|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Garnier
Nr 98.Cytat:
Które moje zdjęcie, masz? ZAłacz jeśli możesz Aha i namierzcie mnie na nk Paulina Banasiewicz, Bogatynia Dziewczyny, miała którąs z Was: http://allegro.pl/item330215989_la_r...ba_okazja.html ??
|
|
|
#1592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki a co do effaclaru to nie mialam, ale ma dobre opinie
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Myśle czy licytować...
|
|
#1594 |
|
Wtajemniczenie
|
trudno mi doradzic, bo nigdy tego nie uzywalam. ale jedno jest pewne - w sklepie za tyle nie kupisz
z drugiej strony cena jest tak niewiarygodna, ze nie bylabym pewna czy to aby na pewno to (ale ja z natury taki niedowiarek ).Edit: w ramach dowitaminizowania wcinam surowke z jablka buraka i marchewki - trzeba przyznac ze pyszna! i te kolorrrrrrrrrry Milkus, dzieki za pomysl z ta surowka (kiedys tu podawalas ale nie mialam okazji sprobowac do dzis).jutro wyjezdzam trza by sie spakowac ![]() EDIT2: Dziewczynki, nie wiem czy jutro uda mi się zajrzeć, więc życzę Wam już Wesołych Świąt i mokrego dynguska Prawdopodobnie wroce jakos w przyszlym tygodniu Trzymajcie sie cieplo
Życie jest zbyt ważne, żeby brać je na serio. [Oscar Wilde] Edytowane przez gujana Czas edycji: 2008-03-20 o 23:20 |
|
|
|
#1595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie mam ich na tym kompie, bo jestem u rodziców BTW NK nie działa ![]() Cytat:
wracaj wypoczęta ![]() ale się cicho zrobiło wieczorem u Was śpicie, czy co? ![]() ja idę spać właśnie ![]() dobranoc |
||
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia ja spać? Chyba żartujesz
![]() Za godzinę mam autobus i jadę do Kato po TŻ-ta ^^ Jaaaak ja się cieszę ;D Nie wiem czy tu będe zaglądała przez Święta, więc wesołych
|
#1597 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane!
wpadlam na chwilke zeby powiedziec wam dzien dobry i zyczyc milego dnia w dumku super, zalatwilismy tez wczoraj mnostwo rzeczy w urzedach i zaraz biegniemy na nauki do kosciola... Pogoda do bani ale co tam Polsce nawet taka pogoda niestraszna ![]() buziaki z Zielonej Gory
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oczywiście obudziłam się po 8 i nie mogłam już zasnąć, więc wstałam. Mam ambitne plany posprzątać dziś w ciuchach Ale tak mi się nie chce, że masakra... Oczywiście boli mnie głowa, jak zawsze Lece po chleb i na chwile od Babci. Agolku super, że jesteś już w PL ![]() Gujanko, Nefruś Wesołych Świąt Miłego Dnia
|
|
#1599 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Mnie też czasem dopadają takie myśli
Ale skoro nas tak dużo to już sie mniej tym przejmuje Może za mało mam żelaza A co do prostownicy gratuluje zakupu Za każdym razem jak przykładam ją do włosów słysze ich płacz, więc nie moge im tego robićCytat:
Cytat:
Jej u mnie pada śnieg i wieje strasznie![]() O to samo miałam się zapytać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() TŻ mógł pomyśleć, że nudzi Cię jego towarzystwo jak się to dosyć często powtarzało Cytat:
Wesołych Świąt Gujanko i baw się dobrzeWesołych Świąt i wielgachne buziaki
|
|||||
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie faaaatalna pogoda
Po prostu jedna wielka chlapa Wyszłam rano z psem i wróciłam z wodą w butach, brr do tego zafarbowały mi paluszki hihi.Musli zjedzone, wkroiłam sobie kawałki truskawki mhhm ![]() Nefre - no to święta będę wesołe! ![]() Do mnie miał brat przyjechać i raczej nie przyjadą, - za dużo śniegu u nich i się boją jechać. Fakt, mają przed sobą 400 km.
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Milka, Lolcia i Ewusia dajcie mi swoje namiary na NK
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ja jak się już za coś zabiorę to do końca
|
|
#1604 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
od razu humorek lepszy ![]() Cytat:
jakaż kobieta zmienną jest Cytat:
u mnie już śniegu niet i nawet słońce świeci, czyli nie jest tak źle ![]() wysłałam zaproszenie ![]() ale się wyspałam w końcu wypiłam kawę i jestem pełna energii do działania dziś czekają mnie świąteczne wypieki i pewnie jeszcze coś o czym nie wiem ![]() miłego dzionka Kochane
