Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-04-14, 18:24   #1591
mOna01
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 108
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka¿ wiadomo¶æ
To w koñcu rozcieñczaæ czy nie? A jeszcze jedno pytanie: nak³adaæ na ca³e w³osy czy te¿ mo¿na na skalp?
Zale¿y jakie jest stê¿enie - przecie¿ my tego nie wiemy! Na stronie mazide³ albo buteleczce, nie by³o stê¿enia?

mOna01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-14, 18:32   #1592
April007
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 790
GG do April007

Cytat:
Napisane przez mOna01 Poka¿ wiadomo¶æ
Zale¿y jakie jest stê¿enie - przecie¿ my tego nie wiemy! Na stronie mazide³ albo buteleczce, nie by³o stê¿enia?
W³a¶nie na stronie mazide³ jest podane 3-5%. Wiem, ¿e hydrolizowana jest rozcieñczona, ale mimo wszystko w sk³adzie jest wymieniona pierwsza dopiero potem woda, czyli to chyba do¶æ mocne stê¿enie keratyny w keratynie Mówi±c o czystej keratynie - mia³am na my¶li nie rozcieñczon± hydrolizowan± keratynê
April007 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-14, 18:44   #1593
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

Kurde....nie my¶la³am ¿e to takie skomplikowane tylko ¿e mi przy¶l± i bêdê sobie na okr±g³o psika³a a tak na serio to nie ma na buteleczce napisane stê¿enia i z kad mam widzieæ ile dolaæ wody? Mam dwie buteleczki po 30g tej KREATYNy trzymam je w lodówce bo tak trzeba j± przechowywaæ. Z jednej przela³am do atomizera zajmuje tam po³owê "miejsca" wiêc ile mam teraz dolaæ wody?
Aniaaa PlayMate jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-14, 19:00   #1594
April007
Zadomowienie

GG do April007

Cytat:
Kurde....nie my¶la³am ¿e to takie skomplikowane tylko ¿e mi przy¶l± i bêdê sobie na okr±g³o psika³a a tak na serio to nie ma na buteleczce napisane stê¿enia i z kad mam widzieæ ile dolaæ wody? Mam dwie buteleczki po 30g tej KREATYNy trzymam je w lodówce bo tak trzeba j± przechowywaæ. Z jednej przela³am do atomizera zajmuje tam po³owê "miejsca" wiêc ile mam teraz dolaæ wody?
A nie masz jakiej¶ menzurki, zlewki, miarki? Jak dolejesz do koñca buteleczki bêdziesz mieæ 50%... Najlepiej odmierzyæ sobie 95 ml wody i do tego 5 ml keratyny, wtedy masz roztwor 5%. Mo¿e w kuchni masz jakie¶ miarki? £y¿eczki miarowe, albo kubeczek z miark±...?A jak nie to na oko. Z tego co pamiêtam - ³y¿eczka od herbaty ma 5 ml. Je¶li twoja buteleczka ma 50 ml to nalej do niej wody prawie do pe³na i dodaj pó³ ³y¿eczki keratyny. Tylko pamiêtaj ¿eby woda by³a demineralizowana, taka kranówka chyba nie bardzo siê nadaje... Ja bym tak zrobi³a gdybym nie mia³a oprzyrz±dowania. Ale mo¿e dziewczyny co¶ doradz± jeszcze
Stary 2009-04-14, 19:13   #1595
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Kurcze cienka jestem z matmy a chemia...to czarna magia! A tak,wiem ¿e najleprza bedzie woda przegotowana(?) ju¿ przela³am z tej ma³ej buteleczki do atomizera który ma 75 ml. To czyli teraz do pe³na wody?
Stary 2009-04-14, 19:37   #1596
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 805

A nie masz w domu zwyklej strzykawki, albo miarki do syropow? Matematyki tutaj nie trzeba, bierzesz 95 ml wody i 5 ml keratyny, albo nawet lepiej ok 47.5 ml wody i 2.5 keratyny (czyli polowe wczesniejszej porcji), zeby sprawdzic czy takie zwykle psikadlo bedzie Ci odpowiadalo czy moze lepiej bedzie je jeszcze czyms 'doprawic'

