Wszystko o Avonie - Część II - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-11, 10:25   #1591
kwiatuszek_23
Raczkowanie

GG do kwiatuszek_23
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Kolor jest jakiś taki żółtawy a może i złoty
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png
Nasze weselicho
http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png
kwiatuszek_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 10:33   #1592
WARO
Raczkowanie

GG do WARO

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek_23 Pokaż wiadomość
Kolor jest jakiś taki żółtawy a może i złoty
mnie tez sie tak wydaje
WARO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 10:44   #1593
Jadis78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Wolałabym, żeby Whisper nie miał Zdecydowanie bardziej mi się spodobał, chociaż tak naprawdę ocenię dziś w COK-u. Oby nie miał, inaczej nie biorę!
Ten kolor whisper jak go dałam na dłoń to ma malusieńkie drobinki ale na ustach to ja juz ich nie widziałam .
Jadis78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 10:49   #1594
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jadis78 Pokaż wiadomość
Ten kolor whisper jak go dałam na dłoń to ma malusieńkie drobinki ale na ustach to ja juz ich nie widziałam .
To dobrze Ja najbardziej lubię taki lustrzany efekt, chociaż mam też kilka z drobinkami i nie powiem, żeby były złe Jeszcze niewiele ponad 3 godzinki i będę je oglądała w COK-u
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 10:55   #1595
Jadis78
Raczkowanie

snowgueen - jesteś w pracy ? ja jestem aktualnie na urlopie wychowawczym ale i tak nie mam za dużo czasu na forum bo 14 m-czne dziecko to ma tyle energii i pomysłów, że czasem wysiadam przy nim
Stary 2007-01-11, 10:55   #1596
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotqa Pokaż wiadomość
A może ktoś ma szminkę z tej samej serii co Watermelon, tylko, że chodzi mi o kolor Cotton Candy... Bo jest w kąciku wspomnień kat. 03 i się właśnie zastanawiam czy będę zamawiać ten kącik wspomnień, czy nie
Ja miałam, sliczny delikatny róż, daje efekt błyszczyka.

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Czy wiecie o której godzinie ma być 4/2007 ? bo wychodzę z domku
i musze wiedzieć na która wrócić.Będe chyba biegła jak szalona do kompa...już się doczekać nie moge.Macie jakieś przecieki co nowego szykują?Może jakieś nowe żele albo płyny do kąpieli.Czy was też uczulają tusze do rzęs Avonu?ja po nich mam oczy opuchnięte i wyglądam jakbym była zapłakana.Szminki Color Trend śmierdzą jak pomadki za czasów mojej pra babki-takim dziwnym czymś bleee.Zgadzacie się? i są twarde...można nimi zabić....szminka ala obrona...np.w przejściu podziemnym .Podskakuje jakiś zbir a ty wyciagasz pomadkę i ciach ciach po oczach hehe nie mówiąc już o krzykliwych kolorach które walą po oczach.Jak tłumaczycie się przed klientkami z takich badziewiastych rzeczy Avonu?bo mnie już pomysłów zabrakło.
Tez trafiłam na twarda pomadkę z Ct, a złościście połyskująca kreska do usta to dopiero beton

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
mnie z katalogu 03 w oko nic nie wpadło, kosmetyki wszystkie mam, zreszta powoli przerzucam się na kosmetyki Eris i Nivea, jednak bardziej mi służą...
pewnie skuszę się na biżuterię, może nawet dwa zestawy
Ja powoli zaczynam rezygnowac z nivei na rzecz Eris. Eris nie ma tylu szkodliwych substancji w niektórych kosmetykach, co produkty innych firm.

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
Napiszę Ci dokładnie tak jak pisze:
Nawilżający szampon z odżywką 2 w 1 Banan i mleczko kokosowe.
Skoro nawilżający to chyba do suchych...
Nawilżający szampon może byc do każdego typu włosów, nawet do przetłuszczającyh sie. Mitem jest, ze włosy przetłuszczające sie nie sa suche, sa i to bardzo szczególnie przez wysuszanie ich szamponem do włosów przetłuszczających.