|
||||
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja zaraz lecę na korki z matmy;\\ a potem muszę szkła i kryształy wymyć,drzwi i okna,ratunku .Dziewczyny podawajcie mi też namiary na naszą-klasę ![]() ![]() Emilko widzę,że wyczaiłaś mnie sama ![]()
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam z czego tych wypieków robić... ale pewnie coś wykombinuję z tego co mam ![]() Cytat:
Och, korki z matmy... znam ten ból U mnie to godzina ziewania i leżenia z długopisem nad zeszytem Rodzice kazali mi dziś sprzątać - minęły prawie 3 godziny od ich wyjścia, a ja nadal nie odeszłam od komputera...![]() Od 3 dni boli mnie kark nieziemsko... Gdy próbuję spojrzeć w lewo, to czuję megaucisk, który uniemożliwia mi skierowanie głowy w tę stronę... Pewnie to przez złe ułożenie podczas snu, gdyż akurat to ta strona, na której śpię...
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mi szybko poszło Także mam już porządeczek ![]() Lolciu współczuje ogromnie tych korków, a jeszcze bardziej chyba tego sprzątania, u mnie Mama juz od początku tygodnia sprzątała, także w tej kwestii jest już spokój, teraz tylko (albo aż) gotowanie... ![]() Mangoniu pewnie Ci jakaś żyłka przeskoczyła, musisz rozruszać głowę, to wskoczy na swoje miejsce ![]() A tak Btw. to ja dziś już 2 kawy wypiłam Tyle tylko, że jedną bez kofeiny
|
|
|
#1608 |
|
Wtajemniczenie
|
Milkuś, jak bym miała takie piekne dlugie wloski pewnie tez bylo by mi ich szkoda. ale niestety musze przetrwac jakos zapuszczanie a nie chce wygladac brzydko z niepodcietymi wlosami.
ale czasem mozesz sobie podprostowac nic im sie nie stanie od tego "czasem" Wesolych, wlasnie zamykam kompa i spadam
|
#1609 |
|
♥
|
Witam
![]() miałam dzisiaj pisac o efektach a wiec po pierwsze kartke z moimi wymiarami miałam w portfelu a wymiary przed pamietam tylko uda i tyłka i tak z uda -1,5 cn , tyłek-2 cm a własnie z uda najciezej mi idzie wiec bardzo sie ciesze. po zatym brzuch stał się twardszy i bardziej płaski . a waga -1,5 kg teraz zrozumiałam ze na zdrowej diecie i cwiczeniach ( zawsze sie katowałam by jak najwiecej wykonac a teraz mam trening nie katuje sie cwiczenia stały sie przyjemniejsze i bardziej męczące ) mozna ładnie chudnac lolciu uuu korki z matmy- wspólczucia a co do sprzatania rano sprzatałam swoj pokoj w szafkach itp ale miałam tam syf a co okien ja sie ciesze ze mama mi nie pozwoli myc bo boi sie ze wypadne z 10 pietra ![]() ja tez bym prosiła o namiary na nasza klase sciagnełam kilka osób od lolci znajomych i wysłałam zaproszenia gujana , nerfe wesołych świat
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2008-03-21 o 12:38 |
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, że ja sobie teraz co wieczór biegam
I chyba mi pupcia zmalazła :P Hihi. Brzuch też powoli spada. Szkoda tylko że nogi będą mi się robić masywne, ale to nic, ważne aby nie trzęsły mi się jak będę chodzić :PWróciłam z miasta, znowu pełno jedzenia kupiliśmy - ja nie wiem po co i na co... Eh.. Dziewczyny, używacie czegoś na oczyszczenie porów / wągrów??
|
|
#1611 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
hej ho ahoj
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie spałam - pełnia była taka cudowna tuż nad moim oknem że stałam i jak głupek gapiłam się w księżyc ![]() A i problemy z netem miałam - dlatego wczoraj już nic nie skrobnęłam ![]() Cytat:
![]() ![]() witam w PL - wypoczywaj ile się da ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a może jednak spróbuj, może włoski się przekonają? ![]() Cytat:
moja pierwsza faza porządkowania wygląda podobnie - wywalam wszystko na srodek, a później myślę "hmmm co by tu z tym zrobić"![]() moj tata jest lepszy - wywala wszystko na środek, później wpycha to z powrotem na siłe do szafy i zadowolony, że posprzątał pięknie ![]() hmm ja przeważnie też, ale - wyjątkiem są porządki ![]() Cytat:
![]() Ja juz z mama z rana odwaliłam zakupy wszelkie, a teraz wypieki przeplatają się z rybami i sałatkami - jutro do rodzinki jedziemy z częścią wałówki więc wszystko musi być gotowe ![]() Cytat:
![]() Achhh zaraz będę Was wyczajać na naszej-klasie w takim razie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję zaparcia do biegów - bieganie świetnie robi na sylwetkę, kondycję i samopoczucie ![]() hmmm u mnie sprawdza się Clean&Clear taki w fioletowym opakowaniu - żel-peeling do mycia twarzy.... ![]() Miłego dnia kochane Wykorzystując przerwę w przygotowaniach śmigam zaraz na naszą-klasę ![]() EDIT: Mam was! Powysyłałam zaproszenia, tylko spróbujcie nie przyjąć
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciaż mam aparat w domu.. no cóż ..cała ja a Tż myślał chyba, że mnie filmy nudzą zaraz wyślę Ci zaproszenie :P więc nie odrzucaj zaproszenia jak dostaniesz zaproszenie od pewnej pani z Rumi ![]() i Wy dziewczyny też i poproszę o Wasze namiary na naszej- klasie
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam jakieś zaproszenie, poakceptowałam ale kilku osób wogole nie znam
Na bank mam Lolcie, Milke i Ewe madame ty to Jowita?
|
|
#1614 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam się przywitać,bo niedługo idę po TŻ-ta
![]() Zaraz powysyłam Wam PW z danymi na naszą - klasę,bo też chcę Was mieć,o!!! ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Aniu - Gratuluję efektów
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Czy tylko mi nie chciał się wczoraj wizaż ładowac? Chyba nie bo widze ze tu cisza... Przepraszam Was ,ale byłam wczoraj tak zajęta ,że nawet nie zdazylam tu wpasc. Dzis po poludniu Was poczytam ![]() A wiec prosze WSZYSTKIE wizazanki majace nasza klase o namiary na PW. Chce Was miec w znajomych ![]() Wesołych świąt Wam życzę kochane
|
|
|
|
#1617 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sherlock Holmes Cytat:
Chyba je z jakimiś innymi pomyliłaśTakie półkrótkie wykrzywione w cztery strony świata też swój urok mają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na wągry kwasy (acne-derm na przykład - poczytaj o nim na kosmetycznym )Włoski może, ale ja chyba nie ![]() Cytat:
![]() Zmierz koniecznie, dobrze wiedzieć Ja mierze rano to mam EE - musze kawe chyba narpierw wypić, bo nie mam ciśnienia![]() Cytat:
No to masz ![]() Cytat:
Byłam tu koło 23 i jeszcze go nie było.Wesołych Świąt Kochane
|
|||||||
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza
![]() Nie wiem jak będę do Was dzisiaj zaglądać,więc już złożę życzenia ![]() Słońca, szczęścia, pomyślności, w pierwsze święto dużo gości, w drugie święto dużo wody- to dla zdrowia i urody! Mnóstwo jajek kolorowych, świąt wesołych oraz zdrowych! Tego Wam życzy Wasza Agnieszka .Już mam Was w znajomych na naszej - klasie .A Baby i do Ciebie wysłałam zaproszenie,spróbuj nie przyjąć ![]() Miłego dnia kochane
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1619 | |||
|
Zadomowienie
|
Głupi Wizaż, złyyyyyyyy - mulił cały wieczór wczoraj, a ja się wynudziłam jak mops przez to
![]() dzień dobry tak w ogóle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wiesz co? Ja ostatnio też daję swoim odpocząć i nie prostuję i musze przyznać, że całkiem się do nich (nieprostowanych) przyzwyczaiłam ![]() Cytat:
Ja Wam jeszcze złożę pewnie wieczorem, więc póki co miłego dnia ![]() Zaraz jadę ze święconką, później ostatnie zakupy spożywcze i do rodzinki - odezwę się wieczorkiem ![]() Buuuuuzi
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuje za namiary
Angess Twoje zaproszenie przyjełam. Wysłałam Jowicie takze przyjmij A Emilko Ty to ta pierwsza,druga czy trzecia? ;> No i jeszcze Apisce wysłałam ![]() EDIT: A dziewczyna z Rumii to jakaś wizażanka? ( ok juz wiem. Zaraz wysle zaproszenie)Edit nr.2 : Eusia_marchew i aniaaa jeszcze na Was chce namiary
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

Nr 98.

).
trza by sie spakowac 
wracaj wypoczęta 

Ale tak mi się nie chce, że masakra... Oczywiście boli mnie głowa, jak zawsze 

Za każdym razem jak przykładam ją do włosów słysze ich płacz, więc nie moge im tego robić
Wesołych Świąt Gujanko i baw się dobrze

Chyba je z jakimiś innymi pomyliłaś