Najlepsza bedzie woda demineralizowana/destylowana dostepna na stacjach benzynowych lub woda do iniekcji z apteki

Edytowane przez zapaa³ka
Czas edycji: 2009-04-14 o 19:39
zapaa³ka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-14, 20:13   #1597
ooodeta
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 898
GG do ooodeta

mmm dzieweczki , natchnelyscie mnie ta keratyna ale nie chcialby mi sie bawic w roztwory jak PlayMate ,, co myslicie o tym spraju keratynowym ?

http://allegro.pl/item586153802_odbu...yna_spray.html
ooodeta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-14, 20:23   #1598
zapaa³ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Poka¿ wiadomo¶æ
mmm dzieweczki , natchnelyscie mnie ta keratyna ale nie chcialby mi sie bawic w roztwory jak PlayMate ,, co myslicie o tym spraju keratynowym ?

http://allegro.pl/item586153802_odbu...yna_spray.html
Za taka kase to jednak wolalabym ukrecic sporo psikadelka Jolie - wiesz co siedzi w skladzie, nie dodajesz zadnej chemii i jest frajda, z tego, ze sama umerdalas jakis kosmetyk

Dziewczyny, tak przy okazji rozmow o keratynie, czy uzywala moze ktoras z was kuracji proteinowej firmy Aphogee? Efekty jednego 'zabiegu' utrzymuja sie do 6 tygodnii, a kosztuje to to na nasze pare zlociszy. Ile ja bym dala zeby owe cudo dorwac
http://laboratoriumurody.pl/forum/aphogee,t807.html
Stary 2009-04-14, 20:31   #1599
ooodeta
BAN sta³y

GG do ooodeta

zapalko nie mysl ze jestem az tak nieobeznana po 2 miesiacach na wizazu czegos sie nauczylam napisalam do tego sprzedawcy zeby mi wyslal sklad chemiczny tego spraju :P a te 50 zl to nie duzo ,jesli bedzie to cos pozytywnego , dla mnie to tylko pare euro .gorzej jesli bedzie to jakis alkoholowy badziew, no zobaczymy czy w ogole odpisze
Stary 2009-04-14, 20:46   #1600
(:Iza:)
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 344

hym nie wiem czy ju¿ by³a o tym mowa w tym w±tku, (ja nie zauwazylam ;p ) ale by³am dzi¶ w rossmanie i przegl±daj±c szampony natknê³am siê na szampon z kofein±, który przy¶piesza wzrost w³osów - przynajmniej tak by³o napisane na opakowaniu kupi³am go bez wahania bo jest tani - co¶ ko³o 5 z³, to taki szapon w niebieskim opakowaniu YUNG. U¿y³am go dzi¶ pierwszy raz zobaczymy czy rzeczywi¶cie pomaga na porost w³osów. Która¶ z Was u¿ywa³a go mo¿e kiedys? ;> czy to jaka¶ nowo¶æ?:d
(:Iza:) jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-14, 20:49   #1601
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
A nie masz w domu zwyklej strzykawki, albo miarki do syropow? Matematyki tutaj nie trzeba, bierzesz 95 ml wody i 5 ml keratyny, albo nawet lepiej ok 47.5 ml wody i 2.5 keratyny (czyli polowe wczesniejszej porcji), zeby sprawdzic czy takie zwykle psikadlo bedzie Ci odpowiadalo czy moze lepiej bedzie je jeszcze czyms 'doprawic'

Najlepsza bedzie woda demineralizowana/destylowana dostepna na stacjach benzynowych lub woda do iniekcji z apteki
tak, wiem ale jako¶ to bêdzie ma³o bo s±dze ¿e takie psikad³o, gdzie bêdzie 95% wody a 5% kreatyny bêdzie trochê ma³o skuteczne i dlatego tak wypytujê...a nie mo¿na pó³ na pó³??
Stary 2009-04-14, 21:18   #1602
Delicja1991
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16

