|
|
#1591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Emo" fryzurka, kontynuacja ;P
mi to jakoś zgrzewało z włosami..bo ponoć coś tam gadała ze te ringi i te inne zaczepienia nie są za dobre..i niektóre dziewczyny tam nie byly zadowolone i w ogóle. ale ja tam nie wiem wiec sie nie wypowiadam.. ;P
|
|
|
|
|
#1592 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie bylo meczace bo ja nienawidze stosowac kosmentykow do wlosow, odzywej itd, wiec szybko mi sie zniszczyly, nie moglam ich na mokro rozczesywac, ani "wycierac" recznikiem na mokro, a nie lubie bawic sie z wlosami xD i przeszkadzaly mi w farbowaniu (mialam syntetyki) a jak sie ma dwukolrowe wlosy to troszke trzeba sie pobawic
|
|
|
|
|
|
#1594 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a jak ta metoda sie nazywa?? jak mikroringi sa złe to sobie tak zrobie xxboo to twoje włosy te w załączniku?? jak tak to suuuper!!
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale podcielam je bo sie poniszczyly, mam teraz do ramion, a blond zaczesuje na grzywkę ![]() ja słyszałam że najlepiej przedłużać jakimiś "taśmami" że na taśmie są włosy, bo później jak Ci odrosną to można go poprostu "wsunąć" sportowem, ja miałam na zgrzewy dodatkowo splatane z włosami, trzymały się idealnie ^^ |
|
|
|
|
|
#1596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak mowi xxboo...to moim zdaniem bez sensu jak je podsuniesz spowrtoem do gory, bo swoje bedziesz miala dluzsze od tych kolorywch (chyba, że one nie bedą sciete na długosc Twoich wlosow tylko zostawione dlugie)...chyba ze planujesz w swoim kolorze... a co do pajeczyna z L'oreal'a to używałaś jej? xP |
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja np nie uzywam odzywek, bo slyszalam ze te jedynie obciazaja wlosy czy cos... ale tam rozne takie jakies kremy lakiery to uzywam i wlosy mi sie nie niszcza... i ja wycieram recznikiem na mokro czesze tez na mokro.. potem zreszta przy suszeniu tez czesze.. xP i jest wszystko ok. a ja mam jak na razie trzy kolory na glowie...hyh.. xD |
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Raczkowanie
|
ja mam okragla i mi raczej pasuje..zreszta nie wiem, bo nie mi to oceniac, ale mama mowi, ze dobrze.. xP a jakby bylo źxle to by mi napewno powiedziala, bo ona taka jest.. xP
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz doczepione tylko pasemka zeby miec roznokolorowe wlosy czy poprostu typowa emo fryzurka, z tylu krotkie, a z przodu max dlugie, doczepione? |
|
|
|
|
|
#1600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak chcesz to możesz sobie wejsc na strone i zobaczyć.. ;P wysłałam na pw
|
|
|
#1602 |
|
Przyczajenie
|
Myślicie, że by do mnie pasowała?[/quote]
mysle ze taak. Ale moim zdaniem masz okragla twarz wiec swietnie wygladalabys w ktorejs z ponizszych, jak myslisz ?
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Ze mną jest dość dziwna sytuacja :P
Chodzi o to, że mam wysokie i szerokie czoło a im bliżej do brody tym bardziej twarz mi się zwęża (jednak nie mam szpiczastego podbródka [jakby się mogło wydawać]). No i jeszcze dość pyzate policzki... Kiedy się uśmiecham rzeczywiście przez "pyzie" i grzywkę wyglądam jakbym miała okrągłą twarz. Tak naprawdę jest ona kwadratowo-trójkątno-okrągło-owalna hehe. Sama nie wiem jaki to kształt. Skłaniałabym się albo do trójkątnej albo do kwadratowej. Dzięki za propozycję Muszę to przemyśleć
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
a więc byłam u fryzjera
odczepiłam te półmetrowe pasma, zrobiłam swoją wymarzona grzywe (trochę ciężka wyszła ) i poprawiłam pasemka...ogólnie nie jest tak jak chciałam ale to chyba moja najlepsza wizyta u fryzjera PeeS:mam aż nadmiar swoich zdjęć
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Nena-mycha bosko
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Chi~
|
łooł, Nena, fajnie ^^ mimo że ja bym sobie takiej mocnej fryzki nie zrobiła ^^' ale ładna jest!