Cytat:
No to ja się ujawnię Trafiłam na Wasz watek jakiś czas temu przypadkiem gdy szukałam w googlach opinii na temat jakiegoś kremiku. Nie ukrywam, że najczesciej bywałam w okolicach skanu do Asiuchny ( przy okazji wielkie dzieki za poświęcenie). Drugą część czytam już od poczatku i w końcu postanowiłam się zarejestrować by od czasu do czasu sobie z Wami poplotkować. Jestem konsultantką od 2 lat i mieszkam we Wrocławiu.
Witam i życze miłych chwil na wątku

Cytat:
A czy któraś z Was używała tego kremu Maximum Body Makeover? Nie ma żadnych recenzji w KWC, a ja mam mały problem z rozstępami, jestem ciekawa, czy by się sprawdził, a nie chcicałabym wywalać pieniędzy w błotko Jestem ciekawa jaką na konsystencję i zapach? Czy dobrze się wchłania i zostawia przyjemną w dotyku gładką skórę? Dziękuję z góry za wszelkie opinie
Ja miałam stara wersje, gdzie był sam krem na rozstepy. Rozstepów nie zlikwidował, ale ujędrnił

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A tak miedzy nami wizazankami powiedzcie czy dobrze mysle.. te ceny w netto w Avon sa zadziwiajace niskie?A czemu? Czy tym kosmetykow nie konczy sie data waznosci itp?JA kupilam maseczke za 4.90 a normalnie jest za 19.90..Czemu takie male ceny?
Bo często firmy sprzedają po cenie cenie kosztów produkcji. jezeli nie sprzedadza i minie termin wazności to powinni utylizowac, a to kosztuje:D

Cytat:
Napisane przez kid Pokaż wiadomość
A czy któaś z was ma może krem koloryzujący z korektorem? Zastanawiam się nad tym, fajnie wygląda. Jak jest z kolorami? Czy Light jest bardzo jasny?
Również czekam na opinie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Na pewno dadza go jeszcze w netto albo w internetowej

Bardzo często jak kupuje coś z wyprzedaży to data produkcji jest taka że wyprodukowali to tydzień przed moja paczką

Ja zamawiałam w kulce surrender i przyszedł..a jak z body spreyami to nie wiem

Przyszła mi ostatnio w zamówieniu konturówka do brwi czarna..chyba mało maja na nią zamówień bo data produkcji to aż 10.2005
Nie wiem jak wy ale ja zawsze jak dostaje paczke sprawdzam z ciekawości daty produkcji
W zesłżym roku w czerwcu dostałam perełki- produkcja kwiecień 2005 To chyba dlatego je wycofali, bo nie schodziły

Cytat:
Nie mają drobinek i nie wysuszają ust. Tylko, że po pierwszym zachwycie nad kolorami wczoraj przyszła mi refleksja, że nie sa one zbyt trwałe bo ja mam wrażenie, że wchłaniają się w usta jak balsam albo krem do ust Jak robiłam wczoraj zdjęcia to musiałam sie malować 2 razy i to po kilka maźnieć żeby był w miarę widoczny efekt.
Jak wybierasz się do naszego COK-u to w zeszła sobotę były wszytskie odcienie tych szminek
Oj czuje pokuse A mam tyle błyszczyków, pomadek

Pozdrawiam Was wszystki i miłęgo dnia zycze
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 10:59   #1597
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

dziękuję bardzo , więc dziś będę realizować swoje pierwsze zamówienie przez internet, mam nadzieję że pójdzie dobrze i nic nie sknocę
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-11, 11:17   #1598
WARO
Raczkowanie