Cytat:
Napisane przez (:Iza:) Poka¿ wiadomo¶æ
natknê³am siê na szampon z kofein±, który przy¶piesza wzrost w³osów
Eeee? W zyciu o takim nie s³ysza³am Ciekawe, czy dobry...
Delicja1991 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-14, 21:18   #1603
zapaa³ka
Zakorzenienie

Cytat:
zapalko nie mysl ze jestem az tak nieobeznana po 2 miesiacach na wizazu czegos sie nauczylam napisalam do tego sprzedawcy zeby mi wyslal sklad chemiczny tego spraju :P a te 50 zl to nie duzo ,jesli bedzie to cos pozytywnego , dla mnie to tylko pare euro .gorzej jesli bedzie to jakis alkoholowy badziew, no zobaczymy czy w ogole odpisze
Ja nic nie sugeruje Mam juz tylko takie male skrzywienie do produktow z allegro, ze im cos jest bardziej reklamowane tym ma zazwyczaj gorszy sklad, dlatego przyjelam (byc moze nieslusznie), ze keratyny w tym sprayu moze byc niewiele Dobrze jednak, ze napisalas do sprzedawcy z prosba o sklad, byc moze okaze sie ze sie mylilam

Cytat:
tak, wiem ale jako¶ to bêdzie ma³o bo s±dze ¿e takie psikad³o, gdzie bêdzie 95% wody a 5% kreatyny bêdzie trochê ma³o skuteczne i dlatego tak wypytujê...a nie mo¿na pó³ na pó³??
Dziewczyny juz pisaly, ze najlepsze (sugerowane przez mazidla)stezenie to 3-5%, a przy rozcienczeniu keratyny pol na pol z woda bedzie ono znacznie wyzsze Z tego co sie orietnuje proteiny moga wysuszac wlosy, dlatego nie ma co szalec ze stezeniami Jesli chcesz zeby spray byl bardziej skuteczny to moze zamien wode destylowana na jakas gotowa odzywke w sprayu, coby ja ta keratyna stuningowac?

Edytowane przez zapaa³ka
Czas edycji: 2009-04-14 o 21:19
zapaa³ka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-14, 21:21   #1604
April007
Zadomowienie

GG do April007

Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
Jesli chcesz zeby spray byl bardziej skuteczny to moze zamien wode destylowana na jakas gotowa odzywke w sprayu, coby ja ta keratyna stuningowac?
Zgadzam siê Dziewczyny czêsto dodaj± keratynê do Liliputza, a nie jest on drogi.
Stary 2009-04-14, 21:30   #1605
niquolle
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 862

Cytat:
hym nie wiem czy ju¿ by³a o tym mowa w tym w±tku, (ja nie zauwazylam ;p ) ale by³am dzi¶ w rossmanie i przegl±daj±c szampony natknê³am siê na szampon z kofein±, który przy¶piesza wzrost w³osów - przynajmniej tak by³o napisane na opakowaniu kupi³am go bez wahania bo jest tani - co¶ ko³o 5 z³, to taki szapon w niebieskim opakowaniu YUNG. U¿y³am go dzi¶ pierwszy raz zobaczymy czy rzeczywi¶cie pomaga na porost w³osów. Która¶ z Was u¿ywa³a go mo¿e kiedys? ;> czy to jaka¶ nowo¶æ?:d
te¿ go kupi³am
i ciekawa jestem rezultatów..
zobaczymy po jakim czasie mo¿na je dostrzec..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-14, 21:39   #1606
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401

Cytat:
U¿ywa³am kiedy¶. Efektów nie widzia³am, w³osy mi trochê podsuszy³. Kupi³abym jeszcze raz, ale nie wiem czy Rossmann testuje na zwierzêtach czy nie. Gdyby sie okaza³o, ¿e nie to kupiê ponownie.
Stary 2009-04-14, 21:56   #1607
sintagma
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 424

