|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata, część kolejna, jesienna
Cytat:
![]() ![]() A widzisz,czyli tak jak myślałam ![]() Specyficzny to zapach,ale uwaga mój pierwszy kontakt był ![]() później ![]() a odlewka od Margotki ![]() ![]() i teraz już mam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1592 |
Zadomowienie
|
Ja nie mam karty Sephora, wiec nie dostaję sms-ów. Ostatnio napaliłam się na malutkie Womanity za 59,90 ale jak powąchałam, to stwierdziłam, że szkoda kasy, nawet dla fajnego flakonika. Ale moze -20% to bym chciała?
#1593 |
niecnotliwa dziewica
|
![]() Czeeeść ![]() Ja tak cichcem, bo nie wiem,czy tu wolno, ale nie mogłam sie powstrzymac ![]() Dzięki za wszystkie buzioły i ciepłe slowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja nie mam kasiory, a potrzeb jak zawsze dużo
![]() Kupuj Aleksandro, kupuj ![]() Margot - wróciłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Piers do przodu
|
Margotko
![]()
#1596 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przez tą niby suchość to mnie się z Pustynią Marokańską - Tauera skojarzyło. Aaa, właśnie! Tak coś czułam że ta Karolinka to z innej bajki mi się wzieła ![]() Ale naprawdę "mamy" Kalinkę??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Spoznione zyczenia dla Tygryska ![]() Tymeno, ciesze sie, ze Tymek lepiej, mam nadzieje, ze zapomni ![]() Fenris, poprawy humoru zycze ![]() Moje dziecko na przekor lekarzom zaczyna samo chodzic. Coraz smielej sobie poczyna, a juz sie zalamywalam powoli po poniedzialkowej wizycie, gdzie mnie straszyli fizjoterapia znowu i logopeda. Nie chce, aby mimo wszystko go zaszufladkowali jako dziecko niepelnosprawne z problemami, bo ja takowych nie widze ![]() ![]()
#1598 |
Zadomowienie
|
Margotkaaaaa
![]() jak dobrze Cię widzieć, nawet taka cichociemną ![]() ![]() Fenris, piszę PW z numerem - a może w weekend sie namyślę? to na wszelki wypadek znizka się przyda ![]() ![]()
#1599 |
Czekam na Ragnarok
|
Mariolu - świetna wiadomość (o postępach)
![]() Passero - wątkowa Kalina to Weronika. Aleksandro - zapisz mój nr jako "Sephora" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Piers do przodu
|
Mariolu - wszystko będzie dobrze Kochana, teraz od dzieci to się wymaga tyle, że hoho! gdzie ta dziecięca niewinność się pytam??!! Najważniejsze, żeby bez presji uczyć Tośka tego i owego - ja widzę, ze to czyste banialuki są
![]() Wróbliku, fakt, kakao czuć ciut czasem też takie jak w Deco Moreno w wersji niesłodzonej - jedwabiście w tle ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2010-10-01 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Małgosiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mariolu - przecież kazde dziecko ma inaczej zaplanowane to , co bedzie umiało najpierw - a na przykład ząbki? czy zawsze musi być pierwsza na przykład dolna jedynka? albo górna? no przecież nie, i z każdego jest taka sama radość - gupio moze piszę, ale nasza Dominisia właśnie haczy pierwszym szpikulcem o łyzeczkę ![]()
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Mariolu, brawa dla Antosia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Zakorzenienie
|
Margotko
![]() Dziewczyny ![]()
#1606 |
Zakorzenienie
|
Margollotto!!!
