![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Betterware
Iwik44 skąd z lubuskiego jesteś, może jesteśmy sąsiadkami?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Przyczajenie
|
Zielona Góra
![]() ![]()
#1594 |
BAN stały
|
Dziewczyny czy wiecie czemu w zamówieniu na wieszaczkach kuchennych teraz jest -3szt a wczesniej bylo 0 szt normalnie czyżby coś rzucili?? I mnie to ominęło...??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
BAN stały
|
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie
![]() Czytam to forum od jakiegoś czasu, jest tutaj osoba z mojej grupy( pozdrawiam Cię Iwona ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
BAN stały
|
No to ja się chyba powoli z wizaz.pl pożegnam. Miło było z Wami wymieniać poglądy ale mega cenzura dotyczące firmy na B związanej z MLM już zaczyna mocno denerwować.
3majcie się cieplutko i samych sukcesów życzę. O niecenzurowanym forum nie będę pisał bo po dotychczasowych ostrzeżeniach bananami mnie tu od razu obrzucą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sudik, popieram w 100% |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
BAN stały
|
No ale za to większość z nas zdobyła dzisiaj po 3pkt. Co prawda karne ale zawsze coś
![]() Jakbyście chcieli coś o firmie na B pisać, to w googlach wpiszcie nazwę firmy ![]() I znajdziecie miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zadomowienie
|
Hmm... a dlaczego tyle osób dostało bany i ostrzeżenia ??? To przez ten wątek, czy o co chodzi ?
#1601 |
BAN stały
|
Kara za linki i słowo Bett........ w podpisach pod postami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zadomowienie
|
Aha, przez chwilę byłam zdezorientowana. Myślałam, że udzielamy się w jakimś "nielegalnym" wątku
![]()
#1603 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Zadomowienie
|
Jejku co się tu stało co 2 osoba ban stały albo zawieszona tymczasowo! A tak dobrze mi sie was czytało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Raczkowanie
|
Dot.: **********
czy było dzisiaj uzupełnienie braków? bo mi nic nie wskakuje ;/
a ten spam z firmą na B... jest dla mnie śmieszny ;/
#1608 |
Rozeznanie
|
Qrcze, dziwne rzeczy tu sie dzieją - zlikwidowałam podpis swój pare tygodni temu, świadomie, z przyczyn całkiem obiektywnych - nawet sprawdzałam, czy wszędzie znikł, a tu znowu sie pojawił.... łącznie z ostrzeżeniem.
Czy ktoś mi wyjaśni JAK TO SIĘ STAŁO ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Konto usunięte
|
własnie... o co chodzi z tą cenzurą
![]() ![]() dzis robie pierwsze zamówienie. Jak to będzie z przesyłką? Ile srednio czekacie? (nie zaskoczy mnie przypadkiem kurier z płatnoscią przy odbiorze?- przesłałam skan) Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2010-04-26 o 17:37 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 |
Rozeznanie
|
Witam
Ja otrzymię jutro przesyłkę zamawianą w czwartek 22 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
BAN stały
|
Dopiero się obudzili ? czemu wcześniej im to nieprzeszkadzało ??
Chorzy normalnie !!!! Znalazły się w gronie osoby które kilka lat tutaj siedzą i tak je wypedzają...wstydziliby się ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Na tym forum spokojnie istnieją wątki wszystkich wielkich branży MLM, z bardzo umiarkowaną ilością spamerów. Niestety, co drugi MLMowicz z better ware spamuje forum na potęgę. Tak, odetchnę z ulgą, jak spamerzy wyniosą się stąd raz i na zawsze. Nasze forum to nie tureckie targowisko. Tutaj za reklamę się płaci pieniędzmi albo banem. EOT p.s. Jak złość mi przejdzie, odblokuję nazwę firmy. Najpierw jednak wyczyszczę forum z agresywnych spamerów. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Tutaj nie ma CENZURY, a jedynie obowiązek OPŁACANIA REKLAM. Mylenie obu pojęć jest niebezpieczne. Ostrzeżenia otrzymały osoby publikujące swoje numery dystrybutorów, jako że to może być źródłem dochodu. Zgodnie z regulaminem forum takie wpisy muszą być opłacone przez mikroreklamę https://wizaz.pl/mikroreklama Wyraźnie jest to napisane w PW. Osoby twierdzące, że walka z nieopłaconą reklamą jest formą cenzury będą usuwane z tego forum na podstawie zapisów regulaminu i prawa polskiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Raczkowanie
|
Wczoraj chyba jednak coś uzupełniali bo szczypce mi wskoczyły. Nie ma zestawu do protez w maju go nie ma nie ma ktoś z Krakowa ?
No i mam nadzieje, że pomimo tych ostatnich akcji na forum nie zamilkniemy bo porady informacje o brakach są nam wszystkim bardzo potrzebne. Przynajmniej ja zawsze raz dziennie wszystko czytam. A gdyby były jakieś ogólne przenosiny to proszę o cynk bo to pisanie to uzależnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie do konsultantek: czy trzeba zamawiać obowiązkowo co katalog? co ile on wychodzi i czy przysyłają tylko jeden?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1617 |
Zadomowienie
|
Gdzie sie wybiera opcje za pobraniem? w piatek zamwiam ostatni raz z kwietniowego i chce to zamoweinie wziac za pobraniem zeby w sobote wziac na kredyt zamowienie z majowego.Mam jedna nieoplacona fakture .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Przyczajenie
|
Witam. Od kilku dni zastanawiam się nad tym by też zostać konsultantką B. Mam pytanie czy jeśli w jakimś miesiącu nie złoży się zamówienia to jest jakaś kara i czy w każdym momencie można zrezygnować jesli nie będzie sie miała zbyt dużo zamówień? I jak to u was wygląda z ilością zamówień, jest marnie czy raczej dobrze?
Jeśli zdecydowałabym się przystąpić do was to gdzie mogę to zgłosić? |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z ilością zamówień bywa różnie, zależy ilu i jakich masz potencjalnych klientów ![]() Jak chcesz dołączyć to albo: - szukasz sponsora czyli kogoś kto Cię zapisze (najlepiej z Twoich okolic, bo taka osoba później może Ci dużo pomóc) - lub rejestrujesz się na stronie bez konkretnego sponsora i oni Cię przydzielą do jakiegoś.
![]() |
#1620 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.