Dziewczêta u¿ywacie moze nafty kosmetycznej na w³oski?:P
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-14, 22:13   #1608
euf
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

:<

Edytowane przez euf
Czas edycji: 2009-04-14 o 22:22
euf jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-14, 22:19   #1609
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401

Cytat:
Napisane przez sintagma Poka¿ wiadomo¶æ
Ja co jaki¶ czas nak³adam j± na w³osy Ale u mnie za bardzo przet³uszcza ¿eby czê¶ciej stosowaæ.
Stary 2009-04-14, 22:19   #1610
euf
Przyczajenie

Mi te¿ zaczê³y w³osy wypadaæ oko³o wrze¶nia,na pocz±tku nie zwraca³am na to uwagi,ale wypada³o mi ich coraz wiêcej i wiêcej,w koñcu wychodzi³y one gar¶ciami i w ci±gu pó³ roku systematycznego wypadania straci³am ponad po³owe moich piêknych,grubych i l¶ni±cych w³osów.Wygl±da³am dramatycznie,znajomi pytali,co mi siê dzieje.Mia³am depresje,bo zawsze wszyscy zazdro¶cili mi piêknych w³osów.Po dwóch miesi±cach wypadania,zaczê³am stosowaæ tabletki,mgie³ki,ró¿ne szampony.Od wrze¶nia wziê³am ok 6 opakowañ tabletekVitapil,5 opakowañ loxonu,1 opakowanie Merz Special,mgie³ke ze skrzypem,4 opakowania skrzypu polnego, 3 opakowania tabletek Revalid po 90tabletek w ka¿dym. W sumie to stos lekarstw,ci±g³e systematyczne stosowanie,wizyta u dermatologa,u endykrynologa,w prawdzie okaza³o siê,¿e mam guza na tarczycy,ale sama do koñca nie wiem,czy to by³a jedyna przyczyna mojej tragedii w³osowej.Kiedy¶ lubi³am farbowaæ w³osy,teraz codziennie licze ka¿dego w³osa który wypada. Oczywi¶cie polecam,gdy zauwa¿ycie,¿e w³osy wypadaj± Wam bardziej ni¿ kiedykolwiek-¶ci±æ znacznie,poniewa¿ waszym cebulkom jest ciê¿ko.Ja ¶ciê³am bardzo d³ugie w³osy.Teraz po roku mordowania siê mam nadziejê,¿e kiedy¶ bêdê mia³a piêkne w³osy.Dopiero teraz zauwa¿am jakie¶ oznaki odrostu,4mm w³oski na czubku.Nadzieja pozostaje,w koñcu jest znacznie lepiej,i wierze,¿e teraz to ju¿ powinno byæ tylko lepiej,zw³aszcza,ze ju¿ wygl±dam normalnie,a nie tak jak sprzed pó³ roku.¯ycze powodzenia w walce z wypadaniem,nikomu nie ¿ycze tego,co ja przechodzi³am.Gdy ju¿ zauwa¿ycie,¿e ubywa Was bardzo du¿o w³osów za jednym razem polecam na samym pocz±tku wizytê u lekarza dermatologa i tradycyjnie badanie TSH..

Gor±co pozdrawiam
Stary 2009-04-15, 13:03   #1611
ooodeta
BAN sta³y

GG do ooodeta

euf to musiala byc straszna trauma .. biedulko no ale dobrze ze sie jakos wygrzebalas z tego, a co do tarczycy to mozliwe ze to od tego , moja siostra tez miala kiedys sliczne dlugie blond wlosy (naturalne) byly cienkie ale geste i w ogole ohh ahh do tylka a potem cos jej sie stalo .. przytyla i zaczely jej wypadac wlosy .. okazalo sie ze ma niedoczynnsosc tarczycy , przepisali jej leki ktore musi brac , ale niestety wlosy juz nie te same , obciela tak jak ty .. ZAPALAKA ta kobita z allegro mi odpisala oto sklad tej keratyny sprajowej , co o nim myslisz warto czy nie warto ?
sk³ad chemiczny:
woda, polisorbat-20, cetrimonium chloride, alcohol, p³ynna keratyna,
gliceryna, lanolina, olej rycynowy, parfum, amyl cynamonowy,
hedroxycitronellal, linalol, cytronelol, benzoesan benzylu, benzoesan
salicylowy, alkohol cynamonowy, geraniol, nipagina, phenoxyethanol, kwas
benzoesowy, kwas dehydrooctowy, butylparaben, ethylparaben,
propylparaben, BHT, C.I. 15985, C.I. 28440
Stary 2009-04-15, 13:33   #1612
alexz johnson
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 438