GG do WARO

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
dziękuję bardzo , więc dziś będę realizować swoje pierwsze zamówienie przez internet, mam nadzieję że pójdzie dobrze i nic nie sknocę
powodzenia

http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45296 -wejdz tu!
Stary 2007-01-11, 11:20   #1599
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
snowgueen - jesteś w pracy ? ja jestem aktualnie na urlopie wychowawczym ale i tak nie mam za dużo czasu na forum bo 14 m-czne dziecko to ma tyle energii i pomysłów, że czasem wysiadam przy nim
Tak, wiem, że to nieładnie ale akurat ostatnio mam trochę luźniejsze dni A dzieci to są o wiele bardziej absorbujące niż niejedna praca Synek czy córeczka?

Stwierdziłam właśnie, że wezmę tusz Pełnia Rzęs, bo ma dobre opinie na KWC a ja mam same resztki
Stary 2007-01-11, 11:21   #1600
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

a ja dziś bede mieć paczuszke z 02
byłam wczoraj w coku i dokupiłam bez problemu:
-wode indyvidual blue dla niego (stalo sobie pelno buteleczek na polce)
- podklad w plynie perfect wear
natomiast nie bylo pianki zwiekszajacej objetosc wlosom
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 11:25   #1601
Rayka
Rozeznanie

Dziewczynki a ja mam jeszcze jedno pytanie bo jestem troche niedoświadczona jeśli chodzi o podgląd faktury na stronie Otóż mam błyszczyk pinacolada jednak nie jest on policzony obok jestnapisane 0,00 czy to znaczy ze on nie przyjdzie??

To już 9 lat razem

http://www.suwaczek.pl/cache/607ef315c4.png
Rayka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 11:31   #1602
WARO
Raczkowanie

GG do WARO

Cytat:
Napisane przez Rayka Pokaż wiadomość
Dziewczynki a ja mam jeszcze jedno pytanie bo jestem troche niedoświadczona jeśli chodzi o podgląd faktury na stronie Otóż mam błyszczyk pinacolada jednak nie jest on policzony obok jestnapisane 0,00 czy to znaczy ze on nie przyjdzie??
sprawdz całą fakture bo moze byc wpisane jako produkt alternatywny,jesli nie to znaczy ze go nie bedzie

Stary 2007-01-11, 11:38   #1603
Rayka
Rozeznanie

Własnie nic nie jest napisane,tylko wpisane obok same zera czyli pewnie go nie bedzie

To już 9 lat razem

http://www.suwaczek.pl/cache/607ef315c4.png
Rayka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 11:42   #1604
ilo16na
Zakorzenienie

Dzis przyszlo moje zamowienie.braklo moich roletek tych za 4.90 i juz nie bedzie

DOstalam tylko maseczke z demo czy netto za 4.90

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 11:48   #1605
WARO
Raczkowanie

GG do WARO

Cytat:
Napisane przez Rayka Pokaż wiadomość
Własnie nic nie jest napisane,tylko wpisane obok same zera czyli pewnie go nie bedzie
no to znaczy ze nie przyjdzie,

ja roletek tez nie dostalam-szkoda

Stary 2007-01-11, 11:49   #1606
sunik1
Zadomowienie

Witajcie.
Widzę, że nie ma sensu zamawiać roletki, bo nie przyjdzie? Ja mam zamówienie na 140zł, ale jeszcze ja coś domówię. Czy może orientujecie się czy przychodzi Pur Blanca z oferty internetowej? Z góry dziękuję za odpowiedź.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 11:50   #1607
trutka23
Raczkowanie

