|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
żarełko wygląda bosssssko
![]() do kogo? do mnie czy do Tadeuszka? pochwal się czefczyno ![]() oj są pustaki są, a kolor włosów nie ma znaczenia |
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziara
raaaaaanyyyyy ![]() Cytat:
dowiedziałam się od mojego szpiega oczywiscie same słitaśne rzeczy, c'nie? ![]() co ja mam ubrać...
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2010-10-22 o 06:48 |
|
|
|
|
#1593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() uhu! ![]() ![]() Bez komentarza ![]() Cytat:
Ale musisz wcześniej wstawać Ja dziś wstałam 20 minut później, bo budzik mi nie zadzwonił ![]() A i tak się wyrobiłam na spokojnie
|
|||
|
|
|
#1594 | |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki!
Nadrobiłam kilka stron, reszta za 2 godziny jak dotrę do pracy ![]() Tak rozmawiałyście o śląskim i godoniu i powiem Wam, że co jakiś czas wyłapuję tutaj jakieś słowa albo zwroty "nie moje" Nie tylko osoby ze śląska ale z innych rejonów też mówicie trochę inaczej niż ja ![]() Nie wiem co się z nią stało, od kilku dni raz boli raz nie, tak jakbym długo oparta na niej była i teraz boli nadgarstek ale nie zawsze, jak nie ruszam za bardzo i nie wyginam jej to jest ok ale w mojej pracy nie da się nie ruszać więc pod koniec dnia boli i boli ![]() Ja zawsze chciałam mieć starszego brata żeby móc podkochiwać się w jego kolegach ![]() Cytat:
Być może za mało z Dyndusiem przebywam teraz bo ciągle mam jakieś remonty, przeprowadzki, malowania, czasami nocuję u rodziców i on sam zostaje ![]() Ale jak mam go wziąć na ręce żeby pobawić się jak on czasami nawet nie da się złapać a co dopiero wziąć na łóżko od razu by uciekł
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeeeeń dobryyyy
![]() Mam wolne! Poszłam spać po 23. I co?! Wstałam o 8 A cierpię na taaaaaki niedobór snu no! To wszystko przez to, że za oknem ślicznie słońce świeci. Ale zacznę coś robić, bo czuję jeszcze tego kopa wczorajszego
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dwaj słońce . U mnie lało całą noc i chyba nawet grzmiało i dalej pada ciągle, ciemno za oknem |
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Madziarka z farbą na główce pozdrawia czefczyny prosto od fryzjera A czefczyn nie ma
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
A estem, a żadnej innej nie ma. Pewno jak się zbiorę o 13 to wieczorem nie będę mogła ogarnąć :X
|
|
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
Heloł, ja tez jestem, trochę mnie nie było ale dzisiaj jestem i będę
TŻ pojechał do rodziców i pewnie jutro wróci więc ja mam chatę wolną ![]() Hmmm impreza?? |
|
|
|
#1603 |
|
in love with life
|
Madzia sliczne!!
A ja sie wczoraj nie dodzwonilam do weterynarza. Dzis tak samo: nikt nie odbiera
|
#1605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Biedna prosiunia |
||
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie
![]() Madziuś tak teraz patrze, że Gumiś również nie ukrywa się ze swoją męskością i też ma ogromniaste uszyska ! ja mam zaufanego weta, ale nie wiem czy w Wojtasowych sprawach by pomógł ale Łosia bardzo dobrze leczył
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2010-10-22 o 12:00 |
|
|
|
#1609 |
|
Raczkowanie
|
Ufff nadrobiłam wszystkie strony
![]() Wczoraj tak się przyglądałam Dynduśkowi, ale się powiększył już nie jest taki mini, teraz jest bardziej jak kuleczka Może sierść mu się pogrubiła na zimę I nadal nie da się z nim normalnie pobawić poza klatką czy wybiegiem |
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtas też się zrobił bardziej puchaty na zime
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- sprzedam całą szufelke psiej sierści..
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
Możesz zrobić z niej poduszkę
|
|
|
|
#1613 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam uf!
Cytat:
. Miałam napisać, że pasuje Ci do sukienki, ale sama to napisałaś kilka postów dalej Cytat:
. A tak w ogóle to chyba nic ciekawego się nie działo przez ostatnie tygodnie . Tak piszemy o wszystkim i o niczym .Cytat:
. Jak to mówią: kawały o blondynkach opowiada się po to, żeby brunetki zrozumiały Cytat:
![]() Madziuś - śliczne zdjęcia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Piszę dopiero teraz, bo wstałam dopiero o 11.00, a musiałam iść dziś do sklepu, bo nic nie ma na obiadek. I tak spaceruję sobie po sklepie i jak zwykle zawinęłam do portu "słodycze" . Ale namieszałam ![]() A tak w ogóle to wkurzają mnie Sudaki (ludzie z Ameryki Południowej) Wiadomość przeładowana grafiką -.-'' (emot Andrei) Znowu moja głupia sąsiadka wybiła pół zastawy stołowej. Moje chomiki już pewnie się pobudziły przez nią Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2010-10-22 o 12:29 |
||||||||
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
A wczoraj ta sama sąsiadka tłukła się chyba 10 kompletami sztućców
. Ona nie jest normalna
|
|
|
|
#1615 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe czy zrobiłabyś furrorę jakby tak się okazało, że nie poduszki z pierza tylko z sierści psa są najlepsze
Edytowane przez Niebieska Poziomka Czas edycji: 2010-10-22 o 12:32 |
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze jedno
. Staś zrobił sobie mieszkanko z pudełka po żarówce. Wczoraj mu tam położyłam trochę papieru toaletowego, żeby zaniósł sobie do domku, a ten zasnął w nim pewnie podczas rozdzierania . Mam nadzieję, że mu tam ciepło .
|
|
|
|
#1618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na drugim zdjęciu Łoś wygląda, jakby Cię o coś prosił ![]() Oj Gumiś ma kuprzysko takie, że szok ![]() A uszyska ma normalnie, w porównaniu z Wojtkowymi ![]() Wet, do którego ja chodzę pomógł i Gumisiowi i Kamie, tylko to były takie pierdułki w sumie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gumisiek też się zrobił gruuby Taka kochana kuleczka ![]() ciekawe czy znajdzie sie kupiec
|
|||
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziękuję, chyba, że użyję sierści do uszczelnienia ścian
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Idę tworzyć pizzę na obiad
|
|
|
|
#1620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale gdybym zaczęła to sprzedawać to bym zbiła fortune strasznie teraz gubi włosy
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

do mnie czy do Tadeuszka?
Jakby jej mało było.

Nie tylko osoby ze śląska ale z innych rejonów też mówicie trochę inaczej niż ja
ale nie zawsze, jak nie ruszam za bardzo i nie wyginam jej to jest ok ale w mojej pracy nie da się nie ruszać więc pod koniec dnia boli i boli 

już nie jest taki mini, teraz jest bardziej jak kuleczka