|
|
#1591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: firemountaingems - są chętni?
Loverynko ja również jestem bardzo zadowolona z zakupów i sprawnie przeprowadzonej akcji! Jesteś boska! Zaangażowałaś nie tylko swój czas, ale też pieniądze (beznzyna, ubezpieczenie mojej paczki o które nawet nie prosiłam) i mnóstwo nerwów. Nigdy w życiu nie pomyślałabym, że mogłaś coś ukraść!
Trzymaj się i już! Możesz być z siebie dumna i myślę, że mogę w imieniu większości powiedzieć, że my jesteśmy dumne z Ciebie!
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja nie mam nic ani do LOverynki, ani do Aniielicy. Gdybyście Wy nie doszły ładu z suma bliską 70ciu zł, też byscie chciały sprawę wyjaśnić. Aniielica chciała ja załatwić na PW z samą loverynka, bo to sprawa między nimi, a zreszta, chciała ja WYJAŚNIĆ, a nie Loverynkę oskarżyć. Dlaczego wieszacie na niej koty? To nie ona pisała do maghii, nie ona rozdmuchała sprawę, ządano tutaj jakis wyjasnien, napisała wszystko, a wyszła na hipokrytke i ignorantke, ktora nie jest wdzieczna Loverynce i ja oskarża. Z korespondencji przeprowadzonej prywatnie z Aniielicą wiem, ze jest ona wdzięczna za podział korali i załatwienie sprawy, ale ma prawo przeciez co swoje wyjaśnić. Nie opluwajcie nikogo, bo kiedys ktoś potraktuje nas tak samo. Nie znacie Ani, Ania nie zna Loverynki- to wirtualna rzeczywistość. Nie osądzajcie, nie wiecie, jaka jest prawda.
Niektóre rzeczy poszły na allegro, bo Ania chciała mieć czyste sumienie i sprzedać rzeczy, które miały być w ramach wdzięczności prezentem dla Candi. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1718366 nikt za te kilka sztuk nie pójdzie siedzieć. Chciałabym ogłosic rozejm, i proszę, aby dalsza część wątku dotyczyła spraw technicznych i jedynie miłych spraw związanych z akcją. O to proszę każdą z Was I mam nadzieję, że żadna nie zachowa się na tyle żenująco, aby oceniać kogokolwiek, ani Loverynkę, ani Aniielicę. Nie do Was (ani nie do mnie) to należy! |
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się pytam: jest wstępnie ktoś chętny na kolejną akcję za kilka m-cy?
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Joanna d'Moder
|
Justin mam nadzieję,że Ania nie prosiła Ciebie o podanie tutaj linku do aukcji
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Zadomowienie
|
Toniu ja Byłabym chetna, ale myślę że kolejną akcje trzeba bardziej przemyślec niż tą, bo jak sie teraz okazało więcej nie zawsze znaczy taniej.
Lepiej nie robic za dużej grupy, tak żebyśmy weszły do czwartego przedziału ale zmiesciły się w jednym koszyku,..
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
ja ewentualnie, ale to nic pewnego jeszcze
chwilowo muszę się powysprzedawać z tego, co mam, a trochę tego leży... i ile niezrobionych...
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Wtajemniczenie
|
NIE! bogowie, nie Twoje!
Cytat:
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
watpie, zeby ktoś domyslił sie, że te kilka sztuk Ania dostała od Loverynki.
Zresztą- przykro mi- ale ta akcja z Candi "zmusiła" ją do sprzedania tego. Loverynka też kilka sztuk sprzedaje, myślę, że jesli którejś z nas cos nie podpasuje też może kilka sztuk sprzedać. Co za różnica między Loverynką a Aniielicą? Obie sprzedaja, i zadnej nie powinnyśmy się czepiać.... |
|
|
|
|
#1601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Maghia, chętnie wezmę Twoją tenshę, dziękuję Ci!
