|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
Cytat:
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
Cytat:
oczywiście przy dzisiejszych cudach kosmetycznych na prawdę można w dużym stopniu zmniejszyć ich ilość ale to już wtedy byś musiała przygotowywać skórę do rozciągania jeszcze przed zajściem w ciążę moja siostra tak robiła i ma znacznie mniej rozstępów
|
|
|
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
Znacznie mniej...
Aż się boję;P ale cóż, są dzieci, są wyrzeczenia i tak dalej;P Podnoszę się, toż to już 11:P
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż żaden kosmetyk nie zagwarantuje, że nie będzie ani jednego rozstępu
a przykładowo mojej siostrze to rozstępy robiły się dopiero przy samym porodzie... ale jak skóra wróci na swoje miejsce to prawdopodobnie prawie nic nie będzie widać spokojnie zanim urodzisz dziecko to pewnie jeszcze wymyślą jakieś inne cudowne specyfiki ![]() heh ja też jeszcze w piżamie siedzę trzeba by się ubrać i wybyć gdzieś bo po oc siedzieć w aka xD
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko kurcze ciekawe za jaką kasę te specyfiki będą...
Ja na razie muszę zapanować nad moim rozrastającym się cellulitem. Ale nie mogę sie zmusić do wypicia tych 2l dziennie wody.. ;/ A to przecież podstawa.
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
e tam podstawa
ja nie piję nawet litra wody dziennie (nie znoszę wody) a jakoś cellulit mi się nie rozrasta xD i to nie dlatego, że mam geny jakieś (chociaż może trochę? ) w każdym razie ja tylko się myję tą gąbką syrena i to w zupełności wystarcza xD
|
|
|
|
#1597 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
![]() wiecie wczoraj szybko dowiedzialam sie co sie dzieje. wkoncu zadzwonil po ty jak sie caly czas nie odzywal zaczal gadac itd po czym mowi mi "że on chyba nie jest gotowy na związek" nie chce mnie skrzywdzic i nie chce zebym przez niego cierpiala... zaczelam juz plakac jak dzwonil powiedzialam ze chce sie spotkac porozmawiac wiec mamy sie spotkac dzis, juz sie boje ze jak go zobacze to sie porycze nie wiem w ogole co jest jednego dnia wszystko pieknie ok a nastepnego dzwoni i tak mi mowi po tej rozmowie zaczelam plakac ubralam sie wyszlam z domu kupilam %poszlam do kolezanki i sie strasznie upilysmy, ale inaczej nie moglam tak chcialam plakac oczywiscie dzis mam mega kaca mysle o nim caly czas, ale nie placze chyba do momentu jak sie dzis spotkamy
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
martaj ojej
![]() ale Oliwia dała dzisiaj koncert, jeszcze się z mamą pokłóciłam co za dzień, miałam jechać na pidzama party, ale nie jade, bo nie mam siły jadę do Szczecina na zakupy, może jakoś się odstresuje ...
|
|
#1599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czasem wypijam tylko szklankę.. ;/ Cytat:
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
martaj a moze on taki jest ze dla niego to wszytsko za szybko i wogule i chce miec z Toba kontakt caly czas i moze dopiero po jakims czasie poczuje ze Cie kocha.
aaa ja siedzie z kubelkiem o pojemnosci 2 litrow z lodami tofii ciekawe czy dam rade go zjesc no tak sobota mam wolne do tego tz w pracy to wszytskie malpki gdzies pouciekaly
|
|
|
|
#1601 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
Kardashi ale fajny brzuszek
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam rozstepow
głownie dlatego, ze jestem niska i niezbyt kształtna:P
|
|
#1603 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamietam jak mi moja kumpela sie żaliła, że stała w gatkach na korytarzu i zobaczyla swoj tylek w lustrze a na nim pręęęęgi..
Bidna się popłakała
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() a ja siedzę już wyszykowana i czekam aż TŻ raczy oddzwonić.. i jadę do niego a później spotkać się ze znajomymi ![]() byłam dziś u Kubusia jejku. jaki on jest słodki yhh.. rozstępy.. ja mam chyba ze 2 czy 3 na pośladku.. i jak je pierwszy raz zobaczyłam to też się popłakałam xD na szczęście aż tak bardzo ich nie widać,dopiero jak 'napnie' się skórę.. ;] o.. i Tż oddzwonił.. ![]() jadęęęę.. miłego wieczorku i niedzieli!
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
katka raczej nie za szybko, bo on sam chcial szybko i byl taki wlasnie, ze nie powoli itd a tu nagle sie wycofuje poprostu jednego dnia
mielismy sie spotkac porozmawiac powtorka z rozrywki napisalam sms ciszaodp ze nie ma go w płocku bd wieczorem... no sory wczoraj jak gadalismy mielismy sie spotkac dzis, a on gdzies pojechal?i w ogole pisze jak gdyby nigdy nic tak sobie mysle, ze jak facet mowi ze nie jest gotowy na zwiazek to czy za tym nie stoi inna dziewczyna, zreszta mowie to na przykladzie mojej przyjaciolki, ktora facet zostawil po pol roku bo twierdzil ze on nie jest gotowy
Edytowane przez martaj145 Czas edycji: 2010-02-27 o 17:38 |
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(czasem trzy ) ale to tylko zielona herbata byłam dzisiaj w tym sklepie dziecięcym o którym mówiła Kardashi i kupiłam siostrzeńcowi trzy pary bucików xD adidaski na wiosnę, sandałki na lato i kapcie na jesień i zapłaciłam zawrotną sumę 15zł |
|
|
|
|
#1609 |
|
Konto usunięte
|
Martaj, ah kiedy Ty się już po częsci zaanagażowałaś w spotkania w nim, w główce zaczął się układać mały plan, on bez wyczucia takie coś, co mu nagle strzeliło? Dzkoda, eh, żeby zmądrzał.