Hej dziewczynki.Wpadłam na świetny pomysł.Można np.stworzyć taką strone na wizażu o nazwie"Fotki Avonu",na której to zostanie utworzony alfabetyczny katalog produktów Avonu.Każda z nas zamiast 3983344 razy prosić się o to samo zdjęcie będzie tam wchodziła-wpisywała w wyszukiwarce np.pomadki i wyskoczą jej jakie tylko sobie życzy-jakie kochane wizażanki zamieściły.Czy jest tu jakaś osoba która może mi odpowiedzieć czy to dobry pomysł?Jest tu jakiś administrator albo ktoś kto odpowiada za stronki Avonu?Dziękuje.Co o tym sądzicie moje kochane?pOzDrawiam serdecznie. Trutka
Stary 2007-01-11, 11:53   #1608
WARO
Raczkowanie

GG do WARO

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Witajcie.
Widzę, że nie ma sensu zamawiać roletki, bo nie przyjdzie? Ja mam zamówienie na 140zł, ale jeszcze ja coś domówię. Czy może orientujecie się czy przychodzi Pur Blanca z oferty internetowej? Z góry dziękuję za odpowiedź.
gdzies czytalam na innym forum avonu ze nie dochodzi,ale zamow z avonem to jest roznie

Stary 2007-01-11, 11:54   #1609
madammme
Raczkowanie

Cytat:
To dobrze Ja najbardziej lubię taki lustrzany efekt, chociaż mam też kilka z drobinkami i nie powiem, żeby były złe Jeszcze niewiele ponad 3 godzinki i będę je oglądała w COK-u
a może jak będziesz w COKu pomalowałbyś kartke tymi szminkami żeby wiadomo było jakie mają mniej wiecej kolory
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-11, 11:55   #1610
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Powiedzcie dziewczyny czy Wam tez się wydaje że naszyjnik NUGET z minikatalogu ma te koraliki złote czy tylko ja mam takie wrażenie. Jak myślicie? Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez WARO Pokaż wiadomość
mnie tez sie tak wydaje
I mnie I oby była złota, bo jak nie to jej nie kupię.

Choć portfel by się ucieszył, jakby złota nie była
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 11:59   #1611
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madammme Pokaż wiadomość
a może jak będziesz w COKu pomalowałbyś kartke tymi szminkami żeby wiadomo było jakie mają mniej wiecej kolory
Nie ma problemu, mam nadzieję, że się nie rozmażą w trakcie długiej drogi do domu, bo jeszcze idę na uczelnię A pozwolą mi? Nie będą na mnie dziwnie patrzec?

A mam jeszcze pytanko natury technicznej pewnie już ktoś to kiedyś tłumaczył, ale nie mogę znaleźć jak się cytuje kilka postów na raz tym przyciskiem "wielo-cytuj", żeby tak ręcznie po kolei nie robić?
Stary 2007-01-11, 12:31   #1612
Jadis78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isole Pokaż wiadomość
o to fajnie bo to dla niepełnoletniej jeszcze nastolatki pewnie do szkoły więc lepiej żeby efektu zbytniego różu nie było, dzięki czekam na fotkę w takim razie
Oto kolejna fotka moich usteczek tym razem dazzling pout
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0062.JPG (8,3 KB, 35 załadowań)
Stary 2007-01-11, 12:45   #1613
WARO
Raczkowanie

GG do WARO

Cytat:
Oto kolejna fotka moich usteczek tym razem dazzling pout
super wyglada na ustach chyba tez sie skusze na taki kolorek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-11, 12:56   #1614
justyna_133
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lady-dark Pokaż wiadomość
Stosował już ktoś z tej nowej serii japońskiej - SPA ? Mnie kusi ten balsam rozświetlający Rozumiem że drobinki są srebrne? , no i to mleko do kąpieli z tej samej serii - brzmi bardzo zachęcająco! Tylko mam pytanie: Na ile wystarcza taka buteleczka gdzieś około? - bo chyba nie jest jednorazowa?
Ja mam całą serię ale do tej pory używałam tylko mleczka i ma bardzo przyjemny zapach i woda faktycznie robi się biaława. Niestety nie starcza na zbyt długo bo mi starczyło na 5 kąpieli.