Cytat:
i za którą oczywiście Ci zapłacę.Pogubiłam się tylko ogólnie z płatnościami. Trzeba płacić za te braki, potem coś zwracają na konto. Nie wiem, czy ja jestem Tobie winna, czy Ty coś mnie? Zaraz napiszę PW
|
|
|
|
|
|
#1603 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tensha juz byla oplacona, pierwsze clo rowniez |
|
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko muszę coś do jutra sprzedać i zarobic kilka groszy, bo koniec kasy od rodziców
|
|
|
|
|
|
#1605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z drugiej przesyłki też trzeba ponownie zapłacić - za koraliki + wszystkie opłaty celne
Wychodzi na to, że płaci się dwa razy za to samo czy ja źle zrozumiałam ![]() Bo np. za to, co zapłaciliśmy, a nie przyszło, to Lov dostała marne grosze: dolary liczone po mniej i bez celnych opłat... Poprawcie mnie, jeśli bzdury gadam
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Maghia, dzięki za wytłumaczenie
Źle zrozumiałam i źle podliczyłam się Loverynce... ![]() Maghia, wyślij mi na PW nr swojego konta, to prześlę Ci kwotę za Tenshę
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
A te dodatkowe kamienie czy co tam przyszło, będą rozdzielone dla wszystkich czy tylko dla osób, które miały braki? Bo nie wiem czy mogę się cieszyć, że dostanę jeszcze jakieś błyskotki, czy nie
|
|
#1610 |
|
Raczkowanie
|
oj.. przepraszam, wpisywałam w wyszukiwarkę ze spacjami, moze dlatego nie znalazłam....
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, w jaki sposób można opłacać zamówienie na stronie FMG?
chciałabym coś zamówić, więc jeśli okaże się, że dysponuję potrzebnymi środkami, to mogłabym kogos przygarnąć... ![]() PS. nie orientujecie sie może, czy taniej wychodzi przesyłka do Polski, czy do Niemiec?bo tak sobie myślę, ze może ewentualnie znajoma mamy by mi ją potem przywiozła do Polski..... :rol leyes:
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Zadomowienie
|
Kartą kredytową. I tak, do niemiec jest dużo taniej, o jakieś 50-70%
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
uuu...hmm...
no to mnie zgasiłaś ![]() a nie można by tak po prostu przelewem...? domyślam się, że chodzi o karty typu Visa czy Mastercard czy coś takiego.... dziewczyny, jak taką kartę można dostać?
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny! Czy do wszystkich doszły ostatnie przesyłki z brakami, czy tylko ja z Krutko miałyśmy pecha
Loverynko, czy wysłałaś poleconym??? |
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Poleconym.
Nie doszło do Justin, do Rosemary i do Was, oprócz tego 2 paczki z galerii i jedna z allegro. Wszystkie u mnie na poczcie porwane i zniszczone. Pani się obłowiła w korale i tak jej niepotrzebne. Załamałam się już totalnie, chora jestem i nie mam siły biegać z miejsca na miejsce... Nigdy więcej poczty w mojej wiosce. NIGDY! |
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.poczta-polska.pl/pliki/Regulamin.pdf
paragraf 35... reklamacja i odszkodowanie.
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie chamstwo, porażka...
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie jakiś koszmar z tą pocztą
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
biedna Lov... przemęczasz się..
w ogóle to skandal jak poczta traktuje paczki ![]() podaj dziewczynom numery nadania niech one się tym zajmą, w końcu to ich koraliki może pełne pozytywnych emocji w kierunku poczty polskiej coś na tym polu zdziałają...i jak to - paczki do Ciebie wróciły? jak to możliwe? przecież powinny leżeć na poczcie u dziewczyn dwa tygodnie, więc skoro tak nie było, to należy im zrobić taką awanturę, żeby oddali wszystko z nawiązką. Ja jak ostatnio byłam reklamować to wszyscy byli mili i współczujący. Jakby nie byli mili, to ja też bym przestała. Udała się na wyższy szczebel albo do redakcji "Chwili dla ciebie".
Life's a riot a lover a friend, Pity the day that it has to end Friday come speed me home again, I've nothing but you on my mind http://www.youtube.com/watch?v=ui2mKtzsY0o Edytowane przez lawenda99 Czas edycji: 2007-05-20 o 19:48 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o to że leżały w sortowni mojej poczty i nawet z niej nie wyszły. Wszystko razem. W ogóle nie opóściło poczty nic przez dwa tygodnie. W ogóle nie rozumiem działań poczty polskiej. Klient jest kupą g...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

Zaraz napiszę PW
jestem również

normalnie jakiś koszmar z tą pocztą