Cytat:
euf to musiala byc straszna trauma .. biedulko no ale dobrze ze sie jakos wygrzebalas z tego, a co do tarczycy to mozliwe ze to od tego , moja siostra tez miala kiedys sliczne dlugie blond wlosy (naturalne) byly cienkie ale geste i w ogole ohh ahh do tylka a potem cos jej sie stalo .. przytyla i zaczely jej wypadac wlosy .. okazalo sie ze ma niedoczynnsosc tarczycy , przepisali jej leki ktore musi brac , ale niestety wlosy juz nie te same , obciela tak jak ty .. ZAPALAKA ta kobita z allegro mi odpisala oto sklad tej keratyny sprajowej , co o nim myslisz warto czy nie warto ?
sk³ad chemiczny:
woda, polisorbat-20, cetrimonium chloride, alcohol, p³ynna keratyna,
gliceryna, lanolina, olej rycynowy, parfum, amyl cynamonowy,
hedroxycitronellal, linalol, cytronelol, benzoesan benzylu, benzoesan
salicylowy, alkohol cynamonowy, geraniol, nipagina, phenoxyethanol, kwas
benzoesowy, kwas dehydrooctowy, butylparaben, ethylparaben,
propylparaben, BHT, C.I. 15985, C.I. 28440
wybaczcie, ze sie wtrace ale ten sklad jest troche dziwny....
po 1. sklad jest podany w sposob mieszany - nazwy polskie , nazwy angielskie
po 2. na poczatku sk³adu jest napisany "alcohol"...ale jaki alcohol ?....wydaje mi sie, ze pod taka postacia nie wystepuje w skladach

Cel: naturalne, zdrowe w³osy

alexz johnson jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 13:42   #1613
trojka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 247

no sk³ad rzeczywi¶cie dziwny, ostatnio wypróbowa³am sam± keratynê nierozpuszczon±,
na wilgotne d³onie nakropi³am oko³o 20-30 kropli roztar³am to na ca³ych d³oniach i i zaczê³am siê g³askaæ od czubka g³owy ku do³owi, w³osy po takim zabiegu s± rewelacyjne, nie by³y t³uste ani zlepione.
Ale lepiej na pocz±tek lepiej zacz±æ od 10 kropelek.

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na si³ê problemów!
S³odka niewiedza i szacunek to spokój w zwi±zku.

Edytowane przez trojka
Czas edycji: 2009-04-15 o 14:09
trojka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 13:46   #1614
euf
Przyczajenie

Masz racje i w³a¶nie przypuszczam,¿e w³a¶nie to wszystko przez te problemy z tarczyc±.Dlatego mówiê,¿e najodpowiedniej by³oby zacz±æ walkê ze zjawiskiem wypadania w³osów od dobrego lekarza i badañ.
i polecam stosowanie odpowiedniej diety.Je¿eli wypada Wam niezbyt du¿o w³osów,to mo¿ecie kupiæ tabletki ze skrzypem,abo mgie³ke ze skrzypem,a je¿eli sporo to tabletki Vitapil,po d³u¿szym,systematycznym stosowaniu zobaczycie znaczn± poprawê. Jedna tabletka dziennie,ale podkre¶lam,¿e osobi¶cie przez te tabletki poci³am siê bardziej ni¿ kiedykolwiek i mia³am wiêkszy apetyt.. Pozdrawiam

