|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
pytanko.. czy smietane jako ze to nabial mozna potraktowac jako zrodlo bialka? :/ czy smietana jest niedozowlona ?
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Rozeznanie
|
O rany, Dziewczyn za Wami to naprawdę nadążyć nie można. Już szkoła się zaczęła, to już niestety nie mam czasu na czytanie 20 nowych stron dziennie
![]() W końcu zrezygnowałam z 3 tyg. I fazy, bo już źle się czułam - jednak w szkole potrzebuję tej energii z węgli, jak śpię po 6h godzin ![]() ![]() śń: omlet twarogowy + trochę kokosa II: banan + trochę więcej kokosa przek: reszta kokosa ![]() podwieczorek: trzy plasterki sera z majonezem (tak mnie wzięło na majonez, że nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]() obiad: zupa serowa z przepisowego, ale bez mąki i śmietany kolacja: serek wiejski wymieszany z tym danio waniliowym teraz będę kombinować, co na jutro. w weekend dopiero pojadę na większe zakupy i poszukam jakiejś mąki, wydaje mi się, że u siebie widziałam razową...
#1594 |
Raczkowanie
|
no niby nie jest ale to nabial - a ze nabial jest zrodlem bialka, totez pytam o smietane ktora wydawala mi sie watpliwa.
![]()
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śmietana jest źródłem tłuszczu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | ||
Wtajemniczenie
|
no i nasza marzenka jest
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-02-05 o 20:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Przyczajenie
|
dobry wieczór i dobranoc
nie wiem czy męski wielorybek ma tu coś do roboty |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
ledwo, ledwo...
![]() no pewnie zaraz, zaraz, czy ja aby dobrze widzę ten podpis? |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Widzę, że się bardzo zwierzeniowo zrobiło na plaży, to ja może też się powywnętrzam. Wiele osób mi zarzuca, że dietuję, bo cały czas wszystkim słowo "dieta" kojarzy się z ciężką głodówką. A z kolei nie zawsze mam ochotę łopatologicznie każdemu tłumaczyć, o co chodzi. Poza tym wiele osób patrzy na mnie z przymrużeniem oka, bo przy wzroście 154 ważę 51kg (-3,5kg dzięki SB ![]() ![]() ![]() Ogólnie to mnie od paru dni ciągnie do węgli, bo niedługo @, a dzisiaj i tak nieźle nagrzeszyłam, więc może jutro spróbuję trochę wyluzować. Is: 2 kromki chleba pełnoziarnistego z pomidorem, jajkiem i połową wieśniaka IIs: druga połowa wiesniaka z dżemem L:sałatka ze śledzia, niestety w sosie śmietanowym z cebulą i uwaga: do tego łyżka nutelli ![]() ![]() O:zupa-krem z cukinii + filet z kuraka faszerowany pieczarkami z kapustą duszoną, do tego surówka, poprawiłam tą całą imprezę kawałem sernika, bynajmniej nie SB ![]() Kolacji nie dam rady, bo obiad był późno. Powiedzcie, jak radzicie sobie z fazami przed @? |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marzenko ja to nawet dzis o Tobie myslalam ![]() ![]() Ilona mam nadzieje ze te myszki czerwonych oczkow nie maja ![]() ![]() ![]() ![]() Corny kobieto ostro pojechalas ![]() ![]() Madzia u mnie w 1-2 dzien @ to najchetniej zamknelabym kuchnie na klucz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-05 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podpis dobrze widzisz ![]() Djana ![]() edycja: Madziu nie mów, że jesteś na diecie, ale mów, że prowadzisz zdrowy tryb życia, ładnie brzmi i ludzie nie mają wyobrażenia o głodówce ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-02-05 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-05 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak kiedyś na to samo pytanie innej koleżance odpowiedziałam "po prostu zdrowo się odżywiam" to był błysk w oku i "to ja też muszę" ![]() ...za ludźmi nie nadążysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Zadomowienie
|
O ja pindole!!! Wlasnie zajrzalam do piekarnika mojego... Postanowilam upiec muffinki z tahini, lekko mnie ponioslo i wyszlo 12 duzych i 6 malutkich... Lekko podlamana bylam ich wygladem, a teraz patrze