|
|
|
#1608 |
|
Przyczajenie
|
Hej Wszystkim
![]() Mi podoba sie ta fryzurka tylko tak sie zastanawiam jaka jest dlugość z tyłu bo ja mam takiej średniej dlugości włosy a starsznie sie na ten fryz z fotki napaliłam powiedzcie ile kosztuje doczepienie włosów tak jak Wy robiłyście ? ![]() PoZdRaWiAm
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
ja za swoje wlosy placilam 10 zl za jedno pasemko, i nawet dostalam kilka gratis
podkreslam ze ja mialam syntetyki. Ale znalazlam tez salony gdzie pasemko naturalne kosztuje tyle samo nisiiaaa: widzialam fbl, ciekawie masz te wloski zrobione ^^ Ja mialam troszke inaczej. ![]() a i sciagnelam te uciete pasma, przygrzalam zgrzwy prostownica i same ladnie sie zssunely z moich wloskow
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
nena super.
|
|
|
#1611 |
|
Przyczajenie
|
dzieki
a moze któraś z Was zna jakies sprawdzone miejsce w Warszawie gdzie doczepiaja albo w Poznaniu ?
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Śledziłam wątek jakiś czas. Jestem fanką emo fryzurek. Sama chciałam sobie tak ściąć. Wyszukałam parę zdjęć, żeby pokazać fryzjerce. Niestety tusz w drukarce zasechł ;/ Poszłam bez fotek. Chciałam włosy do ramion-mam, tylko troszkę za krótkie. Grzywka na ukos wyszła gruba, z dużej ilości włosów i nie taka jaką chciałam. Plus za wycieniowanie i całokształt. A co do emo, może następnym razem xD pzd.
|
|
|
#1613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja czekam do czerwca..i idę do fryzjera na sciagniecie..potem do innego na sciecie...i potem spowrotem na doczepienie.. xP teraz mogłabym isc podciąć górę, bo już trochę podrosły, ale nic..poczekam.. xP teraz sie zastanawiam jaki kolor doczepic..czy taki jaki mam i do tego kilka pasemek innego kolrou..tylko jakie znowu *mysli* np turkusowy..tylko nie wiem czy by paswał... czy może turkusowe..i kilka bialych pasem... bądź może do tego co mam kilka bialych...tylko jakoś mi się nie wydaje zeby dobrze wygladało.. hyh... wiem wiem..mam dylematy..
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam biale wlosy^^ i mialam tez doczepiane biale pasma i wedlug mnie wygladaja ladnie, a turskusowy z bialym tym bardziej bedzie ladnie wygladal
![]() zreszta pewnie ci fryzjerka doradzi ;D |
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
halo!
witam, mam pytanie, choć juz je zadałam w innym wątku... może któraś z was byłaby chętna do strzyżenia i koloryzacji na naszym pokazie fryzjerskim , który odbędzie sie w Warszawie w dniu 10 marca proszę o pytania na privie ![]() gaga
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, mam daleko do Warszawy.
|
|
|
#1617 |
|
Raczkowanie
|
kurcze ja bym chciała, tylko moje włosy sa juz tak zrobione ze wiecej sie z nich nic nie zrobi [no chyba ze wygolic
] zaluje ze nie mam włosów prostych długich i jednolitego koloru ![]() bo ja się zadnych eksperymentów nie boje i chetnie bym wziela udzial... zapuszczam włosy jak narazie... buuuu
|
|
|
|
|
#1618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a fryzjer to daj spokoj...niektórzy to tak doradzają, ze nie ma co ich ssłuchać..chociaz ten co mnie obcina (bo obcinał mnie inny i doczepial inny), to moze by cos doradzil..hyh..powiedzial jak mu powiedzial ze doczepic chce, ze bedzie fajnie (on niestety nie doczepial wtedy.. x() wiem..mam problemy.. x/
|
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
Wloski masz proste czy prostujesz?Bo przy tej fryzurce nie obejdzie sie bez prostowania.Ja sama mialam cos takiego z pasemkami i szczerze to wolalabym tylko jeden kolorek:/ na szczescie juz wloski odrastaja.lepiej jakbys miala troszke dluzsze wlosy wtedy jest lepszy efekt,chyba ze masz zamiar doczepiac pasemka.Zastanow sie nad ta fryzurka bo w twojej aktualnej jest ci do twarzy, no i ryzykujesz ze fryzjer nie spelni do konca twoich oczekiwan jak bylo w moim przypadku
|
|
|
|
|
#1620 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
)![]() ale teraz mam taki mus z L'oreal Tec,jeszcze lepszy,bo mam troche wlosy skrócone na górze i zaczesze se do tylu,potapiruje dam ten mus i git:PA tak w ogóle to bardzo mi sie podkrecaja koncówki,prostuje z godzine,a one za minute sa powyginane w kazda strone...Wnerwia mnie to niesamowicie,nawet jak dam lakier i zel!!Weźcie cos poradzcie ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

a jak ta metoda sie nazywa?? jak mikroringi sa złe to sobie tak zrobie

Muszę to przemyśleć
) i poprawiłam pasemka...ogólnie nie jest tak jak chciałam ale to chyba moja najlepsza wizyta u fryzjera