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Zjadłam szarlotkę z lodami i bitą śmietaną i jestem pełna. Powinnam się ruszyć po telefon i napisać do koleżanki czy jest już we Wrocławiu, czy jutro jedzie, ale ruszyć mi się nie chce. Tak, tak kończy się moje spanie, w pon na 9;/ |
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
martaj145, wg mnie powinnaś dać sobie z nim spokój... jak facetowi zależy (NAPRAWDĘ zależy), to nie można się od niego opędzić... a takie olewanie nie wróży nic dobrego :/
Idę z TŻ na lody. ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Kachna1990, ale wiosenny av
|
#1611 |
|
Konto usunięte
|
Tenebris to zdjęcie jeszce z tamtego roku, a avatar zmieniłam, po powrocie na wizaż i nawet mi nie przyszło na myśl, że jest wiosenny
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Umie ktoś to skopiować do worda, żeby mi się nie usunęła tabelka i pozaznaczać niektóre rzeczy? http://www.socjologia.uni.wroc.pl/fi...an10lato/1.htm |
|
|
|
#1612 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
tz do mnie przyjechal i juz zaczyna mnie irytowac ;/.. pamietacie jak mowilam Wam ze sie ciesze bo w koncu zaczal sie odchudzac? chybaa juz przestal ;/// grrr!!!!
|
#1613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smarowałam od początku oliwka zwykła.. Teraz smaruje przeciw rozstępom.. Ważne by była nawilżona skóra.. I też często jest jak po mamie.. Moja mama np nie miała i ja póki co tez nie ma.. ![]() Cytat:
Mam wrażenie że nasze mamcie lubią podobny styl Cytat:
A wogole wiecie co.. otworzyli u mnie dziś CENTRUM HANDLOWE MANHATTAN.. Weszłam tam i pierwsze coo - KDT.. Wszędzie manekiny z gajerkami, jakieś beznadziejne sklepy z masakrycznymi cenami! typowe stadionówki a ceny powyżej 100zł! Jedyny sklep jaki przypadł mi do gustu to atlantic i drogeria jakaś Ale kuuurde, tyle ludzi ze szok Otworzyliby porządne sklepy a nie jakieś tandety..
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-02-27 o 20:42 |
|||
|
|
|
#1614 |
|
Konto usunięte
|
Druknęłam plan i co pt mi się nie wydrukował.
|
|
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
spotkalam sie z dziewczynami poszlsymy sie przejsc ale tak zimno, ze do domu juz wrocilam jest 21 ja w domu nie mam co robic znow chce mi sie plakac i tyle powinnam sie uczyc bo amm w tyg zaliczenie, ale ja sie w ogole skupic nie moge nad nauka
![]() moze i powinnam go olac, ale na chwile obecna nie umiem tesknie
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to w Tesco reklamują, że niby jest 50 butików, a tam 3 sklepy na krzyż i to takie byle jakie..
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
no coo Tyy.. nie porównuj Gdanska do Pułdupska..
Tutaj jaka kolwiek nazwa by była to CENTRUM HANDLOWE brzmi śmieszne w porównaniu z tymi sklepami
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Marta To teraz będziemy tęsknić i myśleć razem
W kupie siła...A ja już na nowym mieszkaniu 6,5 h wczoraj meble mi przewozili. Myślałam że zdechne. A teraz 2 dni na zupkach chińskich i słodyczach bo mi kuchnie robią ![]() Biórko mi się w zaden narożnik nie mieściło to ojciec złapał piłe i je uciął |
|
|
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
shewa i tata sprawe zalatwil
bedzie razniej, ale nie wiem czy latwiej ta sama sytuacja wiec wiesz jak sie czuje
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

A wcale za szybko nie przytyłam, po prostu zaczęły pojawiać się "kształty". Za to mój brat ma całe plecy w rozstępach bo za szybko urósł
i to nie takie delikatne tylko szerokie pasy, teraz zbladły, kiedyś były sino-fioletowe i wyglądały jak siniaki
ogólnie u mnie w rodzinie jest skłonność do rozstępów, dlatego ja się tak przejmuje..
oczywiście przy dzisiejszych cudach kosmetycznych na prawdę można w dużym stopniu zmniejszyć ich ilość ale to już wtedy byś musiała przygotowywać skórę do rozciągania jeszcze przed zajściem w ciążę
i ma znacznie mniej rozstępów
trzeba by się ubrać i wybyć gdzieś bo po oc siedzieć w aka xD

tak sobie mysle, ze jak facet mowi ze nie jest gotowy na zwiazek to czy za tym nie stoi inna dziewczyna, zreszta mowie to na przykladzie mojej przyjaciolki, ktora facet zostawil po pol roku bo twierdzil ze on nie jest gotowy 
bo tego się najbardziej boję