![]() ![]() ![]() Co do czasow studenckich... Coz fajki, kawa, piwo i zapieknaki w Toruniu pdo Arkadami... ![]() ![]() ![]() ![]() Djana a moze twarog nie byl za swiezy i puscil wode ![]() Ska tez uwazam, ze sotrozna II faza bedzie dobra. Wegle wprowadz lekko do wczesnego popoludnia i bedzie dobrze, zobaczysz ![]() Telik mysle, ze jadlospis nie wyglada zle, tylko na obiad wrzucilabym jakies miecho ![]() Corny KOBIETO ![]() ![]() Dzonksik zamiast smietany jogurcik odtluszczony polecam, ja smietany odtluszczonej jeszcze nie widzialam ![]() Marzenko, czyzbys byla na jedynce???? ![]() Jeny dziewuchy jak pachnie... Umre do rana... Aha polecam zupe z zielonej soczewicy - ma unikalny smak i pozywna bardzo, zwlaszcza, jak sie miesko doda. Aha i spowiedz: 8.00: jablko sn 8.45: poltorej buleczki zytniej z pasta z makreli +warzywka + kaszka lniana razowa - z 3/4 szkl mleka i jednej czubatej lyzeczki p 11.30: jogurt nat maly II sn 14.30: dwa zawijasy - salata lodowa, szynka, ser, papryka, ogorek _ dwie lyzki ryby w pomidorach o 17.30: talerz zupy z zielonej soczewicy z kurakiem k: 19.30: jajko na twardo, 3 plastry sera zoltego, kawalek camemberta odtluszczonego, pomidorki truskawkowe i 1/3 kalarepy Widze, ze jem mniejsze porcje... Nie no przegiecie z tymi babeczkami, dobrze, ze nie musicie wdychac tych zapachow,a ja jeszcze tak sezam uwielbiam...
#1607 |
Rozeznanie
|
![]() jej, aż się zawstydziłam, że taki grzesznik ze mnie ![]() ![]() ![]() wiedziałam, że mi będzie ciężko z tą II fazą... jutro już będzie lepiej, zakupki zrobione. dzisiaj chyba naprawdę musk mi nie pracował ![]() wszystkich, których mój jadłospis przyprawił o zawał, proszę o wybaczenie ![]()
#1608 |
Zakorzenienie
|
A mnie dziś napadło na rzeżuche, ale bym sobie taka ostra kanapeczke zjadła. Jutro pomarudze TZ zeby mi kupil, ja wyrosnie bedzie pycha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
Effa i owszem, jedynka jak nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Zadomowienie
|
Effa jak mi sie dzis zapiekanka odgrzewala w piekarniku to stwierdzilam ze skoro piec cieply to moze cos jesze do niego wrzuce... i w trymiga zrobilam mufinny owsiankowo serowe
![]() ![]() ![]() ![]() dobra dziewuchy - ide spac bo jutro nie wstane... kolorowych snow, pa ![]()
#1611 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
Koleżanki popijacie czasami herbatki typu "System Slim Figura" ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1615 |
Zadomowienie
|
Z herbatami trzeba uważać, bo często pchają do nich senes albo i korę kruszyny, a te mogą jedynie działać przeczyszczająco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
wtakim razie moze skusze sie na yerba mate, choc slyszalam ze w smaku masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 | |
Wtajemniczenie
|
hmmm....zastanówmy się ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() otworzylam dzis oczy i z przerazeniem stwierdzilam ze przytulam sie do budzika ![]() ![]() ![]() ![]() bez zbednych szalenstw godzine pozniej juz siedzialam przy biurku ![]() no ale dzis nie wiem czy z Wami zaszaleje ![]() ![]() ![]() Marzenko CHILI CON CARNE mowisz.... kurcze musze w koncu to zrobic bo wiele razy sie nazwa przewinela i zawsze mnie intrygowala. mysle ze w przyszlym tygodniu na obiad bedzie ![]() Papraczku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carmela yerba jak dla mnie jest w smaku prawie jak zielona tylko po prostu duzo duzo mocniejsza, a co do Slim Figury... to poza czerwona herbata to ona wiele wiecej chyba nie ma z tego co pamietam... i juz dawno temu pomyslalam ze to bardziej placebo niz sposob na "odchudzanie" - bo wiadomo ze jak sie postanawia odchudzac to sie leci kompleksowo dieta i cwiczenia, no nie wierze ze zachowujac taki sam styl zycia i wlaczajac w to tylko herbate to sie schudnie ![]() ![]()
#1620 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj 5 dzien na SB juz sporo wytrzymalam
![]() ![]() ![]() ![]() teraz wlasnie jem papke serowo-jajeczna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.