Wa³ki,które wkrêca ¶wiat Ty je zetrzyj w drobny mak..
Stary 2009-04-15, 14:08   #1615
ooodeta
BAN sta³y

GG do ooodeta

alexz wiem ze jest dziwny , ja na skladach sie nie znam ale tez mi sie rzucilo w oczy to mieszanie nazw..no nic dam se spokoj chyba naprawde z tym allegro , bo cuda sie tam dzieja, sprobuje poszukac w sklepach tej keratyny , jestem strasznie zniechecona do wszystkiego.w ogole co za dzien !! wczoraj w nocy jak wrocilam z kina odkrylam ze z termy sie leje dzwonilam po mojego chlopaka ( byla dokladnie 1.30 )zeby sie wrocil i zobaczyl o co cho (mieszkam sama) on sie na tym nie zna ale odlaczyl terme od pradu (wtyczka byla cala goroca ) dzis rano przyszedl chlopak od termy , powiedzial ze trzeba montowac nowa terme bo ta sie spalila oczywiscie dzis mi tego nie moga zrobic bo cos tammmm WRRRRRR , wczoraj wieczorem jak na zlosc wysmarowalam wlosy nafta i olejem migdalowym wiec wlasnie musialam je umyc w LODOWATEJ okropnej wodzie , chyba to na nie za dobrze nie podzialalo bo byly takie szorstkie i splatane ,nalozylam maseczke ale az mnie skreca bo za chwile bede musiala isc i ja splukac !! na dodatek poszlam na taras zeby posciagac pranie i odrylam ze jeden z moich ulubionych t shirtow ma jakies dziwne plamy okazalo sie ze bialy recznik ktory tez wsadzilam do pralki mial wstretnego przekletego granatowego delfina !! i ten oto przeklety delfin zostawil blekitna plame na mojej bluzce co to koszmar
Stary 2009-04-15, 14:11   #1616
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 548

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Chatul Poka¿ wiadomo¶æ
U¿ywa³am kiedy¶. Efektów nie widzia³am, w³osy mi trochê podsuszy³. Kupi³abym jeszcze raz, ale nie wiem czy Rossmann testuje na zwierzêtach czy nie. Gdyby sie okaza³o, ¿e nie to kupiê ponownie.
chêtnie spróbowa³abym, ale bojê siê tego wysuszenia

Cytat:
tak by³o o tym czêsto, nie wiem, czy nawet w±tku nie ma

mam jeszcze takie pytanie czy

klik

nadaje siê ? to jest ta keratyna o której piszecie ?
CzerwonyKolczyk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 14:25   #1617
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 728

Cytat:
Napisane przez CzerwonyKolczyk Poka¿ wiadomo¶æ
mam jeszcze takie pytanie czy

klik

nadaje siê ? to jest ta keratyna o której piszecie ?
Tak, to jest bardzo dobra keratyna. I nadaje siê do w³asnorêcznie robionych psikaczy, b±d¼ dodawania do gotowych od¿ywek.
aeronauta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 15:29   #1618
lalaith
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 831

Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=51137
lalaith jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 16:00   #1619
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 548

Cytat:
Napisane przez aeronauta Poka¿ wiadomo¶æ
Tak, to jest bardzo dobra keratyna. I nadaje siê do w³asnorêcznie robionych psikaczy, b±d¼ dodawania do gotowych od¿ywek.
mo¿na j± dodaæ do kallosa, czy ziai ?
spotka³y¶cie j± mo¿e w jakim¶ ''normalnym'' sklepie ?
CzerwonyKolczyk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 16:14   #1620
Evelayn
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 32

Siema dziewuszki !!

Ja uzywam Silicy na wzmocnienie w³osów i paznokci! Jestem w po³owie 3-go listka.. I co zauwazy³am?? Paznokcie siê wzmocni³y, ale wlosy wypadaja gar¶ciami !! Gorzej niz przed braniem Silicy!! i dodatkowo wysz³o mi tyle krostek,ze przesta³am to brac !!
Mia³ kto¶ podobnie

Mi³ego dzionka

27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 cm..
Evelayn jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.