![]() ![]() Mariola. No ja powiem tak. Się nie przejmuj za bardzo. Jeśli Ty widzisz, że jest wszystko dobrze, to sie nie przejmuj. Ja się może nie znam za bardzo. Ale z moja małą miałam problemy od urodzenia, najpierw sie dowiedziałam, że dziurka w sercu, potem, żeby ją obserwować czy się prawidłowo rozwija, bo mózg był za długo niedotleniony po porodzie... Ciagle lekarze, wizyty tu i tam, szpitale, potem zaś gadanie, że za szybko rośnie (no fakt ale co, miałam jej nogi obciąć?! ![]() Ile ja sie napłakałam, ile przesiedziałam nad tym jej łóżeczkiem i ile narozmyslałam, ze to oczywiście moja wina, nie wiem gdzie i jak zawiniałam ale zawiniałam z pewnością. Dlatego mogę sobie wyobrazić w jakimś stopniu co czujesz. I powiem Ci jedno, nie daj się zwariować, oczywiscie, że Antonio może później zacząc mówić, to najzupełniej normalne nawet u dzieci które mają w domu jeden język. Jeśli widzisz, że on jest dzieckiem mieszczącym sie w normie, że rozwija się tak jak jego rówieśnicy, to się nie poddawaj zwątpieniu (za bardzo) i nie pozwól sobie i jemu wmówić, że coś jest nie w porządku. Każdy ma chwile załamania, to jak będziesz miała, to przyjdz tu, wygadaj się i Ci ulży. ![]() No to się rozpisałam ![]()
#1607 |
Zakorzenienie
|
Małgosiu, mam nadzieje, ze zostaniesz doceniona w nowej pracy i bedziesz zadowola z tych zmian
![]() Co do tego na bialo to mysle, ze dobrze wyszlo, ze od razu wyszlo. Nie przejmuj sie poki Ci nie przeszkadza. A jezeli zacznie to chyba mozna cos z tym zrobic, prawda? Mariolu, moj syn jednojezyczny zaczal mowic dopiero w przedszkolu jak mial 3 lata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() Margot - ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2010-10-01 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1612 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Teoretycznie wiem, że to zaden wstyd, co więcej staram się ten problem niwelować na ile moge, co nie zmienia faktu, że mnie ta ułomnośc krępuje ![]() O matko, ale maruda ze mnie, ledwie przyszla i już smęci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam dziewczyny kochane- Dorotku
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję nowej parcy! ![]() Tymcia cieszę się, że Tymcio sie dobrze czuje. Ucałuj go od ciotki!
![]() |
#1617 | |
Zadomowienie
|
Ja też ślepawa jak Winterra jestem. Niby jak kiedys tam zrobiłam sobie okulary, to było tylko -1,5 i -0,5 , ale teraz pewnie więcej od czytania po nocach. Mam też astygmatyzm, i mam wrazenie, ze to przez to mi sie cyferki i literki rozmazują... A znajomych poznaję, ale nie z całkiem daleka
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Dobra, to pomarudziła, posmęciła i teraz obchodzimy Dzień Uśmiechu ![]() ![]()
![]() |
#1618 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja szansy nie dałam i nie dam - "powrotów nie będzie". Nie pisałam wcześniej, ale teraz już mogę mówić otwarcie, mogę mówić ze spokojem - rozstałam się 6 m-cy temu ze swoim TŻ [z tym samym, z którym byłam zaręczona, z którym byłam 7 lat]. Nie było mi łatwo, ale teraz już jest, staram się nie patrzeć wstecz. Cytat:
![]() PS. A dzisiaj ja jestem chora i wszystko mnie boli ![]() Margot ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
Margocie, Wintera napisala krotko i zwezlowato, to nie bede sie rozpisywac.
albo sie rozpisze ... chcialam Tobie powiedziec, bo nie bede trzymac we wsobie mysli, ze jakesmy sie widzialy, to ja sobie myslalam, ze albo Ty jestes nieuwazna, albo taki chaos panuje z nami rozgadanymi, trojmiejskimi babami, ze bez to nie odpowiadasz na jakies tam moje pytanie a trzeba bylo od razu ze szczerej manki powiedziec, ze niedoslyszysz, a co to za problem wielki, zaden wstyd jeden niedoslyszy, drugi jest slepy i niedowidzi jak Wintera, trzeci niedo badz nadto gada ![]() ![]() i co z tego co Ty sie cykasz dziewojo, uwierz mi na slowo, ze wiecej problemow sobie czynimy ukrywaniem a jak komu to przeszkadza, ta nasza ulomnosc, to piesek go osral, niech spada na bambus, po co nam taki znajmy przed ktorym trzeba sie wstydzic sie rozpisalam, mundralinska ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-10-01 o 12:51 Powód: na czarno, bo mnie slusznie Margota opie.rlia, a Wintera jest slepa to niedoczyta :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Czekam na Ragnarok
|
O kurcze, Myszko, 7 lat... szmat czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.