opalescence. i ... no właśnie raz ściagam nakladki rano i widze efekt a na drugi dzien jakby ciemniały do pierwotnej barwy. ja nie wiem czy mam omamy wzrokowe czy co? ale po każdym razie robilam zdjęcie cyfrówką , porównuje i naprawde po 3 razach były bielsze niż teraz po tych wszystkich.nie wiem co mam o tym myśleć i czy warto wywalać pieniądze na następne żele. najpierw bylam zachwycona ze to dziala a teraz widze ze chyba nie bardzo
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
Gocha może sie przyzwyczaiły? wiesz zaraz na początku lepszy efekt bo zeby są odwodnione. Może skończ i poczekaj na stabilizacje koloru. Ja teraz zaczełam drugą turę wybielania. tzn po dwóch tygodniach znów zaczełam. Poprzednim razem stosowałam 15% opalescence a teraz mieszam 15 z 20. tzn dziś mi się 15% skończy. Chyba juz widać różnice w stosunku do tego co było dwa tygodnie temu na zakończenie poprzedniego wybielania. Po samym wybielaniu zęby mi troche zżółkły ale niedużo. Po dwóch tygodniach od zakończenia poprzedniego wybielania - tzn w poniedziałek byłam u dentysty i wiecie o ile wybieliły mi się zęby?
11 odcieni!!!!!!!!!!!!!!!! No jeszcze nie są idealne ale wyglądam już normalnie. gdyby całe zeby miała kolor tej bielszej części zeba to juz bym ddała sobie spokój. No ale jak ktos napisał szkliwo wybiela się szybciej niż zebina więc jeszcze troche. |
|
|
|
|
#1617 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jestem specjalistką w tej dziedzinie, więc jeśli się mylę, to proszę o skorygowanie. A co do past wybielających, to mogę z czystym sumieniem polecić Email Diamant Rouge - można poczytać o niej na forum Wizażu, poszukajcie w wyszukiwarce. Pamiętajcie też, że przez wybielanie zęby mogą stać się wrażliwsze, dlatego powinno się używać równolegle środków wzmacniających, jak np. żel Elmex. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Z góry przepraszam jeśli ten wątek już był, ale niestety nie mogłam znaleźć. Chodzi mi o wybielanie ząbków ale nie chodzi mi o zwykle przebarwienia od kawy, tytoniu itd ale o takie "wrodzone" bądz genetyczne. Czy są jakieś sposoby by takie zęby wybielić, by nadać im ladny, bialy kolor??? Nie wiem czy istnieją jakieś preparaty czy niezbędny jest zabieg u stomatologa. Slyszalam sporo o licówkach ale niestety to za duży wydatek.
Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam![]()
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wybielanie zębów
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...bia%B3e+z%EAby
Tu jest link to wątku zbiorczego o wybielaniu zębów...poczytaj i może znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie Ale z tego co wiem, to nie da się wybielić zębów, które z natury są szare lub żółte
|
|
|
|
|
#1620 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wybielanie zębów
Cytat:
Dzieki wiec co mi radzicie??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Jeszcze nie wiadomo czy będzie na wkład czy bez wkładu. Myślałam o porcelanie napalanej na metal ale z orogiem ceramicznym czy jakoś tak ale zastanawiam się też nad napalana na złoto. jak jest różnica w cenie samej koronki? Pozatym będe jeszcze wewnetrznie wybielała dwa martwe ale w całkiem dobrej kondycji.

??? Bo mam dosyć tych żółtych zębisk
! Dlatego proszę Was o fachową pomoc
...
jednak często traktują ją jak dziurę w zębie, bo jest ona widoczna przy uśmiechaniu się. Trochę mnie to ogranicza 

przeczytaj chociaż kilkanaście stron tego wątku i napewno znajdziesz coś dla siebie