![]() |
#1591 |
Przyczajenie
|
Dot.: tabletki YAZ - zbiorczy!
a macie może coś takiego że w trakcie brania różowych tabletek nie macie ochoty na seks?? ja przez całe 24 dni brania tych różowych wogóle nie miałam ochoty na seks... WOGÓLE. a jak wzięłam drugą białą to momentalnie mi ochota przyszła... ma ktoś może też coś takiego??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1593 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gdyby nie masa obowiązków, pracy, zmęczenia, braku czasu (rówinież dla mojego ukochanego faceta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Raczkowanie
|
Tak sobie czytam ,czytam i zauwazylam,ze jestecie zadowolone kiedy pojawi sie okres
![]() ![]() ...ale czy to zadowolenie oznacza,ze przez caly czas brania nie mialyscie zaufania do skutecznosci yazu? Ja zaczelam tydzien temu i po skonczonym okresie pozwolilam sobie isc na calosc(zreszta slusznie) i teraz dziwnie sie z tym czuje! Rozsadek mowi mi puknij sie w glowe a psychika idzie w innym kierunku! ![]() kiedy pojawi sie okres wtedy krzykne hurrraaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1596 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
to ja nie wiem co się ze mna dzieje... cholerka... zobaczymy teraz przy tym drugim blistrze różowych... mam nadzieję że ochota mi się poprawi... mój narzeczony też trochę wkurzony powiedział, że chciał mi to cholerstwo wyrzucić, bo się nie możemy kochać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pójścia na całość tuż po okresie, to wiele z nas tak zrobiło i wszystko jest w porządku, nie ma powodów do obaw ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mysle,ze pierwszy raz jest taki stresujacy bo to nowosc...potem nawet nie zwraca sie uwagi na skutki uboczne itp. ![]() Dzieki AMANI-jestem juz spokojniejsza,bo ja po prostu boje sie TYLKO ciazy! ...moge nawet scierpiec skutki uboczne(niegrozne). Edytowane przez maya23 Czas edycji: 2009-04-26 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Raczkowanie
|
Dot.: YAZ - gdzie i za ile
dokładny adres to czerwionka-leszczyny ul. 3 maja 23
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1602 |
Raczkowanie
|
A ja ostatnio będąc w SIEMIANOWICACH ŚL. pytałam na Bytkowie w aptece koło przychodni i tam kosztują 47.99 zł a w aptece w CH Echo (tam gdzie Nomi) kosztują 42.99 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Przyczajenie
|
![]()
ja właśnie dzisiaj wziełam pierwsza tabletke yaz. zaznaczę tez ze pierwszy raz w zyciu biore tabletki. strasznie sie boję ze moge przytyc choc do szczupłych nie naleze. zdecydowalam sie na tabletki bo w tym roku biore ślub i akurat wypada mi okres a tak przynajmniej moge go przestawic i jeszcze mam nadzieje ze ustąpią mi bołe miesiaczkowe przynajmniej moze sie zmniejsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Przyczajenie
|
Witajcie, od jakiegoś czasu śledzę wątek Yazu, ponieważ mam zacząć go brać od następnego okresu, i w związku z tym mam pytanie do Wizażanek ze Szczecina: gdzie można kupić Yaz w korzystnej cenie? Pytam, bo już wykupiłam receptę na 2 opakowania w cenie 45 zl za opakowanie, a widzę że ceny są różne
![]()
#1605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12056207 ![]()
![]() |
#1606 |
Przyczajenie
|
No tak, bardzo dziękuję...
![]()
#1607 |
Przyczajenie
|
A jeśli chodzi o Szczecin - czy ktoś wie gdzie można dostać Yaz najtaniej?
#1608 |
Raczkowanie
|
Ja rozpoczynam 2 blister 2 tydzień..
Mogę podzielić się moimi spostrzeżeniami -Pierwszą tabletkę wzięłam w 5 dniu cyklu(polecenie lekarza)...no i już po wymaganym tygodniu zaszalałam z moim mężczyzną ![]() -Na samym początku pogorszyła mi się cera..na szczęście trwało to krótko i teraz jest wręcz odwrotnie...buźka niemalże idealna ![]() -Krwawienie dostałam po 4 tabletce placebo.Było bardzo skąpe i trwało 3 dni.Także bardzo mi to odpowiada -Biust urósł(nie jakoś strasznie)i ujędrnił się,ale ja nigdy nie narzekałam na biust...w tym względzie matka natura mi nie pożałowała ![]() -No i wszyscy wokoło mówią mi,że schudłam.Nie starałam się stracić kilogramów,ale skoro same sobie poszły to narzekać nie będę^^ -I co najważniejsze...ochotę mam...ogromną i zawsze,co oczywiście cieszy mojego TŻ. Podsumowując..jestem jak najbardziej na TAK |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zadomowienie
|
chyba za szybko pochwaliłam się, że pierwsze krwawienie z odstawienia było skąpe, teraz się rozkręciło i doszły bóle brzucha. dziś łykam 1tabletkę 2opakowania. Mam nadzieję, że okres szybko się skończy
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1610 |
Przyczajenie
|
hey dziewczyny ;] mam pytanko do bardziej doświadczonych ;p zaczęłam brać pierwsze opakowanie tabletek Yaz w pierwszym dniu okresu i miesiączka całkowicie mi ustała juz następnego dnia ;/ Czy to normalne???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sprawdź w ulotce ![]()
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
To się dziś trochę przeraziłam jak w dzisiejszych Rozmowach w Toku o rodzinach wielodzietnych, kobieta zaczęła mówić, ze zaszła w ciążę podczas brania tabletek
![]() ![]()
#1613 |
Raczkowanie
|
Ja jestem ze Szczecina i YAZ kupuję za 41 zł (chociaż na opakowaniu jest cena 45, to już drugi raz kupiłam u nich za 41) w aptece ZDROWIE przy Manhattanie. Apteka znajduje sie przy rondzie Giedroycia. Pytałam w innych aptekach, niestety wszędzie cena nie schodzi poniżej 45..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
Ja miałabym pytanie kobietki, może głupie, ale kto pytanie nie błądzi
![]()
#1616 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nowe tabletki YAZ zamiast Yasminelle ...
hej kobietki! a wiec ja biorę od 6 dni i powiem wam, że okres jak narazie mam chociaż normalnie już powinnam nie mieć
![]() ![]() a samopoczucie? hmm no nie jest rewelacyjnie ale i nie az tak tragicznie... poprostu zle samopoczucie- zawroty glowy, ogolna slabosc. zobacze jak bedzie pozniej czy one mi podpasuja Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe tabletki YAZ zamiast Yasminelle ...
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ostatnio czytałam, że jacyś tam badacze ostatecznie stwierdzili, że nie ma ona wpływu na skuteczność i na tym zakończyłam swoje poszukiwania ![]() w każdym razie w ulotce nic nie pisze o witaminie C ani o wpływie przeziębienia, jest tylko mowa o dziurawcu i niektórych antybiotykach także chcę wierzyć ulotce ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- dodam tylko, że nie można przekraczać dawki 1000mg na dzień wit. C bo to ogólnie niezdrowe dla organizmu i chyba też jeśli chodzi o jednocześne stosowanie pigułek...
![]() |
#1619 |
Przyczajenie
|
To prawda, ja za dwa opakowania zapłaciłam 90 zl
![]() ![]() ![]()
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzeba przyznać, że ta ulotka od Yaz-u jest dość skąpa w takie różne informacje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.