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Justyna jaki odcień masz w brakach z szmineki regenerującej
kaatiiaa zamawiałam kolor Divine Wine. Ciekawa jestem co będzie napisane na fakturze. Dlaczego jej nie będzie.
Chociaż kiedyś miałam taką sytuację, że na podglądzie miałam wpisane 0szt a dostałam zamawiany produkt

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
wiem że to już gdzies było, szukałam i nie wiedzę - do której godziny mogę zamawiać dziś przez internet?chyba do wieczora?
Do oporu
Ja składam zazwyczaj ok 22-23 i wszystko idzie bez problemów.
Powodzenia

Cytat:
Moje szczęście jest młodsze bo ma dopiero 3,5 m-ca ale czasami też już wysiadam

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki.Wpadłam na świetny pomysł.Można np.stworzyć taką strone na wizażu o nazwie"Fotki Avonu",na której to zostanie utworzony alfabetyczny katalog produktów Avonu.Każda z nas zamiast 3983344 razy prosić się o to samo zdjęcie będzie tam wchodziła-wpisywała w wyszukiwarce np.pomadki i wyskoczą jej jakie tylko sobie życzy-jakie kochane wizażanki zamieściły.Czy jest tu jakaś osoba która może mi odpowiedzieć czy to dobry pomysł?Jest tu jakiś administrator albo ktoś kto odpowiada za stronki Avonu?Dziękuje.Co o tym sądzicie moje kochane?pOzDrawiam serdecznie. Trutka
Wydaje mi się, że jest to bardzo dobry pomysł aby stworzyć taki odrębny wątek w tym temacie.
Będzie wtedy zdecydowanie łatwiej cokolwiek znaleźć
justyna_133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 13:06   #1615
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
super wyglada na ustach
Ladniej niz te glossy
Jadis, dzieki za fotki
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 13:30   #1616
madammme
Raczkowanie

snowqueen
A mam jeszcze pytanko natury technicznej pewnie już ktoś to kiedyś tłumaczył, ale nie mogę znaleźć jak się cytuje kilka postów na raz tym przyciskiem "wielo-cytuj", żeby tak ręcznie po kolei nie robić? [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
MADAMMME Na dole swojego postu masz takie fioletowe:"edytuj" nastepnie "cytat" potem takie "wielo-cytuj ten post" a potem "odpow."... Kliknij na to srodkowe czyli "wielo-cytuj ten post" przy kazdym poscie ktory chcesz zacytowac i kazdy ten znaczek powinien ci się zrobic czerwony potem nacisnij na słowo CYTUJ przy jednym z tych postow ktore zaznaczylas i ci się otworzy tak jak chcesz

wklejam instrukcje jakie podałam mi dobra dusza, kiedy sama niewiedziałam
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 13:41   #1617
pAtiŚ
Zakorzenienie

Witam was....
Dziewczyny! Jeżeli wczoraj składałam zamówienie a dziś już jest 'pobrane do realzacji' i przy ilości kartonów pisze '0' i w 'danych finansowych' nie ma wystawionej faktury, to coś jest nie tak? :/

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 13:45   #1618
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madammme Pokaż wiadomość
wklejam instrukcje jakie podałam mi dobra dusza, kiedy sama niewiedziałam
Dziękuję
Stary 2007-01-11, 13:47   #1619
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Dzis przyszlo moje zamowienie.braklo moich roletek tych za 4.90 i juz nie bedzie
Buu... a moje klientka sobie zamówiła roletkę Celebre :/ ehh

Cytat:
ja roletek tez nie dostalam-szkoda

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 13:48   #1620
WARO
Raczkowanie

GG do WARO

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Witam was....
Dziewczyny! Jeżeli wczoraj składałam zamówienie a dziś już jest 'pobrane do realzacji' i przy ilości kartonów pisze '0' i w 'danych finansowych' nie ma wystawionej faktury, to coś jest nie tak? :/
a termin skladania zamowienia na wczoraj mialas?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości