![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
![]() ..a Cape tylko 3 dni ![]() hmmm..chyba jestem zadowolona. Ciemne wyszły...prawdziwy czekoladowy ![]() Chyba w koncu musze sobie fotkę walnąć. Nom najważniejsze ze noc nie będzie już samotna. ![]()
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
hehe trzeba, trzeba ale ja nie potrafię
![]() ![]() ![]() Haniu czas ci dzis szybciutko zleci bo sama świadomośc, ze TZ bedzie za kilka godzin zdziała swoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Wtajemniczenie
|
Madzia, trzymam kciuki, sama tez sie mega boje, choc zdaje dopiero we wrzesniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
jak jest piątek, nie chce mi się pracować, bo myślę o weekendzie, jak jest poniedziałek - nie chce mi się pracować, bo jeszcze się nie przestawiłam po wolnym. Strasznie mi się ciężko dziś myśli i w przeciwieństwie do naszych studentek jestem na zwolnionych obrotach
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Pokazywali w TV w jakiś wiadomosciach dzień później że sędzia jest wrogiem publicznym w Polsce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Uwielbiam świeży imbir w herbacie (kiedyś zresztą o tym juz pisałam), ale na gardło? Hmmm... spróbuję. Od środy bolało mnie gardło to kupiłam sobie Amol i przeszło. Normalnie genialna mikstura (same zioła, zero chemii + % ![]() Cytat:
![]() Dorinko, Haniu, Wy miałyście/będzicie miały ślub w lipcu. Czy nie przerażała was wizja rozpływajacego się majkijażu, zepsutego jedzenia itd. ? Nadal się zastanawiam.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak miałam, ale od piątku zmieniłam dietę i czuję się rewelacyjnie, znacie może dietę strukturalną ? ![]() Twin ja się nie martwię o to, że upał spowoduje że ja popłynę z makijażem , a o żarcie też się nie boję ....Wiesz jak jest ostatnio u nas z pogodą, może się okazać, że pogoda będzie normalna nie upalna, w zeszłym roku tylko 2 tygodnie lipca były upalne a reszta umiarkowana ....Ja kocham lato i ciepło i będę szczęśliwa jak będzie naprawdę ciepło, poza tym w lokalu jest klima a przy lokalu fajny ogródek, gdzie będą stoliki, parasolki i zimne piwko więc myślę, że będzie spoko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Gold
![]() jesli bedzie w lokalu klima, to chyba nie powinno byc problemu?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jednak nie powiesz, że chcesz się odchudzić, Dorinko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny która z was jak sie denerwuje, to spiewa, tańczy i duzo i szybko gada??
ja ![]() Dorinko a cóz to za dieta?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
czesc.
#1604 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=251533 A tu dodatkowa strona www.drbardadyn,pl Trochę podobna do SB ale fajniejsza, bo dopuszcza węglowodany i owoce i zamiast dwóch posiłków dziennie(rano i wieczorem) pije się pyszne koktajle owocowe na jogurcie naturalnym lub mleku sojowym. Można tez stosowac tę dietę w weekend ale wtedy same koktajle od piątku wieczora do poniedziałku rano. Koktajle są pyszne i świetna pora na to- akurat sezon ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
moja mama ostatnio przeszła na SB (nie wiem po co), powiedziała, ze jest uzalezniona od słodyczy - i teraz jej to pomogło. ale w pierwszej fazie po tych 2 tygodniach schudła 3,5 kilo) z 55,5kg na 52kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na naszym slubie w cieniu było 35 stopni. Cytat:
Co do diety...spotkałam w sobotę znajomych po latach . Oczywiscie dziewczyny w cięzkim szoku byly..nie poznaly mnie. Ja na to "jak to przeciez sie nie zmienialam"...na co kumpel.."no nie wcale, tylko z 25 kg schudłaś".
![]() |
#1609 |
Zadomowienie
|
cześć wszystkim
Madziu trzymam kciuki jestem przekonana, że nie potrzebnie się denerwujesz bo wszystko pójdzie jak z płatka (za rok będziecie mogły mi to wypomnieć bo pewnie sama będę obgryzała paznokcie i chodziła po ścianach ze stresu przed obroną) Dorinko ja myślałam o tej diecie, mówisz, że fajna może spróbuję po egzaminach bo teraz nawet myśleć o jedzeniu mi się nie chce. Jakiś kiepski humor mam dzisiaj
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
haniu, faktycznie tyle schudłaś??
![]() PS. Ja naleze do tych ślepych osób, które nigdy nie zauważają że ktoś schudł/ przytył, bo chyba ze jest to utrata wagi rzędu tych 25 kg, kiedy z rozmiaru 46 ktos wskakuje w 38. |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
super bylo na weselu
![]() ![]() bardzo milo mi bylo jak sie ze mna dalsza rodzina TZa witala- te wszystkie ciotki i wujkowie. podgadywalismy mlodych ze widzimy sie za tydzien zeby sytuacje obadac to kazdy mowi ze teraz w sobote nie jedzie (bo za daleko, nie ma nawet busa dla gosci) ale na nasze sie szykuja. tak ze nie powinno byc zle z frekwencja. ![]() no i jak zobaczylismy dekoracje to bardzo nam sie spodobala- wzielismy od TZa siostry numer i zadzwonimy od tych co robia ![]() makijaz i fryzura mi sie niby podobal ale jeszcze sie zastanowie. na zle nam ta impreza nie wyszla. haniu co sadzisz o tego typu wycieczkach (niekoniecznie z tego biura podrozy). latac nie moge wiec samolot odpada, lezec plackiem tez ![]() http://www.rainbowtours.pl/triphotel...cto&h=296&ts=1 a moj brat (ktory bedzie swiadkiem) leci na 2 tyg do Syrii, Jordanii i Egiptu. temu to dobrze ![]()
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma sprawy za rok ci to przypomne (o ile bede miala takie wrażenie po mojej obronie) a czemu masz kiepsku humor?? ja ide sie kapać, myc włoski i powoli pakowac do wyjazdu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
Dieta strukturalna podoba mi się bo uwielbiam koktaile. Kiedyś co rano miksowałam kefir z truskawkami albo jagodami
![]() ale na razie nie mam blendera. Wczoraj kupiłam active c xl ![]() aaa i szukam sukni na wesele. Mówię w weekend do TŻ że pójde chyba w czerwonej (raz ja miałam na sobie) a on ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
BAN stały
|
Kurka,taka mam ochote wam coś napisac,podzielić się czymś,bo ostatnio troszke się dzieje,ale chyba się wstrzymam i poinformuje po fakcie.
![]() Madziu,powodzenia na obronie. ![]() Goldi wczoraj oglądałam suknie na allegro i szyją piękne suknie na zamówienie za jedyne 800 zeta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i teraz my z ciekawości nie wytrzymamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydawało mi sie ze przez zimę przytyłam..otóz nie, schudłam jeszcze. No wieszakiem jestem bezpupnym ![]()
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
a ja ide na wesele w nastepną sobotę i nie mam co na siebie włozyc. mam nadzieje, ze po powrocie z obrony cos znajde dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
Sanetko pracuję własnie w tym biurze.
Otóz tak impreza jest bardzo fajna. Masę ludzi na nią jeżdzi i wszyscy sa mega zadowoleni. Polecałabym Ci bardziej imprezę pod nazwa Dalmatynska Eskapada. Jest 10 dniowa w tym są 2 dni wypoczynku nad morzem , a po kilku dniach zwiedzania i przed podróza do Polski taki wypoczynek sie przydaje. ![]() Mozesz spokojnie czekac na lasta. Cena czasem fajnie spada ![]()
#1620 |
BAN stały
|
Nie dziękuje,nie dziękuj madziu.
![]() ![]() ![]() Chętnie zdradziłabym,ale nie chce zapeszac szczęścia.No dobra napisze tylko tyle,że oświadczyny tżta o kwiestia czasu,a slub skrzętnie powoli planowany. ![]() Goldi,a ok rozumiem.Sukienka o kolorze turkusu może być piękna lube ten kolor. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.